|
|
Stranica: 34/41.
|
[ 1015 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 13:05 |
|
|
Velebit je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Trebali bi imati problema s tim.
Balkanci idu doma. Ili se nisu ni plasirali pa im je ostalo jedino da navijaju protiv drugih.
Hrvati idu dalje.
Jednim dijelom i zbog toga jer smo se barem u nogometnoj reprezentaciji riješili balkanštine.
Balkanci smo i triba se time ponosit. Nismo nikakva kurceva mitlevropa niti zapad a niti smo dio latinogrcke sfere. A imena poput ema, antonio, klara, oliver su cringe na Slavenima ka sta su Hrvati. Nismo Balkanci, a ti misli šta hoćeš.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 13:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63502 Lokacija: DAZP HQ
|
mi smo svoji i jedinstveni i ne uklapamo se ni u kakve kalupe. svijet za sebe. raduje me da su to južnokorejanci prepoznali, jedan njihov gigant je podijelio Europu u 6 dijelova, Hrvatska je regija za sebe, poslije joj dodali Sloveniju. sve ostalo od Slovačke do Grčke jedno, mi drugo. kažu vodili su se gospodarsko-geografsko-kulturnim razlozima. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 13:11 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
|
Kako orgijaju mulestinci naSs.ba. I takva stvorenja da volimo. Ma samo ih ograditi žicom, i u istu sprovesti struju.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 13:13 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63502 Lokacija: DAZP HQ
|
storarare je napisao/la: Kako orgijaju mulestinci naSs.ba. I takva stvorenja da volimo. Ma samo ih ograditi žicom, i u istu sprovesti struju. ne da mi se čitati i tražiti, daj par primjera. njihova mržnja me hrani. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 13:18 |
|
|
storarare je napisao/la: Kako orgijaju mulestinci naSs.ba. I takva stvorenja da volimo. Ma samo ih ograditi žicom, i u istu sprovesti struju. Mater ti jebem idiotsku. Kretenu. Retardu. Bolesnik.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 13:27 |
|
|
Izgleda da postoji šansa da ćemo dobiti kaznu zato što su naši na tribinama pevali "Ubij, ubij, ubij Šiptara" Ako već idemo kući bar nek idemo u našem stilu 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 13:30 |
|
|
|
Ja ne znam šta ljudima smeta taj mentalitet, treba li da budemo ko zapadnjaci da pokrivamo usta, nosimo gej zastave i kojekakve pičke materine.
Nikad mi nije bilo jasno to furanje neke gospode u sportu, pa igraš fudbal, a ne šah ili umetničko klizanje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 13:36 |
|
|
storarare je napisao/la: Kako orgijaju mulestinci naSs.ba. I takva stvorenja da volimo. Ma samo ih ograditi žicom, i u istu sprovesti struju. Kamo su dobro Saciri i Dzaka jebali srbiju sinoc, bez vazelina
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 13:39 |
|
|
Karabaja je napisao/la: storarare je napisao/la: Kako orgijaju mulestinci naSs.ba. I takva stvorenja da volimo. Ma samo ih ograditi žicom, i u istu sprovesti struju. Kamo su dobro Saciri i Dzaka jebali srbiju sinoc, bez vazelina Jebali te oni, da izvines. Sve cu "nam" oprostiti, cak i NATO jer ima smisla geopolitickog, ali kakve veze imamo mi s jebenim siptarima? Nikakve. Eto to ti kaze potomak nekakvih Albanaca, barem s oceve strane, jednim dijelom.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 13:40 |
|
|
Lebowski je napisao/la: storarare je napisao/la: Kako orgijaju mulestinci naSs.ba. I takva stvorenja da volimo. Ma samo ih ograditi žicom, i u istu sprovesti struju. Mater ti jebem idiotsku. Kretenu. Retardu. Bolesnik. Lik je seljacina na kvadrat, samo ga prijavi Ministriju, za ovakve stvari ide mjesec dana. Ovim drugim strazarima se jebe.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 13:43 |
|
|
Haram je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Kamo su dobro Saciri i Dzaka jebali srbiju sinoc, bez vazelina Jebali te oni, da izvines. Sve cu "nam" oprostiti, cak i NATO jer ima smisla geopolitickog, ali kakve veze imamo mi s jebenim siptarima? Nikakve. Eto to ti kaze potomak nekakvih Albanaca, barem s oceve strane, jednim dijelom. Ložim debila, aj produži 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 13:44 |
|
|
|
Lozite se medjusobno i onda idu zice i jame.
Nastavite. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 13:49 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Izgleda da postoji šansa da ćemo dobiti kaznu zato što su naši na tribinama pevali "Ubij, ubij, ubij Šiptara" Ako već idemo kući bar nek idemo u našem stilu  ..triba zabranit učestvovanje Srba na sljedećem SP jebote pa niste igrali kontra Kosova nego Svice..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 13:51 |
|
|
Haram je napisao/la: Lozite se medjusobno i onda idu zice i jame.
Nastavite. :) Mi se sprdamo o fudbalu on pocne sa zicama i jamama. Zasto nas sad izjednačavaš?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 13:52 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Izgleda da postoji šansa da ćemo dobiti kaznu zato što su naši na tribinama pevali "Ubij, ubij, ubij Šiptara" Ako već idemo kući bar nek idemo u našem stilu  Nije valjda da se bojite kazne.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 13:58 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Ja ne znam šta ljudima smeta taj mentalitet, treba li da budemo ko zapadnjaci da pokrivamo usta, nosimo gej zastave i kojekakve pičke materine.
Nikad mi nije bilo jasno to furanje neke gospode u sportu, pa igraš fudbal, a ne šah ili umetničko klizanje. Naravno, samo vi to dovedete na još jedan nivo ispod granice ukusa. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1452 of 2558 - 56.76%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 14:02 |
|
|
|
Srbi su radnicka klasa. <3 Seru se po gradjanskim normama ponasanja.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 14:03 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
Karabaja je napisao/la: Haram je napisao/la: Lozite se medjusobno i onda idu zice i jame.
Nastavite. :) Mi se sprdamo o fudbalu on pocne sa zicama i jamama. Zasto nas sad izjednačavaš? Srbi nikad ovako ne orgijaju posle vašeg poraza . Vama je najveći uspeh i najveća radost naša tuga . A naša radost za vas je najveća tuga i patnja . Šta bi vi radili da nas nema ? Ko bi vam onda bio dežuran neprijatelj .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 14:05 |
|
|
|
Stora, bolan ne bio. Sta se lozis? I uopste nije tako da Srbi ne orgijaju. Bili su milion puta s uzpovcima na temi o BiH repki i sraaaaaali.. Doduse manje.
Ovi te zajebavaju kao tipicna carsijska jalija i kad se navuces oni jos jace. Moras nauciti iskulirati neke stvari a ne odmah potezati jame i nozeve. Ispadas fakat majmun na kvadrat.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
espresso
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 14:48 |
|
|
|
Koji je najrelevantniji srpski sportski/nogometni portal? Mozzartsport ili?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Flamel
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 15:14 |
|
Pridružen/a: 08 srp 2019, 16:40 Postovi: 2310 Lokacija: Cetina-Vrbas, Mosor-Vranica
|
espresso je napisao/la: Koji je najrelevantniji srpski sportski/nogometni portal? Mozzartsport ili? Tu su još i sportske.net: https://sportske.net/
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
HDZ=SKH
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 16:33 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 8164 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
daramo je napisao/la: Riješili se balkanskog brđanskog mentaliteta koji je i Srbija sinoć demonstrirala. Hvatanje za međunožje, uskakanje s klupe na teren, tako se ni afričke ekipe ne ponašaju. Ma kakvi,nemoj vrijeđati subsaharske Afrikance. Onako se više ne ponašaju niti Arapi a oni se svi smatraju domaćinima SP-a iako je nominalno u Kataru,praktično isti narod i jezik. Nisam vidio ikoga od njih da je skakao po sucima i vršili pritisak,Marokanci,Tunižani. Ako je išta dobro,barem su se mlađe generacije sinoć mogle uvjeriti od koga smo ih uspjeli spasiti da ne gube vrijeme i resurse življenja u istoj državi.
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 16:39 |
|
|
|
Nema ovo veze sa mentalitetom, doduše čini se da kod susjeda starletizam nije toliko izražen kao kod naših. Glavna stvar jeste da Hrvatska ima tim i bolje igrače.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 16:42 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 2755 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
Mystic C je napisao/la: Nema ovo veze sa mentalitetom, doduše čini se da kod susjeda starletizam nije toliko izražen kao kod naših. Glavna stvar jeste da Hrvatska ima tim i bolje igrače. Srbe truje nacionalna televizija Možda je sve i pod pokroviteljstvom hrvatskih i ostalih tajnih služba
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Srbija na SP-u, uživo chat Postano: 03 pro 2022, 16:44 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Ja ne znam šta ljudima smeta taj mentalitet, treba li da budemo ko zapadnjaci da pokrivamo usta, nosimo gej zastave i kojekakve pičke materine.
Nikad mi nije bilo jasno to furanje neke gospode u sportu, pa igraš fudbal, a ne šah ili umetničko klizanje. ne volim neko preseravanje, ali ono kako su vaš iizgledali, oni piksijevi apaurini, psovke itd...to je ispod razine kafane, a ne nogometa i SPa
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|