HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 27 sij 2025, 10:37.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 296 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: SP JAR 2010.
PostPostano: 17 lip 2010, 19:47 

2. kolo kao da je odjednom neko novo prvenstvo!
sinoć urugvaj 3 komada, danas fantastična argentina (s tim da demichelis pod hitno mora kući) i vrlo dobra grčka, što je meni zapravo iznenađenje, očekivao sam nigerijinu pobjedu...a imali su vodstvo al onaj idiot kaita je stvarno napravio svjetsku glupost.
još meksiko francuska...francuzi...mislim da bi oni mogli zasrat...očekujem X

Vrh

PostPostano: 17 lip 2010, 21:52 

Kratki osvrt sutra Njemačka vs Talentirani....

Malo me situacija podsjeća na Euro....tada su Švabe isto krenule kao ICE, pregazili Poljsku, a mi jedva pobijedili Austriju....i tada je svak govorio kako će Švabe pregaziti Hrvatsku.

Situacija malo sliči, Švabe odlični, talentirani pored tolikog talenta zakazali...moglo bi se ponoviti što se desilo na Euru, mada bih volio naravno da griješim.

Realka, šta vaš tisak govori kako je stanje kod talentiranih?

Vrh

PostPostano: 17 lip 2010, 22:26 

U 90% situacija mislim da bi suci pokazali zaleđe, međutim večeras nisu i to je sasvim ispravna odluka, a i jedanaesterac je bio čist mislim. Svaka čast Meksiku, i još jednom po tko zna koji put očajna Afrička Unija.

Vrh

PostPostano: 17 lip 2010, 22:27 

cromwell je napisao/la:
U 90% situacija mislim da bi suci pokazali zaleđe, međutim večeras nisu i to je sasvim ispravna odluka, a i jedanaesterac je bio čist mislim. Svaka čast Meksiku, i još jednom po tko zna koji put očajna Afrička Unija.

Oprostite...Francuska

Vrh

PostPostano: 17 lip 2010, 23:14 

Svjetsko se baš fino odvija. Englezi i Francuzi u pm, Talijani standardni (vjerojatno će s tri neriješena u drugi krug :zubati), Nijemci i Argentinci rasturaju, Brazil tipičan Dungin, Španjolci su se, zasad, vratili starim običajima. Sve u svemu, ništa tako čudno, jedino sam više očekivao od Capella i Del Bosquea, ali još je prerano da se tu daju konačni sudovi.

Puno bolje SP od najgoreg u povijesti (2002.), gdje su trubaduri tipa Južne Koreje mogli doći do polufinala.

Vrh

PostPostano: 18 lip 2010, 00:41 

Juda Iškariot je napisao/la:

Malo me situacija podsjeća na Euro....tada su Švabe isto krenule kao ICE, pregazili Poljsku, a mi jedva pobijedili Austriju....i tada je svak govorio kako će Švabe pregaziti Hrvatsku.

Situacija malo sliči, Švabe odlični, talentirani pored tolikog talenta zakazali...moglo bi se ponoviti što se desilo na Euru, mada bih volio naravno da griješim.

Talentirani nemaju šamPse protiv ovih rastrčanih bundesligaša, mislim da če dobit 3 komada pa nek ceo svet plače :zubati

Vrh

PostPostano: 18 lip 2010, 12:51 

Juda Iškariot je napisao/la:

Vidi, vidi..čega se Angloprc pribojava.

Nema frke, protiv ovakvih robota nemamo šta da tražimo, niti smo talentovani, a niti imuni na psihološke boljke prema "večnim" rivalima..zadnjih 48 godina nismo pobedili Nemce.. :zubati

Šta me pitaš za medije, znaš da prenose samo floskuletine, od kojih ti se još više okrene želudac.

Ovo je realno presek onoga što većina naroda misli:

Citat:
Možda danas i ne bude ništa od namere da se moćnim Nemcima uzmu sva tri boda. To ne bi bilo čudo. Možda sreća bude na strani rivala kao što su na njegovoj strani sve prognoze, a možda se opet dogodi Linekerova definicija da je "fudbal igra u kojoj 22 čoveka trči za loptom i u kojoj jedan sudija pravi niz grešaka, a na kraju uvek pobede Nemci". Nemamo mi problem sa time. Ni najmanji. Na poraze se ovde godinama gledalo kao na sastavni deo realnosti. Ali, nešto drugo nas muči.
Jedan od najlepših komentara koje smo dobili od početka Mondijala, a koje je bilo upućeno našim fudbalerima, glasi: "Neću ja osminu finala. Neću ni četvrtfinale, a ni polufinale. Hoću fudbal!".

slika

Vrh

PostPostano: 18 lip 2010, 13:17 

10 najgorih izjava sa svetskih prvenstava slika

10) Na desetom mestu nalazi se navod britanskog tabloida San, koji je posle poraza Engleske na penale od Zapadne Nemačke 1990. godine napisao:
"Oko Pola Gaskojna i njegove mlade bande možemo da izgradimo tim koji će pokoriti ceo svet! Setite se naših reči za četiri godine!"
Engleska se potom nije ni kvalifikovala za prvenstvo u SAD-u 1994.

9)
Deveto mesto zauzeo je Džek Čarlton, bivši selektor Irske, koji je posle remija sa Egiptom 1990. godine na pitanje o tome ko mu je od Egipćana zapao za oko rekao:
"Ne znam šta da vam kažem, ne znam nijednog igrača tog tima. Dopao mi se jedan bradati, tamnokoži momak na sredini terena, niski tamnoputi koji je takođe igrao kao veznjak, ali i neki veoma crn mladić koji je bio u napadu".

8) Osma najkontroverznija izjava pripada Lućijanu Gaućiju, predsedniku italijanske Peruđe, koji je najavio da će otpustiti Južnokorejca An Jung Hvana samo zato što je za svoj tim protiv Italije postigao gol koji je 2002. "azure" eliminisao sa šampionata.
"Taj čovek više neće kročiti u Peruđu. Ja sam nacionalista i tumačim ovakvo ponašanje kao uvredu za italijanski ponos, ponižavanje zemlje koja mu je otvorila vrata pre dve godine. Ne pada mi na pamet da plaćam nekoga ko je uništio italijanski fudbal", rekao je Gaući.

7) Na sedmom mestu našao se Ser Alf Remsi, menadžer Engleske iz 1966. godine. Remsi je posle pobede svog tima nad Argentinom u četvrtfinalu na pitanje o ponašanju igrača na terenu rekao sledeće:
"Tek ćemo pokazati ko smo i šta smo, ali nije moguće da pružimo svoju najbolju igru ukoliko protiv nas igraju fudbaleri koji se ponašaju kao životinje".
Statistika posle susreta je pokazala da je tim Engleske na meču sa Argentinom napravio 33 faula, dok su Južnoamerikanci načinili svega 19.

6) Vlasnik šeste najgore izjave jeste Ron Etkinson, bivši menadžer Mančester Junajteda i Aston Vile, koji je tokom komentarisanja meča Engleske i Kameruna 1990. godine rekao za jednog afričkog igrača da je "potpuno bez mozga".
Etkinson je potom u studiju dodao i da će "u nevolju upasti samo ako ga je čula igračeva majka, koja meč gleda sa drveta".

slika

Vrh

PostPostano: 18 lip 2010, 13:25 

5) Peto mesto zauzeo je Otumba Runševe, ministar kulture Nigerije, koji je pletenice domaćeg igrača Tariboa Vesta 1998. godine okarakterisao kao "gej". "Naša omladina kopira naše fudbalere, a oni kao da zaboravljaju da su pletenice simbol homoseksualizma, a to ne želimo u svojoj zemlji", izjavio je Runševe.

4) Na četvrtom mestu tužnim povodom našao se reprezentativac Holandije Vilem fan Hanegem, koji je, posle poraza od Nemačke u finalu prvenstva 1974. kroz suze rekao:
"Ne zanima me poraz, samo da smo ih ponizili. Nemci su mi ubili oca, sestru i dva brata, prepun sam mržnje i ne podnosim ih".

3) Treće mesto zauzima legendarni Maradona, koji je posle epskog meča sa Engleskom 1986. povodom pobede svog tima izjavio da su golovi rezultat osvete zbog Foklendskog rata, u kojem je nastradalo preko 600 Argentinaca.
"Gol sam postigao uz pomoć Boga. Iako smo pre meča rekli da fudbal nema veze sa ratom, znamo da su oni tamo argentinske dečake ubijali kao ptice. Ovo im je osveta", rekao je Maradona.

2) Na drugom mestu nalazi se italijanska štampa, koja je kritikovanjem Santjaga u Čileu 1962. izazvala masovnu tuču fudbalera dva tima za vreme meča. "Santjago je tužni simbol jedne od najnerazvijenijih zemalja, prepun je siromaštva, alkoholizma, nepismenosti i prostitucije. Ovo je praktično jedna zapuštena rupa prepuna lakih žena", napisali su Italijani.

1) A za najkontroverzniju izjavu svih vremena proglašen je mini-govor norveškog komentatora Bjorga Lilelina, koji je potpuno pomahnitao za vreme prenosa posle pobede Norveške nad Engleskom na kvalifikacijama za SP 1982.
"Megi Tačer, da li me čuješ? Imam poruku za tebe, sad za vreme kampanje – uništili smo tvoje Engleze! Prebili smo ih, baš smo ih prebili!"

slika

Vrh

PostPostano: 18 lip 2010, 19:06 

Ćini mi se da sam bio u pravu....u pićku.

Vrh

PostPostano: 18 lip 2010, 19:56 

A jesu se raspisali "nasi" mediji o ovoj pobjedi 11 srba nad 10 svaba (iako ih pola to nisu).. pa nisu toliko svrsavali ni kad smo mi Njemce oderali na Europskom, al bas oderali..

Vrh

PostPostano: 18 lip 2010, 20:28 

Odlicno, iskreno...

http://blog.vecernji.hr/kresimir-raguz/ ... neiskreni/

Vrh

PostPostano: 18 lip 2010, 22:01 

slika

:zubati :palacgore2 :biceovodobro :zivili

Vrh

PostPostano: 18 lip 2010, 23:07 

Jeste li primjetili da nema Realke večeras na forumu....

Sad je ona negdje u Beču u jednoj srpskoj kafani...i mrda kukovima na stolu uz zvuke Dragane Mirković i Danijela Đokića zvanog Đoooooka:

Vrh

PostPostano: 18 lip 2010, 23:21 

Klose, Podolski i Löw bi trebali postati počasni građani Beograda. Klose s dva idiotska faula, Podolski koji je k'o sivonja pucao i fulao dva zicera i Löw koji mu nakon toga da da puca penal.

Srbi nisu odigrali ništa s igračem više, prepustili su sredinu terena Nijemcima i samo su ih luda sreća i njemačka glupost spasili. Od svih tih igrača, jedino onaj Krasić zbilja ima potencijala, ovo ostalo slabo...

Vrh

PostPostano: 18 lip 2010, 23:26 

Povjerljivi izvori navode, da je glavni sudac imao naputak da isključi još jednog Nijemca, ako Njemačka izjednači :yes

Vrh

PostPostano: 19 lip 2010, 14:01 

mateb je napisao/la:
Klose, Podolski i Löw bi trebali postati počasni građani Beograda. Klose s dva idiotska faula, Podolski koji je k'o sivonja pucao i fulao dva zicera i Löw koji mu nakon toga da da puca penal.

Srbi nisu odigrali ništa s igračem više, prepustili su sredinu terena Nijemcima i samo su ih luda sreća i njemačka glupost spasili. Od svih tih igrača, jedino onaj Krasić zbilja ima potencijala, ovo ostalo slabo...

Nije Klose toliko ni kriv. Kod prvog žutog, kontakta upće nije bilo. Bezveze je isključen. Sudac je na toj tekmi podjelio 8 žutih. Ispada da je bila jako gruba igra, a nije opće. Do tog isključenja Srbi nisu ni prismrdili golu, to isključenje ih je skroz sjebalo. A i 10orica su stvorili više prilika od Srba. Što reći, nisu danas mogli pobjediti. Najvjerojatniji ishod je da Srbi i Ganci dobijaju Australce a Švabe Ganu. Znači, tri ekipe po 6 bodova. Gol razlika odlučuje o plasmanu, osim ako neko kiksa protiv klokana.

Vrh

PostPostano: 19 lip 2010, 16:03 

Gledati Mr ******** kako puca.. :zubati , neprocenjivo. :D

slika slika slika

p.s. Uz čestitke Angloprcofobu na prognozi, molim da mi se ne puštaju "uratci" muzičkih sledbenika azijatskih hordi koje su zatrovale moj narod, zarazivši usput za vjek i vjekov* kamenjar iz kojeg dotični dolazi. :pepam

p.s.2 Iskreno saučešće svim Danke Deutschland fanovima :)), Srbija će, nadam se uskoro uputiti prosvednu diplomatsku notu Švabolendu, zbog nervnog rastrojstva fudbalskog selektora Löw-a, koji nas je posle utakmice u svojim neurotičnim izjavama nekoliko puta pomešao sa Bosnom i Hrvatskom..mislim, što je mnogo - mnogo je :zubati

slika

Vrh

PostPostano: 20 lip 2010, 10:52 

Bravo Real, cestitke vama Srbima na prvoj povjesnoj, pardon, istorijskoj pobjedi na SP-ima u zadnjih, koliko godina.. Hajd sad malo o tome.. Ne bi da ste svjeCki prvaci..

Vrh

PostPostano: 21 lip 2010, 15:26 

Tulkas je napisao/la:
Bravo Real, cestitke vama Srbima na prvoj povjesnoj, pardon, istorijskoj pobjedi na SP-ima u zadnjih, koliko godina.. Hajd sad malo o tome.. Ne bi da ste svjeCki prvaci..

;) :p

Mnogo mi žao Severnokorejanaca :crying ..sedmica, baš su se iživljavali sad na kraju Portugalci..:(

slika

Vrh

PostPostano: 21 lip 2010, 15:35 

Sudija opet sjebo klokane...crveni za Cahilla u prvoj tekmi, a sad crveni za Kewella u drugoj (u 30 minuti). S tim da jednom Gancu nije dao crveni za mesarski ulet sa leđa, jebem mu rod i familiju žabarsku (sudiji). Da su Oziji kao Hrvati, bilo bi pozova na linč :palacgore1

Sad treba nekako pregazit Ćete, i nadat se da će Njemačka pobjedit Ganu sa finom gol razlikom (ima i opcija da Gana pobijedi Njemačku).

U svakom slučaju, kraj prilično dobre australske generacije, koji su druga najstarija ekipa na turniru, svim glavnim nositeljima igre je preko 30 godina.

R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses

Vrh

PostPostano: 22 lip 2010, 21:35 

Real gone je napisao/la:
Vidi, vidi..čega se Angloprc pribojava.

Realka, ti znaš da kod koka cjenim inteligenciju i kulturu, stoga je to i razlog zašto s tobom puno češće komuniciram nego na primjer sa Sopta-Picom.
Tvoja jedina mana je etnokonfesija no to se da ispraviti. :zubati

Što se tiče anglofobije, istina, svak živ zna šta mislim o pjegavim incestoidima, njihovoj politici, domaćim izdajnicima kao ovom iznad što ih simpatizira, ali ću u ovim teškim trenucima moja Realka zaboraviti na sve predrasude te ću u srijedu u 20:30 svim srcem navijati za incestoidne potomke razbojnika. :pepam

Vrh

PostPostano: 22 lip 2010, 23:02 

Argentina osvaja SP.

Vrh

PostPostano: 22 lip 2010, 23:25 

Ajmo sutra ovo:

Gha-Ger 2
Aus-Srb x
Slo-Eng x

:zivili

Vrh

PostPostano: 22 lip 2010, 23:47 

Bogu hvala, riješili smo se francuske. argentina je sada sigurno jedan od najjačih kandidata za prvo mjesto.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 296 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 12  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: