|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 61 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Karabaja
|
Naslov: Re: Šok u Hrvatskoj! Hoće li im ostati kose na glavi? Traži ga pola Evrope a on izabrao BiH! Postano: 21 lip 2023, 18:35 |
|
|
Glavu gore ljiljane naš!
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
potocnj
|
Naslov: Re: Šok u Hrvatskoj! Hoće li im ostati kose na glavi? Traži ga pola Evrope a on izabrao BiH! Postano: 21 lip 2023, 18:53 |
|
|
Kada gledam Barišića u BiH dresu ponos me obuzme, pa mislim ja sebi: Jeb'ote kako smo dobri mi hrvati u nogometu! Eto i naš amater igra za reprezentaciju neke zemlje..!
_________________ Zabraniti vehabizam. Zabraniti SDA.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Šok u Hrvatskoj! Hoće li im ostati kose na glavi? Traži ga pola Evrope a on izabrao BiH! Postano: 21 lip 2023, 19:25 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39285 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ne znam šta vam smeta, bolje da igraju Hrvati nego Muslimani, ode Hasan dođe Adrian. Kad smo preuzeli FBIH red je da preuzmemo i reprezentaciju i da većina igrača budu Hrvati. Šta fali da to bude naša rezervna reprezentacija, naša Lokomotiva. Nek se djeca igraju, tko nije dovoljno dobar da igra za Hrvatsku nek se igra s BiH.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Šok u Hrvatskoj! Hoće li im ostati kose na glavi? Traži ga pola Evrope a on izabrao BiH! Postano: 21 lip 2023, 19:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59814 Lokacija: DAZP HQ
|
daramo je napisao/la: Ne znam šta vam smeta, bolje da igraju Hrvati nego Muslimani, ode Hasan dođe Adrian. Kad smo preuzeli FBIH red je da preuzmemo i reprezentaciju i da većina igrača budu Hrvati. Šta fali da to bude naša rezervna reprezentacija, naša Lokomotiva. Nek se djeca igraju, tko nije dovoljno dobar da igra za Hrvatsku nek se igra s BiH. Navijanje za BIH je bez stresa, dođe kao dječiji termin, lagano gledaš.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Šok u Hrvatskoj! Hoće li im ostati kose na glavi? Traži ga pola Evrope a on izabrao BiH! Postano: 22 lip 2023, 23:27 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7373 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
je li to taj Barišić? tek sam sad vidio golove...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: Šok u Hrvatskoj! Hoće li im ostati kose na glavi? Traži ga pola Evrope a on izabrao BiH! Postano: 24 lip 2023, 09:51 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2103 Lokacija: Južna Bosna
|
Naša Kvačica je napisao/la: Jiv je napisao/la: Je li podrijetlom iz južne bosanske mikroregije? Ekstremno duhovito. Smijat ćemo se 2 tjedna. Bijedniče, je li zaista taj komentar zavrijedio 2 tjedna?
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Šok u Hrvatskoj! Hoće li im ostati kose na glavi? Traži ga pola Evrope a on izabrao BiH! Postano: 24 lip 2023, 10:13 |
|
|
Jiv je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ekstremno duhovito. Smijat ćemo se 2 tjedna. Bijedniče, je li zaista taj komentar zavrijedio 2 tjedna? Potpuno sam za što veću podršku Hrvatima u Bosni. Zapadna Hercegovina ionako nije navikla da joj puno pomažu i to je svakako naše. Strateška pomoć treba biti na ivicama i enklavama, od Stoca, Mostara, cijele srednje Bosne i na drugoj strani Glamoča, Grahova i Drvara. Također mogu prihvatiti da neki korumpirani pojedinci iz Hercegovine ili RH više forsiraju svoje lokalne interese, i to treba objavljivati i suzbijati. Samo ne mogu dopustiti podjelu Hrvata na osnovu regije. Ako su ti krivi Hercegovci samo zato jer su se rodili u Hercegovini, ili "Pereci" samo zato jer su igrom slučaja u RH, to je odmah da znaš potpuno neprihvatljivo. Za šovinizam da je netko kriv već time što je iz nekog grada, i dijeljenje Hrvata nema razumijevanja.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1056 of 2558 - 41.28%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: Šok u Hrvatskoj! Hoće li im ostati kose na glavi? Traži ga pola Evrope a on izabrao BiH! Postano: 25 lip 2023, 00:03 |
|
|
Da je netko napisao "Je li podrijetlom iz šugave bosne" bi li dobio ikakav ban?
Ne, ne bi dobio ni upozorenje.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Šok u Hrvatskoj! Hoće li im ostati kose na glavi? Traži ga pola Evrope a on izabrao BiH! Postano: 25 lip 2023, 06:35 |
|
|
Dokaži. Probaj napisati "Hrvati iz Bosne su šugavi" baš da vidimo što će se dogoditi.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1056 of 2558 - 41.28%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Šok u Hrvatskoj! Hoće li im ostati kose na glavi? Traži ga pola Evrope a on izabrao BiH! Postano: 25 lip 2023, 11:21 |
|
|
Citat: ‘Znao sam kakvu odluku donosim kad sam odabrao Hrvatsku, u Vatrenima igraju samo top igrači najveće klase‘ https://sportske.zabranjeni.url/sn/nogomet ... e-15348765Ovako razmišljaju pobjednici. A oni drugi biraju BiH.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: Šok u Hrvatskoj! Hoće li im ostati kose na glavi? Traži ga pola Evrope a on izabrao BiH! Postano: 25 lip 2023, 17:59 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Dokaži. Probaj napisati "Hrvati iz Bosne su šugavi" baš da vidimo što će se dogoditi. Nisam ni ja napisao da su Hrvati iz Hercegovine šugavi. Izvrćeš da bi opravdao dvostruke kriterije.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 21 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|