Šteta, površno gledajući, osjećao se neki pozitivan zamah nakon one privatizacije, što li? Rast broja članova, gledatelja, pametna zarada kroz suvenire, oslanjanje na mlade, popularan trener Tudor...čak su i rezultati bili prihvatljivi. I paf, ništa.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Zanimljivo je da se lova pere i troši preko opetovanog izbora novog trenera, a čovjek koji kada ovi potonji raskuće i prokockaju sve, Hari Vukas vadi bile iz blata i dna ljestvice, opet postane neka zmjena ili kondicioni trener za male pare. Tu se iz svemira vidi lopovluk i nepoštenje kicoša koji sa strukom i radom skoro da nemaju veze, zato predviđam nastavak valjanja u blatu, volio bih da se prevarim...
Prije možda godinu dana ili dvije sam mislim čuo od Ljube Pavasovića da je dug oko 120-140 milijuna? Šta se od onda toliko vratilo ili nikad nije ni bio toliko velik?
useless znam ja da je to malo komliciranije znam ja tacno kako to ide ali ko ce to sad ovde objasnjavat preko 10 stranica ali u grubo je to objasnjeno.
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
Ima gard a dobro je i krenia kad se rješia ove trojice.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.