|
|
Stranica: 32/51.
|
[ 1271 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Tulkas
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 00:47 |
|
|
Shvatite sa je ovako moralo biti Sve je učinjeno da tako bude
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 00:52 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10034 Lokacija: Banja Luka
|
Tulkas je napisao/la: Shvatite sa je ovako moralo biti Sve je učinjeno da tako bude Tulkas, nemoj da se patim ,ucini mi.. ...dopisi tamo u onu svoju temu ,ovu lijepu seriju srpskog sporta . PS. I nemoj da ti ruka drhti , jos ce neko, neupucen , pomisliti da ti je mnogo krivo.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 01:09 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 01:17 |
|
|
Croat je napisao/la: da se ova utakmica igrala na neutralnom parketu, vjerojatno bi mi dobili. u budućnost će Hrvatska nastaviti ostvarivati velike uspjehe, a Srbija će se vratiti gdje joj je mjesto u rukometu. ono što je bolno je to što su nas Srbi zaustavili u sportu u kojem smo objektivno jači i spriječili nas da dođemo do 1. naslova na Euru. Tko bi gori sad je doli, a tko doli, gori ustaje
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 01:20 |
|
|
Real gone je napisao/la: Kao i medi-dobriću : Znas odakle je Meda... Mojkovac, taman pred Kanjon Morace, jos ima onaj severno-crnogorski akcenat...a blesav je na golu za medalju Medalju koju uzimamo je pre svega njegovih ruku(i nogu) delo, treba mu spomenik dici pored Arene.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
Real gone
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 01:32 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Medalju koju uzimamo je pre svega njegovih ruku(i nogu) delo, treba mu spomenik dici pored Arene. To sam rekla negde u 40-om minutu utakmice :)...neverovatan lik: "Rekao sam sebi na poluvremenu - Daj bre, vidi šta je ljudi došlo, probudi se!"
_________________ http://farm3.static.flickr.com/2158/217 ... 8538_b.jpg
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 01:38 |
|
|
Real gone je napisao/la: To sam rekla negde u 40-om minutu utakmice :)...neverovatan lik: "Rekao sam sebi na poluvremenu - Daj bre, vidi šta je ljudi došlo, probudi se!" ...a da nema toliko ljudi, ne bi ni upola odbranio... Tipican adrenalin freak, jos se smorio sto u prvom nista skinuo nije, al u drugoj je bio na opasnim drogama. Bila je luda tekma za zivce, ali tenis danas... sigurno nesto ludje sto se tice sporta na ekranu nisam gledao. Rukomet mi je dosao kao prelazak sa horsa na vutru
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 01:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60219 Lokacija: DAZP HQ
|
pokušavam zamislit šta će tek biti na nogometnim utakmicama dogodine. ova količina mržnje koja je danas viđena na tribinima je vjerojatno i veća nego prije 10 godina. slabo se doduše sjećam tih utakmica, nije bilo portala, foruma, youtuba da bi se o tome danima raspravljalo ili nisam dobro upratio, ali ne sjećam se ikakvih ekscesa. sad se ova mržnja generira na našu stranu, pa će biti vraćena dogodine na Maksimiru, a onda će se Srbi napunit s njom i dočekat nas 6 mjeseci kasnije na Marakani ljući nego ikad.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 01:42 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
neće biti gostujućih navijača na kvalama za nogometno SP.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 01:44 |
|
|
Croat je napisao/la: neće biti gostujućih navijača za nogometno SP. nema veze, iako to je upitno, moguće je da nema navijača u organizaciji saveza, ali ne možeš protivničkim navijačima zabraniti dolazak izuzev ako UEFA donese takvu odluku.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 01:45 |
|
|
dudu je napisao/la: pokušavam zamislit šta će tek biti na nogometnim utakmicama dogodine. ova količina mržnje koja je danas viđena na tribinima je vjerojatno i veća nego prije 10 godina. slabo se doduše sjećam tih utakmica, nije bilo portala, foruma, youtuba da bi se o tome danima raspravljalo ili nisam dobro upratio, ali ne sjećam se ikakvih ekscesa. sad se ova mržnja generira na našu stranu, pa će biti vraćena dogodine na Maksimiru, a onda će se Srbi napunit s njom i dočekat nas 6 mjeseci kasnije na Marakani ljući nego ikad. Sve ce se to ubrzo zaboraviti Dudane... Mrznje ima, ni priblizno kao npr 1999 kad se igralo...samo tada i nisu dolazili navijaci... Ovi ekcesi su seli kao dupe na noshu onim ljudima koji se hrane mrznjom, medijska buka i stvarna sranja ce im biti dokaz da su u svojim nesretnim ideologijama u pravu... Al svako cudo za 3 dana...
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 01:47 |
|
|
mislim da se s tom odlukom složila i FIFA, još nije potvrđeno. ljetos sam viđao više nego ikada auta s srpskim tablicama, a bogami neću ove godine
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 01:52 |
|
|
Croat je napisao/la: mislim da se s tom odlukom složila i FIFA, još nije potvrđeno. ljetos sam viđao više nego ikada auta s srpskim tablicama, a bogami neću ove godine sjećam se da smo se tako žestili i na Slovence prije par godina, u stilu, pokidat ćemo vas kad dođete na more, pa nije bilo ništa. do mora ima 5-6 mjeseci, da se desilo u sred ljeta, uopće ne sumnjam da bi auti plivali. uništavat tuđu imovinu je moronski, zato to i rade moroni.
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 01:57 |
|
|
tek sada prepoznah pravu vrijednost BIH tablica
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 05:59 |
|
|
Ja sam već pre utakmice napisao da bi voleo da Hrvatska pobedi , ali Srbija je bila bolja nažalost.
Hteo sam da Hrvatska pobedi jer posle ove tekme neće se prekidati pričati u glupometu vamo kod nas , a to je mučenje i agonija prve vrste.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 10:32 |
|
|
bonislav je napisao/la: doc je napisao/la: Pa mislim da smo to ipak mi. Ne treba zaboraviti da mi od 2003. trajemo i da smo jedini napravili praktički smjenu generacije i to bezbolno. Doduše na vrlo ružan način jer su ti dečki zaslužili oproštaj, a ne ovakvo cigansko ponašanje prema legendama.
Samo je meni krivo što nisu dali sve od sebe, nisu ostavili srce na terenu, sve je to bilo mlitavo u nastavku. Zato i volimo rukometaše. Jer su ginuli na terenu. Ovo nije bilo to. Da, ukakili su se. Ali hajde da budemo objektivni da se nije radilo o običnoj utakmici. Ova utakmica nije pokazatelj. Problem je bio u hrvatskim igračima, a ne kvaliteti srpskih igrača.Onoliko promašaja,kao da su namjerno gađali golmana,smrdi to nekako,ali...Ozračje doduše i nije bilo baš sportsko...Sve u svemu,utakmica koja će se brzo zaboraviti.Nije to to. http://www.novilist.hr/Sport/Rukomet/Bo ... dio-Sesuma
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 12:07 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: dudu je napisao/la: pokušavam zamislit šta će tek biti na nogometnim utakmicama dogodine. ova količina mržnje koja je danas viđena na tribinima je vjerojatno i veća nego prije 10 godina. slabo se doduše sjećam tih utakmica, nije bilo portala, foruma, youtuba da bi se o tome danima raspravljalo ili nisam dobro upratio, ali ne sjećam se ikakvih ekscesa. sad se ova mržnja generira na našu stranu, pa će biti vraćena dogodine na Maksimiru, a onda će se Srbi napunit s njom i dočekat nas 6 mjeseci kasnije na Marakani ljući nego ikad. Sve ce se to ubrzo zaboraviti Dudane... Mrznje ima, ni priblizno kao npr 1999 kad se igralo...samo tada i nisu dolazili navijaci... Ovi ekcesi su seli kao dupe na noshu onim ljudima koji se hrane mrznjom, medijska buka i stvarna sranja ce im biti dokaz da su u svojim nesretnim ideologijama u pravu... Al svako cudo za 3 dana... http://www.youtube.com/watch?v=jbPTHXoYFmgpovuci to! Rođo je bio.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
Gligorije
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 13:24 |
|
Pridružen/a: 26 lip 2010, 13:00 Postovi: 365 Lokacija: Trebinje, Srpska
|
Iz ugla nekog hrvatskog novinara koji je bio u Areni...
Hrvati između Delija i Grobara: 'Oni nisu ni gledali rukomet, nisu skidali pogled s nas!'
Jedan španjolski kolega je bio oduševljen, "ovo je kao folklorna večer". E, kad bi on znao da je to sve samo ne miroljubiva folklorna zabava... Ali kako čovjeku objasniti? Iskreno, nismo znali što mu reći. Osim "uživajte ako vam je lijepo". Nama baš i nije bilo veselo.
Pogotovo kad znate da su vam organizatori stavili da od press-centra do press-tribine morate pješačiti nekoliko minuta, što nije problem, a onda proći kroz cijelu tribinu žestokih srpskih navijača... I moliti Boga da nitko ne primijeti da na akreditaciji piše - CRO. A uz sve to još se moraš kontrolirati da ne bi slučajno disao glasnije kad netko od naših zabije.
A onaj Španjolac... Nekoliko puta je pitao "a što sada viču?" Dragi, ne želiš znati, vjeruj mi. Ne želiš čuti ni ono "ubij ustašu", ni "ubij Hrvate", ni "ubij Hrvata da Šiptar nema brata", ni "Baliću, ustašo", ni "marš na Drinu", ni uvodnu pjesmu na utakmici "Kalašnjikov"... Ne želiš to znati.
I mi smo se trudili da ne čujemo, a na kraju sve što nismo čuli bila je naša himna. Srpski navijači toliko su bili glasni da se "Lijepa naša" doslovno nije čula. Tek smo gore s tribine mogli prepoznati riječi na usnama hrvatskih igrača. Pjevali su sami za sebe. Bar netko. Ono malo hrabrih hrvatskih navijača koji su se usudili doći u Beogradsku arenu, ili možda bolje, oni koje je srpska policija htjela pustiti u svoju zemlju, stajali su gore na vrhu zapadne tribine smješteni između dvije najgore navijačke grupe.
Ti Srbi kao da nisu ni bili došli bodriti svoje rukometaše. Nisu ih ni pogledali cijelu utakmicu. Kao da su im te večeri glavna zabava bili upravo Hrvati. Velik dio njih skinuo je majice i s dvije strane naši navijači bili su opkoljeni vrijeđanjem, psovanjem, "skupljanjem srpskih otpadaka, boca, upaljača..." Svega onoga što su Srbi uspjeli unijeti u dvoranu. A uspjeli su na početku utakmice u jednom trenutku probiti koridor policije, zakačili su se s nekim od naših navijača, na svu sreću, specijalci su brzo smirili situaciju. Uspjeli su Srbi unijeti svoje transparente u Arenu, i šalove i šajkače i...
Hrvati? Ona mala grupa imala je samo dvije zastave obješene na tribinu i jednu u rukama navijača. Sve drugo im je oduzeto.
I da, Srbi su prevarili sve. Nije bila istina da će se kapacitet dvorane smanjiti na ispod 15.000. Dvorana je bila puna, 20.000 Srba jučer je vrijeđalo Hrvatsku.
Europska rukometna federacija izričito je zabranila glavnom spikeru da potiče domaće navijače, no ni to nije upalilo. Prilikom svakog hrvatskog gola ime igrača se gotovo ni nije čulo. Srpskog? Još ih je spiker poticao "ajmo sada svi". Organizatori su tenzije u užarenoj Beogradskoj areni htjeli smiriti i uvodnim apelom, gore na velikom zidu, kapetana srpske reprezentacije Momira Ilića i našeg Igora Vorija. Momira se čulo "podržite u fair play navijanju oba sastava". Vorija? Ništa. Jasno, izviždan je jače nego što je Momir dobio pljesak. A onaj spiker... Zna on kako još više dići Srbe. Iako ih doslovno nije trebalo više dizati, i onako su cijelu utakmicu prestajali. U jednom trenutku oglasio se sa "za one koji ne znaju, vaterpolisti Srbije pobijedili su Italiju", pa još jednom "gore na tribinama su naši teniski asovi Zimonjić, Tipsarević i Troicki, a znate gdje je Nole"... A onda - urnebes! Ne moramo valjda ni reći da nas je Španjolac pitao "hoće li ove tribine izdržati?"...
Hrvatski rukometaši sinoć su igrali dvije utakmice. Jednu protiv Srba, drugu protiv srpskih navijača. Toliko vrijeđanja u 60 minuta... A ti moraš šutjeti i - igrati.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 14:09 |
|
|
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 14:12 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
POL_GASOL je napisao/la: Komunjarska demagogija SDP-a na djelu. Klasičan primjer. Da ne govorim da Index to namjerno potencira masnim slovima, jer u isti totalitarno nazadni rog pušu. Lončar: "Cilj napada je destabilizirati Vladu Zorana Milanovića i vratiti Tuđmana i 90-e"
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 14:17 |
|
|
"Ovaj rukomet, ovo njihovo guslanje u napadu možda prolazi ovde, ali u modernom rukometu – ne! Njima je to dozvoljeno kroz ceo turnir, ti njihovi dugi napadi. Nemoguće je tako igrati, jer te uspavaju, a mi još na kraju primimo gol", bunio se pivot hrvatskog tima Igor Vori, ali je na kraju priznao: "No, to je bila njihova dobra taktika..." i Vori je primjetio guslarsku tradiciju kod Srba.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 14:19 |
|
|
BBC je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Komunjarska demagogija SDP-a na djelu. Klasičan primjer. Da ne govorim da Index to namjerno potencira masnim slovima, jer u isti totalitarno nazadni rog pušu. Lončar: "Cilj napada je destabilizirati Vladu Zorana Milanovića i vratiti Tuđmana i 90-e"Ma to su ta smeća od rvatskih medija, dno dna, prvo su danima namjerno pumpali atmosferu prije utakmice i dizali tenzije, a sad će danima dizati Srbiju u nebesa i servirati *** ološu, jebo im ja mater, ovi hrvati baš nemaju sreće sa medijima, ma Hrvatska je postavljena na krivim temeljima i gotovo.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 14:20 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Ne brinem se zbog njih. Josipoviću i sličnim "antifašistima" će narodi uvijek pokvariti raspoloženje. Sreća Hrvatima da Srbi sami više ne žele i ne jebu tu Jugu 2%. Pa se mogu jebati što god da pišu. Srbi ih samo koriste za bolju poziciju "u regiji".
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
mario_cro
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 15:04 |
|
Pridružen/a: 02 lip 2011, 13:01 Postovi: 3675 Lokacija: Edmonton,Alberta,Canada
|
Croat je napisao/la: tek sada prepoznah pravu vrijednost BIH tablica Moraš imat i opremu za to , recimo krunicu objesiš unutra da znaju da si naš kad si u RH . A opet kad ideš u Srbiju objesiš unutra sliku Ratka Mladića ,a u Sarajevu netrebaš glumit,samo skineš sve. Nitko ne zna tko si ...
_________________ "Nisu svi koji lutaju izgubljeni"
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 15:20 |
|
|
Hrvati između Delija i Grobara: 'Oni nisu ni gledali rukomet, nisu skidali pogled s nas!'
Jedan španjolski kolega je bio oduševljen, "ovo je kao folklorna večer". E, kad bi on znao da je to sve samo ne miroljubiva folklorna zabava... Ali kako čovjeku objasniti? Iskreno, nismo znali što mu reći. Osim "uživajte ako vam je lijepo". Nama baš i nije bilo veselo.
Pogotovo kad znate da su vam organizatori stavili da od press-centra do press-tribine morate pješačiti nekoliko minuta, što nije problem, a onda proći kroz cijelu tribinu žestokih srpskih navijača... I moliti Boga da nitko ne primijeti da na akreditaciji piše - CRO. A uz sve to još se moraš kontrolirati da ne bi slučajno disao glasnije kad netko od naših zabije.
A onaj Španjolac... Nekoliko puta je pitao "a što sada viču?" Dragi, ne želiš znati, vjeruj mi. Ne želiš čuti ni ono "ubij ustašu", ni "ubij Hrvate", ni "ubij Hrvata da Šiptar nema brata", ni "Baliću, ustašo", ni "marš na Drinu", ni uvodnu pjesmu na utakmici "Kalašnjikov"... Ne želiš to znati.
I mi smo se trudili da ne čujemo, a na kraju sve što nismo čuli bila je naša himna. Srpski navijači toliko su bili glasni da se "Lijepa naša" doslovno nije čula. Tek smo gore s tribine mogli prepoznati riječi na usnama hrvatskih igrača. Pjevali su sami za sebe. Bar netko. Ono malo hrabrih hrvatskih navijača koji su se usudili doći u Beogradsku arenu, ili možda bolje, oni koje je srpska policija htjela pustiti u svoju zemlju, stajali su gore na vrhu zapadne tribine smješteni između dvije najgore navijačke grupe.
Ti Srbi kao da nisu ni bili došli bodriti svoje rukometaše. Nisu ih ni pogledali cijelu utakmicu. Kao da su im te večeri glavna zabava bili upravo Hrvati. Velik dio njih skinuo je majice i s dvije strane naši navijači bili su opkoljeni vrijeđanjem, psovanjem, "skupljanjem srpskih otpadaka, boca, upaljača..." Svega onoga što su Srbi uspjeli unijeti u dvoranu. A uspjeli su na početku utakmice u jednom trenutku probiti koridor policije, zakačili su se s nekim od naših navijača, na svu sreću, specijalci su brzo smirili situaciju. Uspjeli su Srbi unijeti svoje transparente u Arenu, i šalove i šajkače i...
Hrvati? Ona mala grupa imala je samo dvije zastave obješene na tribinu i jednu u rukama navijača. Sve drugo im je oduzeto.
I da, Srbi su prevarili sve. Nije bila istina da će se kapacitet dvorane smanjiti na ispod 15.000. Dvorana je bila puna, 20.000 Srba jučer je vrijeđalo Hrvatsku.
Europska rukometna federacija izričito je zabranila glavnom spikeru da potiče domaće navijače, no ni to nije upalilo. Prilikom svakog hrvatskog gola ime igrača se gotovo ni nije čulo. Srpskog? Još ih je spiker poticao "ajmo sada svi". Organizatori su tenzije u užarenoj Beogradskoj areni htjeli smiriti i uvodnim apelom, gore na velikom zidu, kapetana srpske reprezentacije Momira Ilića i našeg Igora Vorija. Momira se čulo "podržite u fair play navijanju oba sastava". Vorija? Ništa. Jasno, izviždan je jače nego što je Momir dobio pljesak. A onaj spiker... Zna on kako još više dići Srbe. Iako ih doslovno nije trebalo više dizati, i onako su cijelu utakmicu prestajali. U jednom trenutku oglasio se sa "za one koji ne znaju, vaterpolisti Srbije pobijedili su Italiju", pa još jednom "gore na tribinama su naši teniski asovi Zimonjić, Tipsarević i Troicki, a znate gdje je Nole"... A onda - urnebes! Ne moramo valjda ni reći da nas je Španjolac pitao "hoće li ove tribine izdržati?"...
Hrvatski rukometaši sinoć su igrali dvije utakmice. Jednu protiv Srba, drugu protiv srpskih navijača. Toliko vrijeđanja u 60 minuta... A ti moraš šutjeti i - igrati.
Apsolutno potpis za sve.. Ali treba dodati da je ovo sve jako dobro rezirano jos od ranije.. Vidjevsi da je odnio vrag salu da pored svega cijela armija HR navijaca dolazi u Srbiju, i bez onih najvatrenijih, moralo se nesto uciniti. Napadi, paljenja auta koje je trajalo par dana, sve je bilo dio plana koji je doveo do onoga sto je sinoc ucinjeno.. Zaplasi, stvori abnormalnu situaciju, lazi, obecavaj, pa opet lazi.. Sve je to dobra finta srpskih rezisera. Smanjenje kapaciteta dvorane zbog sigurnosti da bi lafo 1000-1500 Hrvata moglo doci kako ih i sljeduje bila je patka.. Sve je to vec bilo odradjeno i namjesteno da cak srpske navijacke skupine budu do onih malobrojnih Hr navijaca.. Kako je moguce toliko lagati i da nasi padnu na foru kada su Srbi vec sve unaprijed znali. I da ce biti svih 20.000 i da ce samo 200 ljudi iz HR biti pusteno u dvoranu (to dokazuju ona vracanja buseva koji su vec usli u Srbiju) Znate, bila bi druga prica da je bilo tih 1500 HR navijaca i da je kapacitet, kako je receno zbog sigurnosti, smanjen na 15000.. Velika bi to razlika bila, ne bi bilo tolikog pritiska, Hravtima bi bilo lakse pa bi, nedaj Boze, na sv. Savu mogli oplest Srbe na njihovom terenu. Sto je sigurno sigurno.. Da ne govorim o mnostvu ravnogorskih salova koje vidjeh na tribinama,a receno je da nece biti nicega sem drzavnih zastava. To je vazilo samo da one koje treba pobit. Dakle Hrvate Ima toga toliko sto ce mo zaboravit uskoro. I opet ce pizde za crvenih karpeta soliti nam pamet kako je u Srbiji gotiva , kako je uzivanje. Mozda jeste gotiva raznim novinarima koji se napiju i nazderu dobiju interviju u BG i na kraju se naguze i bude im super. Mamu vam jebem glupu reportersku. dajte sad jedan kratki filmic napravite da se vidi kako su dobra braca preko Drine, jebali vam oni mater. A mi i dalje organizirajmo sve fino i realno, uvlacimo se , izigravajmo uljudbu na nivou, pizda vam materina retardirana
Jos nesto.. A mi vristimo i dalje po novinama kad neko povikne ZA DOM , pravimo emisije, razgovaramo, prepiremo se.. Mislite da ce srbi i rijec progovoriti o onim cetnickim orgijama u BG areni.. Hoce qrac moj
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|