|
|
Stranica: 17/41.
|
[ 1015 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 30 stu 2022, 13:14 |
|
|
kiler je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Pa nije Jović nego Vlahović Jovića je zajahala Ljajićeva bivša. Pa Jović je druker koliko sam shvatio...zato sam to napisao. Radonjić njemu, onda on dalje...a izgleda sve se zakuhalo kad ga je ovaj podjebavao na treningu kako slabo brani kao i žena mu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 30 stu 2022, 13:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63601 Lokacija: DAZP HQ
|
Reconquista je napisao/la: Kako se sastavlja reprezentacija Srbije: Sutra igra onaj tko nije jebao tuđu ženu.  Osim Sofije Milošević, onda ne bi imali igrača za prvih 11. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 30 stu 2022, 13:29 |
|
|
Ovakvo što ne bi smislili ni scenaristi najgori meksičkih sapunica. Umjesto suparnicima srbijanci zabijaju autogolove 
_________________ ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⬜🟥⬜🟥⬜ 🟥⬜🟥⬜🟥 ⠀⠀🟥⬜🟥
Znamo što je bilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 30 stu 2022, 13:46 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Kako se sastavlja reprezentacija Srbije: Sutra igra onaj tko nije jebao tuđu ženu.  To je odlična vijest, dakle nisu zastranili u lgbt 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 30 stu 2022, 13:56 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Mar-kan je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Kako se sastavlja reprezentacija Srbije: Sutra igra onaj tko nije jebao tuđu ženu.  To je odlična vijest, dakle nisu zastranili u lgbt  Pusti ti to, ovaj Nemanja je serijski jebač. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 30 stu 2022, 14:09 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: dudu je napisao/la: Ako je istina, imate rijetko odvratnu reprezentaciju.
Ne mogu ljudi da ga drže u gaćama  Džaba, jače je to od njih 
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 30 stu 2022, 14:48 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Kako se sastavlja reprezentacija Srbije: Sutra igra onaj tko nije jebao tuđu ženu.  To je odlična vijest, dakle nisu zastranili u lgbt  Threesome je opasna situacija Ako je bio mrak 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 30 stu 2022, 14:53 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 10:50 Postovi: 10410 Lokacija: Banja Luka
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: To je odlična vijest, dakle nisu zastranili u lgbt  Pusti ti to, ovaj Nemanja je serijski jebač.  Pukao si na Nemanju ? Pa daa..otud stalna hvala '' zapadnih vrijednosti'' ( izgubismo i Juku , šaptom pade )
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 30 stu 2022, 15:23 |
|
|
Svarog je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pusti ti to, ovaj Nemanja je serijski jebač.  Pukao si na Nemanju ? Pa daa..otud stalna hvala '' zapadnih vrijednosti'' ( izgubismo i Juku , šaptom pade ) Pa ove istočne vrijednosti nisu baš nešto, slobodno ih zadržite.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 30 stu 2022, 15:29 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Svarog je napisao/la: Pukao si na Nemanju ? Pa daa..otud stalna hvala '' zapadnih vrijednosti'' ( izgubismo i Juku , šaptom pade ) Pa ove istočne vrijednosti nisu baš nešto, slobodno ih zadržite. Just for the record: Kažu da je najskuplja kurava u Srbiji neki trandžo 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 30 stu 2022, 15:33 |
|
|
Hahahaha teški cirkusanti Srbi (po običaju), navijam za njih protiv Švice. Pa ne moš ovakvu priču izmislit 
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 30 stu 2022, 15:42 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Pa ove istočne vrijednosti nisu baš nešto, slobodno ih zadržite.
Just for the record: Kažu da je najskuplja kurava u Srbiji neki trandžo  Iz Knina. I ne mrzi Hrvate za razliku od Degeneka ili Borjana. Pa sad ti budi protiv trandži, a za balkanske sirovine. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 30 stu 2022, 15:45 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Just for the record: Kažu da je najskuplja kurava u Srbiji neki trandžo  Iz Knina. I ne mrzi Hrvate za razliku od Degeneka ili Borjana. Pa sad ti budi protiv trandži, a za balkanske sirovine.  Nisam ni za jedno ni za drugo. Daleko im kuća. Pored toliko žena, ne zanimaju me uopšte 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 30 stu 2022, 15:46 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 2804 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Borjanovo je da kaže da je iz Krajine, naše je da mu jebemo mater Sve normala ne vidim nikakav problem 
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 30 stu 2022, 15:48 |
|
|
Treba bit tolerantan. Tko ovi što im jebaše žene. Nitko nema što Srbin imade, u po svjetskog ovakve jebade.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 30 stu 2022, 15:48 |
|
|
saskia je napisao/la: Borjanovo je da kaže da je iz Krajine, naše je da mu jebemo mater Sve normala ne vidim nikakav problem  Ide to dublje, on kaže da se nije rodio u Hrvatskoj, pa na kraju neće reći ni u Jugoslaviji, on se eto rodio u nekakvoj Srbiji koja tu nikad nije bila. Mislim otišao si u Kanadu, al ne možeš da se riješiš tog nacionalističkog sranja. Onda cviliš kad te sprda neko za to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 30 stu 2022, 15:51 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 2804 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Rutinerr je napisao/la: saskia je napisao/la: Borjanovo je da kaže da je iz Krajine, naše je da mu jebemo mater Sve normala ne vidim nikakav problem  Ide to dublje, on kaže da se nije rodio u Hrvatskoj, pa na kraju neće reći ni u Jugoslaviji, on se eto rodio u nekakvoj Srbiji koja tu nikad nije bila. Mislim otišao si u Kanadu, al ne možeš da se riješiš tog nacionalističkog sranja. Onda cviliš kad te sprda neko za to. To je neki klasični srpski sindrom, kurčenje pa cmizdrenje, velim ne vidim problem, meni sve normala 
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tucepi
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 30 stu 2022, 16:28 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
tucepi
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 30 stu 2022, 16:28 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mačak
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 30 stu 2022, 16:30 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 30 stu 2022, 18:23 |
|
|
saskia je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ide to dublje, on kaže da se nije rodio u Hrvatskoj, pa na kraju neće reći ni u Jugoslaviji, on se eto rodio u nekakvoj Srbiji koja tu nikad nije bila.
Mislim otišao si u Kanadu, al ne možeš da se riješiš tog nacionalističkog sranja. Onda cviliš kad te sprda neko za to.
To je neki klasični srpski sindrom, kurčenje pa cmizdrenje, velim ne vidim problem, meni sve normala  Svi se dobro sećamo Šimunića Nemate nikakvo moralno pravo da prigovarate Borjanu kad ste imali jednog takvog, 5 puta goreg
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 30 stu 2022, 18:25 |
|
|
Mačak je napisao/la: Prica je izmisljena. Nasi su sada jos jace motivisani da razbiju Svajcarsku. https://www.novosti.rs/sport/katar-2022 ... o-mundijalTaj će vam Nemanja i Jovića dernut. Rekoh vam ja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 30 stu 2022, 18:26 |
|
|
|
Sećam se kad je bolesnik skrljao Sulejmanija u BG na tekmi Srb i Hrv.
Trebalo je več tada da mu se preventivno polome noge.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mačak
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 30 stu 2022, 18:44 |
|
|
|
Nazalost policijske snage su bile prejake. Bila je i velika zastitna zica, na severu je bila skoro pocupana i ocekivao se ulazak navijaca.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 30 stu 2022, 19:07 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Sećam se kad je bolesnik skrljao Sulejmanija u BG na tekmi Srb i Hrv.
Trebalo je več tada da mu se preventivno polome noge. Al' jes ga kvalitetno sapleo  No zadnji igrač trči ka golu  No čemu okretanje na Šimunića, i kakve veze ti imaš sa našom dijasporom, naš Kanađanin, mi mu osigurali život u toj lijepoj zemlji
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|