Kada gledam Barišića u BiH dresu ponos me obuzme, pa mislim ja sebi: Jeb'ote kako smo dobri mi hrvati u nogometu! Eto i naš amater igra za reprezentaciju neke zemlje..!
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
Naslov: Re: Šok u Hrvatskoj! Hoće li im ostati kose na glavi? Traži ga pola Evrope a on izabrao BiH!
Postano: 21 lip 2023, 19:25
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41515 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
Ne znam šta vam smeta, bolje da igraju Hrvati nego Muslimani, ode Hasan dođe Adrian. Kad smo preuzeli FBIH red je da preuzmemo i reprezentaciju i da većina igrača budu Hrvati. Šta fali da to bude naša rezervna reprezentacija, naša Lokomotiva. Nek se djeca igraju, tko nije dovoljno dobar da igra za Hrvatsku nek se igra s BiH.
Naslov: Re: Šok u Hrvatskoj! Hoće li im ostati kose na glavi? Traži ga pola Evrope a on izabrao BiH!
Postano: 21 lip 2023, 19:48
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61195 Lokacija: DAZP HQ
daramo je napisao/la:
Ne znam šta vam smeta, bolje da igraju Hrvati nego Muslimani, ode Hasan dođe Adrian. Kad smo preuzeli FBIH red je da preuzmemo i reprezentaciju i da većina igrača budu Hrvati. Šta fali da to bude naša rezervna reprezentacija, naša Lokomotiva. Nek se djeca igraju, tko nije dovoljno dobar da igra za Hrvatsku nek se igra s BiH.
Navijanje za BIH je bez stresa, dođe kao dječiji termin, lagano gledaš.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
Postano: 24 lip 2023, 10:13
Jiv je napisao/la:
Naša Kvačica je napisao/la:
Ekstremno duhovito. Smijat ćemo se 2 tjedna.
Bijedniče, je li zaista taj komentar zavrijedio 2 tjedna?
Potpuno sam za što veću podršku Hrvatima u Bosni. Zapadna Hercegovina ionako nije navikla da joj puno pomažu i to je svakako naše. Strateška pomoć treba biti na ivicama i enklavama, od Stoca, Mostara, cijele srednje Bosne i na drugoj strani Glamoča, Grahova i Drvara.
Također mogu prihvatiti da neki korumpirani pojedinci iz Hercegovine ili RH više forsiraju svoje lokalne interese, i to treba objavljivati i suzbijati.
Samo ne mogu dopustiti podjelu Hrvata na osnovu regije. Ako su ti krivi Hercegovci samo zato jer su se rodili u Hercegovini, ili "Pereci" samo zato jer su igrom slučaja u RH, to je odmah da znaš potpuno neprihvatljivo. Za šovinizam da je netko kriv već time što je iz nekog grada, i dijeljenje Hrvata nema razumijevanja.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1201 of 2558 - 46.95%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.