HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 12 sij 2025, 19:08.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 135 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Vaše mišljenje o osnivanju Superlige?
Odlična stvar 12%  12%  [ 3 ]
Uništit će nogomet 31%  31%  [ 8 ]
Supostojat će SL i LP 8%  8%  [ 2 ]
Ne zanima me SL 35%  35%  [ 9 ]
Neće uspjeti 15%  15%  [ 4 ]
Ukupno glasova : 26
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Nogometna Superliga, kraj Lige prvaka?
PostPostano: 23 tra 2021, 20:07 

K:M je napisao/la:
bobanovski je napisao/la:
Ovo se odnosi na sve lige ili?

Jedan Niko Kranjčar bi tamo bio "gospodar univerzuma", doslovno nemaju jednog dobrog tehničara.

SRB je 10 do 20 x MALOBROJNIJA do države br 8...RH.

Mi smo tvornica SIROVINA I POLUFABRIKATA....

Treba nam brusiona, da bi dobivali DIJAMANTE...

Jer 2 do 3 dijamanta vrede novčarski tko 200 ovih donjih.

X Nikakav naboj nego dijamanti, to je kao kad kažu da nam u košarci fali naboja a Šarić i Bogdanović igraju po 40 min, ginu na terenu itd.

Vrh

PostPostano: 23 tra 2021, 20:20 

nas vi znaju upravo po istome. Najveća smo sila u Europi

Slažem se: po CROfejnosti ste najjači na svetu i svi vas znaju po tome! :zubati Vi ste sveCki DoŠampioni, takozvani ŠampiCROni! :smijeh

Čak i Grci imaju Trofej, Rumuni, svi... napravite vi Ligu sa takvima kao što ste vi, proberite slične sebi, ubacite Albatrose, Muslimane, Makedonce i tako to... meni vas je žao, ja da se pitam donirali bismo vam 1 Trofej... ono, čisto da ne cvilite... :zubati ali ja se ne pitam, jebiga, ostajete CROfejni do daljnjeg... :nanana

KiMe,

lik je CROstrašćenik totalni, samo gleda da pljune po Srbima, izvrne nas ruglu, ponizi... da si ga video na Temi o rukometnoj reprezentaciji Srb koju sam otvorio kad smo Francuze porazili - lik uzeo da nam se podsmeva, unižava Francusku... posle kad im se ta Francuska izroljala po faci niĐe ga nije bilo... :zubati pa kad su Portugalci poveli 0-2 lik je slavio do neba, najavljivao 0-10, otvarao šampanjac... posle se ućutao... sitna duša, zlobnik, kukavelj...

Njima da nebitni klub izbaci Spartu Prag ne bi se moglo od njih živeti koliko bi slavili... eno kad Totenhem izbaciše najavljivaše siromasi nekakva Finala, Trofeje... :sega onda je usledio hladan tuš.... u stvari "zlatni tuš" (valjda zbog boja Vuiljareala :zubati )...

Ne znam zašto ne osnuju takmičenje u kurčenju na prazno - makar tu bi napunili vitrine do pucanja... :neznam

Na Temu - Saudi pokrenuli sve:

Arabija platila Superligu, srušio je Putinov poziv

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti. ... id=1847553

Vrh

PostPostano: 23 tra 2021, 20:26 

ikmandvaradtist je napisao/la:
nas vi znaju upravo po istome. Najveća smo sila u Europi

Slažem se: po CROfejnosti ste najjači na svetu i svi vas znaju po tome! :zubati Vi ste sveCki DoŠampioni, takozvani ŠampiCROni! :smijeh

Čak i Grci imaju Trofej, Rumuni, svi... napravite vi Ligu sa takvima kao što ste vi, proberite slične sebi, ubacite Albatrose, Muslimane, Makedonce i tako to... meni vas je žao, ja da se pitam donirali bismo vam 1 Trofej... ono, čisto da ne cvilite... :zubati ali ja se ne pitam, jebiga, ostajete CROfejni do daljnjeg... :nanana

KiMe,

lik je CROstrašćenik totalni, samo gleda da pljune po Srbima, izvrne nas ruglu, ponizi... da si ga video na Temi o rukometnoj reprezentaciji Srb koju sam otvorio kad smo Francuze porazili - lik uzeo da nam se podsmeva, unižava Francusku... posle kad im se ta Francuska izroljala po faci niĐe ga nije bilo... :zubati pa kad su Portugalci poveli 0-2 lik je slavio do neba, najavljivao 0-10, otvarao šampanjac... posle se ućutao... sitna duša, zlobnik, kukavelj...

Njima da nebitni klub izbaci Spartu Prag ne bi se moglo od njih živeti koliko bi slavili... eno kad Totenhem izbaciše najavljivaše siromasi nekakva Finala, Trofeje... :sega onda je usledio hladan tuš.... u stvari "zlatni tuš" (valjda zbog boja Vuiljareala :zubati )...

Ne znam zašto ne osnuju takmičenje u kurčenju na prazno - makar tu bi napunili vitrine do pucanja... :neznam

Na Temu - Saudi pokrenuli sve:

Arabija platila Superligu, srušio je Putinov poziv

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti. ... id=1847553

Otvorio si temu o rukometnoj reprezentaciji Srbije nakon jedne pobjedice kući s žnj sastavom Francuske, nisam provocirao nego bio realan i naravno u pravu. Te Francuze su Mađari držali na konopcima, opet će biti isto kao i uvijek na prvenstvu tj pričat će se o vašom defetizmu, kako nemate dovoljno naboja a kako su naši proustaški nacionalistički orjentirani pa ginu na terenu.

Inače koji ste vi šampioni :D?
Odbojka? Slaviš ono udaranje po guzi Stojana i Milutina nakon svakog poena?

Više vridi naše finale SP-a nego sve vaše medalje koje imate sad i idućih 100 godina a znam da to znaš i kako te boli zbog tvojih upisa, upisali smo se u vječnost.

Vrh

PostPostano: 23 tra 2021, 20:42 

Samo se vi tešite... niko ne pamti Drugoplasirane... "kada si Drugi, ti baš si bedan - na tronu može biti samo jedan"! :kava

Gledaj i plači:

slika

slika

Hvala vam što ste takvi... večna ste Inspiracija za Mimove! :smijeh

Na Temu: kažu da su se neki uspeli lukavo izmigoljiti i da neće plaćati te penale od 300 M za napuštanje Super LIge... a neki MORAJU... a ko danas ima toliko da plati? A ako poizbacuju najveće - na šta će ličiti LŠ? Kako god okreneš - ne valja... :neznam

Vrh

PostPostano: 23 tra 2021, 20:53 

može jedan meme.

ikman
slika

svijet
slika

Hrvati
slika

Srbi
slika

Vrh

PostPostano: 23 tra 2021, 21:44 

Samo se vi tešite... niko ne pamti Drugoplasirane... "kada si Drugi, ti baš si bedan - na tronu može biti samo jedan"! :kava

Gledaj i plači:

slika

slika

Hvala vam što ste takvi... večna ste Inspiracija za Mimove! :smijeh

Na Temu: kažu da su se neki uspeli lukavo izmigoljiti i da neće plaćati te penale od 300 M za napuštanje Super LIge... a neki MORAJU... a ko danas ima toliko da plati? A ako poizbacuju najveće - na šta će ličiti LŠ? Kako god okreneš - ne valja... :neznam

Jedina tvornica mimova možete biti vi i ponižavanje vas od onog drona, Sacirija itd jer nema većih paljevina i većeg ponižavanja nego kad pratimo vas :D

Nemate nijedan trofej, imate neka kinder natjecanja koja niko normalan ne računa jer ih Nigerija ima najviše a ne postoje nigdi.

Stvarno si stavio da ste uzeli 3 mjesto sa SP-a i to u trofej??
Stidiš li se ? Imaš li imalo obraza :D?

Majmune ne postoji trofej za 3 mjesto, snimili ste serijicu iskompleksirani sa nama i 98, serijicu o 4 mjestu kada ste poniženi 6-1 i završili 4, to vam je najbliže medalji tj drvena :D. Naša najveća greška je što smo sa sportskim anfalbetima dijelili zajedničku državu.
Imate tu kurvicu Zvezdicu koja je projekt Jugoslavije i to je to, razumin tvoj kompleks jer vam je dobar dio države navijao za Hrvate.:D

Vrh

PostPostano: 23 tra 2021, 21:46 

Hoćete li snimiti još jedan Montevideo iskompleksirani sa Hrvatima i izmisliti finale SP-a kao što ste izmislili broncu sa SP :D?

Boli li šta orao nikada neće biti netko i nešto :D?

Vrh

PostPostano: 23 tra 2021, 21:48 

laganini je napisao/la:

..objasni mi ovo da se sva košarka preselila u Zadar..i drugo pitanje odakle ste ozbiljno je pitanje pa ako mozes da odgovoriš zahvaljujem se unaprijed...

Lapsus, mislio sam kako se ugasio Zadar, Split i Šibenik preseljenjem svega u Zagreb.

..to je druga prica..

Vrh

PostPostano: 23 tra 2021, 22:50 

Ne, druže, mi nismo vi pa da izmišljamo reči ("DoPrvak", "DoDoPrvak") i Trofeje... :rigam

To što vidiš su 4 Trofeja i to 2 Prvaka Evrope a 2 Prvaka Sveta! :yes

Nešto kontam... znaš ono kad krene Ušati na turneju po gradovima Evrope pred početak LŠ? Kad ljudi dođu da ga vide uživo i slikaju se sa njim? E, tako treba vama da damo neki naš Trofej... ono, na vikend, nedelju, mesec dana... da vidite kako Trofej izgleda, slikate se sa njim, dodirnete ga... humanitarna akcija "nek' i Hrvati dožive da vide Trofej uživo!" :zubati

Mada, vi kakvi ste, posle bi lagali da ste ga vi osvojili kao Prvak nečega nego se izgubio negde u zemljotresu ili poplavama... :001_rolleyes

Vama je sve ovako kao vaše viđenje sebe u fuci - i u Istoriji, i vojno, i diplomatski, i soft power, itd... alternativna Stvarnost u umovima Hrvata... ali neka vas - čemu bi se svi mi oko vas smejali u ovo teško vreme? :thumbup

Na Temu (ja jedini pišem na Temu ovde, neverovatno... ostali ni slova :001_rolleyes ):

Čeferin zapretio preostalim članovima Superlige

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti. ... id=1847722

Pominje se Milan... zar on nije bio odustao? I pretnje opadaju, bilo je kao sve će ih izbaciti a evo ipak smekša... čudno je sve ovo... :confused1

Vrh

PostPostano: 23 tra 2021, 22:58 

dudu je napisao/la:
ceo svet:

slika

Hrvati:

slika

Dudu:

slika

Ispravljeno! Nema na čemu, Dudu!

Vrh

PostPostano: 23 tra 2021, 23:06 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
dudu je napisao/la:

kod Srba u Novom Sadu manjina navija za Vojvodinu, za Niš i Kragujevac da ne govorimo. da tih 5 gradova imaju neki jači lokalpatriotizam brzo bi imali klubove koji bi mogli parirati.

Ovo nikako ne mogu da skuzim. U onako dobrom gradu kao Novi Sad da vise ljudi navija za Zvezdu i Partizan, nego za lokalnu Vosu je izvan svake logike.
Moras biti debil da kao rodjeni Novosadjanin navijas za beogradski klub.

Kakvi su trendovi u Novom Sadu. Je li buducnost pripada Vosi ili ostaje isto?

Vrh

PostPostano: 23 tra 2021, 23:19 

Ne, druže, mi nismo vi pa da izmišljamo reči ("DoPrvak", "DoDoPrvak") i Trofeje... :rigam

Nešto kontam... znaš ono kad krene Ušati na turneju po gradovima Evrope pred početak LŠ? Kad ljudi dođu da ga vide uživo i slikaju se sa njim? E, tako treba vama da damo neki naš Trofej... ono, na vikend, nedelju, mesec dana... da vidite kako Trofej izgleda, slikate se sa njim, dodirnete ga... humanitarna akcija "nek' i Hrvati dožive da vide Trofej uživo!" :zubati

Mada, vi kakvi ste, posle bi lagali da ste ga vi osvojili kao Prvak nečega nego se izgubio negde u zemljotresu ili poplavama... :001_rolleyes

Vama je sve ovako kao vaše viđenje sebe u fuci - i u Istoriji, i vojno, i diplomatski, i soft power, itd... alternativna Stvarnost u umovima Hrvata... ali neka vas - čemu bi se svi mi oko vas smejali u ovo teško vreme? :thumbup

Na Temu (ja jedini pišem na Temu ovde, neverovatno... ostali ni slova :001_rolleyes ):

Pominje se Milan... zar on nije bio odustao? I pretnje opadaju, bilo je kao sve će ih izbaciti a evo ipak smekša... čudno je sve ovo... :confused1

Nikada omalena Srbija neće imati nijedan trofej, može ga samo primiti kao ovdje kad ga je zabio Sacir posrao se po vama nabijajući vam defetizam za idućih 50 godina.
:D
Možete snimati te filmove o Montevideu i lažirati kako ste bili treći jer želite da Srbija ima nešto.
Nikad orao neće doći ni blizu neke medaljice, imate tu Zvezdanu za koju nitko nije čuo niti je ikoga briga kao ni ta kinder jaja natjecanja od 14 godina.

Naše finale SP-a je vrijednije nego sve vaše bijedne medalje od odbojke, svih tih *** palac sportova u idućih 100 godina.

Orao nikad neće biti ni blizu a znam da to boli :D

Šahovnica, sveta šahovnica je na vrhu i svi od Afrike pa do zadnje rupe svijeta znaju za nju dok vas mišaju sa Sibirom.. Tako ti je kad uđeš u vječnost :D

Vrh

PostPostano: 23 tra 2021, 23:21 

dudu je napisao/la:
ceo svet:

slika

Hrvati:

slika

Dudu:

slika

Ispravljeno! Nema na čemu, Dudu!

Boli puno? A??

Baš boli :D?

Vrh

PostPostano: 23 tra 2021, 23:33 

Nikada omalena Srbija neće imati nijedan trofej, može ga samo primiti u usta kao ovdje kad ga je zabio Sacir do jajai i posrao vam se u usta nabijajući vam defetizam za idućih 50 godina.
Možete snimati te filmove o Montevideu i lažirati kako ste bili treći jer želite da Srbija ima nešto.
Nikad orao neće doći ni blizu neke medaljice, imate tu kurvicu Zvezdu za koju nitko nije čuo niti je ikoga briga kao ni ta kinder jaja natjecanje.

Naše finale SP-a je vrijednije nego sve vaše bijedne medalje od odbojke, svih tih *** palac sportova u idućih 100 godina.

Šahovnica, sveta šahovnica je na vrhu i svi od Afrike pa do zadnje rupe svijeta znaju za nju dok vas mišaju sa Sibirom. :D

to je ništa prema loženju 2010. godine na SP-u i hladnom tušu protiv Australije. imao sam priliku gledati tu utakmicu u Beogradu, ala gušta, jedna od najljepših uspomena. :zubati

Uroš Đošic
2 years ago
8 yrs later... still breaks my heart.

Uroš Đošic
2 years ago
Jadni smo. Bili i ostali

:zubati :crying

i ova nezaboravna predstava, pamtim kao danas kad je Ćiro rekao 6-0 je još podnošljivo, 7-0 bi bila posebna blamaža. =))

3 mjeseca prije toga, debi nastupi velikih LM10, Luke Modrića i Lionela Messija.

Vrh

PostPostano: 23 tra 2021, 23:39 

dudu je napisao/la:

Nikada omalena Srbija neće imati nijedan trofej, može ga samo primiti u usta kao ovdje kad ga je zabio Sacir do jajai i posrao vam se u usta nabijajući vam defetizam za idućih 50 godina.
Nikad orao neće doći ni blizu neke medaljice, imate tu kurvicu Zvezdu za koju nitko nije čuo niti je ikoga briga kao ni ta kinder jaja natjecanje.

Šahovnica, sveta šahovnica je na vrhu i svi od Afrike pa do zadnje rupe svijeta znaju za nju dok vas mišaju sa Sibirom. :D

to je ništa prema loženju 2010. godine na SP-u i hladnom tušu protiv Australije. imao sam priliku gledati tu utakmicu u Beogradu, ala gušta, jedna od najljepših uspomena. :zubati

Uroš Đošic
2 years ago

Uroš Đošic
2 years ago
Jadni smo. Bili i ostali

i ova nezaboravna predstava, pamtim kao danas kad je Ćiro rekao 6-0 je još podnošljivo, 7-0 bi bila posebna blamaža. =))

Ja sam bio u Beogradu prije utakmice protiv Engleske i ima sam par sati fore za ubiti vrime, uša u kladionicu odigrati nešto bezveze nakon čega ulazi neki Srbin i kaže
"20 hiljada protiv ustaša i na brata Novaka"

Mislio sam samo o njemu za vrijeme utakmice protiv Engleza, samo da pukne *** i da pati.

Inače mi smo 5 puta bili prvaci košarke dok je postojalo pravo prvenstvo Europe, Jugoplastika najveći klub Europe 20 stoljeća ali smo im promijenili ime. Ne dičimo se projektom Jugoslavije iako su nas do naslova vodili samo Hrvati kao i preko Cibone. Zamisli koliko moraš biti tužan da spominješ kinder jaja natjecanja.

Vrh

PostPostano: 23 tra 2021, 23:42 

Mi smo već sad nacionalno veći od Engleza, jedni Španjolci do 2008 nisu imali ništa.

Zamisli da smo bili nezavisni čitavo vrijeme koliko bi imali medalja a i bili smo blizu, izbacivali Engleze sa EP-a 2008, tukli Nijemce ili Španjolce na zadnjem EP-u sa C sastavom.

Jugoslavija je tugoslavija za nas, igrali s panjinama.

Imamo i više OI medalja nego cijela Jugoslavija zajedno. Slatko je kad se uvijek Srbi i Muslimani sjete penala protiv Argentine u četvrtfinalu kao najvećeg uspjeha :D

Vrh

PostPostano: 23 tra 2021, 23:54 

Mi smo već sad nacionalno veći od Engleza, jedni Španjolci do 2008 nisu imali ništa.

Zamisli da smo bili nezavisni čitavo vrijeme koliko bi imali medalja a i bili smo blizu, izbacivali Engleze sa EP-a 2008, tukli Nijemce ili Španjolce na zadnjem EP-u sa C sastavom.

Imamo i više OI medalja nego cijela Jugoslavija zajedno. Slatko je kad se uvijek Srbi i Muslimani sjete penala protiv Argentine u četvrtfinalu kao najvećeg uspjeha :D

novinar od 39:00 kaže da smo imali svoju reprezentaciju od 45. godine najmanje bi 4 puta bili prvaci svijeta i da mu to nitko ne može oponirati. :zubati

Vrh

PostPostano: 23 tra 2021, 23:55 

Dudu,

mi se jesmo tada ponadali da možemo da prođemo grupu... tako da jesmo ispali smešni u svojim nadama... :neznam

No, ima neko ko se nadao ne prolasku grupe, već Finalima i Trofejima... šta misliš ko?

dudu je napisao/la:
Miriše na finale, pribojavao sam se samo Manchestera i Ajaxa.

Reconquista je napisao/la:
bod se dijeli i za plasman u polufinale i finale. Ulaskom u finale gotovo sigurno prelazimo Cipar.

dudu je napisao/la:
za naš nogomet bi bilo najbolje da Dinamo osvoji EL, a Osijek naslov prvaka i imamo 2 u LP dogodine. :zubati

dudu je napisao/la:
Ovako na prvu, daleko su ovi od Tottenhama.

"Cro Supremacy", "Hrvat si - znači Dominiraš", "Mi smo druga dimenzija za sve van 5orke" i ostale poslastice pre nego što se desio GOLDEN SHOWER:

slika

Samo za prave sladokusce, uživajte natenane makar onoliko koliko sam ja :zubati ... nema na čemu :palacgore1 :

nogomet/nk-dinamo-zagreb-t1305-2050.html

Vrh

PostPostano: 24 tra 2021, 00:01 

njegovih 11 Hrvatske za svjetsku titulu 1982. godine.

Vlak-Bručić-Zoran Vujović-Gudelj-Zajec-Vulić-Zlatko Vujović-Slišković-Kranjčar-Mlinarić-Boro Cvetković

Vrh

PostPostano: 24 tra 2021, 00:06 

dudu je napisao/la:

novinar od 39:00 kaže da smo imali svoju reprezentaciju od 45. godine najmanje bi 4 puta bili prvaci svijeta i da mu to nitko ne može oponirati. :zubati

Španjolci su prije 2008 imali jedno finale SP-a a Englezi imaju jedno SP koje su ukrali još dok je Tito bio mlad.

To su naši suparnici s kojima se možemo uspoređivati.

Srbima je najveći "uspjeh" četvrtfinale SP-a kao i Muslićima 1990 protiv Maradone koji je već bio drugačiji od onoga 4 godine ranije.

Jugoslavija je imala dakle jedno četvrtfinale SP-a, ono prvo prvenstvo sa 10 ekipa di su bili 4 ne računam. Srećom da smo to bojkotirali i da moraju lažirati kako bi snimili film :D

Vrh

PostPostano: 24 tra 2021, 00:08 

As spominje Tottenham koji je igrao ima 2 godine finale SP-a, klub usporediv s Barcom ili Realom.

Klub koji je išao svom snagom na Dinamo jer mu je to bio jedini izlaz u Europu :D

Vrh

PostPostano: 24 tra 2021, 00:13 

dudu je napisao/la:

Uroš Đošic
2 years ago

Uroš Đošic
2 years ago
Jadni smo. Bili i ostali

Ja sam bio u Beogradu prije utakmice protiv Engleske i ima sam par sati fore za ubiti vrime, uša u kladionicu odigrati nešto bezveze nakon čega ulazi neki Srbin i kaže

Mislio sam samo o njemu za vrijeme utakmice protiv Engleza, samo da pukne *** i da pati.

Inače mi smo 5 puta bili prvaci košarke dok je postojalo pravo prvenstvo Europe, Jugoplastika najveći klub Europe 20 stoljeća ali smo im promijenili ime. Ne dičimo se projektom Jugoslavije iako su nas do naslova vodili samo Hrvati kao i preko Cibone. Zamisli koliko moraš biti tužan da spominješ kinder jaja natjecanja.

Bio si tada malodoban. Kako te ćaća pustio kod ćetnika?

Ipak je to zov i kobna privlačnost, nekoć stolnog Bgd.

Na "sudaru" sa americkim ambasadorom Skotom https://www.youtube.com/watch?v=-FKa8RE6f-o&feature=emb_title

Vrh

PostPostano: 24 tra 2021, 00:18 

K:M je napisao/la:

Bio si tada malodoban. Kako te ćaća pustio kod ćetnika?

Ipak je to zov i kobna privlačnost, nekoć stolnog Bgd.

krug dvojke se ne računa, tu ima više kroatofila nego u Zagrebu

2018 a ne 2008, 2018 prije polufinala SP-a par dana, nisam tu gledao utakmicu ali vjerujem da je soro pola Srbije navijalo za nas tj ovi mlađi što je zasmetalo Aci radikalu pa je propaganda radila.

Ovo je bio neki ružni klošar sa glupom facom i želio sam da spuši.

Vrh

PostPostano: 24 tra 2021, 06:54 

dudu je napisao/la:

Vlak-Bručić-Zoran Vujović-Gudelj-Zajec-Vulić-Zlatko Vujović-Slišković-Kranjčar-Mlinarić-Boro Cvetković

A što tek reći za repku iz 50-tih...Čajkovski, Zebec, Crnković, Bajdo Vukas i sve donedavno najbolji strijelac srpske reprezentacije Štef Bobek :D Mislim kako bi ta reprezentacija bila uz bok mađarskoj lakoj konjici sa Puškašom, Hidekutijem, Kocisom...

Vrh

PostPostano: 24 tra 2021, 08:32 

Gaugamela93 je napisao/la:
dudu je napisao/la:

A što tek reći za repku iz 50-tih...Čajkovski, Zebec, Crnković, Bajdo Vukas i sve donedavno najbolji strijelac srpske reprezentacije Štef Bobek :D Mislim kako bi ta reprezentacija bila uz bok mađarskoj lakoj konjici sa Puškašom, Hidekutijem, Kocisom...

Veli Samovojska da ne bi, izgubili smo u finalu OI od Madjarske 2-0 1952., 7 Zagrepčana u prvih 11 bilo redovno, u finalu 6, na klupi još Vladimir Čonč.

GK Vladimir Beara
DF Branko Stanković
DF Tomislav Crnković
MF Zlatko Čajkovski
MF Ivan Horvat
MF Vujadin Boškov
FW Tihomir Ognjanov
FW Rajko Mitić
FW Bernard Vukas
FW Stjepan Bobek
FW Branko Zebec

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 135 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 14 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: