|
|
Stranica: 69/171.
|
[ 4259 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 07 svi 2021, 15:36 |
|
|
Citat: JASNE NAMJERE Javili se i Nijemci i potvrdili nagađanja: Želimo Hrvata u reprezentacijiBudući da je nedavno dobio njemačko državljanstvo i budući da je uvjerljivo bolji lijevi bek od bilo kojeg Nijemca u Bundesligi, činilo se mogućim, a sad je sve potvrdio direktor Njemačkog nogometnog saveza Oliver Bierhoff https://www.vecernji.hr/sport/javili-se ... ji-1490679
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 07 svi 2021, 15:57 |
|
|
hrvatska loše igra, loš selektor, ispada još u skupini.
igrat ću svaku utakmicu protiv njih.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 07 svi 2021, 17:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59912 Lokacija: DAZP HQ
|
Ako Sosa u roku odmah ne kaže da igra samo za Hrvatsku, onda ga odmah odjebat. Čuj ovo, špekulacije da će on kao rodjeni Zagrepčanin igrati za Njemačku, kao da je klub.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 07 svi 2021, 17:35 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Ne krivim momka. Trebao je već imat jednu minutu u kvalifikacijama.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Eternity
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 07 svi 2021, 17:39 |
|
Pridružen/a: 08 tra 2015, 11:24 Postovi: 184 Lokacija: Dalmatia, Pennsylvania
|
Josip Šimunić je 5 godina čekao da upadne u reprezentaciju. Pitanje karaktera. No pričekajmo da se Sosa izjasni.
_________________ V E R I T A S
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 07 svi 2021, 17:56 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Ne krivim momka. Trebao je već imat jednu minutu u kvalifikacijama. Stvar je u tome da je niz mladih reprezentativaca namjerno pušten da igra za mladu reprezentaciju i da se tu napravi rezultat nego da dobivaju mrvice u A reprezentaciji. I po prvi put smo u četvrtfinalu. Neka to odigraju i onda upadnu u A selekciju kao heroji. Sosa, Bradarić, Gvardiol, Moro, Majer, Ivanušec... Ali slažem se. Treba se jasno izjasniti da mu je Hrvatska prvi i jedini izbor.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 07 svi 2021, 17:58 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Ne krivim momka. Trebao je već imat jednu minutu u kvalifikacijama. o čem pričaš? koji normalan Hrvat bi uopće pogledao drugu zemlju pored Hrvatske? moja stara si je dobra sa Sosama, danas ju zove njegov bliži rod i kaže da je morao uzeti državljanstvo inače bi mu karijera bila ugrožena. čuj to, njemu karijera ugrožena jer je Hrvat kao što je ugrožena svima, to pas s maslom ne bi pojeo. mali ne zna kroz što će proći ako se brzo ne izjasni, javnost će ga satrat.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 07 svi 2021, 18:08 |
|
|
S obzirom na veliki broj utakmica u kratkom roku sigurno je da bi dobio priliku.
Barišić, Bradarić, Sosa. Odlično bi bili pokriveni na lijevom beku.
Nikako da se netko ukaže da desnom pored Vrsaljka...
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 07 svi 2021, 18:31 |
|
|
Mislim da je to riješena stvar. Ne bi se Nijemci bez razloga ovako istrčali. Sosa je rodom iz HB. Razočaravajuće. Cijela ova stvar će se vjerojatno loše odraziti i na njegov privatni život, a samim tim i na karijeru. Po meni glupa odluka.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 07 svi 2021, 18:37 |
|
|
već sam svoje napravio, preko stare sam poslao upozoravajuću poruku, odmah je zvala povratno da se objasni. mali ostaje.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 07 svi 2021, 18:56 |
|
|
Hvala ti na tvojoj službi domovini.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 07 svi 2021, 21:06 |
|
|
Sjećam se Antony Šerića kako smo ga sjebali zovnuli ga par puta protiv nekih žnj ekipa i to je to... u Australiji je mogo bit najbolji igrač i kapetan Sosi ne zamjeram ništa! Da igra za ljude koji glasaju za Plenkovića, Milanovića, Tomaševića... trebo je reć ako Tomašević uđe u drugi krug igram za Njemačku Uostalom dobio bi hrpu love u Njemačkoj od adidasa, DFB, Bayerna... Jel se sjeća ko još plivača Duje (Muje tako smo ga šprdali ) Draganje
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 07 svi 2021, 21:09 |
|
|
Vec vidim skandiranje Sosa Turčine
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Heero
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 07 svi 2021, 22:02 |
|
|
dudu je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Ne krivim momka. Trebao je već imat jednu minutu u kvalifikacijama. o čem pričaš? koji normalan Hrvat bi uopće pogledao drugu zemlju pored Hrvatske? moja stara si je dobra sa Sosama, danas ju zove njegov bliži rod i kaže da je morao uzeti državljanstvo inače bi mu karijera bila ugrožena. čuj to, njemu karijera ugrožena jer je Hrvat kao što je ugrožena svima, to pas s maslom ne bi pojeo. mali ne zna kroz što će proći ako se brzo ne izjasni, javnost će ga satrat. Po meni nasi ovi dijasporaŠi Šta su ovdje bili tretirani ko zadnje pseto i otjerani ako se vrate igrat za repku su jadnici bez karaktera. Ja da odselim odavde nebi *** vise ulozio u RH.
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
Vrh |
|
|
Eternity
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 08 svi 2021, 08:28 |
|
|
Malo manje negative molim vas.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 08 svi 2021, 10:02 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39356 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Brane je napisao/la: Sjećam se Antony Šerića kako smo ga sjebali zovnuli ga par puta protiv nekih žnj ekipa i to je to... u Australiji je mogo bit najbolji igrač i kapetan Sosi ne zamjeram ništa! Da igra za ljude koji glasaju za Plenkovića, Milanovića, Tomaševića... trebo je reć ako Tomašević uđe u drugi krug igram za Njemačku Uostalom dobio bi hrpu love u Njemačkoj od adidasa, DFB, Bayerna... Jel se sjeća ko još plivača Duje (Muje tako smo ga šprdali ) Draganje Sjebat će i Sosu Njemačka, u Hrvatskoj bi imao bolje šanse da bude prvotimac.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 08 svi 2021, 12:13 |
|
|
Pitali ga nakon utakmice i sugerirao je da će igrati za Njemačku. Sad će i on i cijela obitelj bit na meti ogorčene mase. Ružna situacija.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 08 svi 2021, 12:22 |
|
|
Dao sam svoj skromni doprinos napadom na njega u facebook poruci
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 08 svi 2021, 13:19 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Dao sam svoj skromni doprinos napadom na njega u facebook poruci . Ma nepotrebno je. U reprezentaciji je motivacija važnija i od talenta. Ako mu nije napeto igrat za nas napravio nam je uslugu ovim.
|
|
Vrh |
|
|
Eternity
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 08 svi 2021, 13:33 |
|
|
Sada Bierhoff sjedi negdje, zadovoljno trlja ruke i pije Bier. Nakon Musiale još jedan pun pogodak. A i vidim da se u Bundesligi i u njemačkom savezu na veliko promovira sodomija. Samo da naš HNS ne padne tako nisko u budućnosti.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 08 svi 2021, 13:34 |
|
|
*** malo.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 08 svi 2021, 13:45 |
|
|
ok, nije shvatio ozbiljno moju poruku, ali nek mu bude. napisao sam da mu u Hrvatsku više nema, ali da mu ni u Njemačkoj neće biti lako jer našeg naroda ima i tamo i pamte do vremena dinosaura. ovakva izdaja se ne pamti, da rođeni Hrvat, nogometno školovan u Hrvatskoj, donedavni kapetan U-21 ode igrati ničim izazvan za drugu državu. da sramota bude veća još je naš Hercegovac podrijetlom. prekidam sve odnose s obitelji Sosom, poslat ću im još samo jednu ispisnu poruku iz hrvatske nacije. previđam da će za Njemačku igrati sporadično, da nikad neće doseći potencijal i da će se gorko kajati. s druge strane olakšao nam je malo poziciju lijevog beka, bili smo prenatrpani i previše novih talenata dolazi koji bi htjeli igrati tu poziciju. treće, došli smo do razine da svoj škart uvaljujemo Njemačkoj. četvrto, Sosa, nema ti više kupanja u hrvatskom moru.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 08 svi 2021, 13:47 |
|
|
Brane je napisao/la: Sjećam se Antony Šerića kako smo ga sjebali zovnuli ga par puta protiv nekih žnj ekipa i to je to... u Australiji je mogo bit najbolji igrač i kapetan Sosi ne zamjeram ništa! Da igra za ljude koji glasaju za Plenkovića, Milanovića, Tomaševića... trebo je reć ako Tomašević uđe u drugi krug igram za Njemačku Uostalom dobio bi hrpu love u Njemačkoj od adidasa, DFB, Bayerna... Jel se sjeća ko još plivača Duje (Muje tako smo ga šprdali ) Draganje ..Šerić bio na dva svjetska s hr..a sto se sose tiče njegov izbor objektivno je Colina i bradaric bolji igrači od njega plus ovo je i dokaz koliko je Njemačka repka u igračkoj krizi..
|
|
Vrh |
|
|
Eternity
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 08 svi 2021, 13:48 |
|
|
Dalić je inače duša od čovjeka. Moj kum XY, veteran Domovinskog rata, bio u logoru u Srbiji gdje su ga tukli kao vola u kupusu, ga zna. Jednom je izbornik ušao u prostoriju punu ljudi u kojoj je bio i on, vidio ga je i otišao je prvo k njemu da ga zagrli rekavši: "Di si Y!"
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 08 svi 2021, 13:50 |
|
|
Eternity je napisao/la: Dalić je inače duša od čovjeka. Moj kum XY, veteran Domovinskog rata, bio u logoru u Srbiji gdje su ga tukli kao vola u kupusu, ga zna. Jednom je izbornik ušao u prostoriju punu ljudi u kojoj je bio i on, vidio ga je i otišao je prvo k njemu da ga zagrli rekavši: "Di si Y!" Daliću je ovo za pedalu, on je izbornik, njegova je dužnost biti u kontaktu s 30-40 igrača u i oko reprezentacije, on ako dosad nije razgovarao ne samo sa Sosom nego i s Ivanušecom, Majerom, Gvardiolom i drugima je amater.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|