|
|
Stranica: 14/41.
|
[ 1015 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Jovovic
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 00:44 |
|
|
хахахаха momci vi ste se potrosili u prve dve tekme, fizicki i emocionalno, sada dolaze prava ekipa iz prvog sesira koja je gladna fajta i kojoj treba pobeda.  Bice uzivajne, svakako ne mozete sa Srbijom igrati, jer bi vas Spanija izbacila u 1/8
|
|
Vrh |
|
 |
Mystic C
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 00:55 |
|
|
Moramo proći, otvara se žrijeb.
|
|
Vrh |
|
 |
Jovovic
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 00:56 |
|
|
Mystic C je napisao/la: Moramo proći, otvara se žrijeb. Portugal je bas kvalitetan. Tesko dva put da ih dobijemo.
|
|
Vrh |
|
 |
Jovovic
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 00:56 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 09:38 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43526 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Srbija unatoč pobjedi Brazila i dalje ne ovisi sama o sebi, teoretski može ispasti i ako pobjedi Švicarsku.
Eventualnom pobjedom Kameruna protiv Brazila mogli bi pokvariti slavlje Srbiji, posebno ako se uzme u obzir da Brazilcima utakmica ne igra nikakvu ulogu i da bi mogli u "šarenom" sastavu nastupiti u posljednjem kolu. Srbija bi trebala ostvariti za makar jedan gol uvjerljiviju pobjedu protiv Švicarske, nego što bi to bio eventualni trijumf Kameruna nad Brazilom.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 09:47 |
|
|
Kamerun ne može pobijediti Brazil bez obzira u kojem sastavu ovi igrali.
Srbija direktno sa Švicarskom odlučuje o prolasku dalje i računica je jasna. Igra im samo pobjeda. Švicarci su svakako u prednosti, jer im igra i nula. Osim toga, izgledaju mi više kao tim nego srbijanska reprezentacija.
|
|
Vrh |
|
 |
espresso
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 09:57 |
|
|
 Glavna zanimacija muslimana u zadnjih 30 godina
|
|
Vrh |
|
 |
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 10:09 |
|
|
espresso je napisao/la:  Glavna zanimacija muslimana u zadnjih 30 godina Sakrio se iz zastave. Sramota ga... Osjeća se kao govno al kotlinska poganština ga tjera čak i među Kamerunce.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 10:12 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: espresso je napisao/la:  Glavna zanimacija muslimana u zadnjih 30 godina Sakrio se iz zastave. Sramota ga... Osjeća se kao govno al kotlinska poganština ga tjera čak i među Kamerunce. Citat: U intervjuu za b92 izjavio kako nije rođen u Hrvatskoj.
- Nisam rođen u Hrvatskoj. Rođen sam u Krajini, to je bilo srpsko mjesto. Ja sebe opisujem kao nekoga tko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osjećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina - rekao je tada. Jel i ti pričaš ko Borjan? Rodom iz Srbije, sa Manjače? 
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 10:14 |
|
|
espresso je napisao/la:  Glavna zanimacija muslimana u zadnjih 30 godina Ne pozivajte se isljucivo na negativne primjere. Sta drugo ocekivati od majmuna poput Alickovica. To je nizerazvijeni primjerak homosapiensa. Ja sam nakon utakmice imao priliku procitati i pozitivne komentare ljudi koji su napisali da im je to bila najuzbudljivija utakmica prvenstva i da je steta sto je Srbija izgubila. Nabijem ih na Kamerun mahnita. Cuj Kamerun.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 10:52 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 38365 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ovaj Nihad je izgleda još jedan Deen. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 11:03 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7923 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Nakon što je golman Kanade Milan Borjan po prvi put zaigrao protiv svoje rodne zemlje Hrvatske, u javnosti se ponovo digla prašina zbog njegove izjave o porijeklu. Sada se o svemu oglasila i njegova baka, otkrivši šta misli o ovakvom predstavljanju svog unuka.
Borjan je, podsjetimo, rođen u Kninu, a navalu loših reakcija dobio je istaknuvši kako je rođen u Krajini, Dalmaciji te da je Knin "srpski grad". Nakon što su ga preplavile brojne uvrede i ismijavanja navijača Hrvatske, a zatim počeli stizati i komentari s drugih strana, nije izostao ni onaj Borjanove 83-godišnje bake Štefice, koja je otkrila da ju je izjava unuka pomalo naljutila.
"Nije on govorio ništa naročito. On je samo rekao da je rođen u Kninu i da voli, kako se kaže to - Krajinu. Je*ala ga Krajina!", rekla je baka i nasmijala reportere Nove TV koji su posjetili Kričke kod Drniša, inače Borjanovo rodno selo.
"Ja sam bila odmah ljuta. Što ćeš spominjati Krajinu, a baba ti je Hrvatica, tata je napola Srbin pa Hrvat, pa što bi htjeli", dodala je, pa zaključila da u njihovoj porodici "nema mržnje"... kljiks.ba
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 11:05 |
|
|
espresso je napisao/la:  Glavna zanimacija muslimana u zadnjih 30 godina Umjesto da bude sa srpkinjama na tribini ovaj se uhvatio crnaca, e kakav promasaj od bosnje 
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 11:09 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: espresso je napisao/la:  Glavna zanimacija muslimana u zadnjih 30 godina Sakrio se iz zastave. Sramota ga... Osjeća se kao govno al kotlinska poganština ga tjera čak i među Kamerunce. Izgleda da im je i obicni narod hrabar kao i onaj general, sve kukavice 
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 11:13 |
|
|
POL se aktivirao iz mirovine samo da srbijancima vadi mast 
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 11:15 |
|
|
weasel je napisao/la: POL se aktivirao iz mirovine samo da srbijancima vadi mast  A bosanske Srbe ko jebe 
|
|
Vrh |
|
 |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 11:15 |
|
|
weasel je napisao/la: POL se aktivirao iz mirovine samo da srbijancima vadi mast  Kakva sramota sa tvoje strane, poraz srbije, nasa pobjeda, ismijavanje borjana...itd, toliko prilike i inspiracije a nitijedan meme, slabo si se pripremio za ovaj SP 
|
|
Vrh |
|
 |
saskia
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 11:24 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2551 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Ne letite pred rudo, ako sataremo Belgiju podjebavajte koliko hoćete, da ne bi iz subjekta odletili u objekt podjebavanja 
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 11:42 |
|
|
Ne možeš igrati sa onim tariguzom od dresa i nadati se dobrom rezultatu. Puma ih je unakazila skroz, promijenili grb, dizajn, boje, sve. Oni bijeli dresovi ko majice za fizičko 
|
|
Vrh |
|
 |
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 11:44 |
|
|
saskia je napisao/la: Ne letite pred rudo, ako sataremo Belgiju podjebavajte koliko hoćete, da ne bi iz subjekta odletili u objekt podjebavanja  Potpis... Mi se ponašamo kao da smo već sigurno u osmini finala, a zaboravljamo kako tradicija nije baš na našoj strani. Bolje rečeno na 3 dosadašnja SP (2002.,2006.,2014.) nijednom nismo prošli kad nam je prolaz visio u trećem kolu.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 11:47 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43526 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Zaboravljemo da je nasuprot Belgija, reprezentacija koja je unatoč svemu unazad nekoliko godina na samom vrhu FIFA poretka.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 11:50 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: weasel je napisao/la: POL se aktivirao iz mirovine samo da srbijancima vadi mast  Kakva sramota sa tvoje strane, poraz srbije, nasa pobjeda, ismijavanje borjana...itd, toliko prilike i inspiracije a nitijedan meme, slabo si se pripremio za ovaj SP  Ne smijem se previše rugati, vratit će nam karma, zato čuvam memove za poslje 
_________________ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ ⠀⠀⬜🟥⬜
|
|
Vrh |
|
 |
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 11:55 |
|
|
Srbija je i dalje kvalitetnija od Švicarske. Ako odigraju kako znaju prolaze. Problem je što na ovom SP-u nisu još odigrali kako znaju pa je teško očekivat da odigraju u trećoj, najtvrđoj utakmici.
|
|
Vrh |
|
 |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 12:01 |
|
|
Švica u skorije vrijeme ima skalpove Francuske, Portugala, Španije. Daleko su disciplinovanija ekipa. Srbi u rasulu. U utakmici gdje ti je imperativ pobjeda, malo argumenata imaju za istu.
|
|
Vrh |
|
 |
Haram
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 29 stu 2022, 12:03 |
|
|
Ako se u njima probudi ona iskra inata moze svasta biti.
Psiholoski su ex-ju timovi vazda bili slabi. Pa i sam tim SFRJ je po tome bio slab. Jedino je Hrvatska uspjela iskorijeniti taj kompleks..neceg..
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|