HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 14 ruj 2025, 08:55.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 266 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Nogomet: sve i svašta
PostPostano: 29 tra 2021, 20:59 

Barca izgubila...sad je Raketa i Sevilla u igri za naslov

Privitak/ci:
Screenshot_2021-04-29 LaLiga live score, fixtures and results - SofaScore.png
Screenshot_2021-04-29 LaLiga live score, fixtures and results - SofaScore.png [ 66.71 KiB | Pogledano 2941 put/a. ]

PostPostano: 29 tra 2021, 21:38 

Brane je napisao/la:
Barca izgubila...sad je Raketa i Sevilla u igri za naslov

4 tima u borbi za Titulu... šta ćeš. Španci su to: muljatori, prevaranti, bagra... ne kao časni Bajern u poštenoj Bajern Ligi gde se igra samo da se ispoštuje Protokol... :zubati

Vamos Atleti!!! :aleale

Vrh

PostPostano: 29 tra 2021, 21:52 

ikmandvaradtist je napisao/la:
Fora sa Bajernom je što ne postoji koherentno objašnjenje za njivou dominaciju.

Npr. M. Siti ima Vrhunskog trenera, REVOLUCIONARA Gvardiolu, i MILIJARDU uloženo u Tim. Stoga nikom nije čudno što su UBEDLJIVO prvi. Sa Bajernom nije tako.

Za Hajnkesa su imali PREMOĆAN tim (Nojer, Roben, Riberi, Alaba, i Boateng na Vrhuncu, pa Lam, itd, itd,) i Dominacija je bila Logična... sad imaju koga? Lewu? OK, on jeste max Klasa. Ko je tu još vrlo dobar: Gnabri, Koman, Sane. Alaba - pa, nije nešto vrhunski više? Nojer - ali nije kakav je bio, zar ne? OK, i? Ko je Zule? Prosečan igrač. Boateng je prop'o. Miler je neko za koga je Junajted svojevremeno davao 100 M, danas niko ne bi ni 20. Kimih nije neki. Gorecka isto. Jebote, BVB ima JAČI tim: Haland, Rojs, Sančo, Dahud, Čan, Azar,... KAKO onda 20 bodova razlike? Znalo je biti i 30! Neverovatno... sa igračem manje ZGAZE rivale po 4-5 razlike...

Nešto tu gadno ne valja!

Da je to Nemačka kakvom je smatramo, 9 Titula zaredom bi bilo ZVONO ZA UZBUNU! Ma, u Srbiji bi, a ne tamo, jebote...

Kimmich si zaboravio, najvažniji igrač u Bajernu poslije Levandovskog, i jedan od najboljih centralnih igrača u BL.
Najjača karakteristika Bajerna, pa i njemačkog fudbala je kolektiv, u kolektivu funkcionišu kao niko drugi. 2014 su zahvaljujući kolektivu osvojili svjetsko prvenstvo mada je igrački Argentina bila bolja ekipa. Isto tako zahvaljujući toj činjenici postali su svjetski prvaci 1954 i 1974. 1990 su imali možda najjaču ekipu u njihovoj istoriji.

Vrh

PostPostano: 30 tra 2021, 22:05 

Kakav se penal svira Borcu, nevjerovatno. Još ovaj krmačar dao go i slavi sa 3 prsta poklonjeni penal, namjerno provocira. Ukinuti sport skroz jebo ovo nama trebaju puske samo.

Vrh

PostPostano: 30 tra 2021, 22:16 

Riquelme je napisao/la:
Kakav se penal svira Borcu, nevjerovatno. Još ovaj krmačar dao go i slavi sa 3 prsta poklonjeni penal, namjerno provocira. Ukinuti sport skroz jebo ovo nama trebaju puske samo.

Šta je bilo Mujo ko te naljutio?
Jesu li vam Srbi i Hrvati preuzeli i fudbalski savez? :smijeh

Vrh

PostPostano: 30 tra 2021, 22:18 

babo je napisao/la:
Kimmich si zaboravio, najvažniji igrač u Bajernu poslije Levandovskog, i jedan od najboljih centralnih igrača u BL.
Najjača karakteristika Bajerna, pa i njemačkog fudbala je kolektiv, u kolektivu funkcionišu kao niko drugi. 2014 su zahvaljujući kolektivu osvojili svjetsko prvenstvo mada je igrački Argentina bila bolja ekipa. Isto tako zahvaljujući toj činjenici postali su svjetski prvaci 1954 i 1974. 1990 su imali možda najjaču ekipu u njihovoj istoriji.

Nisam ja nikog zaboravio nego ti ne čitaš pažljivo.

Kimih je prosečan igrač, kad se setim iz najboljih dana Dani Alveša, Majkona, Karvahala, Kafua i sličnih - Kimih je za njih smešan. Pa i Aleksander-Arnold kad je u formi je za njega Profesor!

Nemci mogu KOLEKTIVOM da gaze nas Balkance, i Žabare i Grke ali ne i ostale Nemce u Bajern Ligi.

Zaključak ostaje isti: bruka je u siromašnoj Srbiji što Zvezda uzima 4. Titulu za redom a što Bajern uzima 9. (DEVETU!!!) je... pa, ne znam koju reč da upotrebim... to je TOLIKA Katastrofa da... nemam Termin za toliki užas! :neznam

Barsa kiksa juče, idemo Atleti do titule! Vreme je da opet uzmu, zaslužili su! :aleale

Zvezdin "pakleni" put do LŠ i začkoljica iz Rumunije

https://www.b92.net/sport/teme/simanovi ... id=1850682

Riquelme je napisao/la:

Vi bi samo ratovali... :001_rolleyes

Vrh

PostPostano: 30 tra 2021, 22:24 

Riquelme je napisao/la:

slika

slika

slika

slika

Vrh

PostPostano: 30 tra 2021, 22:35 

...negdje na netu sam pogleda analizu nemam pojma kad ali borca i veleža..koji krkljanac je sudac dozvolio to moje oči nisu vidile.. :aleale

Vrh

PostPostano: 30 tra 2021, 22:35 

Išao sam malo do svojih klix Muslimana da vidim šta je bilo i što su propali.

Igrali Borac Banja Luka vs Velež Vrapčići

https://streamable.com/arabda

Ovo nije bio penal Muslimani su u pravu. Naštimano. I šta sad da Muslimani rade na ovakvu nepravdu? Jedino da odvoje svojih 24% i naprave novu ligu! :zivili

Vrh

PostPostano: 30 tra 2021, 22:43 

Pa šta su očekivali kad su ligu prodali Srbima i Vučiću.

Vrh

PostPostano: 30 tra 2021, 22:43 

Postoji mogućnost da ga je nagazio (ne vidi se od sudčeve glave). Doduše ne nagazio ga ili ne ja sam u studenom čuo da je titula namijenjena Borcu. :zubati

Vrh

PostPostano: 30 tra 2021, 22:46 

HHerceg je napisao/la:
Postoji mogućnost da ga je nagazio (ne vidi se od sudčeve glave). Doduše ne nagazio ga ili ne ja sam u studenom čuo da je titula namijenjena Borcu. :zubati

Ja sam to na početku sezone u premijer temi napisao.
Ljudi moraju naplatiti 25 milijuna, a Vehlezovci se lože ko budale.

Vrh

PostPostano: 30 tra 2021, 22:49 

Riquelme je napisao/la:

:smijeh

I na tom terenu ste spušili od Srba.

Vrh

PostPostano: 30 tra 2021, 22:49 

novovrijeme je napisao/la:

Ovo nije bio penal Muslimani su u pravu. Naštimano. I šta sad da Muslimani rade na ovakvu nepravdu? Jedino da odvoje svojih 24% i naprave novu ligu! :zivili

Ponavljas se ko pokvarena gramofonska ploca. :bihzastava :pepam

Vrh

PostPostano: 30 tra 2021, 22:51 

Riquelme je napisao/la:
novovrijeme je napisao/la:

Ponavljas se ko pokvarena gramofonska ploca. :bihzastava :pepam

?
Pa kažem ti da si u pravu.
Nije bio penal.
Šta ćemo sad?

Vrh

PostPostano: 30 tra 2021, 22:55 

Nek se tuže sudu u Haagu, jesu nadležni za nogometni đenosajd?
Nije im smetalo kad se ovako sudilo Sarajvu i Želji.

Vrh

PostPostano: 30 tra 2021, 23:00 

Bulevar...

Citat:
1.) Izbegavajte intervjue Bakira Izetbegovića. 2.) Ne čitajte "non paper". 3.) Ne navijajte za Sarajevo i Velež. 4.) Ne gledajte koliko je vakcinisanih i koliko kilometara autoputa ima u drugim zemljama. 5.) Ne loži se na Kurtčehajića. 6.) Ubedi sebe da posle 8. januara dolazi 10. januar.

Citat:
SDA tallibani na Fikretovim haparatima, a stvarno je bio penal - jedan igrač Veleža je igrao rukom u kaznenom prostoru. Znam da je to bio golman, ali svejedno.

Citat:
Rođeni, Rođeni, strahom od Hrvata su vođeni, ali su napokon prešli sa reči na dela i napravili novi stadion blizu nekog sela.

:smijeh

Vrh

PostPostano: 01 svi 2021, 00:07 

Čisti penal za Borac.
Ali morate pripaziti malo na igrače koji vam igraju:večeras su vas sabotirali Ziljkić (onaj katastrofalno izveden slobodnjak iz čega se razvio gol za Velež) i Mehanović,što im je zamalo i uspjelo da Velež ne uzme sva tri boda.
Zato su i Ultrasi morali strepiti sve do 89 minute,cccccccc. :nono

Vrh

PostPostano: 01 svi 2021, 00:09 

HHerceg je napisao/la:
Riquelme je napisao/la:

slika

slika

=))

Vrh

PostPostano: 01 svi 2021, 13:05 

Stalno tupite o tome koliko je HNL (tako se zove?) - "jaka". Šta pod tim mislite? :confused1 I šta vama znači "jaka liga":

- velika konkurancija za Titulu
- moćni Derbiji
- odlični rezultati u Evropi
- impozantne finansije Lige
- liga na velikom glasu u inostranstvu
- itd, itd?

Kod nas traje večna rasprava "koja je najjača liga u Evropi?" i tu svako ima svoje viđenje, zato mi je intrigantna vaše tvrđenje o snazi vaše...

Meni lično je najjača Premier. U njoj se i protiv Fulama moraš oznojiti dobro. Plus sve ostalo (Gledljivost, Realizacija, Snimanje, Atmosfera, Navijači, itd, itd...). Bajern Liga mi je NEGLEDLJIVA postala. Bukvalno kao da se sklanjaju Bajernu, BRUKA... sa igračem manje Bajern vodi po 4-0 na poluvremenu :ucelo ... nekad sam voleo Derbi pogledati, pa protiv Šalkea, i Leverkuzena... sad je Dno! Francuska Liga mi je još od 5ice na HRT3 NAJČUDNIJA... kako oni igraju fudbal mi je totalno weird, kao i jezik im (zašto napisati "Ožro" kad možeš "Augeaouroud")...

Vrh

PostPostano: 01 svi 2021, 13:22 

daramo je napisao/la:
HHerceg je napisao/la:

Ja sam to na početku sezone u premijer temi napisao.
Ljudi moraju naplatiti 25 milijuna, a Vehlezovci se lože ko budale.

25 milijuna čega i za kog?

Vrh

PostPostano: 01 svi 2021, 13:31 

ikmandvaradtist je napisao/la:
Stalno tupite o tome koliko je HNL (tako se zove?) - "jaka". Šta pod tim mislite? :confused1 I šta vama znači "jaka liga":

- velika konkurancija za Titulu
- moćni Derbiji
- odlični rezultati u Evropi
- impozantne finansije Lige
- liga na velikom glasu u inostranstvu
- itd, itd?

Kod nas traje večna rasprava "koja je najjača liga u Evropi?" i tu svako ima svoje viđenje, zato mi je intrigantna vaše tvrđenje o snazi vaše...

Meni lično je najjača Premier. U njoj se i protiv Fulama moraš oznojiti dobro. Plus sve ostalo (Gledljivost, Realizacija, Snimanje, Atmosfera, Navijači, itd, itd...). Bajern Liga mi je NEGLEDLJIVA postala. Bukvalno kao da se sklanjaju Bajernu, BRUKA... sa igračem manje Bajern vodi po 4-0 na poluvremenu :ucelo ... nekad sam voleo Derbi pogledati, pa protiv Šalkea, i Leverkuzena... sad je Dno! Francuska Liga mi je još od 5ice na HRT3 NAJČUDNIJA... kako oni igraju fudbal mi je totalno weird, kao i jezik im (zašto napisati "Ožro" kad možeš "Augeaouroud")...

jak HNL znači da Dinamu nije više lako osvojiti naslov i da su mu se drugi približili, da su financije stabilne, da svi tereni imaju ili će imati od iduće sezone vrhunski travnjak, da se dobro selekcioniraju ekipe, da je liga izjednačena i da nema lakih utakmica, da se igra jako dobro u prosjeku, a ponekad i vrhunski i tako, niz parametara.

rezultati u Europi će neminovno doći, iako po meni nisu ni sad loši, ali smatram da u idućih 5 godina kreće žetva i ulazak možda i među 10 najbolji liga po koeficijentu.

potpisan je od sezone 2022./23. prvi ozbiljan ugovor o TV pravima koji će klubovima donijeti konkretne novce, vrijedan 103 milijuna eura za 10 godina, uz dodatne prihode od produkcije, 10 klubova će godišnje dijeliti 15 milijuna eura.

Vrh

PostPostano: 01 svi 2021, 14:15 

ne vidim da sam Srbiju spomenuo ili usporedio, radim usporedbu HNL-a nekad (recimo prije 5 i više godina) i sad.

Dinamo u padu, a igrao četvrtfinale EL? pa to stvarno moraš biti debilde za izjavit. :D

nema snaga Dinama veze više s Mamićem, čovjek je pune 3 godine u BIH, ne vodi se klub na daljinski.

Vrh

PostPostano: 01 svi 2021, 16:40 

Vodi Atleti! Idemoooooooo... :aleale

Gleda li još neko? Elče nije prešao Centar.... Atleti do Titule!

Vrh

PostPostano: 01 svi 2021, 18:03 

Penal za Elče u 89.! :smajl043

Pa, šta je ovo... :neznam

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 266 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: