|
|
Stranica: 29/41.
|
[ 1015 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 23 sij 2024, 11:46 |
|
|
Citat: Kljaić za 24sata: 'Izborniče, budi frajer i sad daj ostavku. A ako želite medalju, moj broj znate' https://www.24sata.hr/sport/kljaic-za-2 ... ate-960178I nakon Perkovca, Perkovac.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 24 sij 2024, 04:31 |
|
|
Držin stranu Perkovcu. Krivin igrače za rizultat. Pa ne može trener umisto njih točno dodat loptu, ni kretat se, ukrižavat. Postojidu kombinacije koje se uigravadu na treninzima.
Niki će krivit obranu, ali gotovo sve reprezentacije su gotovo na svakoj utakmici primile priko 28 golova. Čudnovatost ovega prvenstva je dosta nerišenih utakmica. Šćeta, jer smo na ovemu prvenstvu dobili/otkrili izvrsne vratare koji moredu skupit redovno po 12 obranjenih po utakmici i 30 do 40% obrana. Protiv Mađarske nismo bili loši, vratari su izvrsno branili. Jbg, mađarski vratar je protiv nas obrania 15 baluna. Izborniku zamiran šta nije stavia korpulentneg Šipića hrvat se s još korpulentnijin Banhidijen, nego umisto njega puno igrače prosične mase. Protiv Islanda smo se držali, ali kad god smo ih imali slomit, blesavi sudac dade poguranac Islandu. Kad smo bili u egalu i privrćali igru na našu stranu. Ono, umisto svirat Islanđaniman obranu iz prostora ili priznat gol koji smo u toj akciji ipak dali, on nami oduzima loptu. Pa koje probijanje, ovaj se brani iz vratareva prostora. Drugi slučaj, dvojica Islanđana najašidu na našeg igrača, pivota, od česa jedan je nogaman u vratareven prostoru. Naš ipak uspije dat gol pucajuć s poda. Ishod? Nije prizna gol, nima iskjučenja, nima sedmerca, nego lopta na devet metara. Mislin, sr*nje. Ako će nas Island pobidit jer je boji, neka pobidi, ali ne ovako. Francusku smo imali dobit, priča opet ista. Kad ih napokon imamo dobit, onda cilo vrime dobijadu pogurance koji ih držidu iznad vode. Utakmica s Austrijon nije bila naša loša igra. Pokazalo se da je Austrija mnogima uzela miru, i ako ju je itko uspia dobit, nije to lako, niti Francuzi. Vratar ih je spasia protiv nas.
Tako da nije situacija toliko crna. Nije bilo bezveznih šuteva koji su išli pored ili priko branke. Na dvi utakmice protivnički vratari su izvrsno branili, u bitnin situacijaman, obrane nisu bile one kad si puca u vratara, nego baš prave.
Nami je najveći propust tvrdoglavo igranje bez vratara. Inače oduvik mi najsmušenije igramo od svih reprezentacija kad izvadimo vratara, bez obzira na izbornika, uvik uspijemo izgubit loptu. Isto ka' da protiv nas protivnička obrana ima sto ruku pedeset vrlo dugih za nan ukrast balun prid noson, pedeset kratkih, za one balune koji prolazidu blizu tila pa ih i tad uhvatidu. Drugi problem su tehničke pogriške. Dosta dotiče i ovo prvo, no to se zbiva i kad smo s normalnin brojen igrača ili s igračen više. Prikoviše izgubjenih baluna našon pogriškon. Krivo dodana, prisičedu nan balune... Pa ne more to izbornik ih učit, to se uči u pioniriman.
Usprkos svemu, vidia san niku dobru crtu u svoj našoj igri. Pa nismo slučajno tukli Španjolsku, nismo s Francuzima bili cilo vrime u egalu i ukrcali in 33 gola slučajen. Zato san neka Perkovac opstane. Čovik je trener godine u Švicarskoj. Švicarska je reprezentacija je namučila našeg arciprotivnika Francuze.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 24 sij 2024, 12:00 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 41107 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Za rezultat je uvijek kriv izbornik koliko i igrači, samo što njega možeš zamijeniti a većinu igrača ne.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 24 sij 2024, 13:43 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Zato san neka Perkovac opstane. Čovik je trener godine u Švicarskoj. Švicarska je reprezentacija je namučila našeg arciprotivnika Francuze. Ne znači ako si najbolji u Švicarskoj da ćeš uspjeti u Hrvatskoj, u rukometu ili bilo čemu. Dapače, svako uvođenje švicarskih , njemačkih ili skandinavskih metoda u naše reprezentacije s loptom osuđeno je na propast. Mi imamo rezultate kad imamo prave vođe na terenu, a izbornik se previše ne petlja u posao kako će tko igrati nego u jednoj ruci drži krunicu, a u drugoj iskaznicu HDZ-a. Imamo 3 takva izbornika koji su osvajali medalje kao dokaz.
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 24 sij 2024, 14:23 |
|
|
Šta se dogodilo sa Šipićem? Ubojit u napadu, ovo šrvenstvo gotovo da nije ušao, a ne priča se da je ozlijeđen?
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 24 sij 2024, 17:06 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: Sokolić je napisao/la: Zato san neka Perkovac opstane. Čovik je trener godine u Švicarskoj. Švicarska je reprezentacija je namučila našeg arciprotivnika Francuze. Ne znači ako si najbolji u Švicarskoj da ćeš uspjeti u Hrvatskoj, u rukometu ili bilo čemu. Dapače, svako uvođenje švicarskih , njemačkih ili skandinavskih metoda u naše reprezentacije s loptom osuđeno je na propast. Mi imamo rezultate kad imamo prave vođe na terenu, a izbornik se previše ne petlja u posao kako će tko igrati nego u jednoj ruci drži krunicu, a u drugoj iskaznicu HDZ-a. Imamo 3 takva izbornika koji su osvajali medalje kao dokaz. Perkovcu bih da povirenje, neka odigramo kvalifikacije. Nama večeras više odgovara poraz jer bismo ušli u kvalifikacije za Olimpijske igre i ne bismo trebali čekati da Egipat postane prvak Afrike?
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 24 sij 2024, 17:15 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 41107 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Austrija izgubila, na kraju se sve poklopilo, da smo dobili Island još uvijek bi bili u igri za polufinale.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 24 sij 2024, 17:34 |
|
|
Poštujem Perkovca, al s druge strane ne možeš onako loše igrat s igračem više i to stalno kroz cijeli turnir. Nama bi najbolje bilo da nisu uopće isključivali protivničke igrače.
Koje uopće ostao od naših trenera, a da je ozbiljan trener ??
Šoštarić (izbornik cura) Obrvan Lino (opet)
Od igrača
Pere Metličić Ivano Šola Lacković Goluža (opet) Smajlagić Kljajić Dominiković
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 24 sij 2024, 19:14 |
|
|
Godinama su opstruirali Zvonimira Serdarušića, koji je vodia moćneg Kiela i PSG-a u zadnjih 10 godina. Navodno su glasni likovi iz generacije svitskih prvaka pričili da on vodi hrvatsku reprezentaciju.
Inače, mađarski vratar Bartucz protiv nas 15 obrana, posli nas na slidećoj utakmici 5 obrana, danas je na samo jednoj obrani.Jbg.
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 24 sij 2024, 21:50 |
|
|
Kuzmanović 22 obrane, 48% protiv Njemačke.
Kakvog vratara smo dobili.
Hrvatski Omeyer u nastajanju samo zgodniji.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 24 sij 2024, 22:12 |
|
|
Kuzma Show - Kuzma Kaos Pobijedit Njemačku sa 82 mil. stanovnika nije mala stvar, sad kvale za OI
|
|
Vrh |
|
 |
krstjanin
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 25 sij 2024, 07:28 |
|
|
Njemci danas cvile, a jucer puni euforije kao Hrvatsku ce pojesti  doduse svejedno idu u polufinale
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 25 sij 2024, 07:53 |
|
|
hahah samo u nas se može radit drama oko golmana u nebitnoj utakmici di si već ispa
Dok god hrvatski rukomet bude rk zagreb nema tu kruva
|
|
Vrh |
|
 |
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 25 sij 2024, 08:27 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Kuzmanović 22 obrane, 48% protiv Njemačke.
Hrvatski Omeyer u nastajanju samo zgodniji. Onda kad Kuzmanović skine 22 lopte u finalu SP-a, OI ili EP-a moći ćemo reći da imamo novog Omeyera.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
 |
Noname01
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 25 sij 2024, 11:39 |
|
|
Gaugamela93 je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Kuzmanović 22 obrane, 48% protiv Njemačke.
Hrvatski Omeyer u nastajanju samo zgodniji. Onda kad Kuzmanović skine 22 lopte u finalu SP-a, OI ili EP-a moći ćemo reći da imamo novog Omeyera. Oni prijašnji ni na treningu nisu mogli obraniti 22. Stvar je da smo na većini ostalih pozicija banana. Ne znam kako netko može izjaviti da je zadovoljan ovim prvenstvom. 2-3 igrača su se nešto malo pokazala,a ovo ostalo zesca truba većinu tekmi.
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 25 sij 2024, 11:42 |
|
|
daramo je napisao/la: Austrija izgubila, na kraju se sve poklopilo, da smo dobili Island još uvijek bi bili u igri za polufinale. po meni je osnovni problem naših što nisu znal itaktizirati. potrošili su se mentalno i fizički protiv Francuza, i ond aprsnuli na Mađarskoj i Islandu. umjesto da su Francuzima pustili 20 razlike ako treba, i fokusirali se na ono di je bitno. osnovni nedostaci - fizička sprema, nedostatak uigranih akcija i previše promašenih zicera i tehničkih greški.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 25 sij 2024, 12:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 60866 Lokacija: DAZP HQ
|
Meni nedostaje talenta, ne vidim neki prevelik potencijal, sad imamo golmane, a nemamo ekipu za viši nivo. Pored raspoloženih golmana mi smo gubili, jučer nas je golman na silu odveo do pobjede.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 25 sij 2024, 12:35 |
|
|
Treba biti realan pa reći da nama fale igrači. David Mandić prvo krilo i vjerojatno prvi obrambeni igrač. Dva lijeva beka iz Bundeslige Šarac i Jaganjac, prvi desni Martinović ozlijeđen, Kuzmanović isto dođe pred kraj. Sad kažu da i Šipić ima problema s ramenom.
Previše za nas jer nemamo toliku širinu.
Klarica se lijepo pokazao.
Očito da imamo problema s greškama, igračem više, fizičkom spremom.
Pravo pitanje danas postavljeno je kako to da Hrvatska uvijek ima problema s bolestima. Uvijek na prvenstvu mi završimo sa igračima pod temperaturom. Kako Francuzi, Danci, Šveđani i ostali nikad nisu bolesni.
|
|
Vrh |
|
 |
Imota
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 25 sij 2024, 12:46 |
|
|
Neno Kljaić da intervju i jedini ima muda spomenit prasca Gopca. Ostala rukometna zaajednica šuti jer su hrpa pičaka, tako i igraju.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 25 sij 2024, 14:56 |
|
|
Gaugamela93 je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Kuzmanović 22 obrane, 48% protiv Njemačke.
Hrvatski Omeyer u nastajanju samo zgodniji. Onda kad Kuzmanović skine 22 lopte u finalu SP-a, OI ili EP-a moći ćemo reći da imamo novog Omeyera. ..opce ne gledaš utakmice Kuzmanović je konstanta i protiv Francuza je branio na istoj razini…mandic se nije potvrdio al svejedno golmani su vrh…problem je bio Cindrić i Karacic koji nisu u formi il ne mogu vise…
|
|
Vrh |
|
 |
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 25 sij 2024, 20:08 |
|
|
laganini je napisao/la: Gaugamela93 je napisao/la: Onda kad Kuzmanović skine 22 lopte u finalu SP-a, OI ili EP-a moći ćemo reći da imamo novog Omeyera. ..opce ne gledaš utakmice Kuzmanović je konstanta i protiv Francuza je branio na istoj razini…mandic se nije potvrdio al svejedno golmani su vrh…problem je bio Cindrić i Karacic koji nisu u formi il ne mogu vise… Kakve veze imaju Francuzi sa mojim hipotetičkim razmišljanjem. Usput, slažem se kako fali kvalitete na drugim pozicijama osim golmana da bi se napravio dobar rezultat.
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 25 sij 2024, 21:15 |
|
|
Ja imam dojam da nešto nije leglo sa stručnim stožerom, nismo mi bili toliko loši kako većina vas sad tvrdi. Realno bili smo unutra cijelo vrijeme, pa čak imali dobivene neke utakmice 3 razlike protiv Austrije do kraja 3min i mi damo 2 lopte za kontru. Mađare smo imali 2 puta po 4-5 razlike i tek pred sam kraj izjednače i povedu i mi ih gurnemo u pobjedu tehničkim greškama. Što se tiče fizičke spreme niko se nije tužio od naši, a i rotirali smo dosta, vjerovatno prvi put da imamo punu klupu na nekom prvenstvu. Mišićna masa nekih igrača, Maraš, Glavaš, Karlica, Nančinović i još neki je više za odbojku a ne rukomet. U modernom rukometu rame ti mora bit ko koljeno kad ga saviješ, a prsa ko da ti je neko guzicu zalipio na njih. Luka Cindrić na početku razvoja  Luka Cindrić nakon razvoja (pogledaj vrat, pogledaj ramena, pogledaj nadlakticu, pogledaj prsa) s tim da je Luka tehničar, razigravač, a ovi ostali čisti vanjski šuteri, pivoti ili obrambeni igrači.  Jača vrat, prsa i ramena ima (jedan od najniži) Čupić krilo od Maraša vanjskog pucača  Gledaj Mikkel Hansena prsa, ramena, ruke (vrat se ne vidi od kose) koja je to snaga za napad i obranu 
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 26 sij 2024, 02:46 |
|
|
Radosnije smo se vratili s europskog prvenstva nego da smo osvojili zlato. Tiliko nas je razgalia Kuzme obranaman da ni poraz nas ne bi rastužia. Hvala Isusu, da napokon imamo vratara koji će skidat žive lopte iz mat-situacija u psihološki bitnon ttenutku. Držat makega branit do njegove 40.godine, ovakvi dolazidu jednon u 30 godina.
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 29 sij 2024, 05:00 |
|
|
Francuzi prvaci. Moran reć da onoliko koliko san gleda utakmicu, da su sudci naginjali Francuzima. Nisu zaustavjali vrime kad su Danci imali napad, olako su Dancima uzeli loptu u zadnjen pridzadnjen napadu u regularnen dilu utakmice zbog pasivnosti. Naprotiv, Francuzima su kad su hvatali zaostatak, tolerirali šta su rastegli napad, pa dodaj, pa vodi balun, pa... Idu mi na niku stvar i jedni i drugi, ali neka malo i skandinavski lobi ositi nepravdu.
Hrvatskoj ostaje za ponos da iako su 11., da su joj trojica igrača nominirani u idealnu momčad: Kuzmanović, Načinović i Šoštarić.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 29 sij 2024, 19:36 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 13:26 Postovi: 7560 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
U kvalifikacijama za OI ,14.3-17.3. protivu Njemačke, Austrije i Alžira. Dvije najbolje idu u Paris.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|