HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 27 lip 2025, 19:29.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 1271 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 51  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija
PostPostano: 26 sij 2012, 18:28 

Mediji kao da priželjkuju nerede, naiđoh na članak na nekom hrvatskom portalu gdje su za neke stvari u pravu, posebno za mržnju na relaciji Zvezdaši-Partizanovci, to klubaštvo uništava reprezentativni duh među običnim narodom. To i jeste jedan od razloga što nismo mogli Arenu napunit nijednom na prvenstvu, sinoć 3/4 dvorane Makedonci :ucelo Partizan puni Arenu kad mu se ćefne u Evroligi koja se igra svake godine, na Zvezdi u fudbalu svaka utakmica 15-20 hiljada ljudi u onom jadnom prvenstvu, a na EP gdje igra zemlja, Srbija, poluprazne dvorane :rigam Nije me sramota priznat da zavidim Hrvatima na kultu reprezentacije...

OPREZ AKO IDETE U BEOGRAD
'Vi Hrvati ste naivni! Srbi su najgori na svijetu!'

'Mi osim najbrutalnijih navijača, imamo i najbrutalniju policiju. Kad izađu Kornjače na ulicu, prvo kičmu slome, pa pričaju s tobom. Kažem vam, ne znate vi gdje ste došli', rekao je jedan neimenovani srpski novinar, inače žestoki navijač Partizana, koji je pobliže opisao navijačku sliku Srbije.

Novi neredi u Novom Sadu: Gorjeli automobili Hrvata!
Priče oko navijačkih nereda u Srbiji tijekom Europskog rukometnog prvenstva zgrozile su čitavu regiju. Nekoliko je hrvatskih navijača nastradalo u Novom Sada, a sudeći prema onome što je ispričao jedan srpski novinar koji je htio ostati anoniman, Beograd je jedno od najopasnijih mjesta na svijetu kada su u pitanju sportska natjecanja, pišu Sportske novosti..

"Čekajte, pa vi ste mislili da će u Novom Sadu proći bez nereda? Kako ste naivni. Novi Sad je pun svakakvih izbjeglica, pa mi smo svi znali da ako će igdje biti sranja, ovdje će se dogoditi. I eto. Još je to sve dobro i prošlo. Ma, ne znate vi gdje ste došli. Pa Srbija ima najgore navijače na svijetu! Najbrutalnije!", istaknuo je neimenovani srpski novinar za Sportske novosti i nastavio:

"Ma kakav Buenos Aires, Brazil... Grčka nam je jedino konkurencija. Vi u Hrvatskoj ne možete ni zamisliti koliko se ovdje mrzimo mi Grobari i oni."

Naravno, mislio je na Delije, navijače Crvene Zvezde.

UOČI POLUFINALA SA SRBIJOM
Strah od još većih nereda: 'Ne dolazite u Beograd!'
"Toliko se mrzimo da ja, kad oni igraju, cijelo vrijeme sjedim za kompjutorom, pratim live score i samo molim Boga da se pojavi 0:1. Protiv koga god da igraju. Draže mi je da oni izgube nego da mi pobijedimo. Pazite, mi njih ne moramo razbijati. Dovoljno je, brate, 1:0. Sasvim dovoljno." :ucelo

Potom se vratio na događaje u Novom Sadu.

"Ovo što je napravljeno hrvatskim navijačima u Novom Sadu, to su napravili balavci. U Novom Sadu ima nešto više njihovih navijača nego nas, ali ne opravdavam time ovo što je napravljeno Hrvatima. Policija je vođe navijača strpala u jednu birtiju. Oni su uzeli telefon u ruke i opet naređivali klincima što da rade. To su papci koji dirigiraju."

Iako je generalno protiv nasilja, otkrio je kakva je zapravo situacija oko navijačkih nereda u Srbiji.

"Mi samo volimo Partizan i mrzimo one. Mi ne radimo gluposti. Ja bih mlatio one samo ako me napadnu, i jesam, ali druge ne. Baš me briga za druge. Ma vi Hrvati nama uopće niste zanimljivi. Ima netko koga mrzimo puno više od vas. Boli nas uho što smo od zagrebačke Croatije izgubili 5:0. Ma mogli smo i 100:0, samo da mi one dobijemo 1:0. Dosta."

Nevjerojatno je dokle ide ta netrpeljivost.

ISTRAGA I DALJE TRAJE
Kod uhićenih Delija policija pronašla vatreno oružje!
"Kad igra srpska reprezentacija u nogometu, ako zabije njihov mi ne slavimo. Nema šanse. Nisi naš. Još mu psujem što je zabio. Dobro, to su rijetkosti, jer mi smo u svim sportovima bolji od njih, osim u ženskoj odbojci. U svim. Rukomet, nogomet, košarka, vaterpolo, pa oni ni ne znaju plivati." :rigam

Jasno je zaključiti da se navijačka mržnja u Srbiji već odavno otela kontroli.

"Teško je vama to objasniti. Pa, mi mrzimo, naprimjer Vladu Divca. Kod nas je igrao nekoliko godina, od nas otišao u Lakerse, ali je kasnije igrao godinu dana u Crvenoj Zvezdi. I sad više nije naš! Deset godina igraš kod nas, odigraš jednu utakmicu za one i više nisi naš! Evo, Saša Đorđević je naš. Ovaj vaš Prosinečki bi mogao postati naš samo zato što ga toliko dugo drže u Zvezdi. Dok je on tamo, mi ne brinemo. Hvala mu. Pa ne postoji trener koji je u Zvezdi toliko izgubio, a da ga još drže."

Nakon svega izrečenog svi se pitaju kako će hrvatski navijači izvući živu glavu ovog vikenda u Beogradu.

"Ma nemate brige. Mi osim najbrutalnijih navijača, imamo i najbrutalniju policiju. Kad izađu Kornjače na ulicu, prvo kičmu slome, pa pričaju s tobom. Kažem vam, ne znate vi gdje ste došli", zaključio je na kraju.

http://sportski.net.hr/rukomet/page/201 ... 96006.html

Vrh

PostPostano: 26 sij 2012, 18:40 

:001_huh

Sve ok, ali da je to "neimenovani novinar" :smijeh

Ili je prica izmisljena, ili su je pokupili od nekog vodje sa sipke...

Znam likove koji ovoliko mrze Partizan, i obrnuto, ali oni su igla u plastu sena navijaca koji imaju naboj za taj derbi, ali ni u ludilu ovakva patologija o kojoj se ovde pise.

Huskanje SDP medija i dolivanje ulja na vatru...bespotrebno, samo da bi digli citanost...kreteni :kava

Vrh

PostPostano: 26 sij 2012, 18:44 

Huška se s obje strane.
I srpski mediji su digli hajku kako Hrvati provociraju, šetaju se neometano po Srbiji, krenulo se s oživljavanjem uspomena na SP 2009. u Hrvatskoj itd. Nažalost, mediji s obje strane granice i ne znaju nego huškati kako bi sijanjem mržnje potaknuli sranja i time si povećali čitanost.

Vrh

PostPostano: 26 sij 2012, 18:44 

Robert Te Diro je napisao/la:
Huška se s obje strane.
I srpski mediji su digli hajku kako Hrvati provociraju, šetaju se neometano po Srbiji, krenulo se s oživljavanjem uspomena na SP 2009. u Hrvatskoj itd. Nažalost, mediji s obje strane granice i ne znaju nego huškati kako bi sijanjem mržnje potaknuli sranja i time si povećali čitanost.

Tacno...

Vrh

PostPostano: 26 sij 2012, 19:11 

Nije mi jasno da to huškaštvo i ovdje i kod vas ne može biti podložno zakonima i posljedično sankcionirano. Vjerojatno bi i jednu i drugu državu napali da udaraju na slobodu medija, ali ne možeš neometano širiti mržnju i netrpeljivost, a poslije jahati na valu kojeg si sam kreirao i "čuditi" se primitivcima koje si motivirao.

Vrh

PostPostano: 26 sij 2012, 20:10 

dudu je napisao/la:
slika

gusta magla mu na glavi. :D

ta je iz Austrije, a ova valjda iz Novog Sada.

slika

I druga je iz Austrije sa rukometnog prvenstva, sjećam se odranije i ove slike.

Vrh

PostPostano: 26 sij 2012, 20:12 

Gligorije je napisao/la:
OPREZ AKO IDETE U BEOGRAD
'Vi Hrvati ste naivni! Srbi su najgori na svijetu!'

http://sportski.net.hr/rukomet/page/201 ... 96006.html

Gomila govana koju može napisati ko god hoće. Zna li se koji idiot stoji iza ovog teksta jer toliko je nafilovan da smrdi od neuvjerljivosti.

Vrh

PostPostano: 26 sij 2012, 20:13 

treba zabraniti susrete izmedju hrvatske i srbije,izmedju srbije i bih ,izmedju hravtske i bih...to su samo poligoni za izdrkavanje frustriranih kretena istraumatiziranih hronichnom nejebicom...pustiti normalan svijet da se bavi sportom

Lem Jelid Ve Lem Juled
Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad

Vrh

PostPostano: 26 sij 2012, 20:34 

Vladimir RUS je napisao/la:
Desava se, sta ces, nikom nije drago, ali sta da se radi, neka policija radi svoj posao i to bi bilo to.

http://www.rts.rs/page/sport/sr/story/131/Rukomet/1034138/Hrvatska+protivnik+po+meri.html

S obzirom da su obje ekipe jako kvalitetne, bice to finale prije finala.

Dobri su komentari ispod:

"Idemo još jednu ekipu poslati kući, naprijed HRVATSKA"

"Ha ha ! Nas ne moze niko poslati kuci. Mi jesmo kuci."

:zubati

pričešćene demonstracije
od vinotočnica do vinotočnica
svjetlošću krv časna
vijekom navikli trpeć
nasljeđivat pogrda balkana.

Vrh

PostPostano: 26 sij 2012, 22:38 

Pa i nema nekih izgreda kad igra BiH i još netko. Hrvati iz RH na BiH gledaju na "simpatične Bosance", isto tako i oni iz Srbije.

Vrh

PostPostano: 26 sij 2012, 22:54 

Ja zbilja ne znam zasto se ovakva drama pravi, ovdje na forumu. Zna se zasto se ovo desilo, jbg, nisu Hrvatska i Srbija, Svedska i Norveska, sto se susjedskih odnosa tice. Nema zamjerke srbima, opcenito, sto se prijema tice. E, ona stotina od budala, koji su udarili na zene i obiteljske ljude, to je stvar za ljecnika, nema dileme. I opet cu ponoviti, srpski MUP je totalno zakazao. Uzas. Ne bi im povjerio da obezbjedjuju vasar u cigansku mahalu.

Vrh

PostPostano: 27 sij 2012, 00:20 

Pakiram se za sutra, idem u BG, ako netko od nasih hoce da navijamo skupa, neka se javi u narednih pola sata.

Vrh

PostPostano: 27 sij 2012, 00:31 

i da si tamo mobilizirao Makedonce da navijaju za naše, a ne za Srbe!

Vrh

PostPostano: 27 sij 2012, 00:37 

sretno, kreći se u grupama, udaraj nogama. :D

Vrh

PostPostano: 27 sij 2012, 00:38 

totem je napisao/la:
Pakiram se za sutra, idem u BG, ako netko od nasih hoce da navijamo skupa, neka se javi u narednih pola sata.

( imat cemo nekog ovdje , ko ce tekmu i atmosferu gledati hrvatskim ocima , cini mi se dosta objektivnim...Pa, pricat ces nam ..)

Sretan ti put i dobar provod :001_smile
Naravno, zelim da ti sve bude potaman, osim rezultata utakmice. :whistling

Isao bih i ja , ali ne mogu zbog obaveza .

Vrh

PostPostano: 27 sij 2012, 00:41 

dudu je napisao/la:
sretno, kreći se u grupama, udaraj nogama. :D

Ma dogovorio sam se sa jednim drugom iz osijeka, oni idu sa ekipom nekom. Pa jbg, sto bude neka bude. Mada mislim da nece biti nista. Jedino me zena poludjela, sada kada je vidjela po novinama ova sranja... Hvala na lijepim zeljama.

Vrh

PostPostano: 27 sij 2012, 00:42 

Svarog je napisao/la:
totem je napisao/la:

( imat cemo nekog ovdje , ko ce tekmu i atmosferu gledati hrvatskim ocima , cini mi se dosta objektivnim...Pa, pricat ces nam ..)

Sretan ti put i dobar provod :001_smile
Naravno, zelim da ti sve bude potaman, osim rezultata utakmice. :whistling

Isao bih i ja , ali ne mogu zbog obaveza .

Hvala svarog, i ja tebi zelim sutra lijepi dan, suncano vrijeme, sve potaman kod kuce...i puno nerviranja. :thumbup Poslije 21.30h

Vrh

PostPostano: 27 sij 2012, 00:44 

ipak će biti naših. :D

Vrh

PostPostano: 27 sij 2012, 00:46 

dudu je napisao/la:
ipak će biti naših. :D

Osmijeh ti ljubim :wink (samo da te vidi premijer, za ovo "nasi")

Vrh

PostPostano: 27 sij 2012, 00:48 

SarajevoX

slika

:D

Vrh

PostPostano: 27 sij 2012, 00:49 

Agathonikos je napisao/la:
SarajevoX

slika

Tipicno.

Vrh

PostPostano: 27 sij 2012, 00:50 

slika

:zubati

Vrh

PostPostano: 27 sij 2012, 00:53 

slika

Vrh

PostPostano: 27 sij 2012, 00:55 

Agathonikos je napisao/la:
slika

Risto Djogo ti nije ravan :zubati

Vrh

PostPostano: 27 sij 2012, 00:58 

slika

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 1271 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 51  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: