|
|
Stranica: 31/51.
|
[ 1271 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 27 sij 2012, 23:33 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Gligorije je napisao/la: Danas je Sveti Sava, što se drugo moglo očekivati Pobeda Noleta, vaterpolista i rukometaša. U nedjelju 3 finala... U rukometu je sad omjer u međusobnim duelima 5-3 za Srbiju. Slavi se danas i u Trebinju, a vjerujem i u cijeloj Srpskoj koja je uvijek uz našu majku Srbiju Bolje bi vam bilo da ste u Trebinju odrzali parastos Srdjanu Aleksicu jebo te Sveti Sava da te jebo ...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 27 sij 2012, 23:34 |
|
|
Gligorije je napisao/la: Slavi se danas i u Trebinju, a vjerujem i u cijeloj Srpskoj koja je uvijek uz našu majku Srbiju U Banja Luci gori zemlja
|
|
Vrh |
|
|
zlatni_ljiljan
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 27 sij 2012, 23:38 |
|
Pridružen/a: 24 svi 2010, 20:48 Postovi: 2935 Lokacija: predvorje dzeneta
|
Tulkas je napisao/la: A nivo je podjebavat ljude koji su protjerani ili one koji su izgubili bitku od 10 puta jačeg protivnika.Jel Ljiljane Ja ti nivoa serem ti se na nivo. Provociras ko da rata vidio nisi pa neznas kako je. Nikad ne bi spomenuo ništa slično da ti znaš stat kad treba al neznas. Nemoj bogati vise da podjebavas jer onda pišem ono sto ne mislim Sta ti stvarno mislis da je meni drago sto je Banja Luka chetnichko gnjezdo? E moj Tulkas volio bi ja da je B Luka ono sto je bila znam ja sta su oni radi ljudima koji su ostali u Banja Luci,i neka si izasao ja ti ne zamjeram ,ja sam samo ljut i na moje i na tvoje sto se nisu organizirali na vrijeme i sprijecili masakar po Banja Luci ,znam ja da su oni palili i casne sestre i fratre i neduzne ljude,ja to ne bi pozelio svome najgorem dushmaninu a kamoli nekom neduznog banjaluchaninu poput tebe...jebiga izvini ako sam te uvrijedio,evo ljudski je priznati gresku ...
_________________ Bismillahi rrahmani rrahim Kul huvallahu Ehad Allahu Samed Lem Jelid Ve Lem Juled Vel Lem Jekullehu Kufuven Ehad
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 27 sij 2012, 23:39 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
A što pizdite na "marš na Drinu". Nije "marš na Drinu" promašivao zicere, niti bio na hrvatskom golu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 27 sij 2012, 23:41 |
|
|
Ode mi ekipa, potegli smo pivo za medalju, jos je vruca glava, danas posle onog suludog tenisa i vaterpola jos samo je falio ovaj derbi Bolje ste poceli, odbrana i golman su nam bili rupcage, u napadu sporo i bezidejno... vi konkretnije u napadu, ali odbrana slaba, dali smo vam najvise golova od svih ekipa u prvom poluvremenu, i to posle klimave organizacije napada... Psiholoski presudan je bio pocetak drugog poluvremena, imali smo prvi napad, Prodanovic promasi sa krila, napravite kontru, i Stanic brani zicer...od tada vasa igra nema ni glavu ni rep, Ilic i Vujin buse odbranu, Cutura probija kroz sir, golmani nesto najgore sto sam ikad gledao u rukometu. Nije smak sveta, osvojili ste vrecu trofeja, zajebano je pregrmeti ovakav poraz gde ste pali bez ispaljenog metka, ali kad se ohlade glave, proci ce i to. Za Srbe ovo je velika pobeda u sportu gde 10 godina smo anonimusi, trebalo je podneti citav pritisak, igraci neiskusni u ovakvim situacijama, videlo se onaj nesretnik u prvom napadu kako dobi iskljucenje, navali ko terijer... Ne znam sta mozemo u finalu, ali i ovo je vise nego sto je iko ocekivao, a ja priznajem da sam do pocetka prvenstva maksimalno podcenio nasu ekipu, koja nije vrhunska, ali timski duh ih nosi na krilima.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 27 sij 2012, 23:42 |
|
|
Ajde nemojte o ratu i tim sranjima...jel svaka tema mora time da se usere?!
|
|
Vrh |
|
|
ManInBlack
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 27 sij 2012, 23:44 |
|
|
Ima ovdje fino postova za brisati, a bome i kandidata za hlađenje..
_________________ Sanjam da pripojim RH BiH
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 27 sij 2012, 23:47 |
|
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Tulkas je napisao/la: A nivo je podjebavat ljude koji su protjerani ili one koji su izgubili bitku od 10 puta jačeg protivnika.Jel Ljiljane Ja ti nivoa serem ti se na nivo. Provociras ko da rata vidio nisi pa neznas kako je. Nikad ne bi spomenuo ništa slično da ti znaš stat kad treba al neznas. Nemoj bogati vise da podjebavas jer onda pišem ono sto ne mislim Sta ti stvarno mislis da je meni drago sto je Banja Luka chetnichko gnjezdo? E moj Tulkas volio bi ja da je B Luka ono sto je bila znam ja sta su oni radi ljudima koji su ostali u Banja Luci,i neka si izasao ja ti ne zamjeram ,ja sam samo ljut i na moje i na tvoje sto se nisu organizirali na vrijeme i sprijecili masakar po Banja Luci ,znam ja da su oni palili i casne sestre i fratre i neduzne ljude,ja to ne bi pozelio svome najgorem dushmaninu a kamoli nekom neduznog banjaluchaninu poput tebe...jebiga izvini ako sam te uvrijedio,evo ljudski je priznati gresku ... Sto reče dzoni nije tema. I ja sam malo prije pretjero i nije trebalo Samo još jedno. Ja nisam otjeran niti sam bez ispaljenog metka napustio bih U bl nije se moglo ništa Em Srba najviše Em JNA i kasarni punih vojske kolko ti srce želi. Eto toliko
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
Gligorije
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 27 sij 2012, 23:55 |
|
Pridružen/a: 26 lip 2010, 13:00 Postovi: 365 Lokacija: Trebinje, Srpska
|
zlatni_ljiljan je napisao/la: Gligorije je napisao/la: Danas je Sveti Sava, što se drugo moglo očekivati Pobeda Noleta, vaterpolista i rukometaša. U nedjelju 3 finala... U rukometu je sad omjer u međusobnim duelima 5-3 za Srbiju. Slavi se danas i u Trebinju, a vjerujem i u cijeloj Srpskoj koja je uvijek uz našu majku Srbiju Bolje bi vam bilo da ste u Trebinju odrzali parastos Srdjanu Aleksicu jebo te Sveti Sava da te jebo ...
|
|
Vrh |
|
|
Tulkas
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 00:10 |
|
|
Ajde dobro georgije dosta i tebe i Save i drave
_________________ Serbian are nationalists. It is impossible to argue with Serbians because they are without understanding. Since they respect only force, the same method should be used when dealing with them."
|
|
Vrh |
|
|
bonislav
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 00:16 |
|
|
Čemu uzrujavanje? Zbog poraza u četničkom grotlu? Pa Slovenci u 20 godina nisu vidjeli polufinala e ali kada je EP bilo kod njih onda su bili u finalu. Prije i poslije toga kita. A tek Tunis...SP u Tunisu i eto Tunižana u polufinalu i igraju za broncu. Srbija se mora dokazat izvan pashaluka. Do sada je, budimo iskreni, pokazala više od Tunisa.
|
|
Vrh |
|
|
Robert Te Diro
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 00:17 |
|
|
Volio bih vidjeti da hrvatska reprezentacija jednom izvuče maksimum kako to rade Srbi. Ljudi dođu u finale EP s tri igrača. Ali ovdje ne počinje i ne staje rukomet, vidjet ćemo tko će u narednom periodu biti bolja repka, tko će imati kontinuitet i bolje rezultate idućih godina.
_________________ U vražju mater!
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 00:22 |
|
|
bonislav je napisao/la: Čemu uzrujavanje? Zbog poraza u četničkom grotlu? Pa Slovenci u 20 godina nisu vidjeli polufinala e ali kada je EP bilo kod njih onda su bili u finalu. Prije i poslije toga kita. A tek Tunis...SP u Tunisu i eto Tunižana u polufinalu i igraju za broncu. Srbija se mora dokazat izvan pashaluka. Do sada je, budimo iskreni, pokazala više od Tunisa. Bonika, tesko ti je a Stvarno ne mogu da ti pomognem...
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 00:25 |
|
|
I umjesto da traže gdje su naše pogreške pa da se isprave i ne ponove opet neki ismijavaju Srbiju zato što je razbucala hrvatsku u njenom sportu, ne kontam
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 00:28 |
|
Pridružen/a: 18 srp 2009, 15:14 Postovi: 5156 Lokacija: Na dženazi BiH
|
Tenis, vaterpolo, rukomet... sad Anđa može da snimi film kako Srbin siluje CIJELI SVIJET!
|
|
Vrh |
|
|
bonislav
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 00:29 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: bonislav je napisao/la: Čemu uzrujavanje? Zbog poraza u četničkom grotlu? Pa Slovenci u 20 godina nisu vidjeli polufinala e ali kada je EP bilo kod njih onda su bili u finalu. Prije i poslije toga kita. A tek Tunis...SP u Tunisu i eto Tunižana u polufinalu i igraju za broncu. Srbija se mora dokazat izvan pashaluka. Do sada je, budimo iskreni, pokazala više od Tunisa. Bonika, tesko ti je a Stvarno ne mogu da ti pomognem... Ma Srbi su najjači, najlepši i najbolji igrači. Samo zbog globalne zavere nisu mogli da dođu do izražaja izvan Srbije, sada u Srbiji su pokazali kako ste najbolji. Zavera protiv slovenskog, srpskog i tuniškog naroda je opšte poznata. Opet će bit prizemljenje i opet će bit krivi judeomasoni.
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 00:30 |
|
|
|
Vrh |
|
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 00:31 |
|
|
bonislav je napisao/la: Ma Srbi su najjači, najlepši i najbolji igrači. Samo zbog globalne zavere nisu mogli da dođu do izražaja izvan Srbije, sada u Srbiji su pokazali kako ste najbolji. Zavera protiv slovenskog, srpskog i tuniškog naroda je opšte poznata. Opet će bit prizemljenje i opet će bit krivi judeomasoni. A da pokusas da cestitas ko covek Nije tesko, pokusaj...
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 00:32 |
|
|
Gospodine Bonislave, znam da vam je teško i razumijem vaš bol
|
|
Vrh |
|
|
bonislav
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 00:33 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Gospodine Bonislave, znam da vam je teško i razumijem vaš bol Hvala na razumijevanju.
|
|
Vrh |
|
|
bonislav
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 00:34 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: bonislav je napisao/la: Ma Srbi su najjači, najlepši i najbolji igrači. Samo zbog globalne zavere nisu mogli da dođu do izražaja izvan Srbije, sada u Srbiji su pokazali kako ste najbolji. Zavera protiv slovenskog, srpskog i tuniškog naroda je opšte poznata. Opet će bit prizemljenje i opet će bit krivi judeomasoni. A da pokusas da cestitas ko covek Nije tesko, pokusaj... Izvan četničkog gnijezda uvijek!
|
|
Vrh |
|
|
doc
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 00:35 |
|
|
Pa mislim da smo to ipak mi. Ne treba zaboraviti da mi od 2003. trajemo i da smo jedini napravili praktički smjenu generacije i to bezbolno. Doduše na vrlo ružan način jer su ti dečki zaslužili oproštaj, a ne ovakvo cigansko ponašanje prema legendama.
Samo je meni krivo što nisu dali sve od sebe, nisu ostavili srce na terenu, sve je to bilo mlitavo u nastavku. Zato i volimo rukometaše. Jer su ginuli na terenu. Ovo nije bilo to.
_________________ Do godine u Herceg Bosni.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 00:36 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Mogli ste primjetiti da što je više minutaže Balić dobivao na utakmicama to je njima svima išlo teže i katastrofalno. Treba mu podići spomenik u Zagrebu jer je zaslužio i reći mu Zbogom. Godine svoje rade, veliki ego svoje, i pušenje ostavi trag.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
bonislav
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 00:38 |
|
|
doc je napisao/la: Pa mislim da smo to ipak mi. Ne treba zaboraviti da mi od 2003. trajemo i da smo jedini napravili praktički smjenu generacije i to bezbolno. Doduše na vrlo ružan način jer su ti dečki zaslužili oproštaj, a ne ovakvo cigansko ponašanje prema legendama.
Samo je meni krivo što nisu dali sve od sebe, nisu ostavili srce na terenu, sve je to bilo mlitavo u nastavku. Zato i volimo rukometaše. Jer su ginuli na terenu. Ovo nije bilo to. Da, ukakili su se. Ali hajde da budemo objektivni da se nije radilo o običnoj utakmici. Ova utakmica nije pokazatelj.
|
|
Vrh |
|
|
Croat
|
Naslov: Re: Europsko prvenstvo u rukometu 2012. - Srbija Postano: 28 sij 2012, 00:43 |
|
|
da se ova utakmica igrala na neutralnom parketu, vjerojatno bi mi dobili. u budućnost će Hrvatska nastaviti ostvarivati velike uspjehe, a Srbija će se vratiti gdje joj je mjesto u rukometu. ono što je bolno je to što su nas Srbi zaustavili u sportu u kojem smo objektivno jači i spriječili nas da dođemo do 1. naslova na Euru.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|