|
|
Stranica: 31/47.
|
[ 1162 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 16 tra 2023, 21:23 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: espresso je napisao/la: Široki i Posušje katastrofa igraju na proljeće
Posušje se mora hitno trgnuti inače ispadaju Ispada muslimanski tim koji je trenutno i zadnji a to je sloboda tuzla, a siroki ce u evropu ove godine. Jes, imaju jednu pobjedu na zadnjih 8 utakmica računajući i kup
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 18 tra 2023, 15:01 |
|
|
Ulazi Goški ispada Posušje. Halal klub ulazi a ispada čisti hrvatski. Bravo.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 18 tra 2023, 15:10 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Neka ispadnu svi hrvatski klubovi i neka se kvaliteta koncentrira u Zrinjskom.
Davno sam pisao da mislim da je način na koji se vode hrvatski klubovi u BiH destruktivan za lokalnu zajednicu. Općinski novac, kao i novac lokalnih gospodarskih subjekata se preusmjerava u klubove koji kupuju žeton igrače sa strane. Čisti odljev novca iz lokalne zajednice koji je nimalo ne uzdiže. Bolje neka taj novac reinvestiraju u lokalne akademije kako bi nakon tri desetljeća napravili igrača reprezentativnog kadra.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 18 tra 2023, 15:17 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39371 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Posušje u sljedeće dvije utakmice protiv izravnih konkurenata za ostanak mora riješavati jer kasnije ima težak raspored. Prvo mora dobiti kući Leotara a onda ne smije izgubiti na gostovanju u Tuzli.
Zatim ima dvije utakmice s hrvatskim klubovima, Zrinjski im slobodno može pokloniti tri bodai ali onda Široki kući teško može pustiti bodove pošto se i sami bore za Europu.
Dalje imaju Borca kojega guraju suci i koji se isto bori za Europu kući a potom teško gostovanje protiv Želje koji isto možda bude još uvijek u borbi za Europu.
Na kraju će se vjerojatno sve riješavati u zadnjoj utakmici protiv Veleža u Posušju.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 18 tra 2023, 17:08 |
|
|
neretvanin je napisao/la: Ulazi Goški ispada Posušje. Halal klub ulazi a ispada čisti hrvatski. Bravo. Ispada posusje a 10 kola do kraja tri ekipe ispod njih, pod hitno iq test za postanje na ovom forumu. Posusje ostaje a tvoji muslimani ispadaju sad mozes da places.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 18 tra 2023, 18:19 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39371 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Posušje do kraja prvenstva ima četiri domaće utakmice, uz četiri pobjede sigurno ostaju u ligi.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 18 tra 2023, 21:44 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76660 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Šansa da Posušje ispadne je oko 30%.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 19 tra 2023, 08:29 |
|
|
daramo je napisao/la: Posušje do kraja prvenstva ima četiri domaće utakmice, uz četiri pobjede sigurno ostaju u ligi. Bolje da ispadne ova Sloga iz Doboja recimo i Leotar iz Trebinja. Posušje je pozitivan primjer u bh ligi. Tribine su uvijek fino popunjene, atmosfera pozitivna. Dok kod ovih nemaš 50 ljudi na tribinama.
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 19 tra 2023, 10:18 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: neretvanin je napisao/la: Ulazi Goški ispada Posušje. Halal klub ulazi a ispada čisti hrvatski. Bravo. Ispada posusje a 10 kola do kraja tri ekipe ispod njih, pod hitno iq test za postanje na ovom forumu. Posusje ostaje a tvoji muslimani ispadaju sad mozes da places. Klokane moj post je ironičan. A vi svi kao da pratite Premijer ligu od jučer pa mislite da teren odlučuje. Odlučuje zeleni stol, sam mi je jedan Posušak iz kluba potvrdio da je 50-50 hoće li izletiti. Btw ti vonjaš na mukija a ne ja, jalijašu tupavi.
|
|
Vrh |
|
|
Gazda
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 20 tra 2023, 00:34 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3724 Lokacija: Stolni grad
|
Ministry of Sound je napisao/la: Neka ispadnu svi hrvatski klubovi i neka se kvaliteta koncentrira u Zrinjskom.
Davno sam pisao da mislim da je način na koji se vode hrvatski klubovi u BiH destruktivan za lokalnu zajednicu. Općinski novac, kao i novac lokalnih gospodarskih subjekata se preusmjerava u klubove koji kupuju žeton igrače sa strane. Čisti odljev novca iz lokalne zajednice koji je nimalo ne uzdiže. Bolje neka taj novac reinvestiraju u lokalne akademije kako bi nakon tri desetljeća napravili igrača reprezentativnog kadra. Pa koliko bi samo Zrinjski bio jači da nema NK Širokog, po izvorima prije 2sv veliki broj navijača kao i bogatih pojedinaca koji su ulagali u klub su dolazili iz Širokog, danas ti je to zaleđe potpuno odrezano a na suprotnoj strani ti neprijateljski klub, znači stjeran si u kotlinu.
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 20 tra 2023, 08:38 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2406 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Gazda je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Neka ispadnu svi hrvatski klubovi i neka se kvaliteta koncentrira u Zrinjskom.
Davno sam pisao da mislim da je način na koji se vode hrvatski klubovi u BiH destruktivan za lokalnu zajednicu. Općinski novac, kao i novac lokalnih gospodarskih subjekata se preusmjerava u klubove koji kupuju žeton igrače sa strane. Čisti odljev novca iz lokalne zajednice koji je nimalo ne uzdiže. Bolje neka taj novac reinvestiraju u lokalne akademije kako bi nakon tri desetljeća napravili igrača reprezentativnog kadra. Pa koliko bi samo Zrinjski bio jači da nema NK Širokog, po izvorima prije 2sv veliki broj navijača kao i bogatih pojedinaca koji su ulagali u klub su dolazili iz Širokog, danas ti je to zaleđe potpuno odrezano a na suprotnoj strani ti neprijateljski klub, znači stjeran si u kotlinu. Zrinjski ima simpatizere u svim hrvatskim krajevima osim možda Širokog, no uporište je naravno Mostar i tu su još snažnije prisutni Brotnjo i Čapljina
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 23 tra 2023, 18:04 |
|
|
Posusje - Leotar 1:0, bravo bravo bravo Hrvatsko Posusje na putu za ostanak u ligi.
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 23 tra 2023, 18:06 |
|
|
Sloboda - Sloga D 0:1, Bravo bravo bravo, Muslimanska Sloboda zadnja na tabeli i naputu za ispadanje Dusmani na aparatima.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 23 tra 2023, 18:46 |
|
|
Nakon Zenice mogla bi i Tuzla ostati bez kluba u prvog ligi, ali eto oni barem imaju rebrandirani City iz Siminog Hana.
Posušju važna ti boda, sada samo ne smiju izgubiti od Siminog Hana i sigurno ostaju.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 23 tra 2023, 20:05 |
|
|
Bravo za Posušje međutim nije ništa gotovo
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 23 tra 2023, 22:47 |
|
|
Pregazeni vrapcici sa pola snage, rutinski, tekbir utisan, zato sto nam se moze
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 23 tra 2023, 23:10 |
|
|
Zrinjski rutinski bez 4-5 igrača i umoran od silnih putovanja jer domaće igraju u Čitluku
Da ne govorim da treniraju u Rodoču koji također nije baš za treninge, izuzev terena
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 23 tra 2023, 23:11 |
|
|
Bitno je 17.5. i finale kupa
Ovo ostalo do tada je samo odrađivanje posla jer je titula već tu
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 24 tra 2023, 08:00 |
|
|
Teroristicko leglo brutalno utisano Koliko frustracija i mrznje od napacenih islamofasista, samo se sagnite ustasama
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 24 tra 2023, 08:01 |
|
|
Zrinjski sa 5% snage ponizio talibancice, koji su se sada ponadali da mogu da se nose sa sampionima. Ubrzo ide iskapcanje kablova u kupu, kakvo li ce to tek biti gazenje
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 24 tra 2023, 10:15 |
|
|
Borac ako danas ne dobije Igmana Zrinjski je i matematički prvak. Zrinjski treba osvojiti još jedan bod da službeno osvoji titulu.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 24 tra 2023, 10:21 |
|
|
Zrinjski će svakako osvojiti, ali osobno zbog Posušja nadam se Borac će zakucati Igman na dnu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 24 tra 2023, 11:32 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2406 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Naša Kvačica je napisao/la: Zrinjski će svakako osvojiti, ali osobno zbog Posušja nadam se Borac će zakucati Igman na dnu. Jašta radi, bit će i mali poguranac od sudca jer Borac još nije 100 posto siguran u borbi za Europu, a i Leotar je tu. Posušje ostaje u ligi
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 24 tra 2023, 19:26 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7403 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Ispast će Sloboda i Leotar, kako sada stvari stoje. Posušju će dati bod(ove) Zrinjski ako im bude trebalo.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Premijer liga BiH - opća tema Postano: 24 tra 2023, 19:39 |
|
|
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|