|
|
Stranica: 32/47.
|
[ 1162 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 24 tra 2023, 20:05 |
|
|
Borac pobijedio Igman, na Klixu kažu neregularno.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 24 tra 2023, 20:44 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2406 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Naša Kvačica je napisao/la: Borac pobijedio Igman, na Klixu kažu neregularno. Samo pogledaj moj post gore, na stranu što je kliks ali se Borcu uvijek štima Europa, a i kriminalne struje iz Srbije su snažno prisutne u Borcu i savezu. Sve se vrti na kraju oko para.
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 24 tra 2023, 20:46 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2406 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
No ruku na srce ništa drugačije nije bilo kada su Muslimani imali prevlast prije nekoliko godina, samo naravno tada nije bio Borac u pitanju
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 24 tra 2023, 20:48 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39371 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Naša Kvačica je napisao/la: Zrinjski će svakako osvojiti, ali osobno zbog Posušja nadam se Borac će zakucati Igman na dnu. Problem je što i Posušje kući čeka Borca i bit će isto ovakvo kriminalno suđenje. Ionako mislim da PL BiH jedna od rijetki profesionalnih liga u Europi koja nema VAR.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 25 tra 2023, 16:31 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39371 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Veliki skandal u bh. nogometu! Kapetan Sarajeva otvoreno promovira bošnjački nacionalizam na terenu Armin Ziljkić, kapetan Sarajeva, na lijevoj nadlaktici nosi kapetansku vrpcu. I na njoj se nalazi nešto što neodoljivo podsjeća na grb Armije Republike BiH. Nakon ovoga poteza Armina nema razloga da hrvatski klubovi ne nose vrpce s zastavom i grbom Herceg Bosne a srpski klubovi sa zastavom i grbom Srpske.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 25 tra 2023, 16:33 |
|
|
Kao odgovor Sarajevu trebalo bi već sutra u Čitluku izaći s takvom kapetanskom trakom. Zahvaljujući Arminu i Sarajevu nema razloga da se titula ne proslavi s tom trakom.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 25 tra 2023, 17:25 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7403 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
daramo je napisao/la: Kao odgovor Sarajevu trebalo bi već sutra u Čitluku izaći s takvom kapetanskom trakom. Zahvaljujući Arminu i Sarajevu nema razloga da se titula ne proslavi s tom trakom. E jbg. Bilbija nam je kapetan,a Jakovljević prvi zamjenik kapetana
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 25 tra 2023, 18:54 |
|
|
kiler je napisao/la: daramo je napisao/la: Kao odgovor Sarajevu trebalo bi već sutra u Čitluku izaći s takvom kapetanskom trakom. Zahvaljujući Arminu i Sarajevu nema razloga da se titula ne proslavi s tom trakom. E jbg. Bilbija nam je kapetan,a Jakovljević prvi zamjenik kapetana Šahovnicu su prihvatili, ta ista šahovnica im je na srcu, no ne bi se ja bavio tim trakama, eto ball iji nek nosi katolički grb
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 25 tra 2023, 19:57 |
|
|
Dobro može traka biti crveno-bijelo-plava s grbom Zrinjskog. Nakon ovoga poteza iz Sarajeva nema razloga da kapetan Širokog ne nosi traku s grbom Herceg Bosne.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 25 tra 2023, 19:59 |
|
|
Zar nema neko pravilo za te trake?
Znam kad je bilo svjetsko prvenstvo strogo su ograničili kakva smije biti traka.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 25 tra 2023, 20:02 |
|
|
Do sada je bilo pravilo da se koriste jednobojne trake.
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 26 tra 2023, 17:43 |
|
|
Loše partije hrvatska dva kluba danas, Zrinjski i Posušje gube, Zrinjski se čuva za kup to je okej, ali Posušje je ovim porazom bitno smanjilo šanse za opstanak. Sljedeći protivnici će biti samo teže misije
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 26 tra 2023, 18:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76660 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Zrinjski nije dobio, ali je lijepo vidjeti kako se klubovi iz Sarajeva raduju ko djeca jednoj ovakvoj pobjedi, nešto ko Hrvatska kad dobije Englesku ili Njemačku. Pobjeda ljudi nad Alienima u filmovima, hrvatskih odbojkašica nad Kubankama… ovakve pobjede daju nadu da nas ni AI neće zgaziti. To govori puno o tome kako se danas doživljava Zrinjski.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 26 tra 2023, 18:47 |
|
|
Koliki samo niz pobjeda zrinjski ima kapa do poda ne moze im niko a da kaze. Odlicna pobjeda sarajeva taman da pobjegne velezu, tako da livada nece vidjeti evropu.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 26 tra 2023, 18:51 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24016 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
POL_GASOL je napisao/la: Koliki samo niz pobjeda zrinjski ima kapa do poda ne moze im niko a da kaze. Odlicna pobjeda sarajeva taman da pobjegne velezu, tako da livada nece vidjeti evropu. Ovo ovisi dosta o izravnom srazu Sirokog i Veleza, koji se upravo igra (od 18i30) na Pecari. Tko izgubi, tesko ce Europu izboriti.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 26 tra 2023, 19:06 |
|
|
Široki ako izgubi nema više nikakvu šansu za Europu, može komotno pustiti bodove Posušju. Zrinjski sljedeću s Posušjem s rezervama i čuvanje za finale kupa, ipak je to sada prioritet, Zrinjski već 15 godina nije osvojio kup i nikada duplu krunu.
Posušje vodilo na poluvremenu i onda raspad, sve da im Zrinjski i Široki puste bodove neće biti dovoljno, morat će dobiti Borca ili Veleža kući.
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 26 tra 2023, 19:38 |
|
|
daramo je napisao/la: Široki ako izgubi nema više nikakvu šansu za Europu, može komotno pustiti bodove Posušju. Zrinjski sljedeću s Posušjem s rezervama i čuvanje za finale kupa, ipak je to sada prioritet, Zrinjski već 15 godina nije osvojio kup i nikada duplu krunu.
Posušje vodilo na poluvremenu i onda raspad, sve da im Zrinjski i Široki puste bodove neće biti dovoljno, morat će dobiti Borca ili Veleža kući. Sumnjam da će im Široki dati išta, možda Zrinja bod..
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 26 tra 2023, 20:26 |
|
|
Skutori opet majorizirali mostarce, sučut
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 04 svi 2023, 10:38 |
|
|
Dominacija
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 04 svi 2023, 10:49 |
|
|
Čestitke. Mi se zagrijavamo za narednu sezonu da se junački ponosamo. Prekinuli smo vam seriju pobjeda i dobili vas, istina u Gabeli
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 04 svi 2023, 11:57 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Čestitke. Mi se zagrijavamo za narednu sezonu da se junački ponosamo. Prekinuli smo vam seriju pobjeda i dobili vas, istina u Gabeli Tko ste to vi? Pretpostavljam Sarajevo, nije Gabela, Brotnjo je
|
|
Vrh |
|
|
Hercegoac
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 04 svi 2023, 12:30 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2023, 15:28 Postovi: 589 Lokacija: Zapadna Hercegovina
|
Rutinerr je napisao/la: Čestitke. Mi se zagrijavamo za narednu sezonu da se junački ponosamo. Prekinuli smo vam seriju pobjeda i dobili vas, istina u Gabeli Nema od vas ništa
_________________ Za gradžansku!
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 04 svi 2023, 13:08 |
|
|
saskia je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Čestitke. Mi se zagrijavamo za narednu sezonu da se junački ponosamo. Prekinuli smo vam seriju pobjeda i dobili vas, istina u Gabeli Tko ste to vi? Pretpostavljam Sarajevo, nije Gabela, Brotnjo je FK Sarajevo. Sportski rivali i prijatelji sa HŠK Zrinjski.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 06 svi 2023, 19:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76660 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 06 svi 2023, 20:18 |
|
|
Još samo da Posušje ostane u ligi.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|