|
|
Stranica: 20/51.
|
[ 1271 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robert Te Diro
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 16:32 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Kakav je to spin...ko kaze da se tako masovno razbijaju auta u sezoni...nije tacno, bude tu i tamo neki ekces i to je sve... Slažem se. Jel ovo u Novom Sadu pojedinačni eksces? Kako smo onda isti? DzoniBG je napisao/la: Jel razbija neko hrvatska auta kad nije prvenstvo, a svaki dan ih vidim nekoliko...ne razbija, cak i u mojoj ulici stoji povremeno Opel KZ registracija(valjda Krizevci)... Ovo nisu navijački sukobi jer s hrvatske strane nisu navijači nego obitelji s djecom. Dakle, ovo nije navijački sukob nego lov na Hrvate. Sasvim mi je svejedno koja je prigoda.
_________________ U vražju mater!
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 16:38 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: Varaš se ako ovo skraćuješ samo na navijačke pobude,...ima toga dakako, ali znaš sam da je uzrok veći i dublji, ja sam ti naveo ovo sa neosuđivanjem ratnih zločinaca, preciznije egzekutora. Evo ti i primjer iz mog komšiluka: Srbin odlazi iz grada prije napada JNA na svoj rođeni grad, situacija ide kako ide, uglavnom on sada ostaje sa druge strane Drine, a svjedoci postoje da je učestvujući u tom istom napadu prilikom upada u hrvatsko selo objesio starca za lanac, a ženu mu, staru babu zaklao ko pile kako mi on osobno reče tada preko "motorole",...u to smo se i uvjerili kada smo ih istjerali iz tog sela. Danas, nakon toliko godina preko prijatelja na fejsu vidim da dijeli fotke na kojima je u "zvezdaškom dresu", klipovi sa tekmi, navijačina i ostali folklor..., a lik hladan ko špricer ubio dvoje staraca, ...minimum. Eto o tome ti ja pričam..., kada Srbija pohapsi većinu takvih morebit postane i normalno društvo, a do tada će ovakve stvari sa kamenovanjem i paljenjem hrvatskih auta biti minimum da se zadovolje "navijačke" strasti jer idoli tih navijača su radili mnogo žešće stvari Hrvatima,...kontaš bre Džoni kako klinac kao huligan iz Delija ili Grobara vidi svijet i sport. A ja kako vidim svijet, čim ugledam tog lika odmah ću mu presudit iz refleksa i inercije,...nek se piše kao navijački neredi, ali znat ću i ja i on da je to najmanje to jer sa navijanjem to veze nema.
Verujem ti...ima takvih zlocinaca koji su anonimusi, a koji su se provukli...i to na svim stranama... Za mene je vazno da su kolovodje zlocina sa srpske strane uglavnom uhapsene i osudjene, a to sto su se sitniji likovi provukli je ocekivano, ali bi voleo da svi oni zavrse u zatvoru. Oko toga nikad nemam dileme, i uvek podrzim kad nekog takvog uhvate, lika kao onaj Batko sa Grbavice i slicne gnjide... Uvek mozemo da se slozimo oko toga, kazem da se situacija normalizuje, ali daleko je to jos od prihvatljivog, sto se najbolje vidi u ovim okolnostima kad izrone svi ti smradovi iz svojih shupa... Ali procentualno njih je malo, zanemarljivo u odnosu na ukupnu populaciju, nemojmo zbog njih da citav narod stavljamo u neke lose kontekste.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 16:39 |
|
|
Robert Te Diro je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Kakav je to spin...ko kaze da se tako masovno razbijaju auta u sezoni...nije tacno, bude tu i tamo neki ekces i to je sve... Slažem se. Jel ovo u Novom Sadu pojedinačni eksces? Kako smo onda isti? DzoniBG je napisao/la: Jel razbija neko hrvatska auta kad nije prvenstvo, a svaki dan ih vidim nekoliko...ne razbija, cak i u mojoj ulici stoji povremeno Opel KZ registracija(valjda Krizevci)... Ovo nisu navijački sukobi jer s hrvatske strane nisu navijači nego obitelji s djecom. Dakle, ovo nije navijački sukob nego lov na Hrvate. Sasvim mi je svejedno koja je prigoda. Ne vredi... Kad ozbiljno procitas moj post, i na njega odgovoris, onda mozemo pricati...ja pricam jedno, ti deseto, i tada je komunikacija nemoguca.
|
|
Vrh |
|
 |
Robert Te Diro
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 16:48 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Ne vredi...
Kad ozbiljno procitas moj post, i na njega odgovoris, onda mozemo pricati...ja pricam jedno, ti deseto, i tada je komunikacija nemoguca. Gle, ti relativiziraš i izjednačavaš stvari. Da - divlji smo i jedni i drugi, da - nismo cvijeće ni mi ni vi. Ali ti otvorenu hajku na sve hrvatsko potpomognutu potpuno šlampavom i neprofesionalnom policijskom reakcijom uspoređuješ s probušenim gumama i razbijenim retrovizorima tijekom ljeta. To nije isto i mi nismo isti. Da ne govorim da se kod nas radi mahom o sredinama koje imaju traumu rata.
_________________ U vražju mater!
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 16:54 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10230 Lokacija: Banja Luka
|
bumbar92 je napisao/la: DzoniBG je napisao/la: Sad ti skreces malo u neke druge teme...
Mogu da ti ispricam jedan primer, jos 70-ih moj cale je prolazio kroz Split, slucajno je bila tu neka tekma, i jurili su ga navijaci da mo izlome auto, jedva se izvukao...ej, u vreme "milicije" i bez bilo kakvog navijackog vandalizma...to je prica iz prve ruke koju znam, i sad bi na osnovu toga mogao da konstruisem razne teorije, ali ne radi mi se to sad.
Rekao sam, otopljavanje ide svojim tokom, politika tu malo utice, ljudi iz znatizelje dolaze, i to sve vise, ljudi odavde sve vise idu na Jadran, i ne postoji sila koja ce to spreciti... evo ti Pessimus kao covek za koga ne bi mogao nikako reci da je Jugos, dodje u BG na Beer fest, i bio je na Exitu u Novom Sadu... evo pitaj ga dal se osecao ugrozeno...
Postoje tu 2 ekstremna pola, jedan je sto forsira bratstvo i jedinstvo, sve je sada super blabla...i drugi desnicari sa frazama - ja nikad ne bi tamo isao, ni da mi plate... i jedni i drugi guraju svoju propagandu, ali najvise ljudi je izmedju njih, na sredini izmedju 2 ekstrema, oni koji su svesni da nikad nece biti kao pre, ali se trude da upoznaju zemlje za koje su dugo slusali sve najgore... pa onda kad vide, skapiraju da nije to bas tako kako su slusali...e takvi ljudi su nosioci promena, ne moze ni 100 zagrljaja Tadica i Josipovica, ili napusavanja sa Kosorkom spreciti ili pojacati to, jer je to prirodan proces koji ima svoju dinamiku.
Neosudjivanje nekih ratnih zlocinaca je sad treca tema u koju kad bi usao, post mi ne bi imao ni glavu ni rep, i otisli bi u debeli off... Varaš se ako ovo skraćuješ samo na navijačke pobude,...ima toga dakako, ali znaš sam da je uzrok veći i dublji, ja sam ti naveo ovo sa neosuđivanjem ratnih zločinaca, preciznije egzekutora. Evo ti i primjer iz mog komšiluka: Srbin odlazi iz grada prije napada JNA na svoj rođeni grad, situacija ide kako ide, uglavnom on sada ostaje sa druge strane Drine, a svjedoci postoje da je učestvujući u tom istom napadu prilikom upada u hrvatsko selo objesio starca za lanac, a ženu mu, staru babu zaklao ko pile kako mi on osobno reče tada preko "motorole",...u to smo se i uvjerili kada smo ih istjerali iz tog sela. Danas, nakon toliko godina preko prijatelja na fejsu vidim da dijeli fotke na kojima je u "zvezdaškom dresu", klipovi sa tekmi, navijačina i ostali folklor..., a lik hladan ko špricer ubio dvoje staraca, ...minimum. Eto o tome ti ja pričam..., kada Srbija pohapsi većinu takvih morebit postane i normalno društvo, a do tada će ovakve stvari sa kamenovanjem i paljenjem hrvatskih auta biti minimum da se zadovolje "navijačke" strasti jer idoli tih navijača su radili mnogo žešće stvari Hrvatima,...kontaš bre Džoni kako klinac kao huligan iz Delija ili Grobara vidi svijet i sport. A ja kako vidim svijet, čim ugledam tog lika odmah ću mu presudit iz refleksa i inercije,...nek se piše kao navijački neredi, ali znat ću i ja i on da je to najmanje to jer sa navijanjem to veze nema. O cemu ti... ? Mislis da kod vas takvih nema ? Ma znas da ih ima, i to fina cifra. Iz tvojih postova zakljucujem da si u ratu bio ' poprilicno' , ni uniformu jos nisi skinuo (avatar  ), pa je vrlo moguce, da neke( bar slicne) i licno poznajes ( sto apsolutno ne znaci da si i ti ' iz te price') Dakle znas. Zato , prica ti i nije najkompletnija , fali objektivnosti.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 17:06 |
|
|
Svarog je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: Varaš se ako ovo skraćuješ samo na navijačke pobude,...ima toga dakako, ali znaš sam da je uzrok veći i dublji, ja sam ti naveo ovo sa neosuđivanjem ratnih zločinaca, preciznije egzekutora. Evo ti i primjer iz mog komšiluka: Srbin odlazi iz grada prije napada JNA na svoj rođeni grad, situacija ide kako ide, uglavnom on sada ostaje sa druge strane Drine, a svjedoci postoje da je učestvujući u tom istom napadu prilikom upada u hrvatsko selo objesio starca za lanac, a ženu mu, staru babu zaklao ko pile kako mi on osobno reče tada preko "motorole",...u to smo se i uvjerili kada smo ih istjerali iz tog sela. Danas, nakon toliko godina preko prijatelja na fejsu vidim da dijeli fotke na kojima je u "zvezdaškom dresu", klipovi sa tekmi, navijačina i ostali folklor..., a lik hladan ko špricer ubio dvoje staraca, ...minimum. Eto o tome ti ja pričam..., kada Srbija pohapsi većinu takvih morebit postane i normalno društvo, a do tada će ovakve stvari sa kamenovanjem i paljenjem hrvatskih auta biti minimum da se zadovolje "navijačke" strasti jer idoli tih navijača su radili mnogo žešće stvari Hrvatima,...kontaš bre Džoni kako klinac kao huligan iz Delija ili Grobara vidi svijet i sport. A ja kako vidim svijet, čim ugledam tog lika odmah ću mu presudit iz refleksa i inercije,...nek se piše kao navijački neredi, ali znat ću i ja i on da je to najmanje to jer sa navijanjem to veze nema.
O cemu ti... ? Mislis da kod vas takvih nema ? Ma znas da ih ima fina cifra. Iz tvojih postova zakljucujem da si u ratu bio ' poprilicno' , ni uniformu jos nisi skinuo (avatar  ), pa je vrlo moguce, da neke( bar slicne) i licno poznajes ( sto apsolutno ne znaci da si i ti ' iz te price') Dakle znas. Zato , prica ti i nije najkompletnija , fali objektivnosti. Jel,...objektivnosti ti fali, ko bi reko.  Daj mi ti reci gdje je to HV napravila masovnu streljanu, silovanje i uništavanje jednog srpskog grada i stanovništva u okruženju? Ja ne poznajem niti jednog hrvatskog vojnika koji je zaklao ili streljao zarobljenog civila ili vojnika, a kamo li nešto poput Srebrenice ili Vukovara. Jel ti poznaješ kojeg četnika koji se nije okrvavio a bio u Srebrenici, onako objektivno reci?  Prvi bi ga ja otreso kad bi vidio da to radi, budi siguran u to..., dok je sa vaše strane to ponos i "čojstvo" i dan-danas. I to dok se ne sanira nema od vas ljudi i naroda, džaba sve... Kod nas, ko je šutno srpsku mačku završio je danas u zatvoru, a kamo li oni što su civile kantali, oni su davno završena stvar, a ako znaš koga de proslijedi muriji da ga hapse jer ovaj Delija što ga spominjem je prijavljen za suđenje još od 1998 godine, ali ćorak od srpskog sudstva i dan danas. Zato i govorim jebo vas dok vam takvi mašu navijačkim zastavama, a vi ih svrstavate u navijače i huligane, bitno je da imate Obraza. ps. Ovaj čovjek na avataru mi je 1991 zapovjedio da sa kamenite čuke po kamenjaru i grmlju snosimo ranjenog srpskog dobrovoljca koji je bio u bunkeru u dubrovačkom zaleđu, a bio je na čelu brigade što vam je opanke šutala po krajini zato ne laprdaj svašta.
|
|
Vrh |
|
 |
Tulkas
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 17:07 |
|
|
Reko vec ranije.. Trebalo je posteno reci prije svega, nismo u stanju sve obezbjedit i nou frks. Nista novoga.. Nije prvi put. Bilo je kamenovanja i u CG kad je bila kosarka i kamenovanje Torcide kad su isli u Atenu i ovo sada, i napad pored BG kada su se nasi navijaci vracali iz Bugarske, samo sto je tad bila opca bjezanija napadaca.. Nije to nista novo ljudi, samo sto se zivi u oblacima i na silu se pokusava zblizavat bez da se ozbiljno objasni i pristupi problemima. A njih definitivno ima. Ima i na nasoj strani svacega ali u Srbiji je to sovinisticko legalno i dobro organizirano.. Od Ravnogorskog i Obraza do ovih iz 1389. ili kako se vec zovu
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
 |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 17:37 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
bumbar92 je napisao/la: Svarog je napisao/la: O cemu ti... ? Mislis da kod vas takvih nema ? Ma znas da ih ima fina cifra. Iz tvojih postova zakljucujem da si u ratu bio ' poprilicno' , ni uniformu jos nisi skinuo (avatar  ), pa je vrlo moguce, da neke( bar slicne) i licno poznajes ( sto apsolutno ne znaci da si i ti ' iz te price') Dakle znas. Zato , prica ti i nije najkompletnija , fali objektivnosti. Jel,...objektivnosti ti fali, ko bi reko.  Daj mi ti reci gdje je to HV napravila masovnu streljanu, silovanje i uništavanje jednog srpskog grada i stanovništva u okruženju? Ja ne poznajem niti jednog hrvatskog vojnika koji je zaklao ili streljao zarobljenog civila ili vojnika, a kamo li nešto poput Srebrenice ili Vukovara. Jel ti poznaješ kojeg četnika koji se nije okrvavio a bio u Srebrenici, onako objektivno reci?  Prvi bi ga ja otreso kad bi vidio da to radi, budi siguran u to..., dok je sa vaše strane to ponos i "čojstvo" i dan-danas. I to dok se ne sanira nema od vas ljudi i naroda, džaba sve... Kod nas, ko je šutno srpsku mačku završio je danas u zatvoru, a kamo li oni što su civile kantali, oni su davno završena stvar, a ako znaš koga de proslijedi muriji da ga hapse jer ovaj Delija što ga spominjem je prijavljen za suđenje još od 1998 godine, ali ćorak od srpskog sudstva i dan danas. Zato i govorim jebo vas dok vam takvi mašu navijačkim zastavama, a vi ih svrstavate u navijače i huligane, bitno je da imate Obraza. ps. Ovaj čovjek na avataru mi je 1991 zapovjedio da sa kamenite čuke po kamenjaru i grmlju snosimo ranjenog srpskog dobrovoljca koji je bio u bunkeru u dubrovačkom zaleđu, zato ne laprdaj svašta. Mozda ti ne poznas niti jednog ali ja te moram haveru razocarati  ja poznajuem licno jednog hrvatskog vojnika koji je egzikutirao zarobljenog srpskog vojnika(doduse mozete se vaditi jer je doticni bio Bosnjak u redovima 126-e Rijechke) bilo je sa svih strana takvih samo sto se mora naglasiti da su Srbi sampioni u zlodjelima zadnjeg rata tu im nema premca...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 17:51 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
bumbar92 je napisao/la: nije to kalimero Džoni, nego ako se ne može gostujuća publika zaštititi gubi se smisao davanja organizacije natjecanja zemljama poput Srbije, a ni Hrvatska nije daleko od toga da budem jasan do kraja. Mislim da će ubuduće kandidature Srbije za bilo koje natjecanje biti lagano odbijene i sa očitim razlogom. U pravu si bumbar. Kada ti dopuste da organiziras neko prvenstvo ti si duzan kako znas i umijes da sve to izvedes sigurno po svima. Zasto bi hrvatski navijaci i igraci bili ovim osakaceni? I opet ista prica...Hrvati uzvikivali Vukovar. Strasna stvar. Pa gdje se nalazi Vukovar? Ovi ga razjebali nacisto, a ovi sto ga uzvikuju kao provociraju. Ma moze se sto sta urlati po tribinama, nije to nikakvo opravdanje za MUP srbije.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 17:53 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 19:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
I na kraju krajeva, ja nisam cuo nikakvo oficijalno izvinjenje republike srbije upuceno hrvatskoj i hrvatskim drzavljanima koji su dosli na EP.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 17:53 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: Jel,...objektivnosti ti fali, ko bi reko.  Daj mi ti reci gdje je to HV napravila masovnu streljanu, silovanje i uništavanje jednog srpskog grada i stanovništva u okruženju? Ja ne poznajem niti jednog hrvatskog vojnika koji je zaklao ili streljao zarobljenog civila ili vojnika, a kamo li nešto poput Srebrenice ili Vukovara. Jel ti poznaješ kojeg četnika koji se nije okrvavio a bio u Srebrenici, onako objektivno reci?  Prvi bi ga ja otreso kad bi vidio da to radi, budi siguran u to..., dok je sa vaše strane to ponos i "čojstvo" i dan-danas. I to dok se ne sanira nema od vas ljudi i naroda, džaba sve... Kod nas, ko je šutno srpsku mačku završio je danas u zatvoru, a kamo li oni što su civile kantali, oni su davno završena stvar, a ako znaš koga de proslijedi muriji da ga hapse jer ovaj Delija što ga spominjem je prijavljen za suđenje još od 1998 godine, ali ćorak od srpskog sudstva i dan danas. Zato i govorim jebo vas dok vam takvi mašu navijačkim zastavama, a vi ih svrstavate u navijače i huligane, bitno je da imate Obraza. ps. Ovaj čovjek na avataru mi je 1991 zapovjedio da sa kamenite čuke po kamenjaru i grmlju snosimo ranjenog srpskog dobrovoljca koji je bio u bunkeru u dubrovačkom zaleđu, zato ne laprdaj svašta. Mozda ti ne poznas niti jednog ali ja te moram haveru razocarati  ja poznajuem licno jednog hrvatskog vojnika koji je egzikutirao zarobljenog srpskog vojnika(doduse mozete se vaditi jer je doticni bio Bosnjak u redovima 126-e Rijechke) bilo je sa svih strana takvih samo sto se mora naglasiti da su Srbi sampioni u zlodjelima zadnjeg rata tu im nema premca... čuj Lily, niko ovde ne izigrava 100%čistunca, nego ponavljam još jednom da su Srbi takve likove u društvu glorificirali do te mjere da na sceni imamo radikale, četnike i razne udruge koji slave pobjedu u Srebrenici, Vukovaru itd. i tu je problem, umjesto da ih hapse. Primjerice, ajmo se zapitati jeli Paravinja u ratu okusio ono što je radio nakon njega i je li posljedica njegovog ponašanja abolicija i neprocesuiranje zločinaca? Toliko zločina se dogodilo, a tako malo zločinaca osuđeno, postavljam pitanje: ako je Arkan npr. bio navijački idol kod Delija, čemu to vodi omladinu? O tome pričam, kako su se ratni zločinci skrasili i postali idoli omladini i navijačima. Gdje su danas te ubice i koljači? Kako funkcioniraju u miru? I na kraju kako to utječe na normalizaciju SH odnosa, ako je obostrana volja za tim, a ne figa u džepu?
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 17:57 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: zlatni_ljiljan je napisao/la: Mozda ti ne poznas niti jednog ali ja te moram haveru razocarati  ja poznajuem licno jednog hrvatskog vojnika koji je egzikutirao zarobljenog srpskog vojnika(doduse mozete se vaditi jer je doticni bio Bosnjak u redovima 126-e Rijechke) bilo je sa svih strana takvih samo sto se mora naglasiti da su Srbi sampioni u zlodjelima zadnjeg rata tu im nema premca... čuj Lily, niko ovde ne izigrava 100%čistunca, nego ponavljam još jednom da su Srbi takve likove u društvu glorificirali do te mjere da na sceni imamo radikale, četnike i razne udruge koji slave pobjedu u Srebrenici, Vukovaru itd. i tu je problem, umjesto da ih hapse. Primjerice, ajmo se zapitati jeli Paravinja u ratu okusio ono što je radio nakon njega i je li posljedica njegovog ponašanja abolicija i neprocesuiranje zločinaca? Toliko zločina se dogodilo, a tako malo zločinaca osuđeno, postavljam pitanje: ako je Arkan npr. bio navijački idol kod Delija, čemu to vodi omladinu? O tome pričam, kako su se ratni zločinci skrasili i postali idoli omladini i navijačima. Gdje su danas te ubice i koljači? Kako funkcioniraju u miru? I na kraju kako to utječe na normalizaciju SH odnosa, ako je obostrana volja za tim, a ne figa u džepu? Ako cemo realno, ima i kod hrvata takvih pojava koliko hoces. Ne zezaj. Sjeti se samo evo zore...bez koje ni jedna svadba ne prodje.
|
|
Vrh |
|
 |
bumbar92
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 18:01 |
|
|
tot, porediš ustaške pjesme sa četničkim udrugama i pokretima u Srbiji,...niđe veze, a i te svadbene se više ne čuju, nekada da, ali sada rijetko.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 18:03 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62652 Lokacija: DAZP HQ
|
 gusta magla mu na glavi.  ta je iz Austrije, a ova valjda iz Novog Sada. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 18:06 |
|
|
Pjevaju se, barem tamo gdje sam ja bio. Nema veze, htio sam napraviti uporedbu. I u hrvatskoj su iste sanse da nekome padne napamet da ovako nesto ucini srbima. Sjeti se napada kohorte u ono vukovarsko selo. Samo uvjeren sam da organizacijska struktura MUP-a hrvatske ne bi to dozvolila.
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 18:07 |
|
|
dudu je napisao/la:  gusta magla mu na glavi.  ta je iz Austrije, a ova valjda iz Novog Sada.  I tako obiteljski ljudi, poneki i sa djecom su povjerovali da u novom sadu Ante i cica Lenon piju kavu pored dunava...
|
|
Vrh |
|
 |
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 18:08 |
|
|
dudu je napisao/la:  gusta magla mu na glavi.  ta je iz Austrije, a ova valjda iz Novog Sada.  Ajde barem nesto pozitivno... Tolko finog sveta u Novom Sadu, slusam veliki protest i apel obicnih ljudi odande koji nece da se identifikuju sa oloshem koji pravi sranja... U ovom slucaju velika vecina ispasta zbog malobrojnih baraba.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 18:09 |
|
|
ovaj naš u Novom Sadu pravi klaun, malo mu majica, pa još periku, pa ofarbao lice i na kraju i zastavu, a ovaj ko šmeker pravi samo bar šal. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 18:14 |
|
|
dudu je napisao/la:  gusta magla mu na glavi.  ta je iz Austrije, a ova valjda iz Novog Sada.  
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 18:15 |
|
|
dudu je napisao/la: ovaj naš u Novom Sadu pravi klaun, malo mu majica, pa još periku, pa ofarbao lice i na kraju i zastavu, a ovaj ko šmeker pravi samo bar šal.  Gledam njih dvojicu, i bas se nesto mislim..
|
|
Vrh |
|
 |
Gligorije
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 18:18 |
|
Pridružen/a: 26 lip 2010, 13:00 Postovi: 365 Lokacija: Trebinje, Srpska
|
Nisam znao da Srbija ima pozitivan skor sa Hrvatskom i u rukometu, gdje Hrvatska ima objektivno mnogo više uspjeha  4 pobjede SRB, 1 remi i 3 pobjede Hrvatske na zvaničnim takmičenjima (EP, SP i OI). U košarci i vaterpolu se zna kako stoje stvari u međusobnim duelima, odbojku Hrvati praktično ni ne igraju  . U fudbalu ona 2 remija 1999. godine, gdje se ipak Srbija plasirala a HRV ostala bez učešća...
|
|
Vrh |
|
 |
totem
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 18:18 |
|
|
Svarog je napisao/la: dudu je napisao/la: ovaj naš u Novom Sadu pravi klaun, malo mu majica, pa još periku, pa ofarbao lice i na kraju i zastavu, a ovaj ko šmeker pravi samo bar šal.  Gledam njih dvojicu, i bas se nesto mislim.. Nesto su ti odvise prefinjeni? 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 18:22 |
|
|
pazite ovog bolida. http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=577318Beograd -- Ivica Dačić apelovao da se ne napadaju hrvatski navijači, ali tako što je poručio domaćim navijačima da se ne ponašaju kao Hrvati koji napadaju srpske navijače.
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 18:23 |
|
|
totem je napisao/la: Svarog je napisao/la: Gledam njih dvojicu, i bas se nesto mislim.. Nesto su ti odvise prefinjeni?  Ma neee..bas zdravi momci .Dosta vise i sa *ranjima .
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 26 sij 2012, 18:24 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
dudu je napisao/la: pazite ovog bolida. http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=577318Beograd -- Ivica Dačić apelovao da se ne napadaju hrvatski navijači, ali tako što je poručio domaćim navijačima da se ne ponašaju kao Hrvati koji napadaju srpske navijače. Taj Dačić je inače prvoklasni krkan.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|