|
|
Stranica: 178/180.
|
[ 4491 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 19 stu 2025, 13:55 |
|
|
Gaugamela93 je napisao/la: daramo je napisao/la: To nije najveći problem nego najmanji. Najveći problem je trenutno golman i napad.
Za golmana bih se složio, al kad imaš u vezi klasu poput Modrića u najboljim godinama onda svi ostali igraju za 5 osim golmana. Golman nam nije problem od jučer, već skoro 30 godina. Samo sa Subašićem smo imalo golmana koji brani u prvih 5 klubova liga petice. Svi koji se trenutno nude ne uljevaju nekakvu sigurnost. Kotarski je trebao preći u Englesku braniti ali i od toga ništa. Ne samo prvih 5 klubova, nego bilo kakvih klubova iz liga petice. Koliko znam osim Subašića jedini reprezentativni golman koji je branio cijelu sezonu u klubu iz lige petice je bio Vedran Runje u Marseillesu, svi ostali su bili materijal za hrvasku, rusku, tursku i slične lige.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 19 stu 2025, 13:56 |
|
|
|
Samo golovi...
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 19 stu 2025, 14:32 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Gaugamela93 je napisao/la: Za golmana bih se složio, al kad imaš u vezi klasu poput Modrića u najboljim godinama onda svi ostali igraju za 5 osim golmana. Golman nam nije problem od jučer, već skoro 30 godina. Samo sa Subašićem smo imalo golmana koji brani u prvih 5 klubova liga petice. Svi koji se trenutno nude ne uljevaju nekakvu sigurnost. Kotarski je trebao preći u Englesku braniti ali i od toga ništa. Ne samo prvih 5 klubova, nego bilo kakvih klubova iz liga petice. Koliko znam osim Subašića jedini reprezentativni golman koji je branio cijelu sezonu u klubu iz lige petice je bio Vedran Runje u Marseillesu, svi ostali su bili materijal za hrvasku, rusku, tursku i slične lige. Da mi imamo elitnog golmana i dva elitna veznjaka poput Modrića i Brozovića u prime karijere, to bi bila sasvim druga priča... Kada imaš elitnog veznjaka i dobrog golmana (Mamardashvili, Oblak) onda možeš u eliminacijskim utakmicama na SP sa velikima (Španjolska, Njemačka, Francuska, Engleska) igrati smisleni bunker na kontre...
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 19 stu 2025, 17:21 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45120 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Da imamo golmana u ligi petice i napadača koji postiže 20-tak golova u ligi petice onda bi bila druga priča.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 19 stu 2025, 17:59 |
|
|
daramo je napisao/la: Da imamo golmana u ligi petice i napadača koji postiže 20-tak golova u ligi petice onda bi bila druga priča. Budimir je u posljednje dvije sezone dao 18 i 24 gola, Kramarić je isto imao sezona s preko 20 golova, pa se to nikad nije preslikalo na reprezentaciju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 20 stu 2025, 08:12 |
|
|
Novdan je napisao/la: Zašto Crnogorcima smeta ZDS? Ubijali su oni Hrvate i ka' četnici i ka' partizani. Pogotovo 1945..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 20 stu 2025, 08:15 |
|
|
dudu je napisao/la: Ne pamtim da smo ikad preokrenuli 2 razlike u službenoj. Realno, 4 razlike za Hrvatsku je visilo u zraku cilo vrime. Crnogorcima se posrićilo kod 1.gola ona falinga našega, oba gola su in probijanje kroz vratara ili obranu; onakvi pogodci su teški i ritki. Nami pak puno tega nije htilo uć, počevši od 1.prigode kod 0:0. Da je pogodia, ovi bidu se demoralizirali.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 22 stu 2025, 09:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63592 Lokacija: DAZP HQ
|
|
Adriano Jagušić po svemu je nova nogometna senzacija, mali je odmah za repku, nema veze što igra za Slaven.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zet
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 22 stu 2025, 10:22 |
|
|
|
Samo da igra. Gdjegod, nije bitno. A ne da ode van i onda vise nikad ne cujemo za njega.
Pa jedan Luka Modric je otisao u Tottenham tek s 23. I cak je i on imao problema u pocetku.
_________________ "...to work together to pursue local solutions that have the support of all constituent peoples." - Sincerely, Donald J. Trump.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 22 stu 2025, 21:42 |
|
|
Sokolić je napisao/la: dudu je napisao/la: Ne pamtim da smo ikad preokrenuli 2 razlike u službenoj. Realno, 4 razlike za Hrvatsku je visilo u zraku cilo vrime. Crnogorcima se posrićilo kod 1.gola ona falinga našega, oba gola su in probijanje kroz vratara ili obranu; onakvi pogodci su teški i ritki. Nami pak puno tega nije htilo uć, počevši od 1.prigode kod 0:0. Da je pogodia, ovi bidu se demoralizirali. Da, samo što se ne priča da je Dalić experimentiro sa 3 otraga i to poprilično neuspješno. Sjećam se da je zadnji put Filip Benković otpisan iz ekipe baš zbog loše igre sa 3 otraga, to je bila prijateljska protiv Alžira ili Egipta ili tako nešto. Mislim da najveća greška kod 3 otraga je što Šutalo ne igra na Liberu, jer je čvršći na nogama od Gvardiola i jači u skoku, a explozivniji je od Ćalete i bolji na lopti pogotovo ona njegova brza duga lopta po podu koju nažalost naši napadači ne znaju iskoristit, jer se ne mogu zagradit ko Krama ili tehnički nisu dovoljno jaki ko Budimir. Drugi problem je što Ćaleta nema brzinu da zatvori poziciju stopera livo il desno, to mora biti puno brži stoper kao Gvardiol ili netko od bočni koji je fizički jači, kao recimo Marin Šverko al on nakon U21 nikad više nije pozivan u Vatrene. Zanimljivo bi bilo vidit livo-desno 2 stopera brza kao bekovi Šverko i Gvardiol koji osim obrane mogu i probit bok i Šutalo kao Libero koji zatvara sve, a odlično i čita igru Šutalo. Kažem volio bi vidit Marina Ljubičić da dobije 60-70 minuta protiv neke kvalitetnije ekipe, ne mora on sad zabit 2 gola ali čisto da vidimo tu njegovu explozivnost, brzinu, kontrolu lopte, snagu u skoku, da vidimo kako otvora prostor, odvuče obranu na jednu stranu i okrene loptu na drugu Perišiću ili pusti povratnu Modriću, Sučiću, Majeru iz drugog plana. Da jednostavno možemo "razbit pressing" najjači ekipa i prisilit ih da sprintaju u obranu, nabit im psihološki pressing da ne smiju izgubit loptu jer će dobit kontru/polukontru. Ovako jače ekipe igraju relaksirano, znaju kad izgube loptu da ide duga na glavu Budimiru jedan stoper u skoku drugi uzima zonu i gubimo loptu ili razigravanje kroz sredinu di se traži Modrić i pokušava sačuvat lopta i trebaju samo Modrića markirat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 05 pro 2025, 13:47 |
|
|
 Braćo i sestre pripremite kokice i čips i nešto za popit Danas u 18 sati finalni obračun kod HRT 2 Izvalačenje skupina za Svjetsko Prvenstvo 2026 u Sj. Anerici.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 05 pro 2025, 14:50 |
|
|
|
Daj taj USA iz prvog šešira, da otvorimo, al bit će Epanja ko da gledam...
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 05 pro 2025, 14:55 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45120 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Šta ima veze da bude Španjolska, to bi automatski značilo da iz pota 3 ne može Norveška ili pota 4 Italija. Bolje da iz prvog pota bude europska ekipa nego Brazil ili Argentina.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dominikator
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 05 pro 2025, 15:06 |
|
|
daramo je napisao/la: Šta ima veze da bude Španjolska, to bi automatski značilo da iz pota 3 ne može Norveška ili pota 4 Italija. Bolje da iz prvog pota bude europska ekipa nego Brazil ili Argentina. Baš to. Najbitnije mi je da izbjegnemo Norvešku koja je jaka kao zemlja. Nek iz prvog šešira bude neka europska zemlja da izbjegnemo Norvežane.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 05 pro 2025, 15:47 |
|
|
|
Ja bi najrađe Kanadu to su nam 3 najlakša boda i vjerovatno prva tekma u skupini s njima.
Kad uzmeš 3 boda u prvoj tekmi, sve je nekako lakše, možeš uzet i bod u drugoj tekmi, s 4 boda si prošo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 05 pro 2025, 17:02 |
|
|
|
ŠEŠIR 1: Kanada, Meksiko, SAD, Španjolska, Argentina, Francuska, Engleska, Brazil, Portugal, Nizozemska, Belgija, Njemačka
ŠEŠIR 2: HRVATSKA, Maroko, Kolumbija, Urugvaj, Švicarska, Japan, Senegal, Iran, Južna Koreja, Ekvador, Austrija, Australija
ŠEŠIR 3: Norveška, Panama, Egipat, Alžir, Škotska, Paragvaj, Tunis, Obala Bjelokosti, Uzbekistan, Katar, Saudijska Arabija, Južna Afrika
ŠEŠIR 4: Jordan, Zelenortski Otoci, Gana, Curacao, Haiti, Novi Zeland, Europsko doigravanje A, B, C i D, FIFA doigravanje 1 i 2
TOP 1. Kanada 2. Hrvatska 3. Škotska 4. Jordan
FLOP 1. Brazil 2. Hrvatska 3. Egipat 4. Italija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sejdo.komsoglu
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 05 pro 2025, 20:10 |
|
|
Privitak:
svjetsko_prvenstvo_2026_grupe.jpg [ 416 KiB | Pogledano 381 put/a. ]
_________________ Najstariji bosanski državni dokument počinje ovako (Povelja Kulina Bana, 1189. god)
†U ime oca i s(i)na i s(ve)toga d(u)ha. Ja ban' bos'n'ski Kulin' prisezaju tebЪ kneže Kr'vašu ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 05 pro 2025, 20:14 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8202 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
Bolje se roditi bez one stvari nego bez sreće.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dominikator
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 05 pro 2025, 20:16 |
|
|
|
Dobra grupa izlazimo kao pobjednici iz nje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 05 pro 2025, 20:19 |
|
|
|
Daleko najteža grupa
1. Engleska 2. Hrvatska 3. Gana 4. Panama
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor 2.0
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 05 pro 2025, 20:21 |
|
|
|
A dobro sad. Ako ne možeš Engleze dobit onda nemaš što raditi na Svjetskom prvenstvu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 05 pro 2025, 20:25 |
|
|
Brane je napisao/la: Daleko najteža grupa
1. Engleska 2. Hrvatska 3. Gana 4. Panama Nije, a i osam trećeplasiranih prolazi, čemu dramatiziranje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 05 pro 2025, 20:28 |
|
|
Hagresor 2.0 je napisao/la: A dobro sad. Ako ne možeš Engleze dobit onda nemaš što raditi na Svjetskom prvenstvu Engleska ima gol razliku 22:0 u kvalama. Ubili su nas 2018 prvi sat vremena, sreća da su se ispromašivali pogotov Harry Kane, a onda smo se mi digli. Mi smo sad daleko ograničenija ekipa uzmi samo bekove Šime Strinjić Brzi explozivni dobri u skoku, sve što sad nemamo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 05 pro 2025, 20:31 |
|
|
|
Bekovi su nam sada Stanišić i Gvardiol, možda i ponajbolji dio ekipe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Hagresor 2.0
|
Naslov: Re: Hrvatska nogometna reprezentacija Postano: 05 pro 2025, 20:42 |
|
|
Brane je napisao/la: Hagresor 2.0 je napisao/la: A dobro sad. Ako ne možeš Engleze dobit onda nemaš što raditi na Svjetskom prvenstvu Engleska ima gol razliku 22:0 u kvalama. Ubili su nas 2018 prvi sat vremena, sreća da su se ispromašivali pogotov Harry Kane, a onda smo se mi digli. Mi smo sad daleko ograničenija ekipa uzmi samo bekove Šime Strinjić Brzi explozivni dobri u skoku, sve što sad nemamo. Pusti priču. Englezi imali miki maus grupu sa Srbima i Albancima. Hoću ih vidjeti protiv ozbiljne momčadi u top 10 pa da mogu reći nešto više. A osobno imam osjećaj da smo ovaj put jači nego u Kataru. E i da. Grupa s Belgijom, Marokom i Kanadom mi se čini težom od ove.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|