Naslov: Re: Srpska liga jača od hrvatske, konačno isplivali dokazi, ŠOK!!!
Postano: 13 pro 2021, 11:41
Srbija ima jacu ligu jer ima jak Partizan koji pored Zvezde uzima bodove. U Hrvtskoj, pored Dinama nema niko da skuplja bodove. Nebi Srbima da kvarim veselje ali i Hrvatska je imala 5 predstavnika i onda brzo pala jer taj peti klub sto ulazi u Europu je vecinom jos slabi i nista ne postigne a poeni se djele na 5 ne na 4.
Sto se tice reprezentacije i vrijednosti, Srbia je vrijednija jer je mlada. Stari igraci nemaju veliku trzisnu vrijednost, tako je jedan Modric samo neki 30ak Miliona vrijedan a budite iskreni i dalje mu nijedan igrac na Balkanu ne moze vodu dodat. Znam bilo je nekad price o Pjanicu koji je bolji o Modricu pa o Maticu koji je bolji od Modrica. Modric je za sve tata.
Postano: 13 pro 2021, 14:35
VUKsaJUGA je napisao/la:
Srbija ima jacu ligu jer ima jak Partizan koji pored Zvezde uzima bodove. U Hrvtskoj, pored Dinama nema niko da skuplja bodove. Nebi Srbima da kvarim veselje ali i Hrvatska je imala 5 predstavnika i onda brzo pala jer taj peti klub sto ulazi u Europu je vecinom jos slabi i nista ne postigne a poeni se djele na 5 ne na 4.
Sto se tice reprezentacije i vrijednosti, Srbia je vrijednija jer je mlada. Stari igraci nemaju veliku trzisnu vrijednost, tako je jedan Modric samo neki 30ak Miliona vrijedan a budite iskreni i dalje mu nijedan igrac na Balkanu ne moze vodu dodat. Znam bilo je nekad price o Pjanicu koji je bolji o Modricu pa o Maticu koji je bolji od Modrica. Modric je za sve tata.
Pjanić je obzirom na poziciju koju igra i tehniku koju ima i mogao u priču sa Modrićem (mada ne ide, ne traje toliko koliko traje Modrić), a nije svakako uspio kad je imao priliku igrati na najvišem nivou kao i Modrić. Ok, ima tu nesretnih okolnosti da je došao u Barselonu kad se sve prevrnulo naopako, no tako je kako je. Za Matića se mogu samo nasmijati, nije uopšte uporediv. Ne može ni u kom smislu u istu rečenicu sa Modrićem.
Postano: 13 pro 2021, 18:13
Shaban995 je napisao/la:
VUKsaJUGA je napisao/la:
Pjanić je obzirom na poziciju koju igra i tehniku koju ima i mogao u priču sa Modrićem (mada ne ide, ne traje toliko koliko traje Modrić), a nije svakako uspio kad je imao priliku igrati na najvišem nivou kao i Modrić. Ok, ima tu nesretnih okolnosti da je došao u Barselonu kad se sve prevrnulo naopako, no tako je kako je. Za Matića se mogu samo nasmijati, nije uopšte uporediv. Ne može ni u kom smislu u istu rečenicu sa Modrićem.
Postano: 04 sij 2022, 20:06
Pohvalno je što srpski timovi su se znatno popravili u Evropi i solidni su na toj listi. Međutim kad to staviš sa strane i vidiš koja korupcija vlada u ligi i koliko bi bilo više novca za nju dođe ti da proplačeš , a onda se grohotom nasmeješ kad vidiš ovakve slučajeve:
Ja mislim da Mamić ipak nikad nije voleo baš toliko svog kuma pa da povodom njegovog venčanja za poklon mu da procenat od prodaje igrača , kao što je to uradio Miloš Vazura , koji baš ono voli svog kuma.
Kum nije dugme , niti bio niti će ikad biti.
Kakva je ovo bagra mati moja mila.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
Postano: 18 vel 2022, 11:39
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61193 Lokacija: DAZP HQ
Srbija je sinoć osigurala da im prvak ide direktno u LP od 2023. godine, doprvak u 2. pretkolo LP, trećeplasirani u play off EL (osigurane grupe KL) i 2 kluba u kvalama za KL.
u toj sezoni će im od Europe u nogometnu ligu ući barem 50 milijuna eura nagradnog fonda, nek zaredaju tako par godina i to već postaje ozbiljna liga.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
Postano: 18 vel 2022, 12:10
dudu je napisao/la:
Srbija je sinoć osigurala da im prvak ide direktno u LP od 2023. godine, doprvak u 2. pretkolo LP, trećeplasirani u play off EL (osigurane grupe KL) i 2 kluba u kvalama za KL.
u toj sezoni će im od Europe u nogometnu ligu ući barem 50 milijuna eura nagradnog fonda, nek zaredaju tako par godina i to već postaje ozbiljna liga.
Svako bi to voleo , ali mislim da sad tek nastaju problemi u tektičkj postavci , jer upravo sada treba biti čvrst u odbrani od napada korupcionaša,lopova i krimosa , a o infestruktiri da i ne govorim.
Kad se nanjuši tih prvih 50 miliona i još ološ takođe zna da zapadni menadžeri love mlade igrače , sve mi srmdi na brzi potop u roku od 3-4 godine.
Ali ko zna možda se i neko čudo desi pa postane zaista malo ozbiljnija liga.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
Postano: 18 vel 2022, 20:26
dudu je napisao/la:
Imali smo i mi 2 kluba u LP i nismo uspjeli obraniti bodove jer u tom slučaju brani se više bodova.
Postano: 18 vel 2022, 21:32
bobanovski je napisao/la:
dudu je napisao/la:
Imali smo i mi 2 kluba u LP i nismo uspjeli obraniti bodove jer u tom slučaju brani se više bodova.
Njima će biti lakše s dva kluba, al opet i teže jer taj klub što bude direkt u LP vjerojatno neće skupiti puno bodova. Ovisit će o protivnicima. Mi smo prije 2 godine imali 2 u LP i ekspresno smo to popušili, oni bi mogli izdrzati koju godinu.
Nije neočekivano. Jedna ili dvije ekipe nabiju koeficijent, otvore prostor za 4-5. Ove ostale ekipe ne mogu to pratiti, srozaju koeficijent i natrag na staro.
Mada, i te dvije-tri sezone dok se još drži koeficijent isto predstavljaju infuziju novca. Ukoliko ga ne popapaju mnoga gladna usta u orbiti oko kluba, u teoriji svi kolektivno rastu, ali treba vidjeti.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Postano: 27 lis 2023, 16:56
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61193 Lokacija: DAZP HQ
Ministry of Sound je napisao/la:
Nije neočekivano. Jedna ili dvije ekipe nabiju koeficijent, otvore prostor za 4-5. Ove ostale ekipe ne mogu to pratiti, srozaju koeficijent i natrag na staro.
Mada, i te dvije-tri sezone dok se još drži koeficijent isto predstavljaju infuziju novca. Ukoliko ga ne popapaju mnoga gladna usta u orbiti oko kluba, u teoriji svi kolektivno rastu, ali treba vidjeti.
Kad si nisko imaš puno pretkola pa nabiješ koeficijent, onda se smanji broj pretkola pa gubiš i padaš s koeficijentom i tako stalno kretanje od 15. do 25. mjesta, takvih liga je 10tak.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.