HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 13 ožu 2025, 15:05.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 2537 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 102  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija
PostPostano: 18 ožu 2013, 09:58 

Upozorenja: -1
Idu na svoju odgovornosti. Ako dođe do incidenata, nek se ne žale. Sami su to tražili.

Vrh

PostPostano: 18 ožu 2013, 11:19 

U koliko sati BiH igra u petak? Nije valjda da ce biti u isto vrijeme i Hrvatska i BiH?!

Vrh

PostPostano: 18 ožu 2013, 11:29 

Upozorenja: 3
StoraB, gdje ćeš biti s tom grčkom zastavom ?Obećala sam častiti jednom :D
Evo prilike, da ne propustimo.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 18 ožu 2013, 12:23 

Leb je postavio sajt gdje su šaljive vijesti. ;)

Sektor za grčke navijače će brojati do 700 ljudi. Od toga će iz Grčke stići sigurno 400-500,a ostatak će biti Srbi. Što je donekle i logično, i Grka bude na tekmama Srbije.

Bobovac

Nema tu batina,nigdje sigurnije ko u Zenici,još kad se vodiš kao stranac..
Uostalom kad smo mogli u Sarajevu dolaziti sa svim propratnim materijalom,što nebi i u Zenicu sa grčkim rekvizitima.

Sarajka

Upoznaćemo se bona već nekako,ne sikirija. Taj dan imam prečeg posla.

Vrh

PostPostano: 18 ožu 2013, 12:28 

Nisam ni mislila da smiješ doći.Pitanje je bilo čisto retoričko.Prebrojaću srpske heroje sa grčkim zastavama i javim ti, koja je cifra u pitanju :D

Nadam se da se neće raditi o hiljade junaka :D

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 18 ožu 2013, 12:32 

Pa jbg znaš da igra moja reprezentacija u Zenici došao bi.Ovako tog dana moja reprezentacija gostuje u komšiluku,pa ću se potruditi kad već ne mogu ići u Zagreb,utakmicu pogledati putem tv prenosa.

Što se brojanja tiče, tu si zakazala po do sada prikazanom,tako da nisi kompetentna.

Ne može se raditi o hiljadu junaka kad vam stadiončić prima jedva 13000,a gostima ide svega nešto preko 5%.. Proširite ga majka mu stara, vi ste velika fudbalska nacija koja još nije otišla ni na jedno veliko takmičenje...

Vrh

PostPostano: 18 ožu 2013, 13:14 

bura je napisao/la:
U koliko sati BiH igra u petak? Nije valjda da ce biti u isto vrijeme i Hrvatska i BiH?!

Hrvatska igra u 18h,a BiH u 20:45.

Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.

Vrh

PostPostano: 18 ožu 2013, 13:30 

storaB je napisao/la:
Pa jbg znaš da igra moja reprezentacija u Zenici došao bi.Ovako tog dana moja reprezentacija gostuje u komšiluku,pa ću se potruditi kad već ne mogu ići u Zagreb,utakmicu pogledati putem tv prenosa.

Što se brojanja tiče, tu si zakazala po do sada prikazanom,tako da nisi kompetentna.

Ne može se raditi o hiljadu junaka kad vam stadiončić prima jedva 13000,a gostima ide svega nešto preko 5%.. Proširite ga majka mu stara, vi ste velika fudbalska nacija koja još nije otišla ni na jedno veliko takmičenje...

Nije vas 1000došlo ni kad trebalo, no silili ste se na Marakani.Stadion je manje bitan, bitno je srce.Pogledaj Rang listu, gdje BiH a gdje Srbija :D

A o kompetentosti samo Ti nemoj sa 3 meleona Srba zrtava fašizma :D

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 18 ožu 2013, 13:32 

kiler je napisao/la:
bura je napisao/la:

Hrvatska igra u 18h,a BiH u 20:45.

Super! A tko ce u BiH prenosit utakmicu Hrvatska-Srbija? Srpska, OBN..ili mozda Federalna :smijeh

Vrh

PostPostano: 18 ožu 2013, 13:50 

Citat:
Podrška saigračima
Nastasić: Džeko će navijati za Srbiju protiv Hrvatske

On je otkrio i da će saigrač iz Manchester Cityja Edin Džeko na utakmici Hrvatska - Srbija navijati za njega i Aleksandra Kolarova.
slika
slika

"Pričao sam sa Džekom o duelu Srbije i Hrvatske i rekao mi je da će navijati za nas u petak. Znamo da i njih čeka važna utakmica sa Grčkom", istakao je Nastasić.

http://www.klix.ba/sport/nogomet/nastas ... /130318063

Krv nije voda :D

Hvala gosp. djeko, taman da pripremim svoje rekvizite za utakmicu
slika

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 18 ožu 2013, 13:53 

Upozorenja: 1
Za koga ti navijaš, za svaku reprezentaciju jedno poluvrijeme?

Vrh

PostPostano: 18 ožu 2013, 13:56 

Mislio sam za Srbiju, al pošto će bošnjaci za nju, onda je prirodno da navijam za Hrvatsku.

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 18 ožu 2013, 14:39 

SarajkaDjevojka je napisao/la:
storaB je napisao/la:

Nije vas 1000došlo ni kad trebalo, no silili ste se na Marakani.Stadion je manje bitan, bitno je srce.Pogledaj Rang listu, gdje BiH a gdje Srbija :D

A o kompetentosti samo Ti nemoj sa 3 meleona Srba zrtava fašizma :D

A čuj odvajkada vas je krasilo sabiranje,oduzimanje nikad nije išlo.

Ništa loše o stadionu nisam rekao,osim da je malešan. 13000 prima sjever Marakane.
Rang lista i nije neki relevantan podatak,mnogo bitniji je međusobni skor,a on kaže Bosnia and Herzegovina - SERBIA 3 igrane, 2 pobjede Srbije,1 remi, gol razlika BiH-SRB 0-3.

Vrh

PostPostano: 18 ožu 2013, 19:58 

Super je ova satnica.
Obadvije utakmice se mogu lagano pogledati.
Biće to ludi petak.

Vrh

PostPostano: 18 ožu 2013, 20:58 

http://www.dnevno.hr/ekalendar/zanimlji ... nicom.html

U ime Srba i Grka neka se krka :D

Vrh

PostPostano: 18 ožu 2013, 21:25 

Nikada u životu nisam navijao za Grke ali u petak ću prvi a vjerojatno i zadnji put u životu navijat za njih, jednostavno od utakmice sa turskom u beču ne mogu smislit bej-ha patriote i njihovu reprezentaciju

Vrh

PostPostano: 18 ožu 2013, 21:26 

@Met

Nisam znao da si fan Zlatne Zore :D

Grčka je najneugodnija ekipa kvalifikacija. Drago mi je da nismo s njima u grupi jer su čudaci teški. Prošle kvalifikacije mislim da su jedino nas dobili 2 razlike (čak niti Maltu nisu). Ono budu prvi u grupi sa gol razlikom tipa +5 hahahahha :D

Pobjeda Grčke, čak i da X bude Grcima paše jer su tukli Slovake u gostima. Slovaci pak igraju kući i pobjedom će (uz neki neriješeni rezultat ovdje) zakomplicirat situaciju samo tako.

Vrh

PostPostano: 18 ožu 2013, 21:29 

Metemma je napisao/la:
http://www.dnevno.hr/ekalendar/zanimljivosti-iz-povijesti/53283-grcka-dobrovoljacka-garda-pod-srebrenicom.html

U ime Srba i Grka neka se krka :D

slika :D

Vrh

PostPostano: 18 ožu 2013, 21:34 

Ibar je napisao/la:
@Met

Ja sam fan rujne zore.
Znaš onu, kad bi znale rujne zore istoriju Ravne Gore ;)

Vrh

PostPostano: 18 ožu 2013, 21:37 

Ovaj duks se kanim kupit par godina.

slika

Vrh

PostPostano: 18 ožu 2013, 21:55 

Metemma je napisao/la:
Ibar je napisao/la:
@Met

Ja sam fan rujne zore.
Znaš onu, kad bi znale rujne zore istoriju Ravne Gore ;)

Neznam. nisam neki poznavatelj balkanskih napjeva moram priznat :D

Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή

slika

Vrh

PostPostano: 19 ožu 2013, 18:58 

Lebowski je napisao/la:
storaB je napisao/la:
Što jes jes. Baš večeras na jednoj košarkaškoj tekmi u Zvorniku vidjeh pored parola i grčku zastavu. Do danas ista nije bila koliko me pamćenje služi u kopu navijača.

Inače bez obzira na sve, briga me za ishod te tekme,naravno volio bi da Grci dobiju,kao što su ih prošli put u Zenici razvalili. Biće tu i par zvorničana na terenu....

http://balkantajms.com/u-banjaluci-veli ... -navijace/

:D

Ovo je izmisljotina, u cilju da dize tenzije. Grci nisu odgodili dolazak dobilu su 700 ulaznica koje ce iskoristiti. Jedino je istina da je Banja Luka isto dobila odredjen broj karata koji su se za cas rasprodale. Najvjerovatnije su kupili Srbi koji gledaju igre reprezentacije, jer inace ako misle navijati za Grcki nepise im se dobro ako se pomjesaju sa patriotima. :D

Vrh

PostPostano: 19 ožu 2013, 19:00 

Džeko: Neću navijati ni za Srbiju ni Hrvatsku, želim samo da sve prođe u redu!

http://www.bljesak.info/web/article.asp ... 4581f02d1f

Vrh

PostPostano: 19 ožu 2013, 19:12 

Evo cjeli tekst za njegove web stranice:

Citat:
Dragi moji, uskoro nas očekuje utakmica protiv Grčke, koja je od izuzetne važnosti za našu reprezentaciju. Vjerujem da govorim u ime svih igrača, kada kažem da smo s nestrpljenjem čekali ovo okupljanje i 22. mart, kada ćemo istrčati na prepuno Bilino polje.
Navijači su u svim dosadašnjim utakmicama bili nas 12. igrač, a vjerujem da će tako biti i ovaj put, a mi ćemo im se odužiti borbenom utakmicom.
O kvalitetu Grka ne trebam mnogo govoriti. Svi znamo da su bili evropski prvaci, a uz to su i 11. reprezentacija svijeta, te su i favoriti u našoj grupi. Već su igrali na velikim takmičenjima, i samim tim smu iskusniji. Sa druge strane, naša želja je da i nakon ovog meča ostanemo prvi, tako da ćemo pokušati odigrati maksimalno ozbiljno, taktički dobro i nadati se povoljnom rezultatu.
Za nas bi i remi iz ove utaikmice bio odličan, s tim što ćemo dati sve od sebe da pobijedimo. Grčka je snažna reprezentacija sa iskusnim pojedincima i sa odličnom odbranom. Biće teško igrati protiv njih, ali mislim da strpljivom i pametnom igrom, možemo parirati njihovoj taktici.Trenutno, sve moje misli okrenute su utakmici protiv Grčke. U rođendanskim porukama i čestitkama, mnogi su zaželjeli da postignem pogodak u toj utakmici. I sam imam veliku želju za tim, a ukoliko se to desi, poklanjam ga svim Bosancima i Hercegovcima, koji su vjerovali u mene i nas. Naravno, u ovakvim utakmicama, nebitno je ko će postići gol, već je najbitniji dobar rezultat, a to bi mi bio i najljepši poklon za 27. rođendan. Naglasio bih i to kako ova utakmica nije odlučujuća, ali da bismo pobjedom nad Grcima definitivno imali jednu brigu manje.
Vratio bih se još jednom na dešavanja u ponedjeljak, kako bih se zahvalio svima koji su bili na Mojmilu. Želio sam rođendan proslaviti sa djecom, a bio sam oduševljen brojem mališana koji su se pojavili na Mojmilu. Žao mi je ako se nisam stigao slikati s nekim, ili ako je neko ostao uskraćen za autogram. Obećavam da će i u budućnosti biti sličnih akcija, jer kada god imam slobodnog vremena, želim ga provesti družeći se sa mojim najdražim i najvjernijim navijačima - djecom.Još jednom hvala i ostalim kolegama iz reprezentacije koji su svoje slobodno vrijeme posvetili druženju sa djecom, kao i mom velikom prijatelju Adnanu Ćatiću, koji je kupio majice za 11.000 dolara, koje su donirane Dječijem domu Bjelave u Sarajevu. Ado je još jednom dokazao koliko je veliki čovjek, sportista, ali i humanista i želim mu mnogo sreće u daljoj karijeri i da mu, ako Bog da, moje majice donesu sreću u ringu.I na kraju...
S obzirom na to da su me mnogi pitali za koga ću navijati u utakmici u Zagrebu, koju 22. marta igraju Hrvatska i Srbija, te da neke medije, čini mi se, više interesuje to, nego činjenica da smo imali fantastično druženje sa djecom na Mojmilu, moram reći da sam nautralan.
Međutim, kako ne bi bilo dalje polemike, reći ću kako u obje reprezentacije imam zaista dobrih prijatelja, s kojima nerijetko provodim slobodno vrijeme. Mene interesuje reprezentacija BiH i rezultat tog susreta, ali ako me neko, kao čovjeka, upita za taj meč, reći ću da mi je rezultat najmanje bitan. Ono što mi je mnogo bitnije jeste da meč u Zagrebu prođe bez ijednog incidenta, kako na terenu tako i tribinama, a uvjeren sam da će tako i biti.
U ovoj utakmici nemam favorita, jer sam zaista zaokupljen mečom u Zenici i nemam čak ni vremena da razmišljam o meču u Zagrebu, ali kao čovjeku i sportisti, bitno mi je da sve prođe u najboljem mogućem redu, tako da navijam za fudbal, a na Maksimiru nek pobijedi bolji.

Vrh

PostPostano: 19 ožu 2013, 19:13 

Posle j....,nema kajanja!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 2537 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 102  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: