|
|
Stranica: 20/187.
|
[ 4657 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
lider30
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 27 stu 2012, 00:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24797 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Čačić smijenjen, Kruno Jurčić novi trener Dinama.
Mamić vazda 4-5 istih likova mijenja na trenerskoj poziciji.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 27 stu 2012, 00:51 |
|
|
Poslije krune će biti roy ferenčina, a onda ivanković pa kruno 
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
TG-B.B.B
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 27 stu 2012, 11:49 |
|
Pridružen/a: 18 kol 2009, 11:00 Postovi: 1704 Lokacija: ...................
|
|
Još jedan dokaz kakav je maminjo klaun i kakva je dinamo sprdačina od kluba postao
_________________ Cuius regio, eius religio
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 27 stu 2012, 14:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 63089 Lokacija: DAZP HQ
|
|
kad je opet red na profesora Ivankovića? Mamiću, zašto ignoriraš Vlaka i Iliju Lončarevića?!
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MRSHO
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 27 stu 2012, 16:34 |
|
Pridružen/a: 05 svi 2009, 12:02 Postovi: 8018 Lokacija: Banovina Usora
|
|
Isto smo danas ja i stari raspravljali za Vlaka, poslje smo malo googlali, sad je trener u Vaasasu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 27 stu 2012, 16:35 |
|
|
|
Zanima me što će sada Zaba reći...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 27 stu 2012, 17:36 |
|
|
volvoks je napisao/la: Zanima me što će sada Zaba reći... A što ću ti reći, trebao si to i sam povezati, da treneresku funkciju u najuspješnijem , daleko najproduktivnijem i najorganiziranijem klubu na Balkanu i daleko šire(nema ga takvog u državama manjim od 10 miliona, nekima je čak i smješno odkud i kako u jednoj maloj Hrvatskoj takav klub gdje inače u zadnjih par godina skoro sve pa propada ili ide u stečaj), dakle momčad umjesto Čačića ponovno preuzima Kruno Jurčić koji je inače bio trener s kojim je Dinamo igrao najčvršće, a po nekim stručnjacima i najbolje, u zadnjih nekoliko godina . A brate treba ti sve crtat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 27 stu 2012, 18:15 |
|
|
|
Ovdje se ne radi o nesposobnosti Mamića, već kreatura koje mu se infatilno suprostavljaju, to se lijepo pozove narod na sveopšti protest ispred prostorija kluba gdje bi se okupilo najmanje 10tak hiljada judi ako vas uopšte ima toliko da skupite muda. To bi puno jače odjeknulo od nepismenih komentara sa tastature. Ako protest ne dadne rezultate u kraćem roku onda se oni ponavljaju u određenom ciklusu dok se ne skupi dovoljno jaka i kritična masa koja će potaknuti promjene. Umjesto svega navedenog jedino šta su uspjeli ovi primitivci veći od Mamića jest da i najnezainteresiranija individua pljuje po Dinamu kao instituciji sipajuči svakakve uvrede i tako jednog dana otić će Mamić al svo pljuvanje i odbojnost prema Dinamu će ostati. Čestitke budalašima.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 27 stu 2012, 23:11 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: A što ću ti reći, trebao si to i sam povezati, da treneresku funkciju u najuspješnijem , daleko najproduktivnijem i najorganiziranijem klubu na Balkanu i daleko šire(nema ga takvog u državama manjim od 10 miliona, nekima je čak i smješno odkud i kako u jednoj maloj Hrvatskoj takav klub gdje inače u zadnjih par godina skoro sve pa propada ili ide u stečaj), dakle momčad umjesto Čačića ponovno preuzima Kruno Jurčić koji je inače bio trener s kojim je Dinamo igrao najčvršće, a po nekim stručnjacima i najbolje, u zadnjih nekoliko godina . A brate treba ti sve crtat. Oprosti Zaba , ali ovo je  i  . A ovo o najuspješnijem klubu u državama >10 milijuna sam ti već dva puta pobio, što se ne sjećaš?
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 27 stu 2012, 23:46 |
|
|
|
Mamića uistinu treba čim prije otjerati. Učinio je jako puno za klub, al vrijeme je da ide.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Pessimus dux
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 28 stu 2012, 00:16 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
zaba1111 je napisao/la: A što ću ti reći, trebao si to i sam povezati, da treneresku funkciju u najuspješnijem , daleko najproduktivnijem i najorganiziranijem klubu na Balkanu i daleko šire... Znači, po tebi je Dinamo balkanski klub, a Zagreb balkanski grad? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 28 stu 2012, 01:02 |
|
|
dudu je napisao/la: kad je opet red na profesora Ivankovića? Taj je bio nekakav trener, za razliku od ovih klaunova. 
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zmajček
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 28 stu 2012, 19:39 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: A što ću ti reći, trebao si to i sam povezati, da treneresku funkciju u najuspješnijem , daleko najproduktivnijem i najorganiziranijem klubu na Balkanu i daleko šire... Znači, po tebi je Dinamo balkanski klub, a Zagreb balkanski grad?  A dokle je Balkan? Grahovo je na Balkanu,Vrgorac nije?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 28 stu 2012, 20:00 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: A što ću ti reći, trebao si to i sam povezati, da treneresku funkciju u najuspješnijem , daleko najproduktivnijem i najorganiziranijem klubu na Balkanu i daleko šire(nema ga takvog u državama manjim od 10 miliona, nekima je čak i smješno odkud i kako u jednoj maloj Hrvatskoj takav klub gdje inače u zadnjih par godina skoro sve pa propada ili ide u stečaj), dakle momčad umjesto Čačića ponovno preuzima Kruno Jurčić koji je inače bio trener s kojim je Dinamo igrao najčvršće, a po nekim stručnjacima i najbolje, u zadnjih nekoliko godina . A brate treba ti sve crtat. Oprosti Zaba , ali ovo je  i  . A ovo o najuspješnijem klubu u državama >10 milijuna sam ti već dva puta pobio, što se ne sjećaš? Brate Fedore, pa ne mogu na svakakve postove ozbiljno i studiozno odgovarati, ovo je odgovor u skladu s pitanjem. A i već je sve i previše puta rečeneo pa mi se i neda. Što se tiče tvog pobijanja moram priznat da se ne sjećam, znam da si spominjao Portugal, ali oni su veći od 10, ne znam jesi li ti spominjao Basel koji ipak nema tako veiki kontinuitet i pali su nakon prošlogodinješnjeg prenaprezanja, ali eto ako smatraš da je Švicarska uporediva s HR onda nek ti bude. Uglavnom nebitno ako i postoji koji klub u državama do 10 miliona, to ništa ne mjenja jer Dinamo je daleko najuspješniji klub u klasi objkektivno usporedivih klubova(ekonomija, veličina države pa i izravne proračunske potpore, ovo zadnje sam rekao napamet, ali je realno predpostaviti da mnogi takvi klubovi po EU dobivaju više od 2 miliona eura za održavanje stadiona i omladinske pogone).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 28 stu 2012, 20:05 |
|
|
|
"Kruno Jurčić koji je inače bio trener s kojim je Dinamo igrao najčvršće, a po nekim stručnjacima i najbolje, u zadnjih nekoliko godina ."
Je li ovo šala ili što? S tim Jurčićem je Dinamo primao 5,6,7 golova po utakmici, a ti kažeš da je pod njim Dinamo igrao najčvršće? I kako se on uopće može uspoređivati s ozbiljnim trenerima poput Vahe ili Ivankovića?
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 28 stu 2012, 20:23 |
|
|
|
To sam rekao, o čemu pišem 2 posta iznad, u poluzajebeanciji, zajebancija je bila više iz razloga jer spominjanje Krune pali mnoge, meni osobno je Vaha bio bolji od njega, Kruno je bolji od Čačića, ali dosita neki upućeniji u nogometnu struku su mi govorili da im je Jurčić bio bolji od Vahe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 28 stu 2012, 20:28 |
|
|
|
Ako su to rekli nakon njegovog drugog mandata, onda su se sigurno zajebavali. Što misliš, zašto Dinamo osim Vahe od Mamićevog dolaska nije imao nijednog trenera koji bi odgovarao njegovom ugledu i bogatstvu i željama navijača? Zato što gazda ne trpi takve, niti takvi žele s njim imati posla.
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 28 stu 2012, 20:32 |
|
|
|
Vaha je daleko precijenjen, napravili su od njega heroja jer je pobjedio drugu momčad Villareala, od koje su usput u uzvratu izgubili 4-0... A o porazu od limitirane momčadi kao što je klerofašistički PAOK ne treba ni govoriti..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 28 stu 2012, 20:37 |
|
|
volvoks je napisao/la: Vaha je daleko precijenjen, napravili su od njega heroja jer je pobjedio drugu momčad Villareala, od koje su usput u uzvratu izgubili 4-0... A o porazu od limitirane momčadi kao što je klerofašistički PAOK ne treba ni govoriti.. Radi se o tome da je to bio jedini ozbiljni trener na Dinamovoj klupi od njih dvadesetak u razdoblju Mamićeve diktature. I još jedan poluozbiljni, Ivanković.
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ibar
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 28 stu 2012, 20:39 |
|
|
E moj Diname.. .. Mamić nešto najavio da traži vlasnika za Dinamo da bi se išlo u nekkavu privatizaciju da je već umoran od svega.. Ko će ga znat možda stvarno misli (otić) ovaj put 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zaba1111
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 28 stu 2012, 20:41 |
|
|
Divlja svinja5 je napisao/la: Ako su to rekli nakon njegovog drugog mandata, onda su se sigurno zajebavali. Što misliš, zašto Dinamo osim Vahe od Mamićevog dolaska nije imao nijednog trenera koji bi odgovarao njegovom ugledu i bogatstvu i željama navijača? Zato što gazda ne trpi takve, niti takvi žele s njim imati posla. Kako ne , što je sa klupskom legendom Zajecom, zbog čijeg odlaska, a baš Vahinog dolaska je i počeo bojkot navijača. ps. sad sam samo radi tebe morao skrolati dolje do smajića 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
volvoks
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 28 stu 2012, 20:43 |
|
|
|
Zapravo, problemi počinju nakon otkaza Kuži, do tad je sve u klubu lijepo funkcioniralo, klub je imao navijače, dobru atmosferu, a što je najvažnije, puno mladih potencijala...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 28 stu 2012, 20:45 |
|
|
|
Zaboravio sam na Ćiru, ali on je priča za sebe. Zajec će uvijek biti legenda Dinama, ali se nije razvio u dobrog trenera. Šteta, još se sjećam one utakmice s Portom koju je vodio.
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 28 stu 2012, 20:53 |
|
|
volvoks je napisao/la: Zapravo, problemi počinju nakon otkaza Kuži, do tad je sve u klubu lijepo funkcioniralo, klub je imao navijače, dobru atmosferu, a što je najvažnije, puno mladih potencijala... Samo što taj nije imao nikakvih rezultata iza sebe... Ako ne računamo smješnu HNL i domaći kup
_________________ (*_*)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: NK Dinamo Zg Postano: 03 pro 2012, 19:46 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|