|
|
Stranica: 11/16.
|
[ 387 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 15 stu 2021, 20:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60135 Lokacija: DAZP HQ
|
Reconquista je napisao/la: Šta je to Saletova trojka Hrvatima? Da ne guglam. Kecmanova je ono u Areni Zagreb Cibona Partizan? Srbi ne mogu valjda ni shvatit koliko je to nama nevažno. Kao što je nama nevjerojatno da se oni toliko vesele plasmanu na veliko natjecanje. Mi samo pamtimo ona na koja se nismo plasirali. Lakše je. Košarka je u Hrvatskoj postala stvar sprdancije. Crna ovca hrvatskog sporta. To većina minus košarkaški fanatici prati sa strane kao dokle mogu biti tako loši i bez rezultata. Mislim da se samo košarkaši zbog toga nerviraju i neugodno im je u društvu kad su s ostalim sportašima. mislim da je to do prvog većeg rezultata, popalili smo se tamo 2013. kad smo ušli u polufinali Eurobasketa. međutim to je sve slabo, reprezentacije u košarci su slabe, otkazi su normalni, slaba gledanost, ni po čemu se ne može usporediti s nogometom, ali doslovno ni po čemu, 100 mjesta ispod.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 15 stu 2021, 21:04 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10015 Lokacija: Banja Luka
|
novovrijeme je napisao/la: Ovo je neponovljivo. Razvaliti Amere nakon bombardovanja.
Danima se plakalo od sreće. Uuu... Neki dan poslije , radio nekakvu dežuru. Noćnu smjenu , kad je inače manje posla . Jedan drugar igrao onlajn šah sa nekim Amerom.. Ja kibicovo ,,, I Amer napravi krupan previd koji će ga koštati partije . I sad .. jbga...ima pravo da vrati potez ako mu protivnik dozvoli , što se uglavnom i radi Pita on , mogu li vratiti potez ? - Ne može ! Ne da ovaj moj drug . - Ko ga yebe Ameru krivo .. - Ti mora da si iz neke male evropske zemlje ? - Jeste mala , ali je prvak svijeta u košarci !
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 16 stu 2021, 02:25 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Muslimani iznova uče da Srbi u BiH navijaju za Srbiju. Eno na Draškovoj stranici bijesne. Svaki put zaborave, pa se nanovo razočaraju. Prije par godina je moj rođak pričao s Muslimanom. Srbija i BiH su igrale neke kvalifikacije, istog dana. Srbija je izgubila, a BiH neriješeno. Turčin je pitao: Jes gledo utakmicu? Rođak: A jesam, izgubili. Turčin: Šta ba izgubili? Neriješeno! Rođak: Ma šta neriješeno, gledo sam meč, izgubili. Turčin: Ma šta si to gledo. Rođak: Pa Srbiju protiv (zaboravio sam koga) Turčin:
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 16 stu 2021, 09:21 |
|
|
Otiš'o si humore ostala je tuga...
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 16 stu 2021, 10:55 |
|
|
6 godina na ovoj temi nema ni jedan upis i sad napunite 8 stranica. Cestitke Srbiji, gledao sam utakmicu i bolje su igrali. Premalo sam in pratio ove godine da bi nesto detaljnije rekao, ali bi rekao da Piksi radi razliku. Meni je onaj Vlahovic cudo i predvidjam mu veliku karijeru ako nastavi tako i ne dopusti da ga sponzoruse i splavovi odvuku od sporta.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 16 stu 2021, 12:35 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: 6 godina na ovoj temi nema ni jedan upis i sad napunite 8 stranica. Cestitke Srbiji, gledao sam utakmicu i bolje su igrali. Premalo sam in pratio ove godine da bi nesto detaljnije rekao, ali bi rekao da Piksi radi razliku. Meni je onaj Vlahovic cudo i predvidjam mu veliku karijeru ako nastavi tako i ne dopusti da ga sponzoruse i splavovi odvuku od sporta. Kao Jovića? Da, čini se da bi mogao biti veliki igrač. Ma treba mu dobar mentor kao Jokiću što su braća. I nema skretanja s puta.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 16 stu 2021, 13:10 |
|
|
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 16 stu 2021, 13:11 |
|
|
Shabane, goni to smece, samo na ignore.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 16 stu 2021, 13:38 |
|
|
Zajebo si se, ovo je o repki Srbije. Imas o bosanskoj repki drugu temu.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 16 stu 2021, 13:55 |
|
|
Muslimanski fudbaleri donirali 1.000 evra vlasniku kafane.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 16 stu 2021, 13:58 |
|
|
Samo da čestitam komšijama Vidimo se u Qataru
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 16 stu 2021, 14:06 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Pa normalni su čestitali i odlazak BiH u Brazil. Kad se sjetim podrške iz Srbije...
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 16 stu 2021, 14:12 |
|
|
Naš kapitan Dušan Tadić ima vrlo zanimljivu DNK porekla sliku: https://www.youtube.com/watch?v=XT8qN3UaWFc&t=99s72,6% Balkanjero , 17,4% Grkljanin i južni Talijan , 4,2% Skandinavac i 5,8% Finac.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 16 stu 2021, 14:54 |
|
|
Svaka čast ako je tako
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 16 stu 2021, 15:00 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7445 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
joe enter je napisao/la: Naš kapitan Dušan Tadić ima vrlo zanimljivu DNK porekla sliku: https://www.youtube.com/watch?v=XT8qN3UaWFc&t=99s72,6% Balkanjero , 17,4% Grkljanin i južni Talijan , 4,2% Skandinavac i 5,8% Finac. To je moj prapraprapra rođak sa materine strane,koji je u vrtlogu zbivanja na ovim prostorima prešao na pravoslavlje.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 16 stu 2021, 15:02 |
|
|
Jbg Grobaru, kad drzava ima vise novca onda vise i investira. U Bosni je sve kilavo, pa tako i sport. Jos su ovi fudbaleri do prije dvije, tri godine ustvari cuda cinili. Zadnja rupa na europskom sviralu, kao drzava, a ipak bogami znali su se i ravnopravno nositi s najboljim - od Francuske, preko Argentine, do Italije. Ali i to je zbog toga sto je gotovo sav kadar iskolovan vani - svi osim - najboljeg, kapitena, koji je stasao u Zeljeznicaru.
ZAista bez trunke zajedljivosti, meni je drago sto je Srbija nakantala Portugal (ok, nisu ih bas nakantali ali zasluzeno pobijedili) i nadam se da ce biti nesto i od tog Svjetskog.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 16 stu 2021, 15:07 |
|
|
Da Vucic..A hleb 300 dinara. ;)
Jbg. nije svakom fudbal prioritet - iako ga i ja volim i iako bi i meni bilo drago da se u Bosni vise u nj ulaze.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 16 stu 2021, 15:15 |
|
|
Haha ti si Vucicev bot Meni jaran iz BG kaze da vise ni na ulicu ne zeli da izadje koliko mu se sve to vise zgadilo. Dakle bukvalno veli da on te ljude vise ne moze da gleda. Kaze kad udje u trolu odma mu se povraca. Doduse on je pomalo mizantrop.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 16 stu 2021, 15:42 |
|
|
kiler je napisao/la: joe enter je napisao/la: Naš kapitan Dušan Tadić ima vrlo zanimljivu DNK porekla sliku: https://www.youtube.com/watch?v=XT8qN3UaWFc&t=99s72,6% Balkanjero , 17,4% Grkljanin i južni Talijan , 4,2% Skandinavac i 5,8% Finac. To je moj prapraprapra rođak sa materine strane,koji je u vrtlogu zbivanja na ovim prostorima prešao na pravoslavlje. Nije prešao u pravoslavlje već u Ajax.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 16 stu 2021, 16:25 |
|
|
Ejs, sad se na muju vadiš...reci slobodno, ne kontam, glup sam
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 16 stu 2021, 16:29 |
|
|
Inzenjer znaci da je decko zavrsio ozbiljan fakultet, a sa kojim izmedju ostalog moze i programer da bude, a biti samo programer, znaci da je sa srednjom ili osnovom skolom lelemud naucio zanat/skill programiranja, i tako resio sebi egzistenciju.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 16 stu 2021, 16:32 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Inzenjer znaci da je decko zavrsio ozbiljan fakultet, a sa kojim izmedju ostalog moze i programer da bude, a biti samo programer, znaci da je sa srednjom ili osnovom skolom lelemud naucio zanat/skill programiranja, i tako resio sebi egzistenciju. Ne znam koliko si ti stručan da to odgovoriš. Pitao sam njega koji je ipak ekspert za to područje.
|
|
Vrh |
|
|
Shaban995
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 16 stu 2021, 16:47 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Inzenjer znaci da je decko zavrsio ozbiljan fakultet, a sa kojim izmedju ostalog moze i programer da bude, a biti samo programer, znaci da je sa srednjom ili osnovom skolom lelemud naucio zanat/skill programiranja, i tako resio sebi egzistenciju. Pa i programeri završavaju visoke škole, samo što nema veze sa Grobarovim zanimanjem. Naravno, govorim o onim koji rade negdje ozbiljno, ne nekim na crno programerima.
|
|
Vrh |
|
|
Broc
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 16 stu 2021, 17:15 |
|
|
To ona trava što je svastika na njoj završila
_________________ Spusti jedan bili cvitak tamo iznad Kijeva
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Fudbalska reprezentacija Srbije Postano: 17 stu 2021, 12:42 |
|
|
Mujguri gdje god bili uvijek ista šema, kuknjava i protesta pisma, da im dođe neko sa strane i kazni neprijatelja, jedan na jedan su obicne pickice i nemaju hrabrosti. To se Kosovo zauzme u 2 dana.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|