|
|
Stranica: 31/41.
|
[ 1015 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 00:07 |
|
|
saskia je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Više bi reko da imate sreće.Evo npr.sad ste dobili Japance za dalje.A i juče protiv Belgije je moglo bit drugačije na kraju. Mogo sam ovo mogo sam ono, mogla je Srbija večeras pobjediti Nije,pored sreće nemaju ni igru.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 00:08 |
|
|
weasel je napisao/la: https://www.captiongenerator.com/v/2284170/vu-i-nakon-vice @POL gasol samo za tebe, da se iskupim za manjak memova, navalite narode. Vučić konačni pad meme video Imam meme viziju al fali mi izvođač radova :/
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 00:08 |
|
|
Svarog je napisao/la: storarare je napisao/la: Razočarenje do razočarenja. Od euforije do depresije i tako već 4 put. Kakva depresija ? To je deplasirano i gubitničko rezonovanje , koje nam ne dozvoljava da se uči i iz poraza i iz pobjeda.. Nije kraj svijeta , biće bolje drugi put . Plasirali smo učešće na turniru najboljih reprezentacija svijeta , a mnogi nisu uspjeli, jedna Italija naprimjer . Uživali smo kroz kvalifikacije i Ligu nacija , nije da nismo . Fudbal se igra i dalje , ćeranija se nastavlja PS. I da...mi kući i ovaj put , jbga . A komšijinoj ''kravi'' želim dobro zdravlje . Ma treba depresija... Mi na mali uspeh pocnemo da mislimo da smo fudbalska sila i onda sve krene naopako. Treba odrzavati rezignaciju i samokritiku sve do poslednje utakmice.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 00:09 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
|
Hvala dragom Allahu džellešanuhu.
Ko bi mogao od njih živjeti da su kojim slučajem prošli. Jedan poen u tri utakmice. Bošnjaci su makar iskemijali tri u Brazilu.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 00:09 |
|
|
Svarog je napisao/la: A komšijinoj ''kravi'' želim dobro zdravlje .
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 00:11 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Hvala dragom Allahu džellešanuhu. Ne zaboravi mu se zahvalit što niste u Kataru.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 00:12 |
|
|
Eminencija je napisao/la: weasel je napisao/la: https://www.captiongenerator.com/v/2284170/vu-i-nakon-vice @POL gasol samo za tebe, da se iskupim za manjak memova, navalite narode. Vučić konačni pad meme video Imam meme viziju al fali mi izvođač radova :/ Slušam
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 00:18 |
|
|
weasel je napisao/la: Eminencija je napisao/la: Imam meme viziju al fali mi izvođač radova :/ Slušam Prva slika je neki emir suljagic il bakir il netko od njih(manje bitno) ali kao borg radilica i viče nešta tipa. sve cemo vas asimilirati u unitarnu,mi smo bošnja,vaše vjere če biti pridodane... Druga slika bogr cube biva pogođen torpedom i explodira :) treca slika je ova tu Samo mu naljepi šmitovu facu al nek ostane kirk kosa i to ako moze tako ;) i nek viče: morao sam da spasim federaciju!
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 00:19 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Ništa da i mi uvozimo fudbalere kao Švajcarci ,možda nam tad svane.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 00:22 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
|
Za 10 godina će i ovo slaviti kao pobjedu...
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
|
|
Eminencija je napisao/la: weasel je napisao/la: Slušam Prva slika je neki emir suljagic il bakir il netko od njih(manje bitno) ali kao borg radilica i viče nešta tipa. sve cemo vas asimilirati u unitarnu,mi smo bošnja,vaše vjere če biti pridodane... Druga slika bogr cube biva pogođen torpedom i explodira :) treca slika je ova tu Samo mu naljepi šmitovu facu al nek ostane kirk kosa i to ako moze tako ;) i nek viče: morao sam da spasim federaciju! Napravim...
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10021 Lokacija: Banja Luka
|
Mar-kan je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Evo za utjehu Klix kaže bio je to najbolji meč SPa. Dobra tekma, ali obrana Srbije katastrofa. Ne mogu napadači postići golova koliko oni prime. Nismo imali sredinu , ona je zakazala , Švicarci su kroz nju u oba pravca prolazili ko kroz sir . Kada je ekipa posložena izrazito napadački , onda svi igrači moraju da trče više , a lako se uoči da nisu imali snage za to . Švicarci su nas nadtrčali , sticao se utisak da ih ima više na terenu . Pitam se zašto ? U kvalifikacijama su mi djelovali fizički mnogo jači . Možda su im mnoge povrede razbile ritam ..možda..? Ko što rekoh , jbga..biće takmičenja još .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Megatron
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 00:23 |
|
|
_________________ ex Skeletor
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 00:25 |
|
|
storarare je napisao/la: Ništa da i mi uvozimo fudbalere kao Švajcarci ,možda nam tad svane. Yebo to .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 00:26 |
|
|
Megatron je napisao/la:
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 00:30 |
|
|
Sad bez zajebancije, stvarno loša igra. Nrma nikakve hemije između igrača. Mitrović potpuno odsječen od ostatka tima, jedino Tadić uspio nešto uvezati na individualni kvalitet. I ne možeš igrat SP bez klasičnih bekova. Nije druga engleska liga. Imaš u šesnest Mitrovića i ti dostaviš koliko, dva centaršuta na utakmici? Ne ide
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 00:36 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Svarog je napisao/la: Kakva depresija ? To je deplasirano i gubitničko rezonovanje , koje nam ne dozvoljava da se uči i iz poraza i iz pobjeda.. Nije kraj svijeta , biće bolje drugi put . Plasirali smo učešće na turniru najboljih reprezentacija svijeta , a mnogi nisu uspjeli, jedna Italija naprimjer . Uživali smo kroz kvalifikacije i Ligu nacija , nije da nismo . Fudbal se igra i dalje , ćeranija se nastavlja PS. I da...mi kući i ovaj put , jbga . A komšijinoj ''kravi'' želim dobro zdravlje . Ma treba depresija... Mi na mali uspeh pocnemo da mislimo da smo fudbalska sila i onda sve krene naopako. Treba odrzavati rezignaciju i samokritiku sve do poslednje utakmice. Depresija je bolest . Samokritika je nešto drugo . Ljestvica se mora držati visoko , jer bez ambicije i pozitivnog stava ne može biti uspjeha . Bez obzira na ovaj neuspjeh na SP , srpski fudbal ima dosta prostora za uspjehe .
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 00:40 |
|
|
Vec austrijske dnevne novine "Heute" pisu o eklatu oko trenera srbije "Fickt eure albanischen Mütter!" Prevod: "Jebite si vase albanske majke!". Oni su to lose preveli a ne ja. Ja sam samo preveo ono sto su oni napisali na njemackom. Trebali su napisati "Ich ficke euch eure albanische Mutter!" (Posto siptar ne poznaju) https://www.heute.at/s/eklat-um-serbien ... -100242173A becka cetvrt Ottakring vec gori - ulicne bitke. Polazim od toga da se radi o srpskim migrantima i albanskim migrantima koji su ilegalno presli granicu i sad se bore u Austriji za dzihad i socijalu. To su ovi sto se lako asimiliraju u nasu jedeo-krscansku, bijelacku civilizaciju. Islam im pojo mozake.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 00:47 |
|
|
Najsmješnije je što u Zagrebu ljudi misle da je šiptar uvreda, pa to im je izvorno ime Shiptaria>Albania
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 00:57 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ovaj Vlahović bi nam dobro došao. Jedino bih njega pokupio od srpske repke. Mladi Džeko.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 01:04 |
|
|
Kao što rekoh, veoma neiskusni.
Treba nam kontinuitet na prvenstvima da bi nešto očekivali.
Švajcarci iskoristili rupe u odbrani i nakon toga se samo lepo taktički povukli. Mi smo ispali naivni i to je to.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 01:04 |
|
|
Haram je napisao/la: Vec austrijske dnevne novine "Heute" pisu o eklatu oko trenera srbije "Fickt eure albanischen Mütter!" Prevod: "Jebite si vase albanske majke!". Oni su to lose preveli a ne ja. Ja sam samo preveo ono sto su oni napisali na njemackom. Trebali su napisati "Ich ficke euch eure albanische Mutter!" (Posto siptar ne poznaju) https://www.heute.at/s/eklat-um-serbien ... -100242173A becka cetvrt Ottakring vec gori - ulicne bitke. Polazim od toga da se radi o srpskim migrantima i albanskim migrantima koji su ilegalno presli granicu i sad se bore u Austriji za dzihad i socijalu. To su ovi sto se lako asimiliraju u nasu jedeo-krscansku, bijelacku civilizaciju. Islam im pojo mozake. Nije to rekao, nemoj da kenjaš
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 01:08 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 01:16 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Od svih reprezentacija u grupnoj fazi, samo je Kostarika primila više golova (11), s Ganom i Katrom dijelite statistiku od 2 ili više primljenih golova u svakoj odigranoj utakmici.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 01:16 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Sad bez zajebancije, stvarno loša igra. Nrma nikakve hemije između igrača. Mitrović potpuno odsječen od ostatka tima, jedino Tadić uspio nešto uvezati na individualni kvalitet. I ne možeš igrat SP bez klasičnih bekova. Nije druga engleska liga. Imaš u šesnest Mitrovića i ti dostaviš koliko, dva centaršuta na utakmici? Ne ide Posle drugog gola Švice je sve otišlo u ***, da smo odrigrali drugo kao prvo bili bi i više nego konkurentni. No šta je tu je, vraćamo se kući kod naših drugara bošnja, makedonaca i drugih.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|