Pridružen/a: 17 ožu 2021, 16:33 Postovi: 11341 Lokacija: Global South
dudu je napisao/la:
kod nas i u BIH i dalje Sportklub ima TV prava na Ligu nacija.
Nema, ja sinoc nisam mogao gledati. Ima utakmica u program semi ali zakljucaše čim je počela. A znam da sam gledao utakmice lige nacije prije mjesec dva
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
Karabaja je napisao/la:
dudu je napisao/la:
kod nas i u BIH i dalje Sportklub ima TV prava na Ligu nacija.
Nema, ja sinoc nisam mogao gledati. Ima utakmica u program semi ali zakljucaše čim je počela. A znam da sam gledao utakmice lige nacije prije mjesec dva
To ti je mizerija života u BiH. Mtel ne plaća za mečeve, koje prenose televizije iz Srbije, pa većinu mečeva ne možemo pogledati.
Ne pratim fudbal, pa me to i ne tangira. Al sad na svjetskom prvenstvu, volio bih pogledati bar kad bude Srbija igrala. Nisam upućen hoće li se bar to prenositi, ako ne onda moram neke ruske sajtove koristiti.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 16:33 Postovi: 11341 Lokacija: Global South
Legionnaire je napisao/la:
Karabaja je napisao/la:
To ti je mizerija života u BiH. Mtel ne plaća za mečeve, koje prenose televizije iz Srbije, pa većinu mečeva ne možemo pogledati.
Ne pratim fudbal, pa me to i ne tangira. Al sad na svjetskom prvenstvu, volio bih pogledati bar kad bude Srbija igrala. Nisam upućen hoće li se bar to prenositi, ako ne onda moram neke ruske sajtove koristiti.
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10184 Lokacija: Banja Luka
U nedelju žrjeb za EURO 2024.
Srpska reprezentacija će biti u drugom šeširu u kojem su još i Francuska, Austrija, Češka, Engleska, Vels, Izrael, Bosna i Hercegovina, Škotska i Finska.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
Da budem iskren, ne zanima me kako izgleda stadion u Budimpešti i koliko je vremena trebalo da se izgradi. U iščekivanju Svjetskog prvenstva, želim se malo zabaviti. Ne idem u Katar, ali čitam https://kladionice.tv/bs/ da budem u toku sa najprogresivnijim vijestima o utakmicama i fudbalskom klađenju. Moj otac se cijeli život kladio na fudbal. I to je tako sjajno! P.S. Danas sam dobro raspoložen.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.