HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 18 stu 2025, 08:32.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 4382 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 172, 173, 174, 175, 176
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija
PostPostano: Danas, , 00:07 

Novdan je napisao/la:
dunno je napisao/la:

Nije ti poznato da je Demokratska partija socijalista stožerna stranka crnogorskog nacionalizma zadnjih 30 godina? :zubati

I ustaše su bili socijalisti.

Da, ali ustaše nisu bile jugonostalgične. A ovima je SFRJ obnovila državnost, tako da je štuju jednako kao Bošnjaci i Makedonci.

Novdan je napisao/la:
Inače bilo je snimaka gdje pjevaju Škoru, Thompsona itd pa zato pitam

Da, ima toga dosta. Montenegrini se ulizuju Hrvatima i nude kao saveznik, a Hrvati im poručuju "pušite nam k...".

oak je napisao/la:
Teška utakmica, preteška s obzirom na protivnika i razliku u kvaliteti.

Standardna Hrvatska, navikli smo.

Zato mi je smiješno ovo kukanje nad jakosnim skupinama, kao da se nećemo mučiti sa Uzbekistanom ili Iranom.

Vrh

PostPostano: Danas, , 00:30 

Nisam gledao utakmicu ali vidim da Matanovic i Ivanovic imaju katastrofalne ocijene. Iskreno, nisam siguran da su ti decki kapacitet za reprezentaciju. Bojim se da je Ivanovic samo jos jedan u nizu nasih "perspektivnih" napdaca koji bljesnu nakratko i brzo nestanu. Tako su jedno vrijeme figurirali i Beljo, i Roko Simic, i Petar Musa i Marin Ljubicic i Stipe Biuk...i na kraju svi nestali...

Bas nam fale pravi centarofori. Da nam je sada jedan Prso opet, ili Mandzukic, a o Sukeru, Vlaovicu il Boksicu da ne pricamo...

Nadam se da ce se Budimir oporaviti do SP i da ce barem jedan od ovih koje imamo trenutno uci u zivotnu formu. Ne mozes raditi veliki rezultat bez dobre spice.

Drago mi je da se Vlasic dize, on mi se oduvijek svidjao kao igrac. On po meni ima mjesta u repki. Ne mogu vjerovat da nam je nasa najjaca snaga - vezni red - totalno out of order. Ozlijedjeni Kovacic i Majer, slabo igraju Petar Sucic i Luka Sucic, ne igra nikako Baturina. Prva trojica su nam prevazni i do SP-a moraju ozdraviti i uci u formu, inace dzaba idemo. Druga dvojica su nestala...

Kristijan Jakic definitivno mora ici na SP. Frajer je svaku tekmu za repku odigrao iznad ocekivanja, pa cak i bio prevaga.

Steta sto Dalic nije danas ubacio Marca Pasalica, cini mi se da bi on mogao biti kadar za prvih 11 na SP.

Vrh

PostPostano: Danas, , 01:09 

Vratit Petkovića

Vrh

PostPostano: Danas, , 01:15 

Marin Ljubičić

Ja kao navijač Dinama moram reć da je nogometna tragedija je da taj momak sjedio na klupi u U21 a još veća tragedija da nikad nije dobio ni prepoziv da trenira s Vatrenima od Dalića.

1. Tehnički naš najjači napadač već godinama (kad je netko od naših napadača prodo tunel nekom?)
2. Najexplozivniji napadač (Jedino Mateo Kovačić je možda explozivniji od njega, a Mateo je među TOP 3 u Premier Ligi)
3. Ne znam da li je brži od Ivanovića koji je jako brz, al je sigurno al pari, ovi ostali nisu toliko brzi
4. Najbolji u igri glavom od svih naših napadača

To što ne igra u Bundesligi, pa ne igra ni Livi a realno odveo nas je na SP da nije bilo njega išli bi gotovo sigurno u dodatne kvale.
Livi je nesumljivo naš najbolji igrač zadnjih 4-5 godina (Japan, Brazil na SP + hrpa tekmi u kvalama)

Pogledajte ovo remek dijelo gol glavom

Tajming i bacanje na loptu i zakucavanje glavom

Golovi, tuneli, kontrola lopte

Vrh

PostPostano: Danas, , 02:00 

PaoUČikolu je napisao/la:
A jesu naši navijači glupi... Nakon one lijepe geste u Zagrebu, mi njima ovo napišemo. Strašno.

Jao strašno :klanjam

Vrh

PostPostano: Danas, , 02:24 

Ne virujem da je ekipi iz Dubrovnika, Mokošice, Konavli do ikakvog oprosta. Jbg…

Vrh

PostPostano: Danas, , 03:19 

,, iz dubrovnika čuju se vici pušite nam kurac četnici, oprosta nema! “

Ne znam zašto bi se ovo tumacilo kao kontra poruka onima u Zagrebu? I jedni i drugi bi se slozili s porukom cetnicima da puse kurac :neznam

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 4382 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 172, 173, 174, 175, 176

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: dunno i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: