|
|
Stranica: 19/187.
|
[ 4657 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 07 stu 2012, 20:34 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
doc je napisao/la: Pa kolko vidim ti promoviraš Mamića, a on je isto imao huliganske ispade, i to po svečanim ložama, i za to ti huligani dobiju zabrane dolaska na stadione. Pa i njega mediji lijepo prate. Tako valjda i njih. Zdravko je po vlastitim riječima samohvale i svjedočenjima iz 90-ih (u vrijeme dok je bio hinjeni saveznik BBB-a) bio poprilično huliganski raspoložen na tribinama, stadionima i oko njih, još za vrijeme bivše države. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 07 stu 2012, 20:40 |
|
Pridružen/a: 21 kol 2011, 16:34 Postovi: 15238 Lokacija: Misao svijeta
|
Pessimus dux je napisao/la: doc je napisao/la: Pa kolko vidim ti promoviraš Mamića, a on je isto imao huliganske ispade, i to po svečanim ložama, i za to ti huligani dobiju zabrane dolaska na stadione. Pa i njega mediji lijepo prate. Tako valjda i njih. Zdravko je po vlastitim riječima samohvale i svjedočenjima iz 90-ih (u vrijeme dok je bio hinjeni saveznik BBB-a) bio poprilično huliganski raspoložen na tribinama, stadionima i oko njih, još za vrijeme bivše države.  Ma nemoj  ? 
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 08 stu 2012, 18:57 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1704 Lokacija: ...................
|
Citat: Engleski nogometni portal Who Ate All The Pies sastavio je zanimljivu top-listu u kojem je izabrao deset najluđih nogometnih djelatnika. Među djelatnike se podrazumijevaju predsjednici klubova, direktori i vlasnici, a najzanimljiva stvar je da je prvo mjesto zauzeo Zdravko Mamić! Izvršni predsjednik Dinama svojim ekscesima i nizom kontroverznih istupa u medijima bio je dovoljan razlog da mu Englezi dodjele pobjedu. O pobjedniku top-liste Who Ate All The Pies je napisao: "Preziran od većine Dinamovih navijača, izvršni predsjednik Mamić i skandal su praktički sinonimi. Zao, nestrpljiv i fizički strašan čovjek, Mamić je zaposlio i dao otkaz 15-orici različitih trenera unatoč što je zasjeo na čelo kluba 2003. Tijekom godina Mamić je napravio niz incidenata - od udaranja direktora Hrvatskog nogometnog saveza, naganjanja bivšeg direktora Dinama preko ograde, čelnika gradskog poglavarstva udarao je štakama te je slavio Dinamovu pobjedu nacističkim pozdravom. Također prezire novinare te ih je nasilno napadao u nekoliko navrata. Vrhunac njegove vladavine izjava je 'I onaj YouTube nabijem na ku..'. Nekoliko navijača na licu mjesta izrazilo je nezadovoljstvo njegovim ponašanjem." Iza Mamića na ljestvici slijede: Aurelio De Laurentiis (Napoli), Sam Hammamm (Wimbledon/Cardiff), Luciano Gaucci (Perugia), Ken Bates (Chelsea/Leeds), Ratko Butorović (Fk Vojvodina), Maurizio Zamparini (Palermo), Aldo Spinelli (Livorno), George Reynolds (Darlington) i Ken Richardson (Doncaster Rovers). http://www.24sata.hr/nogomet/zdravko-mamic-najveci-luak-meu-nogometnim-celnicima-288685
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 09 stu 2012, 02:06 |
|
|
Samo je jedan Maminjo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 09 stu 2012, 14:01 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Brat Zdravko opet na tronu: 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 09 stu 2012, 14:05 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Kako oni simpatizeri Broza vole reći (lagati) ? "Za dobrim konjem se prašina diže", kad diskutiraju Broza.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 09 stu 2012, 16:17 |
|
|
|
Broz? To onaj čijoj je udovici Mamić obećao stan?
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 09 stu 2012, 18:40 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
3 glasa po forumima kontra Mamića manje, bar 4 mjeseca. Citat: Za tri navijača Dinama 4 mjeseca zatvora i zabrana ulaska u Francusku 5 godina
S.S. Petak, 9. studenog 2012. 12:49
Navijači zagrebačkog Dinama koji su sudjelovali u tučnjavi s navijačima PSG-a u ponedjeljak osuđeni su na četiri mjeseca zatvora i zabranu ulaska u Francusku u idućih pet godina, izjavila je za Hinu glasnogovornica ravnateljstva policije Jelena Bikić u petak.
Tri hrvatska navijača osuđena su na četiri mjeseca zatvora zbog sudjelovanja u tučnjavi u ponedjeljak, dan uoči utakmice Lige prvaka između zagrebačkog Dinama i PSG-a, u pariškoj četvrti Bastille kada je uhićeno 25 hrvatskih navijača. Ostali uhićeni hrvatski navijači su pušteni na slobodu.
Nijedan od trojice nije imao ulaznicu za utakmicu, ali su svi zatečeni s predmetima pogodnim za nanošenje ozljeda drugim osobama, rekla je Bikić. Jedan od njih je imao štaku, drugi teleskopsku palicu, a treći remen omotan oko ruke s kojim se tukao. Trojica osuđenih navijača su 1969., 1979. i 1992. godište.
Agencija France presse navodi da su "navijači privedeni nakon sukoba u pariškoj četvrti Bastille optuženi su za udruživanje s ciljem izazivanja nereda i uništavanja imovine". Agencija također dodaje da su se navijači branili da su u Pariz došli turistički, te da ne pripadaju ni jednoj navijačkoj skupini.
Kako dodaje agencija, francuskim navijačima uhićenim zbog sudjelovanja u istoj tučnjavi određene su novčane kazne od 800 do 1000 eura.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
doc
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 09 stu 2012, 19:39 |
|
|
|
Međusobno se potukli, a jednim 4 mjeseca drugima 1000 eura.
Kako Francuzi nisu pošteni prema svojima.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 10 stu 2012, 12:52 |
|
|
doc je napisao/la: Kako Francuzi nisu pošteni prema svojima.
Možda je lokalni policijski šef pomislio da su Hrvati crnci  ?
_________________ Te kad mi jednom s dušom po svemiru se krene, Zaorit ću ko grom: O, gledajte ju divnu, vi zvijezde udivljene, To moj je, moj je dom!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 10 stu 2012, 14:33 |
|
|
Bernardić bi u privatizaciju dinama  Citat: Više novca treba davati za javni sport, a manje za vrhunske klubove. Oni moraju naći načina kako da se financiraju . Dinamo može pokrenuti prices privatizacije, a dioničari mogu biti navijači Dinama. Iz njegova intervjua u Obzoru, ima par stvari koje će se Zadru svidjeti, i uliti mu nadu u ljevicu koja diše hrvatski 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zadar1993
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 10 stu 2012, 14:41 |
|
|
volvoks je napisao/la: Bernardić bi u privatizaciju dinama  Citat: Više novca treba davati za javni sport, a manje za vrhunske klubove. Oni moraju naći načina kako da se financiraju . Dinamo može pokrenuti prices privatizacije, a dioničari mogu biti navijači Dinama. Iz njegova intervjua u Obzoru, ima par stvari koje će se Zadru svidjeti, i uliti mu nadu u ljevicu koja diše hrvatski  Rekao sam već da mi je ta Tomčeva, zagrebačka struja najsimpatičnija u SDPu upravo zbog toga, jedino što im fali jest da postanu manji krkani tj. kada bi postigli jednu intelektualnu razinu i okanili se mažnjavanja gdje god stignu .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bagulin
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 10 stu 2012, 15:30 |
|
Pridružen/a: 21 sij 2012, 13:18 Postovi: 1134 Lokacija: Res Publica Croatia - Unio Europaea
|
|
gnk "svetoga" imena "rotor-stator" opet popušio ....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bagulin
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 10 stu 2012, 15:32 |
|
Pridružen/a: 21 sij 2012, 13:18 Postovi: 1134 Lokacija: Res Publica Croatia - Unio Europaea
|
Zadar1993 je napisao/la: Rekao sam već da mi je ta Tomčeva, zagrebačka struja najsimpatičnija u SDPu upravo zbog toga, jedino što im fali jest da postanu manji krkani tj. kada bi postigli jednu intelektualnu razinu i okanili se mažnjavanja gdje god stignu . 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 10 stu 2012, 16:05 |
|
|
Bagulin je napisao/la: gnk "svetoga" imena "rotor-stator" opet popušio .... Koga lažeš?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bagulin
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 10 stu 2012, 17:15 |
|
|
volvoks je napisao/la: Bagulin je napisao/la: gnk "svetoga" imena "rotor-stator" opet popušio .... Koga lažeš? rotor - stator ...... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 10 stu 2012, 17:19 |
|
|
U kojoj ligi igra GOSK, da te čujem? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bagulin
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 10 stu 2012, 23:36 |
|
|
volvoks je napisao/la: U kojoj ligi igra GOSK, da te čujem?  ne znam na koji gosk misliš ...?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bagulin
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 11 stu 2012, 00:19 |
|
|
|
jao, jao ... gnk rotor-stator popušio od splita ... jao, jao ....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Zenicanin
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 11 stu 2012, 00:28 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2011, 02:39 Postovi: 1187 Lokacija: Bosna i Hercegovina (Herceg Bosna)
|
|
Katastrofa! Cacicu je otkucalo krajnije vrijeme!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 21 stu 2012, 21:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24796 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Stativa - šut uputio Sammir. Umalo prvi gol u CL.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 21 stu 2012, 22:08 |
|
|
Dinamo danas gubi, treba mi za listic s koeficijentom 35 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 21 stu 2012, 22:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24796 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Dvije stopostotne u minuti promašili.  Ne ide ih.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bagulin
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 22 stu 2012, 16:08 |
|
|
|
još jedan poraz u lp .....
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zmajček
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 22 stu 2012, 20:26 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|