|
|
Stranica: 37/102.
|
[ 2537 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
bura
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:13 |
|
Pridružen/a: 25 lip 2012, 08:32 Postovi: 2525 Lokacija: United States Of Balkan
|
Agathonikos je napisao/la: Koja primitivna ljankase. Vidi se da je sa 23%  Mama ti je ljankase gospodine aga  U biti..ma koji gospodin..Ti si cobance! Vozi!
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:15 |
|
|
To je verovatno neki Hamdo iz sanđaka koji će po povratku u Beograd, još verovatnije dobiti po pičci, gospodine Jopa 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:17 |
|
|
bura je napisao/la: Mama ti je ljankase gospodine aga  U biti..ma koji gospodin..Ti si cobance! Vozi! JTMUUŠ, gospođice Bura 
|
|
Vrh |
|
 |
Jopa
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:19 |
|
|
Moj Aga morat ćete brzo priznavati i Sandžak ako je i do toga došlo.
Neću da idem u offtopic.
|
|
Vrh |
|
 |
bura
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:19 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: bura je napisao/la: Mama ti je ljankase gospodine aga  U biti..ma koji gospodin..Ti si cobance! Vozi!
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
 |
Zenicanin
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:20 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2011, 02:39 Postovi: 1186 Lokacija: Bosna i Hercegovina (Herceg Bosna)
|
Jopa je napisao/la: Jesu li ovo tablice iz Beograda.  Sigurno neki Beogradjani koji navijaju za svoje komsije 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:21 |
|
|
Jopa je napisao/la: Moj Aga morat ćete brzo priznavati i Sandžak ako je i do toga došlo.
Neću da idem u offtopic. Pa neka navijaju za koga hoće, gospodine Jopa. Srbeki su demokratski narod i ja tu ne vidim nikakav problem. Nismo mi Trouglaši da se plašimo tuđih zastava 
|
|
Vrh |
|
 |
Whiteone
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:23 |
|
Pridružen/a: 13 sij 2013, 16:27 Postovi: 1660 Lokacija: Srbija Beograd
|
Nemaju svoj jezik, nemaju svoju teritoriju, nemaju svoju istoriju, još uvek maloletna nacija, pa nije čudno što se ponašaju kao deca.
Dovoljno da kažem stariji sam od vaše ''nacije''.
|
|
Vrh |
|
 |
Jopa
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:25 |
|
|
Citat: Sigurno neki Beogradjani koji navijaju za svoje komsije Najbolje su mi face likova sa strane kada skuže tablice. "Jebe lud zbunjenog". Citat: Pa neka navijaju za koga hoće, gospodine Jopa. Srbeki su demokratski narod i ja tu ne vidim nikakav problem. Nismo mi Trouglaši da se plašimo tuđih zastava Nemoj da opet bude demokracija kao i 90-tih. Onda smo svi morali glasovati. 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:30 |
|
|
bura je napisao/la: šuš muš rukvaš  ima vremena,dug zivot,ici ce te na SP 2040  Gospođice Bura, Srbeki osvajaju zlatne medalje, prva mjesta i pehare kad im se sprdne a vi da vam nije sjedećijeh odbojkaša (  ), medalje ne biste vidjeli do kijametskog dana a možda ni tad. U klečeći stav kad Srbek prolazi, gospođice Bura 
|
|
Vrh |
|
 |
bura
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:31 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: bura je napisao/la: Mama ti je ljankase gospodine aga  U biti..ma koji gospodin..Ti si cobance! Vozi! JTMUUŠ, gospođice Bura  Ajmo,di je moderacija!! Mater trofaznu!!!!
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:33 |
|
|
bura je napisao/la: Ajmo,di je moderacija!! Mater trofaznu!!!! Dobrojutro kuma 
|
|
Vrh |
|
 |
bura
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:33 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: bura je napisao/la: šuš muš rukvaš  ima vremena,dug zivot,ici ce te na SP 2040  Gospođice Bura, Srbeki osvajaju zlatne medalje, prva mjesta i pehare kad im se sprdne a vi da vam nije sjedećijeh odbojkaša (  ), medalje ne biste vidjeli do kijametskog dana a možda ni tad. U klečeći stav kad Srbek prolazi, gospođice Bura  Da ,zlatne medalje u kretenizmu!
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
 |
bura
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:34 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: bura je napisao/la: Ajmo,di je moderacija!! Mater trofaznu!!!! Dobrojutro kuma  Da,u pravu si..Znam,zasticeni ste ovdje...Nije Sarajka luda...
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:37 |
|
Pridružen/a: 09 sij 2012, 03:15 Postovi: 5112 Lokacija: Mali noćni razgovori
|
Gospodine Aga imate pravo da se ljutite. Nije lako biti dvostruki gubitnik. Stanovnici ljepšeg entiteta su noćas doživjeli poraz oba favorita.
Čestitke Bosancima. Eto, govorili ste lako vam je pobjeđivati osrednje reprezentacije vidjećemo vas sa Grčkom. Pobjedi se i Grčka i to kojim rezultatom..tri gola zabiti onakvoj odbrani. Ali sad ni to nije nešto pa se potežu osvojene srpske medalje.
Žalost...
_________________ Pomozite mi da vas ne ubijem!
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:38 |
|
|
Nego gospođice Bura, slavili se u Šeheru ova pobeda ili se već leglo u krpe s dubokom depresijom jer šta jedna pobeda u jednoj utakmici znači kad vam se država raspada i kad tu pobedu ne proslavlja 77% države u kojoj žive 
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:39 |
|
|
PS jaka reprezentacija ako ćemo uzeti u obzir da je to reprezentacija 24 posto BiH i nekih milion i nešto stanovnika.
|
|
Vrh |
|
 |
bura
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:41 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Nego gospođice Bura, slavili se u Šeheru ova pobeda ili se već leglo u krpe s dubokom depresijom jer šta jedna pobeda u jednoj utakmici znači kad vam se država raspada i kad tu pobedu ne proslavlja 77% države u kojoj žive  Naravno da se slavi  Nego,eto da ti izrazim postu...(sucut)  luzeri u ratu ,luzeri u sportu 
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:44 |
|
|
Sayuri je napisao/la: Gospodine Aga imate pravo da se ljutite. Ma evo izgiboh od ljutnje i ne znam kako ću preživeti ovaj dan, gospođice Sayuri Daj jebote, Srbeki su toliko puta proslavili neku športsku pobedu da nam ih je preko kite a sad kao izgubili utakmicu i kao kako ćemo preživeti ovaj dan. Pa nismo deca, gospođice Sayuri 
|
|
Vrh |
|
 |
bura
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:48 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Sayuri je napisao/la: Gospodine Aga imate pravo da se ljutite. Ma evo izgiboh od ljutnje i ne znam kako ću preživeti ovaj dan, gospođice Sayuri Daj jebote, Srbeki su toliko puta proslavili neku športsku pobedu da nam ih je preko kite a sad kao izgubili utakmicu i kao kako ćemo preživeti ovaj dan. Pa nismo deca, gospođice Sayuri  Lagis. Ljut si ko pas 
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
 |
Zenicanin
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:50 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2011, 02:39 Postovi: 1186 Lokacija: Bosna i Hercegovina (Herceg Bosna)
|
Cuo sam da su se Srbi medjusobno potukli kad je pao prvi go za Hrvatsku... pa su poceli paliti zastave.... joj jesu ovi pravoslavci luzeri... najbolju odbranu imaju... a primaju ga jedno izadrugog. Gospo Aga prelosi ste nogometasi 
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:51 |
|
|
Sayuri je napisao/la: PS jaka reprezentacija ako ćemo uzeti u obzir da je to reprezentacija 24 posto BiH i nekih milion i nešto stanovnika. A šta mislite da je to reprezentacija 100% tzv. biH i da svi za nju zdušno navijamo, da slavimo po ulicama do kasno u noć, kako u Sarajevu i Zenici, tako u Širokom, Grudama, Banjaluci i Trebinju. Koji bi to podstrek bio za naše Zmajeve Ja mislim da nam čak ni Brazil ne bi bio ravan, sve bi polomili pred sobom, kako s kim zaigramo, tako ga sašijemo sa 6 razlike 
|
|
Vrh |
|
 |
bura
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:52 |
|
|
Zenicanin je napisao/la: Cuo sam da su se Srbi medjusobno potukli kad je pao prvi go za Hrvatsku... pa su poceli paliti zastave.... joj jesu ovi pravoslavci luzeri... najbolju odbranu imaju... a primaju ga jedno izadrugog. Gospo Aga prelosi ste nogometasi  Da,prenose sve novine...Koji seljakluk 
_________________ Israel
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:52 |
|
|
Zenicanin je napisao/la: Gospo Aga prelosi ste nogometasi  Zato ste vi predobri sedeći odbojkaši 
|
|
Vrh |
|
 |
Sayuri
|
Naslov: Re: BiH nogometna reprezentacija Postano: 23 ožu 2013, 01:53 |
|
|
Ako vam je svejedno gospodine Aga čemu onda provokacije i omalovažavanje pobjede naše cijenjene reprezentacije? Da osvoji svjetsko prvenstvo vi bi opet furali istu priču. Strašno ste me razočarali.... Ja sam danas za Srbe navijala tj htjela sam da pobjede u Zagrebu samo zbog Štimca. Imala sam osjećaj da tako žarko želi reći da će zgazit č..... ali da se cijelo vrijeme suzdržavao jer zna da to nije u duhu sporta  A ni FIFA ne bi tolerisala. Naravno priželjkivala sam pobjedu Srbije u Zagrebu i pobjedu Hrvatske u Beogradu i da na kraju prođe Hrvatska.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 32 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|