|
|
Stranica: 130/130.
|
[ 3234 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: 06 stu 2025, 21:49 |
|
|
|
Karačić je povrijeđen, Bilbiju bih i ja "odmorio" , ali bez Ćuže i Ivančića, čudno da.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: Jučer, , 00:32 |
|
|
|
Ovo što je Štimac večeras napravio je za otkaza, onako se kur*it sa sastavom protiv Dinamo Kijeva ko da je GOŠK, Vjerovatno bi svejedno ispušili al pobogu izađi sa najboljom ekipom, razbilo mu se klauniranje od glavu.
I da ovaj rezervni golman je odron, kako sam i mislio, fali mu jedno 10 centi...
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Roko987
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: Jučer, , 09:06 |
|
Pridružen/a: 25 stu 2024, 14:26 Postovi: 969 Lokacija: Herceg-Bosna
|
|
Nema trenera na tržištu nažalost
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: Jučer, , 09:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24761 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Nevjerojatno, koje kockanje. Izaći bez 3 najbolja igrača protiv Dinama Kijeva.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
maradot
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: Jučer, , 09:27 |
|
|
|
Zrinjski je dobro izgledao u početku utakmice. Vidila se žar i volja. Napadi su imali smisla. Bar da je ušao jedan gol na samom početku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: Jučer, , 09:29 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43922 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
dreamteam je napisao/la: Ovo što je Štimac večeras napravio je za otkaza, onako se kur*it sa sastavom protiv Dinamo Kijeva ko da je GOŠK, Vjerovatno bi svejedno ispušili al pobogu izađi sa najboljom ekipom, razbilo mu se klauniranje od glavu.
I da ovaj rezervni golman je odron, kako sam i mislio, fali mu jedno 10 centi... Glavna krivnja na treneru koji se našao pametan i isprobavati u Europi na gostovanju, rezultat naravno da je najteži poraz. To probaj u domaćem kupu i prvenstvu protiv slabijih ekipa ne u Europi. Ali i zalaganje igrača i borbenost nula, praktički se sklonili Ukrajincima da šetaju.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: Jučer, , 10:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24761 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
daramo je napisao/la: dreamteam je napisao/la: Ovo što je Štimac večeras napravio je za otkaza, onako se kur*it sa sastavom protiv Dinamo Kijeva ko da je GOŠK, Vjerovatno bi svejedno ispušili al pobogu izađi sa najboljom ekipom, razbilo mu se klauniranje od glavu.
I da ovaj rezervni golman je odron, kako sam i mislio, fali mu jedno 10 centi... Glavna krivnja na treneru koji se našao pametan i isprobavati u Europi na gostovanju, rezultat naravno da je najteži poraz. To probaj u domaćem kupu i prvenstvu protiv slabijih ekipa ne u Europi. Ali i zalaganje igrača i borbenost nula, praktički se sklonili Ukrajincima da šetaju. Prvih 20-25 minuta nije bilo toliko loše. Cijelo prvo poluvrijeme možda može prolazna ocjena. Ipak bi Štimcu i dalje dao povjerenje. Prvenstvo je puno važnije. Ako počne vezati loše rezultate i igre i u prvenstvu, zahvaliti mu se. Zabrinjava što nema neke igre, stalno nešto fali Zrinjskom i u prvenstvu, a Štimac je tu već više od 3 mjeseca. U prvenstvu nisu nikoga razvalili, bilo je tu i loših utakmica, gdje su se uzeli bodovi. Vidimo i da obrana, koja bi trebala biti njegova jaka strana, nije čemu. I protiv Mainza, doslovice svaki napad se moraš tresti, hoće li protivnik izraditi obranu i imati gol šansu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: Jučer, , 11:21 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43922 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Nije bilo loše dok nismo primili prvi gol. Kao da je to bio jedini plan, čim su ga primili onako glupo raspad sustava, prestali igrati jer prema naprijed nisu niti imali ideju.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: Jučer, , 11:29 |
|
|
daramo je napisao/la: Nije bilo loše dok nismo primili prvi gol. Kao da je to bio jedini plan, čim su ga primili onako glupo raspad sustava, prestali igrati jer prema naprijed nisu niti imali ideju. Mislim da to i je glavni problem Štimca kao trenera.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|