HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 26 sij 2025, 16:29.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 296 post(ov)a ] 
Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: SP JAR 2010.
PostPostano: 11 pro 2009, 13:44 

A
Južna Afrika
Meksiko
Urugvaj
Francuska
B
Argentina
Nigerija
J. Koreja
Grčka
C
Engleska
SAD
Alžir
Slovenija
D
Njemačka
Australija
Srbija
Gana
E
Nizozemska
Danska
Japan
Kamerun
F
Italija
Paragvaj
Novi Zeland
Slovačka
G
Brazil
Sj. Koreja
Obala Bjelokosti
Portugal
H
Španjolska
Švicarska
Honduras
Čile

Eto ga, to je ždrijeb. :biceovodobro

I evo nešto zanimljivo vezano uz predzadnji SP. :rigam
http://www.index.hr/sport/clanak/redir/464557.aspx

Vrh

Naslov: Re: SP JAR 2010.
PostPostano: 13 pro 2009, 10:25 

Sjeverna Koreja bez prenosa SP 2010! Prikazivat će samo snimke, sa reklamama na panoima, kao i navijačima drugih ekipa izbrisanim sa prenosa!

Citat:
Kim Jong-il bans World Cup coverage - unless North Korea win

Kim Jong-il, the North Korean leader, has banned the World Cup from being shown in his country – unless they win.

The Supreme Leader has ordered state-run television not to broadcast live games, and to only screen highlights of North Korea's victories.

The ruling means that 99 per cent of the country's 29 million population will not be able to find out who wins the competition unless the 350-1, outsiders win it.

Games between other nations will be banned from the airwaves, while any highlights of North Korea's matches will be heavily edited to ensure that they look like the better team.

All advertising in the stadiums will also be blurred out – along with opposition fans, The Sun newspaper reported.

Mike Breen, author of highly-respected book Kim Jong-il: North Korea's Dear Leader, said: "Like everything else there, the regime will have complete control over the World Cup.

"North Korea will not pay for the TV rights, which means they will not be able to screen live games on state television. They are more likely to get footage from South Korea and then it will be heavily edited to suit the regime.

"Only the ruling elite with access to other satellite channels will be able to watch games involving other countries.

"The majority of the population will have to make do with very one-sided highlights packages hours, and possibly even days, after the game. Any loss will either be ignored or given the smallest of mentions.

"Once North Korea are knocked out, I would be amazed if there were any mention of the World Cup at all."

It is the first time that North Korea has qualified for the World Cup in 44 years.

The last time they qualified was in England in 1966 when they pulled off one of the biggest shocks by beating Italy 1-0 to reach the quarter finals.

R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses

Vrh

PostPostano: 13 pro 2009, 13:05 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Favoriti po meni Engleska, Argentina i Obala Bjelokosti. Brazil bi mogao vrlo lako razočarati.

Iz prikrajka vrebaju Španjolci, Nijemci, Talijani, Nigerijici i možda Nizozemci.

To je to.

Vrh

PostPostano: 07 svi 2010, 12:58 

Ima nagradna igra za SP...tko pogodi ishode sve 64 utakmice dobit će 100 milijuna dolara. Nije zayebancija.

slika

Vrh

PostPostano: 07 svi 2010, 20:28 

lider30 je napisao/la:
Favoriti po meni Engleska, Argentina i Obala Bjelokosti. Brazil bi mogao vrlo lako razočarati.

Iz prikrajka vrebaju Španjolci, Nijemci, Talijani, Nigerijici i možda Nizozemci.

To je to.

Engleska nece proci prvi krug!

Vrh

PostPostano: 07 svi 2010, 21:07 

I ja mislim da Engleska nece napraviti nista posebno, maksimalno cetvrtfinale. Takoder sumnjam da ce Obala Bjelokosti uopce proci skupinu, mada ne bi imao nista protiv. A Argentinu ce srediti Maradona.

Vrh

PostPostano: 07 svi 2010, 22:09 

Englezi su najveći luzeri (radi čega mi je uvijek toplo oko srca kad gledam penale), ali sad imaju trenera pobjednika... Nažalost.

Španjolska, Engleska, Argentina.

Vrh

PostPostano: 07 svi 2010, 23:46 

Spanjolska definitivno jest favorit, europski su prvaci i imaju stvarno jaku ekipu.
Po meni je Brazil svakako ispred Argentine, pokazali su to i u kvalifikacijama. Brazil je uvijek favorit, ne samo zbog kvalitete, nego i zbog tradicije. Takvu tradiciju imaju i Nijemci, na proslom SP su osvojili broncu, na EP srebro pa ne vidim zasto ne bi ponovili uspjeh i usli barem u polufinale. Italija brani naslov, a imaju izvrsnog trenera koji po meni ne zaostaje za Capellom, a iskazao se i kao izbornik reprezentacije, za razliku od njega. Volio bi da nesto ostvare africke reprezentacije, ali sumnjam da ce ostvariti neki uspjeh jer imaju dosa problema. A Englezi... ne moze se suditi na temelju dvije utakmice protiv nas, Bilic je to udesio. Tako im je i Eriksson bio super trener. Jedva cekam da ispadnu.

Vrh

PostPostano: 08 svi 2010, 01:00 

divlja svinja je napisao/la:
Spanjolska definitivno jest favorit, europski su prvaci i imaju stvarno jaku ekipu.
Po meni je Brazil svakako ispred Argentine, pokazali su to i u kvalifikacijama. Brazil je uvijek favorit, ne samo zbog kvalitete, nego i zbog tradicije. Takvu tradiciju imaju i Nijemci, na proslom SP su osvojili broncu, na EP srebro pa ne vidim zasto ne bi ponovili uspjeh i usli barem u polufinale. Italija brani naslov, a imaju izvrsnog trenera koji po meni ne zaostaje za Capellom, a iskazao se i kao izbornik reprezentacije, za razliku od njega. Volio bi da nesto ostvare africke reprezentacije, ali sumnjam da ce ostvariti neki uspjeh jer imaju dosa problema. A Englezi... ne moze se suditi na temelju dvije utakmice protiv nas, Bilic je to udesio. Tako im je i Eriksson bio super trener. Jedva cekam da ispadnu.

:sega

Lippi kao klupski trener ništa nije ostvario izvan okvira Juventusa, a znamo kako su oni osvajali naslove. Juventus=Crvena Zvezda. Bio je svjetski prvak, no Italija je bila u vrhu godinama i to se moralo jednom zalomiti. Osim toga, taj naslov može zahvaliti budali Zidaneu i onom prefriganom Materraziju.

Utakmice protiv nas su bile jedine dvije ozbiljne utakmice koje su Englezi odigrali, tako da ne znam na temelju čega drugog bi ih sudio. Ostalo su odradili točno onoliko koliko je trebalo, u Capellovom stilu.

Ne podnosim Engleze, ali s Capellom su dobili novu dimenziju.

P.S. Nisu svi hrvatski porazi nastali radi toga što je netko od Hrvata zaje...o. Ponekad je protivnik, jednostavno, bolji.

Vrh

PostPostano: 08 svi 2010, 03:23 

Moguče je da če Španjolska zbog ozljede ostati bez Torresa na SP, ali mislim da su i bez njega prvi favorit za naslov, iza njih bi uvrstio 4-5 standardnih ekipa koje svi znamo, ali moje mišljenje je da čemo sigurno vidjeti neku Afričku ekipu po prvi put u polufinalu, sredit če to Kum nogometne mafije Sepp Blatter, kao što je sredio i uništio cijeli nogomet, gdje se sve vrti samo oko novca.

Vrh

PostPostano: 01 lip 2010, 15:52 

Bliži se početak SP-a a uopće ne znam za koga navijati. Bojim se da sad kad nema naših to neću uopće toliko ni pratiti. Šteta. Usraše mi se u ćeif.

Znam protiv koga ću navijati. Srbiji, Sloveniji i Engleskoj želim maksimalni neuspjeh. Nothing personal.

Vrh

PostPostano: 01 lip 2010, 17:16 

Dapace, Englezima zelim uspjeh.. Ko nas onako odere zasluzuje respekt. Inace gledat cu i uzivati u, nadam se, dobrom nogometu. SP je ipak SP..

Vrh

PostPostano: 01 lip 2010, 17:54 

Tulkas je napisao/la:
Dapace, Englezima zelim uspjeh.. Ko nas onako odere zasluzuje respekt. Inace gledat cu i uzivati u, nadam se, dobrom nogometu. SP je ipak SP..

Ja im ne želim uspjeh. Hinjski su namjerno pušili protiv Ukrajine. Volio bih da sve susrete izgube.

Vrh

PostPostano: 01 lip 2010, 19:40 

kad naših nema, prvi izbor mi je nizozemska! a do nje ide argentina :D

Vrh

PostPostano: 01 lip 2010, 20:53 

Portugal!Nadam se da će daleko dogurati.Igraju dobar nogomet.

Vrh

PostPostano: 11 lip 2010, 18:06 

JAR - Mexico 1:1

Prva je utakmica i Mexico je dobro prošao,
ne mislim da će ove dvije reprezentacije dijeliti neke od prvih mjesta.

Vrh

PostPostano: 11 lip 2010, 19:06 

Dobra tekma bila. Nekakv je čudan afrički ambijent,mogli bi se europljani zajebat podosta,čekam vrancuze za lovu večeras,a pojma nemaju

Vrh

PostPostano: 11 lip 2010, 19:23 

Tekma je racku bila i to zesci, Mexico me razocarao, Francuzi pushe veceras 100%!

Lem Jelid Ve Lem Juled
Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad

Vrh

PostPostano: 12 lip 2010, 00:03 

Francuska totalna katastrofa, ali nezaboravimo da su tako i na SP 2006 počeli pa su dogurali do finala :neznam
Ova grupa je dosta izjednačena i nebi me čudilo da JAR i Mexico prođu dalje.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2010, 08:51 

Španjolci su jaki..., srce mi je uz Australiju (ima Hrvata) i Portugal (diskvalificirali su u baražu one peksine)... nekako ne bi bilo loše da Englezi daleko doguraju, bar bismo znali da smo ispušili od najboljih.... ;)

Vrh

PostPostano: 12 lip 2010, 10:01 

Bobovac je napisao/la:
Španjolci su jaki..., srce mi je uz Australiju (ima Hrvata) i Portugal (diskvalificirali su u baražu one peksine)... nekako ne bi bilo loše da Englezi daleko doguraju, bar bismo znali da smo ispušili od najboljih.... ;)

Peksine velish?E hudnjace kukala ti mati!

Lem Jelid Ve Lem Juled
Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad

Vrh

PostPostano: 12 lip 2010, 10:14 

Mar-kan je napisao/la:
Portugal!Nadam se da će daleko dogurati.Igraju dobar nogomet.

Tocno. Napokon da se netko sjeti njih. Po meni, imaju najvece sanse. :aleale

Vrh

PostPostano: 12 lip 2010, 11:21 

ima li nade da će zabraniti vuvuzele? to je kao roj pčela oko glave!

Vrh

PostPostano: 12 lip 2010, 11:32 

dudu je napisao/la:
ima li nade da će zabraniti vuvuzele? to je kao roj pčela oko glave!

Šta misliš kako je tek onim jadnim navijačima koji sjede ispred 10-ak takvih vuvuzela :smajl052 :zubati

Vrh

PostPostano: 12 lip 2010, 12:13 

zlatni_ljiljan je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:

Peksine velish?E hudnjace kukala ti mati!

S obzirim da si Babin... ja ti se ispričavam. :)

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 296 post(ov)a ]  Stranica 1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: