|
|
Stranica: 130/130.
|
[ 3245 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: 06 stu 2025, 21:49 |
|
|
|
Karačić je povrijeđen, Bilbiju bih i ja "odmorio" , ali bez Ćuže i Ivančića, čudno da.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: 07 stu 2025, 00:32 |
|
|
|
Ovo što je Štimac večeras napravio je za otkaza, onako se kur*it sa sastavom protiv Dinamo Kijeva ko da je GOŠK, Vjerovatno bi svejedno ispušili al pobogu izađi sa najboljom ekipom, razbilo mu se klauniranje od glavu.
I da ovaj rezervni golman je odron, kako sam i mislio, fali mu jedno 10 centi...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Roko987
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: 07 stu 2025, 09:06 |
|
Pridružen/a: 25 stu 2024, 14:26 Postovi: 970 Lokacija: Herceg-Bosna
|
|
Nema trenera na tržištu nažalost
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: 07 stu 2025, 09:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24765 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Nevjerojatno, koje kockanje. Izaći bez 3 najbolja igrača protiv Dinama Kijeva.
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
maradot
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: 07 stu 2025, 09:27 |
|
|
|
Zrinjski je dobro izgledao u početku utakmice. Vidila se žar i volja. Napadi su imali smisla. Bar da je ušao jedan gol na samom početku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: 07 stu 2025, 09:29 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43926 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
dreamteam je napisao/la: Ovo što je Štimac večeras napravio je za otkaza, onako se kur*it sa sastavom protiv Dinamo Kijeva ko da je GOŠK, Vjerovatno bi svejedno ispušili al pobogu izađi sa najboljom ekipom, razbilo mu se klauniranje od glavu.
I da ovaj rezervni golman je odron, kako sam i mislio, fali mu jedno 10 centi... Glavna krivnja na treneru koji se našao pametan i isprobavati u Europi na gostovanju, rezultat naravno da je najteži poraz. To probaj u domaćem kupu i prvenstvu protiv slabijih ekipa ne u Europi. Ali i zalaganje igrača i borbenost nula, praktički se sklonili Ukrajincima da šetaju.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: 07 stu 2025, 10:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24765 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
daramo je napisao/la: dreamteam je napisao/la: Ovo što je Štimac večeras napravio je za otkaza, onako se kur*it sa sastavom protiv Dinamo Kijeva ko da je GOŠK, Vjerovatno bi svejedno ispušili al pobogu izađi sa najboljom ekipom, razbilo mu se klauniranje od glavu.
I da ovaj rezervni golman je odron, kako sam i mislio, fali mu jedno 10 centi... Glavna krivnja na treneru koji se našao pametan i isprobavati u Europi na gostovanju, rezultat naravno da je najteži poraz. To probaj u domaćem kupu i prvenstvu protiv slabijih ekipa ne u Europi. Ali i zalaganje igrača i borbenost nula, praktički se sklonili Ukrajincima da šetaju. Prvih 20-25 minuta nije bilo toliko loše. Cijelo prvo poluvrijeme možda može prolazna ocjena. Ipak bi Štimcu i dalje dao povjerenje. Prvenstvo je puno važnije. Ako počne vezati loše rezultate i igre i u prvenstvu, zahvaliti mu se. Zabrinjava što nema neke igre, stalno nešto fali Zrinjskom i u prvenstvu, a Štimac je tu već više od 3 mjeseca. U prvenstvu nisu nikoga razvalili, bilo je tu i loših utakmica, gdje su se uzeli bodovi. Vidimo i da obrana, koja bi trebala biti njegova jaka strana, nije čemu. I protiv Mainza, doslovice svaki napad se moraš tresti, hoće li protivnik izraditi obranu i imati gol šansu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: 07 stu 2025, 11:21 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43926 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Nije bilo loše dok nismo primili prvi gol. Kao da je to bio jedini plan, čim su ga primili onako glupo raspad sustava, prestali igrati jer prema naprijed nisu niti imali ideju.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: 07 stu 2025, 11:29 |
|
|
daramo je napisao/la: Nije bilo loše dok nismo primili prvi gol. Kao da je to bio jedini plan, čim su ga primili onako glupo raspad sustava, prestali igrati jer prema naprijed nisu niti imali ideju. Mislim da to i je glavni problem Štimca kao trenera.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sirokibrig
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: Jučer, , 01:50 |
|
|
|
Ne znam šta ste očekivali od Štimca.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
jeremy10
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: Jučer, , 13:07 |
|
|
sirokibrig je napisao/la: Ne znam šta ste očekivali od Štimca. Nisam ništa, nadmašio je čak moja očekivanja. Zrinjski još i dobro stoji s obzirom da ga vodi čovjek koji iza sebe ima više od dva desetljeća neuspješnih pokušaja da bude trener.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Noname01
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: Jučer, , 13:32 |
|
|
|
Tolike godine prvak i igranja Europe ili bar kvala i nikakva ulaganja u pojačanja? Pa realno ne može se očekivati previše sa osrednjom ekipom. Bez ulaganja i dovođenja pojačanja jednostavno nema napretka i dolazi do limitiranosti. Recimo kod Dinama je slučaj promašen trener i očito politika guranja nekih igrača prije drugih, ali kod Zrinjskog je više igrački kadar.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: Jučer, , 14:01 |
|
|
|
Jedan od razloga što je dobar dio ljudi ohladio od Zrinjskog je upravo to što klub unatoč dobrim rezultatima zadnjih godina ne samo da stagnira, nego i kontinuirano opada, u pogledu igračkog kadra, infrastrukture.
Čovjek očekuje neka kvalitetna pojačanja, dizanje ekipe na višu razinu i da će drugi u državi gutati prašinu za tobom. Na kraju se sve svede na to da se razdijeli lova koja prođe kroz klub u Europi, a iz godine u godinu ekipa sve lošija, igra neuvjerljivija, stadion sve raspadnutiji, skontaš da klub služi kao bankomat određenim interesnim krugovima i to je to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: Jučer, , 18:33 |
|
|
dreamteam je napisao/la: Jedan od razloga što je dobar dio ljudi ohladio od Zrinjskog je upravo to što klub unatoč dobrim rezultatima zadnjih godina ne samo da stagnira, nego i kontinuirano opada, u pogledu igračkog kadra, infrastrukture.
Čovjek očekuje neka kvalitetna pojačanja, dizanje ekipe na višu razinu i da će drugi u državi gutati prašinu za tobom. Na kraju se sve svede na to da se razdijeli lova koja prođe kroz klub u Europi, a iz godine u godinu ekipa sve lošija, igra neuvjerljivija, stadion sve raspadnutiji, skontaš da klub služi kao bankomat određenim interesnim krugovima i to je to. Najveća šprdačina je što se smijemo Vrapčićima, a Vrapčići trenutno imaju 10 puta bolji stadion od Zrinskog. Ona tribina što se trenutno gradi vjerojatno će se graditi narednih 10 godina, a da ne govorimo o izgradnji stadiona kao što ima Osijek ili kakav se trenutno gradi u Krančevićevoj...To je pusti san. Od trenutnog vodstva Zrinskog jedino mi Šulenta ima gradskog i intelektualnog šmeka da zaslužuje mjesto u klubu. Ostali su manje-više provincijsko klanovska ekipa koja gleda sebe i kako namiriti sebe.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dreamteam
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: Jučer, , 19:09 |
|
|
|
Tribina se svakako nema kome ni graditi, još jedna utakmica sa sramotnom posjetom, vjerojatno i oni računaju samo radi šminke da malo čačkaju tribinu, nema žurbe nikakve, mada bi najbolje bilo napraviti jednu normalno tribinu čitavom dužinom tamo na stajanju, onda ono ruglo od zapada sorit sa zemljom čitavo ili gornju tribinu makar, natkriti donji dio i to je manje više to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: Jučer, , 19:10 |
|
|
|
Opet 3 boda, a igra nije baš oduševila. Pogotovo jer Željo po meni ima osrednju momčad. Pobjedi ne treba gledati u zube.
Tri boda su tu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: Jučer, , 21:22 |
|
|
dreamteam je napisao/la: Tribina se svakako nema kome ni graditi, još jedna utakmica sa sramotnom posjetom, vjerojatno i oni računaju samo radi šminke da malo čačkaju tribinu, nema žurbe nikakve, mada bi najbolje bilo napraviti jednu normalno tribinu čitavom dužinom tamo na stajanju, onda ono ruglo od zapada sorit sa zemljom čitavo ili gornju tribinu makar, natkriti donji dio i to je manje više to. Dođi ti kisniti i mrzniti se, još trebaš platiti za to, kako misliš dovesti dijete na onu sramotu? Samo žešći mazohisti, a takvih je sve manje po ovakvom vremenu mogu doći na utakmicu. Nisam jednom pokisnuo na komunističkoj rugobi. Zato sam i pisao bolje moderan mali stadion od 6 do 8 tisuća mjesta nego pucati na veliko i nikada nezavršeno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: Jučer, , 21:45 |
|
|
|
Uglavnom ova pobjeda, ma kakva bila, na kraju se samo gleda rezultat sprala onaj debakl u Europi. Preuzeli prvo mjesto i izbacili Želju iz borbe za titulu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: Jučer, , 22:52 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85759 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
|
Bili su umorni, ali i dalje se vidi razlika u kvaliteti. Rezultat je bitan.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: HŠK Zrinjski Postano: Danas, , 12:50 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Bili su umorni, ali i dalje se vidi razlika u kvaliteti. Rezultat je bitan. Iako bi bolje bilo imati par bodova manje na kontu, a da je igra dosada imala više ideja (prema naprijed), akcija, izradjenih šansi. Ovako će se dugoročno vratiti gdje se najmanje nadaš ili povezivanjem dva poraza se može ući u dulju tešku rezultatsku krizu. Ali ovo je sad filozofiranje, svakog trenera drži rezultat. Tako da se Štimcu zasad nema šta puno prigovarati. Možda jedini prigovor je taj, što je protiv Dinamo Kijev bio preveliki poraz, ali da se ne lažemo, nitko nije realno tu ni očekivao nekakve bod(ove). Koliko je bodova dosad skupio, ima sigurno još puno kredita kod uprave.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|