|
|
Stranica: 132/140.
|
[ 3486 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 11:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60053 Lokacija: DAZP HQ
|
Ovu smo preobratili, ne vraća se više kući.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 11:55 |
|
|
Razmazili smo se odličnim rezultatima, pa nam ova bronca nije ništa posebno. Neke zemlje nikad neće osvojit medalju na SP-u, a neke kao npr. BiH neće nikad osvojiti medalju čak ni u manje popularnim sportovima kao rukomet, košarka itd.
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 12:05 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
dudu je napisao/la: Ovu smo preobratili, ne vraća se više kući. Raspuštenica od 49 g. Hm. Taman.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 12:19 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39509 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
weasel je napisao/la: dudu je napisao/la: Najavljujem titulu već pola godine i kao kapetan Modrić razočaran sam s broncom i nije mi bilo do nekog slavlja bez obzira koliko je to povijesni rezultat. I baš kao kapetan sam uvjeren da je zlato pitanje trenutka. To nije nikakav olaki optimizam, to je dokazano i dokazivo, idemo po kantu, dok ne osvojimo neće nas štufat.
Modrić je u pravu, naš tim je definitivno zrel za uzimanje zlata, imamo sada iskustva u natjecanju , znamo kako se igra samo nam se treba potrefit opet dobar team. Velike zemlje čekaju po 15-20 godina da im se ponovi jedno veliko Finale, tako da to Modrićevo obećanje može biti ispunjeno tko zna kada... Nadajmo se što ranije, nikom se ne čeka 20 godina Sljedeće prvenstvo je u Sjevernoj Americi, prošlo u SAD-u je bilo vrhunsko. Pošto se broj učesnika povećava na 48 a Europa dobija samo +3 učesnika na to će se biti teže kvalificirati nego proći skupinu, sad će na njemu biti pola Kariba, Novi Zelend i egzitične sfročke i azijske države. Zna se da mi kad prođemo skupinu na SP idemo do kraja, do tada samo treba isprofilirati napadače i jurišati na trofej.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 12:44 |
|
|
https://www.index.hr/sport/clanak/video ... 22344.aspxSamo za našeg @Junuza Ala gušta, imbexovci na aparatima , odmah kmeče kad dolazi kazna Ovako Hrvati slave kad se pobjeđuje, a Možemaši nek si puštaju one kreštavce doma.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
|
|
Soyček vs doček
Na tribini su umirali od dosade a ovdje na videu se vidi da guštaju svi odreda
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
|
|
JL ko bi reko...
Privitak/ci: |
Screenshot 2022-12-19 at 11-36-28 Luka Bulić i Iva Šulentić svima su upropastili doček nogometaša Urlali su stenjali zavijali prenemagali se.png [ 60.24 KiB | Pogledano 1062 put/a. ]
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 12:52 |
|
|
weasel je napisao/la: https://www.index.hr/sport/clanak/video-lovren-i-brozovic-urlaju-za-dom-spremni/2422344.aspx Samo za našeg @Junuza Ala gušta, imbexovci na aparatima , odmah kmeče kad dolazi kazna Ovako Hrvati slave kad se pobjeđuje, a Možemaši nek si puštaju one kreštavce doma. Mogao sam na ovu slavu za Broza, Gvardiola i Lovrena, počelo je s Juranovićem u Dubravi pa se završilo s ovom trojicom, ali nisam se oporavio, šogi se doma kao svirač vratio pun ko brod.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 12:53 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39509 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Meni onaj Musa izgleda dobar, Benfica zna proizvesti igrača, vjerojatno će kad krene rasprodaja dobijati i više prostora.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 13:05 |
|
|
Kad se sjetim mladih napadaca Jakolisa, Kulenovica, Vizingera, Stipe Perica, Filip Dangubic, koji su vazili za najvece talente unazad tri cetiri godine, ovo sad sto imamo puno vise obecava.
I za vezni red uz Sucica imamo Baturinu, Kacavendu za vanserijske talente, Bartol Franjic takodje imam osjecaj da ce biti dobar, i onaj mali Smolcic iz Eintrachta izgleda obecavajuce u obrani, lijevi bek i stoper dobro pokriva.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 13:07 |
|
|
daramo je napisao/la: Meni onaj Musa izgleda dobar, Benfica zna proizvesti igrača, vjerojatno će kad krene rasprodaja dobijati i više prostora. Tipujem na Belju i Šimića kao world class, jednostavno obojica imaju vanserijske fizičke predispozicije, ako je od Mandže ispao igračina, onda od ove dvojice treba ispasti dvoigrač. Ljubičić također dobar, brz kao metak, zna se naći u prilici. Najbitniji je daljnji razvojni klub, izabrati pravi klub, Šimić ima sreću pa je u Salzburgu, ne postoji bolji klub za razvoj na višu razinu, a Belji je ključ otići sad ili na ljeto u najbolji klub za njega. Volio bih da dođe u Dinamo, to bi mu bio prirodni korak, ali bojim se da je preskup, Osijek će tražiti 10tak milijuna eura.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 13:12 |
|
|
Koliko sam ja cuo, Belju Osijek vec povezuje sa nekim bundesligasima, mozda cak vec sad u sijecnju.
Po meni pametnije bi bilo ici u Dinamo ali skup je za modre.
Bitno naglasiti drzi ga Roof Mertesakerov, tamo je i ovaj argentinski izbornik Scaloni menadzer, drze neke od najboljih njemackih i bundesligaskih igraca poput Havertza, Manea, Gnabrya, nekako prirodno da ce ga u Bundesligu transferirati.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 13:16 |
|
|
Ma ne mora u Dinamo, može u jaču razvojnu ligu i klub koji daje šansu mladim igračima.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 13:21 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Kad se sjetim mladih napadaca Jakolisa, Kulenovica, Vizingera, Stipe Perica, Filip Dangubic, koji su vazili za najvece talente unazad tri cetiri godine, ovo sad sto imamo puno vise obecava.
I za vezni red uz Sucica imamo Baturinu, Kacavendu za vanserijske talente, Bartol Franjic takodje imam osjecaj da ce biti dobar, i onaj mali Smolcic iz Eintrachta izgleda obecavajuce u obrani, lijevi bek i stoper dobro pokriva. Nisu za otpis ni Ivanušec i Brekalo. Kačavenda je odličan, ali treba vidjeti kakav će biti nakon ozljede, mlad je još, ali ozljeda prednjih križnih ligamenata je obično fatalna za nekog tko svoju igru bazira na eksplozivnosti. Zanimljiv je i Luka Stojković iz Lokomotive, isto dobar veznjak. Plus naravno Stipe Biuk, ako od njega ne bude vrhunski nogometaš onda nek si svi njegovi treneri poderu diplome. Svi ti mladi koji nadiru su tehnički savršeni igrači, naše nogometne škole izbacuju tehnički sve savršenije igrače, to se i vidi u igri A reprezentacije, koji god mladi igrač uđe barata loptom bolje nego nekad vezni igrači. Ili U21 reprezentacija pa oni igraju dominantniji nogomet od A repke, samo su taktički nezreli, ali samom igrom ubijaju. Nedavna utakmica u mix sastavu, Beljo 2 asista, Biuk 2 ekstra gola. Beljo je predominantan, on bi bio od koristi i na svjetskom, ima 195 cm teško ga je držati, može zabiti, može asistirati, kako je samo nedavno otresao Lauritsena i zabio glavom ispred njega na Maksimiru, mali je top igrač već sad. Ovaj treći gol pokazuje sav raskoš napadačkog talenta, iako su usrali kontru, u istoj akciji su zabili nakon što je bilo uključeno 5-6 igrača, a ova komba koja je ušla u nastavku Ljubičić-Šimić je živa napast, s tim mladima ćemo opet moći igrati visoki presing kao u najbolja vremena Mandže i Olića.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 13:22 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Koliko sam ja cuo, Belju Osijek vec povezuje sa nekim bundesligasima, mozda cak vec sad u sijecnju.
Po meni pametnije bi bilo ici u Dinamo ali skup je za modre.
Bitno naglasiti drzi ga Roof Mertesakerov, tamo je i ovaj argentinski izbornik Scaloni menadzer, drze neke od najboljih njemackih i bundesligaskih igraca poput Havertza, Manea, Gnabrya, nekako prirodno da ce ga u Bundesligu transferirati. Vele da je to već gotovo i da ide u Borussiu Mönchengladbach.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 13:33 |
|
|
Ako osvojimo Ligu nacija doček mora biti u Splitu
To bit tek bio show
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 13:53 |
|
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 13:55 |
|
|
100.000 ljudi dođe usred zime na -5 proslaviti TREĆU medalju, drugu zaredom - i vama opet ne valja. Pa nije se rodio taj koji bi Hrvatu udovoljio... Jel Šulentićka retardirana, jel Luka Bulić naporan - naravno da su klaunovi pa znali smo to i prije. Jura Stublić nadrogiran pjeva Chicago LOL
Sve u svemu, koga boli ***, bitno je 100.000 ljudi i slavlje, klapa je otpjevala i Lijepa li si i amen. Idemo dalje, zlato na nišan.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 13:57 |
|
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 14:08 |
|
|
Perišić je 33-godišnji senator Hrvatske i jedan od onih koji je mogao pogledati u stranu, odustati kada je izbornik od njega zatražio da se žrtvuje. Ali, ta opcija ne postoji u njegovom ili rječniku ijednog Hrvata. Perišić se na jednu i to jako važnu utakmicu pretvorio u lijevog beka, ne krilo ili napadačkog beka.
Na jedan meč je postao trica (taj broj su tradicionalno nosili lijevi bekovi, op.a.) u obrani s četiri igrača. Daleko od mjesta na kojem je uvijek i na kojem radi ono što najbolje zna - asistira i zabija, domoljub Ivan, omiljeni Dalićev vojnik, branio je Hrvatsku od napada najopasnijih marokanskih igrača Hakimija i Ziyecha", piše Marca.
|
|
Vrh |
|
|
Croato
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 14:29 |
|
|
PCM je napisao/la: 100.000 ljudi dođe usred zime na -5 proslaviti TREĆU medalju, drugu zaredom - i vama opet ne valja. Pa nije se rodio taj koji bi Hrvatu udovoljio... Jel Šulentićka retardirana, jel Luka Bulić naporan - naravno da su klaunovi pa znali smo to i prije. Jura Stublić nadrogiran pjeva Chicago LOL
Sve u svemu, koga boli ***, bitno je 100.000 ljudi i slavlje, klapa je otpjevala i Lijepa li si i amen. Idemo dalje, zlato na nišan. Potpisujem.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 14:32 |
|
|
Croato je napisao/la: PCM je napisao/la: 100.000 ljudi dođe usred zime na -5 proslaviti TREĆU medalju, drugu zaredom - i vama opet ne valja. Pa nije se rodio taj koji bi Hrvatu udovoljio... Jel Šulentićka retardirana, jel Luka Bulić naporan - naravno da su klaunovi pa znali smo to i prije. Jura Stublić nadrogiran pjeva Chicago LOL
Sve u svemu, koga boli ***, bitno je 100.000 ljudi i slavlje, klapa je otpjevala i Lijepa li si i amen. Idemo dalje, zlato na nišan. Potpisujem. ..desnicari i ljevica će uvik nac razlog za zuganje jebo ih kremeljenko..
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 14:41 |
|
|
weasel je napisao/la: Nema tu pomoći, za glavonje ne postoji ništa osim zegeja u Hrvatskoj.
Split bi napravio 10x bolji i vatreniji doček. publika je bila zrela za takav doček i u ZGu, ali kad ti je organizator neki zelenosotonist, nema tu pomoći. ja čak mislim da se krivo napada voditelje, osim Šulentičku koja je napasna na momente. ne mogu oni zamjeniti 50 pjesama koje su trebale biti puštene, a nisu.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 14:44 |
|
|
Croato je napisao/la: PCM je napisao/la: 100.000 ljudi dođe usred zime na -5 proslaviti TREĆU medalju, drugu zaredom - i vama opet ne valja. Pa nije se rodio taj koji bi Hrvatu udovoljio... Jel Šulentićka retardirana, jel Luka Bulić naporan - naravno da su klaunovi pa znali smo to i prije. Jura Stublić nadrogiran pjeva Chicago LOL Sve u svemu, koga boli ***, bitno je 100.000 ljudi i slavlje, klapa je otpjevala i Lijepa li si i amen. Idemo dalje, zlato na nišan. Potpisujem. najbolje da se oba popnete na 9. kat i spustite najbržim putem. di na svijetu bi tih 100 000 ljudi bilo prisiljeno slušati onakvo revanje i ubijanje atmosfere? samo Hrvatu se to radi, samo Hrvatima se NE DA da budu ponosni i slave u NACIONALNOM ZANOSU. Hrvati tako malo traže, i vrlo im je LAKO udovoljiti, ali ni u trenutcima trijumfa veleizdajnička elita ne dopušta to.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska na SP 2022 - Katar Postano: 19 pro 2022, 14:44 |
|
|
..ko je triba bit thompson je u svojoj žalosti skoro izda hrvatsku i nikad vise se nece pjevat na njegove pjesme fešte..ko onda jos..moga je Mišo Kovač…nes valjda rec Mate Bulić..
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|