HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 24 stu 2025, 10:22.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 4657 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176 ... 187  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: GNK Dinamo Zagreb
PostPostano: 08 ožu 2024, 00:12 

Finale KL: Fenerbahçe-Dinamo na OPAP Areni u Ateni.

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2024, 00:42 

:dinamo1 :dinamo1 :dinamo1
Kakva luda tekma, Bruno trpa ko da mu je 20 tek, najbolji strijelc KL

Privitak/ci:
DINAMO 07032024.png
DINAMO 07032024.png [ 45.21 KiB | Pogledano 2134 put/a. ]
UEFA Europa Conference League table schedule & stats Sofascore.png
UEFA Europa Conference League table schedule & stats Sofascore.png [ 81.59 KiB | Pogledano 2134 put/a. ]

PostPostano: 08 ožu 2024, 00:48 

Meni je glavni dojam s utakmice mali Belinho, bio je dodavač lopte tik ispod mene, mali je čuda izvodio s loptom drugo poluvrijeme, nešto najsličnije Neymaru što sam vidio.

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2024, 00:54 

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2024, 01:10 

Neka živi ljubav
Nek se budi dan
Neka svako dijete
Mrzi Partizan

:dinamo1 :dinamo1 :dinamo1

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2024, 08:29 

Hitno bi trebalo Sučića pozvati u U21 reprezentaciju, mali još čami u BIH, veliki je potencijal, izgleda kao Brozović u nastajanju.

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2024, 11:14 

Citat:

Player of the week vote

https://www.uefa.com/uefaeuropaconferen ... -the-week/

Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2024, 12:57 

Citat:
ŠTO SE TO TRESLO?

Deseci Zagrepčana opet prijavljivali potres: 'To vam Dinamo igra, Petković je zabio'

slika

Više desetaka Hrvata prijavilo je na stranici EMSC-a da je područje Zagreba iza 22 sata pogodio potres, no nema seizmoloških podataka koji bi potvrdili takvu dojavu.

https://www.vecernji.hr/zagreb/deseci-z ... io-1752194

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2024, 13:17 

Bravo!

Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2024, 18:35 

dudu je napisao/la:
Hitno bi trebalo Sučića pozvati u U21 reprezentaciju, mali još čami u BIH, veliki je potencijal, izgleda kao Brozović u nastajanju.

Ekspresna reakcija HNSa i Petar Sučić je kaparen za Hrvatsku.

https://www.klix.ba/sport/nogomet/bih-i ... /240308120

Vrh

PostPostano: 08 ožu 2024, 23:23 

Jučer: Dinamo - PAOK 2:0
Danas: Sučić u hrvatsku repku, Petković igrač kola Konferencijske lige

Samo jako, idemo dalje!

Vrh

PostPostano: 09 ožu 2024, 13:11 

Citat:
Teške optužbe predsjednika NO-a: "Barišić je aktivno sudjelovao u namještanju izbora. Neka podnese ostavku!"

Dan uoči konačne bitke između Zajeca i Barišića, stiglo je priopćenje Nadzornog odbora Dinama

GNK Dinamo sutra očekuje velik dan. Osim što igra prvenstveni dvoboj u 17.30 sati na Maksimiru protiv Slaven Belupa, klub će od sutra možda imati i novog predsjednika.

Naime, novi saziv Skupštine od 60 članova bira između Velimira Zajeca i Mirka Barišića, a predsjednik će postati onaj, koji dobije 31 glas. Međutim, dan prije izbora, Ognjen Naglić, predsjednik Nadzornog odbora GNK Dinamo, poslao je priopćenje u kojem traži ostavku Mirka Barišića jer je, kako navodi, "dozvolio i aktivno sudjelovao u namještanju izbora u 2. izbornoj jedinici, te nespremnosti da se sve objektivno istraži, podnese neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Dinama." Teške optužbe na Barišićev račun, vidjet ćemo kakva će biti njegova reakcija.

Citat:
Priopćenje Nadzornog odbora GNK Dinamo prenosimo u cijelosti:

"OTVORENO PISMO JAVNOSTI I NAVIJAČIMA DINAMA

Želim upoznati javnost i navijače Dinama da sam proteklih dana u svojstvu predsjednika Nadzornog odbora GNK Dinamo, a nakon medijskih istupa pojedinih članova izvršnog odbora kluba, te dobivenih nekoliko predstavki kandidata za Skupštinu, od predsjednika kluba g. Mirka Barišića kao onoga koji je raspisao izbore, te uprave kluba kao tijela koje je kroz izborno povjerenstvo organiziralo provođenje izbora, tražio dostavu dokumentacije i izvješća, kako bih utvrdio je li tijekom izbora u 2. izbornoj jedinici došlo do kršenja izbornih pravila. S time i kršenja Statuta. Upravo je skrb o provođenju Statuta jedna od osnovnih zadaća Nadzornog odbora. Od strane člana Uprave g. Darka Podnara, dobio sam općeniti odgovor kako uprava nema saznanja o nepravilnostima, jednako kao i Izborno povjerenstvo. U medijskim istupima pojedinih članova izvršnog odbora kao i drugim predstavkama koje sam dobio, jasno je naznačeno da su devetorica odabranih članova izvršnog odbora dobili popis kandidata u 2. izbornoj jedinici, na kojima su prekriženi redni brojevi kraj "nepodobnih" kandidata, a pravokutnim oblikom su označeni kandidati koje je trebalo izabrati. Oštećeni su u posjedu jednog takvog ”šalabahtera” i predočili su mi ga. Budući da samo glasovanje nije krenulo sasvim prema namjerama „izbornih režisera” pojavio se golem problem.

Naime nisu prošli, tj. nisu dobili dovoljan broj glasova, nositelji novoga, svilenoga maksimirskog puča Hanžel, Bergman i Todorić, pa se krenulo u novo glasovanje, što nije predviđeno niti Statutom niti Izbornim pravilnikom. Kao jednom od autora Statuta poznato mi je da ideja izbora u 2. izbornoj jedinici nije bila da to budu dirigirani izbori, niti da se ta lista može smatrati nekom "Barišićevom" listom. Uz to, kako sam naveo, prijavljeno je da se i dva puta glasalo u 2. izbornoj jedinici, u razmaku od tridesetak minuta, iako takav način biranja nije naveden u Pravilniku o izborima i Statutu. Nakon općenitog odgovora Uprave zatražio sam ponovno dokumentaciju koju nisam dobio. Zbog takvog ponašanja odgovornih osoba kluba, primoran sam obratiti se javnosti i navijačima Dinama, kako bi tako stekli uvid u ono što se dešava, a neodoljivo vuče na moguće zataškavanje nepravilnosti i režiranje izbornog procesa u 2. izbornoj jedinici. Iz svega rečenoga ja najiskrenije vjerujem da su klupski izbori u Drugoj jedinici namješteni.

Ovo smatram nastavkom podmuklih igara koji se dešavaju u proteklih godinu dana, u režiji glavnog režisera Nikole Hanžela, a u kojima su iz kluba maknuti svi oni koji su na bilo koji način pokazali neovisnost u razmišljanju i bili skloni istinskoj demokratizaciji upravljanja klubom. Počevši od bivšeg člana uprave Antolića, koji nas je sve zapravo doveo u situaciju odvajanja od Mamića i njegovog nelegalnog, nezakonitog pokušaja trajnog vođenja Dinama, preko Željka Markovića, Mladena Vedriša, Franje Gregurića i Vladimira Gašparovića pa do Dragutina Kamenskog i u konačnici mene, koji sam jedan od tri predsjednika kluba i kojega su onemogućili u provođenju statutarnih ovlasti. Svima nam je zajedničko da su nas uvjeravali da žele novi, demokratski statut, pošteno i transparentno poslovanje, a istovremeno su eliminirali jednog po jednog. I da odmah razjasnim - ovo nije pismo ogorčenog uskoro bivšeg čelnika Dinama. Nisam htio dozvoliti da o meni odlučuju ljudi poput Nikole Hanžela. Mogao sam se kandidirati, imao sam ozbiljne pozive i s drugih lista.

Pozivam g. Mirka Barišića da zbog toga što je dozvolio i aktivno sudjelovao u namještanju izbora u 2. izbornoj jedinici, te nespremnosti da se sve objektivno istraži, podnese neopozivu ostavku na mjesto predsjednika Dinama. Isto tako, pozivam članove skupštine izabrane u 2. izbornoj jedinici da osvijeste vlastitu ulogu i da pozorno pročitaju ovdje napisano kako bi spoznali kakvi to ljudi stoje iza njihovoga izbora i u što ih uvlače. Posebnu pozornost pridajem povjerenicima koji su članovi Skupštine, jer oni predstavljaju tisuće članova koje svake godine učlanjuju i neka provjere je l' njihovi članovi doista žele da klub i dalje vode oni koji eliminiraju neistomišljenike, kriju dokumentaciju i režiraju izbore.

Ognjen Naglić, predsjednik Nadzornog odbora GNK Dinamo

Za sve navode odgovaram svojim imenom i mogu ih dokumentirati." (G)

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijes ... vku/126718

Vrh

PostPostano: 09 ožu 2024, 13:13 

Citat:
Razotkriveni ‘preletači‘ iz Barišićevih redova, otapa se većina. Evo što slijedi ako Skupština završi remijem

Insajderi javljaju da je Mirko Barišić već zbrojio glasove i došao do rezultata

U četvrtak je održana koordinacija "liste 35", na koju nisu došli povjerenici iz Slavonije, među njima i Damir Najmenik, kao član Izvršnog odbora, te Damir Hosi, Lovro Maržić i Hrvoje Josip Balen. Na kraju sastanka Mirko Barišić i Nikola Hanžel zaključili su da je rezultat 32:28 za njih, javlja maksimirski insajder da vladajući tabor uoči nedjeljne Skupštine zbija redove i prebrojava ruke.

Neki od navedenih (Maržić, Balen) u međuvremenu su se sami "outali", ili su razotkriveni kao igrači liste "Dinamovo proljeće". Premda se predstavljaju kao zagovornici transparentnih odnosa, u izbornom nadmudrivanju sa starim klupskim plemstvom niti "proljećari" očito nisu bili naivci. Proračunato su napunili listu kandidata u drugoj izbornoj jedinici nekolicinom svojih spavača i, čini se da je plan upalio. Barišićeva većina otapa se kako se približava maksimirski dan D, dovoljno je indicija da će Velimir Zajec na koncu k sebi privući i još nekoliko kolebljivih skupštinara, te uz podršku 31 ili 32 zastupnika preuzeti vlast, iako dobro upućeni ne isključuju ni mogućnost da Skupština završi remijem 30-30. To bi značilo produženje drame i obvezu raspisivanja novih izbora u roku dva mjeseca.

Navijačka vojska sa sjeverne tribine protiv PAOK-a je poslala jasnu poruku što očekuje od izborne nedjelje. Boysi će se za Zajecovu pobjedu početi zagrijavati pod zapadnom tribinom već od 11 ujutro, atmosfera će sigurno biti naelektrizirana, a priča generalno podsjeća na onu otprije 24 godine, kada se mnoštvo na istom mjestu okupilo za Valentinovo, čekajući da Zajec (bez njega očito ne ide) objavi povratak imena Dinamo.

Uzgred rečeno, buđenje plavog proljeća probudilo je i hrabrost kod nekih do jučer opreznih sudionika maksimirskog mačevanja pa oni užurbano iz arhiva vade dokumente koji ozbiljno kompromitiraju vladajuće. O bizarnim poslovnim aranžmanima Dražena Miličevića, istaknutog klupskog operativca i životnog partnera Vlatke Peras, Jutarnji je jesenas pisao među prvima. Priča je dobila nove nastavke, ali trenutačno su zanimljiviji oni koji se tiču "gospođe predsjednice" Božice Barišić.

Prema tablicama u koje je Jutarnji dobio uvid, gospođa Barišić predvodila je krug povlaštenih članova Dinamove obitelji koji su na europska gostovanja kluba putovali koristeći sredstva "za volontere", koje Gradski ured za sport svake godine alocira klubu. Od 2016., kada je na to ime klubu doznačeno 98 tisuća kuna, do 2022. godine, kada je iskorišteno 15 tisuća eura, zagrebački porezni obveznici poticali su španciranje Dinamovih turista po Europi s gotovo 70 tisuća eura.

A klub je u isto vrijeme poticao tvrtku Sportski život, u vlasništvu Karla Heinza Truskallera, zastupnika na Barišićevoj strani, dajući mu poslove nabavke balona za trening i opremanja tog balona sportskom opremom (ukupno više od 500 tis. kuna, plus PDV).

Vrh

PostPostano: 09 ožu 2024, 21:18 

Citat:
Može li Beljo prijeći u Dinamo? "On je najbolji mladi hrvatski napadač, a Modri su uvijek dobra opcija"

https://gol.dnevnik.hr/clanak/rubrika/n ... qrcTdZAlC4

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2024, 13:39 

Citat:
Gotovo je, Velimir Zajec je novi predsjednik Dinama!

>>> Glasovanje je u konačnici završilo rezultatom: 31 glas za Zajeca, 19 za Barišića, te dva suzdržana

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2024, 13:41 

Gospodo kreće nova era :dinamo1 :dinamo1 :dinamo1

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2024, 14:34 

PCM je napisao/la:

…ulica vodi Dinamo.. :zubati

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2024, 14:35 

Da. Slijedi propast Dinama.

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2024, 15:51 

PCM je napisao/la:

kakva energija i elan stoji iza ovi događanja, počinje rađanje novog europskog velikana, sad više ni titula prvaka Europe nije nemoguća.

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2024, 16:09 

dudu je napisao/la:
PCM je napisao/la:

kakva energija i elan stoji iza ovi događanja, počinje rađanje novog europskog velikana, sad više ni titula prvaka Europe nije nemoguća.

Znači ti zaista vjeruješ da će ta navijačka energija, koju ja uopće ne doživljavam tako velikom, evo ni u završnici euro natjecanja ni ovaj polovični stadion nije bio rasprodan, biti dovoljna za velike rezultate iako ni sam ne vjeruješ da je novi predsjednik Zajec stručan i sposoban za ustrojiti klub najvećeg ranga?
Ja mislim da Zajec nije sposoban ni održati Dinamo ovakvim kakav je u zadnjih pet godina, kamoli načinti još i više i da tu ne može pomoći nikakva navijačka energija koju ponavljam ja ni ne vidim, štoviše mislim da će i ta energija ići samo prema dolje ukoliko već danas Dinamo zaostane u prvenstvu i ispane u Europi.

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2024, 17:37 

Rika sv Vida je napisao/la:
Da. Slijedi propast Dinama.

Je, vama fiksiranima na kult ličnosti je zaista propast.

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2024, 20:18 

Na dan kad se klub vratio navijačima,nakon dugogodišnje borbe, na Maksimiru se da podrže svoj klub u borbi za prvaka, na proslavi okupilo pet tisuća najvatrenijih navijača.

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2024, 21:59 

Jesi bio Zaba?

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2024, 22:06 

Ne, gledao sam na TV.

Vrh

PostPostano: 10 ožu 2024, 22:22 

…Kolarić je prosa obuku od pet utakmica hladjenja ai obuke kako inza koga sudit …upropašten jos jedan sudac zbog prcije.::

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4657 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 170, 171, 172, 173, 174, 175, 176 ... 187  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: