|
|
Stranica: 30/41.
|
[ 1015 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 02 pro 2022, 23:51 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Srbija je vodila protiv Kameruna 3:1,dopustili su na kraju 3:3,vodili su protiv Švice 2:1, dopustili su na kraju 3:2. Putuju zasluženo kući. Grobaru dugujem izvinjenje,bio je u pravu nema od Srbije ništa u fudbalu. Pa ne nastavljaj da dugujes izvinjenje, Granulicarko, nego se izvini...
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 02 pro 2022, 23:53 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2407 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Haram je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Srbija je vodila protiv Kameruna 3:1,dopustili su na kraju 3:3,vodili su protiv Švice 2:1, dopustili su na kraju 3:2. Putuju zasluženo kući. Grobaru dugujem izvinjenje,bio je u pravu nema od Srbije ništa u fudbalu. Isti fudbalski mentalitet kao i BiH. Pa znam kako prokockase onih 2:0 protiv Kipra. Jebiga, jedino su Hrvati uspjeli u fudbalu mentalno izaci iz tog gliba. I Juga je ako se dobro sjecam bila slicnog mentalnog sklopa. Ali tu se stariji bolje sjecaju posto ja jedva pamtim ono prvenstvo 1990. godine, prvo i jedino na kojem sam imao priliku navijati prije nego sto nam razjebase drzavu. Mi najviše volimo da krenemo gubiti pa da sataremo protivnika, borci po krvi
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 02 pro 2022, 23:54 |
|
|
Haram je napisao/la: Meni je drago da je voditelj na BHRT navijao tako zdusno za Srbiju da mi se rodjak menscini pomalo naljutio.
I treba tako u prkos zadriglom Dodiku koji kenja o „musimanskoj tv“. Inače bi Zoran Šuko trebao da navija za Švajcarsku.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 02 pro 2022, 23:56 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Srbija je vodila protiv Kameruna 3:1,dopustili su na kraju 3:3,vodili su protiv Švice 2:1, dopustili su na kraju 3:2. Putuju zasluženo kući. Grobaru dugujem izvinjenje,bio je u pravu nema od Srbije ništa u fudbalu. Pa ne nastavljaj da dugujes izvinjenje, Granulicarko, nego se izvini... Ti ljubi osunećeni.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Novdan
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 02 pro 2022, 23:56 |
|
|
saskia je napisao/la: Ja nemam problem s tim reći da u širem smislu se ovi krajevi mogu nazivati Balkanom Ne znam što bi mi to pasalo ili smetalo Ja isto nemam nikakvih problema da me netko nazove balkancem. Skroz u redu. Hrvatska je tromeđa Mediterana, Srednje Europe i Balkana. No, ako ćemo biti iskreni, ni Srbija nije Balkan u užem smislu. Po meni pravi Balkan je onaj prostor koji je sve do 1912 bio OSMANSKI. To je dobar dio Bugarske, Grčke, to je Kosovo, Albanija, Makeodnija... Bugarska je recimo neusporedivo balkanskija država od Srbije. Govorimo o arhiteturi, urbanistici, glazbi, kulturi... Srbija uopće nije neki školski primjer balkanske države, samo ih mi u Hrvatskoj tako percipiramo jer nemamo granicu s npr. Makedonijom. Ugl dosta s offtopicom
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 02 pro 2022, 23:57 |
|
|
koji čobanluk od utaknice XD Koji su srbi čudaci!!
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 02 pro 2022, 23:57 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Pa ne nastavljaj da dugujes izvinjenje, Granulicarko, nego se izvini... Ti ljubi osunećeni. Granicarko, ako je tebe odusevilo sto si takav poljubac izveo, ne znaci da bi svakoga...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 02 pro 2022, 23:58 |
|
|
saskia je napisao/la: Haram je napisao/la: Isti fudbalski mentalitet kao i BiH. Pa znam kako prokockase onih 2:0 protiv Kipra.
Jebiga, jedino su Hrvati uspjeli u fudbalu mentalno izaci iz tog gliba. I Juga je ako se dobro sjecam bila slicnog mentalnog sklopa. Ali tu se stariji bolje sjecaju posto ja jedva pamtim ono prvenstvo 1990. godine, prvo i jedino na kojem sam imao priliku navijati prije nego sto nam razjebase drzavu.
Mi najviše volimo da krenemo gubiti pa da sataremo protivnika, borci po krvi Više bi reko da imate sreće.Evo npr.sad ste dobili Japance za dalje.A i juče protiv Belgije je moglo bit drugačije na kraju.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 02 pro 2022, 23:59 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7425 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Ovo je za pokojnoga Karima Gazzettu...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 00:00 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60019 Lokacija: DAZP HQ
|
koliko sam upoznat Srbi ni u najavi nemaju zamjenu za Tadića, znači opet slijedi pad.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 00:00 |
|
|
Eminencija je napisao/la: koji čobanluk od utaknice XD Koji su srbi čudaci!! Al zato Xaka nije čoban.Uljudni Švicarac.
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 00:01 |
|
|
Novdan je napisao/la: Najjače je što srpski mediji pišu da su pokradeni za penal. Zbog onog prenemaganja. Da ne povjeruješ jesu! to sve vatikan namješta radi švajcarske garde.
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 00:01 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Više bi reko da imate sreće.Evo npr.sad ste dobili Japance za dalje.A i juče protiv Belgije je moglo bit drugačije na kraju. a moglo je i protiv Maroka biti drugačije, a moglo je i da sudci ne masakriraju Kanadu protiv Belgije, pa bi jučer rezultat bio nebitan. sreća negjde uzme negdje da
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 00:02 |
|
|
divizija je napisao/la: srpski nogomet je veća trauma od naše košarke. Istina, naši košarkaši ne daju ni gram nade u startu.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 00:02 |
|
|
https://www.captiongenerator.com/v/2284 ... nakon-vice @POL gasol samo za tebe, da se iskupim za manjak memova, navalite narode. Napravio sam parodiju Vučić reagira konačni pad style na poraz Srbije
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
saskia
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 00:03 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 16:42 Postovi: 2407 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Graničar18 je napisao/la: saskia je napisao/la: Mi najviše volimo da krenemo gubiti pa da sataremo protivnika, borci po krvi
Više bi reko da imate sreće.Evo npr.sad ste dobili Japance za dalje.A i juče protiv Belgije je moglo bit drugačije na kraju. Mogo sam ovo mogo sam ono, mogla je Srbija večeras pobjediti
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Sreća treba i da se zasluži.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
|
|
Srpski fudbal je ogrezao u korupciji. Jednostavno odnosi su takvi da ne moze da se stvori pobednicka hemija u reprezentaciji sastavljenoj od dobrih fudbalera. Treba sve nekako resetovati, isusiti mocvaru, rasterati hijene...
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 00:05 |
|
|
saskia je napisao/la: Ja nemam problem s tim reći da u širem smislu se ovi krajevi mogu nazivati Balkanom Ne znam što bi mi to pasalo ili smetalo Balkan je sociološki izraz, ne geografski za one kršćane koji su prešli na islam, Balia-han > prljavi ljudi-zemlja Kao što i danas za muslimane dosta hrvata pogotovo starijih kaže ba...e (srbi su to samo uzeli od nas) Pa čak i danas balo, balonja, balavac je izraz za mlađeg muškarca koji je neugledan, ne drži do higijene, primitivan itd.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 00:05 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9999 Lokacija: Banja Luka
|
storarare je napisao/la: divizija je napisao/la: srpski nogomet je veća trauma od naše košarke. Razočarenje do razočarenja. Od euforije do depresije i tako već 4 put. Kakva depresija ? To je deplasirano i gubitničko rezonovanje , koje nam ne dozvoljava da se uči i iz poraza i iz pobjeda.. Nije kraj svijeta , biće bolje drugi put . Izborili smo učešće na turniru najboljih reprezentacija svijeta , a mnogi nisu uspjeli, jedna Italija naprimjer . Uživali smo kroz kvalifikacije i Ligu nacija , nije da nismo . Fudbal se igra i dalje , popravljati šta nevalja i ćeranija se nastavlja PS. I da...mi kući i ovaj put , jbga . A komšijinoj ''kravi'' želim dobro zdravlje .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 00:06 |
|
|
divizija je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Više bi reko da imate sreće.Evo npr.sad ste dobili Japance za dalje.A i juče protiv Belgije je moglo bit drugačije na kraju. a moglo je i protiv Maroka biti drugačije, a moglo je i da sudci ne masakriraju Kanadu protiv Belgije, pa bi jučer rezultat bio nebitan. sreća negjde uzme negdje da Ne radi samo o ovom SP,i u Rusiji 2018 se niste do Francuske susreli s nekim prejakim protivnikom.
|
|
Vrh |
|
|
Matijaševo
|
|
|
DzonBG je napisao/la: laganini je napisao/la: ...fali vam objektivnosti vidili ste sebe već u finalu sp a nemate kapacitet..gdje vam igraju glavni igrač..u kojem veliko klubu...vlahović u juventusu najgorem u povjesti...odakle vam onda taj optimizam...ok možete proć i švicu loptas je okrugla al ko što kaže naš selektor ponizno samo...a vi ste sve osim toga jer ste takvi jebiga tribate se minjat komplet nacija ovako samo tonete sve dublje i ne samo u nogometu.. Matori, ne kenjaj... Niko nije rekao da cemo igrati finale... to je bila zajebancija samo, koju je onaj nesretnik na HRT iskoristio da se ismeva protiv Brazila. Skoro svi igraci nam igraju u ozbiljnim klubovima lige petice, i to igraju, ne greju klupu... najvise njih u Italiji, 7 u startnoj postavi. U mnogim sportovima smo tate, u fudbalu ne pravimo dobre rezultate, i to nije nista novo... plasiramo se redovno na svetsko, ispadnemo u grupi, to nam je bio domet, pozicija na FIFA listi nam je 21. mesto, to je objektivno. Sad imamo priliku za korak vise, sto bi bio veliki uspeh, ako ne, jbg... to je realan domet... A to sto vecina ovde ima potrebu da pljucka sa visine, jer imate bolje rezultate je kompleksaski... ne mozete od toga da se suzdrzite. Dzoni zasto lazes ? https://sportske.zabranjeni.url/sn/nogomet ... v-15276289
_________________ Dok se u Zagrebu i Mostaru šuti, u Sarajevu i Banjoj Luci protiv Hrvata se muti.
Etatisti, unitaristi, velikobošnjački šovinisti nude nam Bosnu i Hercegovinu kakvu ne želimo i nećemo!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Evo za utjehu Klix kaže bio je to najbolji meč SPa. Dobra tekma, ali obrana Srbije katastrofa. Ne mogu napadači postići golova koliko oni prime.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
|
|
Karabaja je napisao/la: Altomanović je napisao/la: Ubi nas 3-5-2.
442 je zakon Sad i igrate 442.. ..do Beograda Karabaja jebe ne vadi
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 00:07 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Konačno. Svakog gosta tri utakmice dosta.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|