|
|
Stranica: 176/176.
|
[ 4382 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dunno
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: Danas, , 00:07 |
|
|
Novdan je napisao/la: dunno je napisao/la: Nije ti poznato da je Demokratska partija socijalista stožerna stranka crnogorskog nacionalizma zadnjih 30 godina?  I ustaše su bili socijalisti. Da, ali ustaše nisu bile jugonostalgične. A ovima je SFRJ obnovila državnost, tako da je štuju jednako kao Bošnjaci i Makedonci. Novdan je napisao/la: Inače bilo je snimaka gdje pjevaju Škoru, Thompsona itd pa zato pitam Da, ima toga dosta. Montenegrini se ulizuju Hrvatima i nude kao saveznik, a Hrvati im poručuju "pušite nam k...". oak je napisao/la: Teška utakmica, preteška s obzirom na protivnika i razliku u kvaliteti. Standardna Hrvatska, navikli smo. Zato mi je smiješno ovo kukanje nad jakosnim skupinama, kao da se nećemo mučiti sa Uzbekistanom ili Iranom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zet
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: Danas, , 00:30 |
|
|
|
Nisam gledao utakmicu ali vidim da Matanovic i Ivanovic imaju katastrofalne ocijene. Iskreno, nisam siguran da su ti decki kapacitet za reprezentaciju. Bojim se da je Ivanovic samo jos jedan u nizu nasih "perspektivnih" napdaca koji bljesnu nakratko i brzo nestanu. Tako su jedno vrijeme figurirali i Beljo, i Roko Simic, i Petar Musa i Marin Ljubicic i Stipe Biuk...i na kraju svi nestali...
Bas nam fale pravi centarofori. Da nam je sada jedan Prso opet, ili Mandzukic, a o Sukeru, Vlaovicu il Boksicu da ne pricamo...
Nadam se da ce se Budimir oporaviti do SP i da ce barem jedan od ovih koje imamo trenutno uci u zivotnu formu. Ne mozes raditi veliki rezultat bez dobre spice.
Drago mi je da se Vlasic dize, on mi se oduvijek svidjao kao igrac. On po meni ima mjesta u repki. Ne mogu vjerovat da nam je nasa najjaca snaga - vezni red - totalno out of order. Ozlijedjeni Kovacic i Majer, slabo igraju Petar Sucic i Luka Sucic, ne igra nikako Baturina. Prva trojica su nam prevazni i do SP-a moraju ozdraviti i uci u formu, inace dzaba idemo. Druga dvojica su nestala...
Kristijan Jakic definitivno mora ici na SP. Frajer je svaku tekmu za repku odigrao iznad ocekivanja, pa cak i bio prevaga.
Steta sto Dalic nije danas ubacio Marca Pasalica, cini mi se da bi on mogao biti kadar za prvih 11 na SP.
_________________ Poštujmo različitosti, uvažavajmo posebnosti, slavimo kulturne i etničke raznolikosti BiH! To Europa voli čuti, u modi je "diversity".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
maradot
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: Danas, , 01:09 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: Danas, , 01:15 |
|
|
|
Marin Ljubičić
Ja kao navijač Dinama moram reć da je nogometna tragedija je da taj momak sjedio na klupi u U21 a još veća tragedija da nikad nije dobio ni prepoziv da trenira s Vatrenima od Dalića.
1. Tehnički naš najjači napadač već godinama (kad je netko od naših napadača prodo tunel nekom?) 2. Najexplozivniji napadač (Jedino Mateo Kovačić je možda explozivniji od njega, a Mateo je među TOP 3 u Premier Ligi) 3. Ne znam da li je brži od Ivanovića koji je jako brz, al je sigurno al pari, ovi ostali nisu toliko brzi 4. Najbolji u igri glavom od svih naših napadača
To što ne igra u Bundesligi, pa ne igra ni Livi a realno odveo nas je na SP da nije bilo njega išli bi gotovo sigurno u dodatne kvale. Livi je nesumljivo naš najbolji igrač zadnjih 4-5 godina (Japan, Brazil na SP + hrpa tekmi u kvalama)
Pogledajte ovo remek dijelo gol glavom
Tajming i bacanje na loptu i zakucavanje glavom
Golovi, tuneli, kontrola lopte
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Izumitelj iz Livna
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: Danas, , 02:00 |
|
|
PaoUČikolu je napisao/la: A jesu naši navijači glupi... Nakon one lijepe geste u Zagrebu, mi njima ovo napišemo. Strašno. Jao strašno 
_________________ Amsterdamske kurve plaču
|
|
| Vrh |
|
 |
|
LeTdoS
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: Danas, , 02:24 |
|
Pridružen/a: 23 lip 2025, 18:42 Postovi: 797 Lokacija: cvit mediterana
|
|
Ne virujem da je ekipi iz Dubrovnika, Mokošice, Konavli do ikakvog oprosta. Jbg…
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Šporet
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: Danas, , 03:19 |
|
|
,, iz dubrovnika čuju se vici pušite nam kurac četnici, oprosta nema! “ Ne znam zašto bi se ovo tumacilo kao kontra poruka onima u Zagrebu? I jedni i drugi bi se slozili s porukom cetnicima da puse kurac 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: dunno i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|