|
|
Stranica: 32/41.
|
[ 1015 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 19 ožu 2024, 14:44 |
|
|
Citat: Jakosna grupa 1: Danska / Španjolska
Jakosna grupa 2: Hrvatska / Norveška
Jakosna grupa 3: Mađarska / Njemačka
Jakosna grupa 4: Slovenija / Francuska
Jakosna grupa 5: Švedska / Egipat
Jakosna grupa 6: Argentina / Japan
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
 |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 19 ožu 2024, 17:00 |
|
|
Spoljaric kao zamjenik, ovo je 5 klasa iznad dosadasnjih mlatimudana koji su vodili ovu reprezentaciju.
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 26 ožu 2024, 13:59 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 31 ožu 2024, 01:46 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 16:33 Postovi: 10818 Lokacija: Global South
|
dudu je napisao/la: Ne trebaju nam, tu je Izviđač, tvornica reprezentativaca. Diano Češko, zapamti to ime. Maloprije ga gleda uživo, vjerovatno no.1 u svijetu za 5 godina
_________________ HBEXIT 2070
|
|
Vrh |
|
 |
Srednji Prst
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 31 ožu 2024, 13:20 |
|
|
Karabaja je napisao/la: dudu je napisao/la: Ne trebaju nam, tu je Izviđač, tvornica reprezentativaca. Diano Češko, zapamti to ime. Maloprije ga gleda uživo, vjerovatno no.1 u svijetu za 5 godina Hrvat je al kako ovako čudno ime ?
_________________ OSRH Preko rijeke od mora Izrael se širit mora !
צְבָא הַהֲגָנָה לְיִשְׂרָאֵל
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 31 ožu 2024, 23:24 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 16:33 Postovi: 10818 Lokacija: Global South
|
Srednji Prst je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Diano Češko, zapamti to ime. Maloprije ga gleda uživo, vjerovatno no.1 u svijetu za 5 godina Hrvat je al kako ovako čudno ime ? Sta ja znam, moderno valjda.
_________________ HBEXIT 2070
|
|
Vrh |
|
 |
Gazda
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 10 tra 2024, 11:52 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3887 Lokacija: Stolni grad
|
Srednji Prst je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Diano Češko, zapamti to ime. Maloprije ga gleda uživo, vjerovatno no.1 u svijetu za 5 godina Hrvat je al kako ovako čudno ime ? Ćeške u Mostaru koje ja znam su Srbi.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 19 sij 2025, 23:57 |
|
|
Šta niko ne gleda rukomet ??
Poletili smo nerealno nakon prve 2 tekme na krilima Kuzme, a kad je bilo najvažnije pali smo, svi znaju da moraju blokirat Martinovića i mi opet nismo imali nikakvo rješenje.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 20 sij 2025, 03:40 |
|
|
Nismo bili loši, naprotiv. Egipćanima je sve išlo. Nami je 4 ili 5 putih bila greda + vratar je ima više obrana. Egipćani jesu sjajni sastav, ali šut ih je služia. Ono, košarkaški rečeno, redovno postižeš 15 koševa a danas si ukrca 33 koša. Zna se kakve izglede (n)imaš ako ti protivnik ima šuterski dan.
|
|
Vrh |
|
 |
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 21 sij 2025, 11:21 |
|
|
Meni su egipcani odigrali cudo, ne pratim dovoljno da kazem jel dobar dan ili su tako jaki ali ona igra im je za medalju. Kolike nam sanse dajete da dobijemo Island i ipak prodemo dalje ?
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 21 sij 2025, 17:08 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Meni su egipcani odigrali cudo, ne pratim dovoljno da kazem jel dobar dan ili su tako jaki ali ona igra im je za medalju. Kolike nam sanse dajete da dobijemo Island i ipak prodemo dalje ? Ne znam baš 50%-50% jer ova liva strana je slaba u napadu, nemamo više ni srednjeg. Ne vidim neki napredak u igri, točno se znalo kako igra Egipat i opet ništa nismo napravili, dok recimo druge ekipe sa lošijim igračima slože igru, taktiku, strategiju, kretnje itd. Sumnjam da nemamo drugi igrača za obranu ili napad i da je to to tih 15-ak igrača. Ubiti ovo je reprezentacija hercegovaca, mi je držimo na životu, šta ne stave i izbornika iz Hercegovine. Definitivno treba mjenjat škole rukometa i rad s mladima, ako te Ljubuški šiša pošteno s talentima, a ti imaš 1 milion stanovnika, a on 5000 ljudi.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 21 sij 2025, 20:23 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7502 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Ako nas Islanđani ne nakantaju sa puno razlike, možemo se udarati nogom u guzicu, možda čak i Janezi. A i Zelenorćani su zapravo Portugalci jelte, ne znam u kojim klubovima igraju, ali mogli bi biti nezgodni.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
Srednji Prst
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 21 sij 2025, 20:35 |
|
|
Gazda je napisao/la: Srednji Prst je napisao/la: Hrvat je al kako ovako čudno ime ? Ćeške u Mostaru koje ja znam su Srbi. tebi su svi srbi samo tvoj mili gospodar kojem si vazal ap nije srbin
|
|
Vrh |
|
 |
Srednji Prst
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 21 sij 2025, 20:36 |
|
|
Karabaja je napisao/la: dudu je napisao/la: Ne trebaju nam, tu je Izviđač, tvornica reprezentativaca. Diano Češko, zapamti to ime. Maloprije ga gleda uživo, vjerovatno no.1 u svijetu za 5 godina Sam se šali na račun svog srednjeg imena Neris, govoreći kako bi ga najradije izbrisao
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 22 sij 2025, 17:15 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 22 sij 2025, 18:37 |
|
|
18h Ajmo po pobjedu!
|
|
Vrh |
|
 |
i_jopet
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 22 sij 2025, 19:19 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 22 sij 2025, 21:33 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Poluprazna dvorana. Sramota! Arena je na samom rubu jugozapada grada i povezanost ZET-om je loša, tako da je mladima nezgodno, jedino starija ekipa ako imaš auto. Makar u gradu od 1 milijun ljudi svaka isprika je glupa! Mogli su pustit srednjoškolce iz škole i dat im besplatan ulaz tribinu gore ili studentima sa Save...međutim kad znamo koji debil je gradonačelnik to je nerealno očekivat. Dobra tekma za uigravanje zamjena!
|
|
Vrh |
|
 |
jeremy10
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 23 sij 2025, 01:03 |
|
|
Brane je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Poluprazna dvorana. Sramota! Arena je na samom rubu jugozapada grada i povezanost ZET-om je loša, tako da je mladima nezgodno, jedino starija ekipa ako imaš auto. Makar u gradu od 1 milijun ljudi svaka isprika je glupa! Mogli su pustit srednjoškolce iz škole i dat im besplatan ulaz tribinu gore ili studentima sa Save...međutim kad znamo koji debil je gradonačelnik to je nerealno očekivat. Dobra tekma za uigravanje zamjena! za na prijovićku nije
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 23 sij 2025, 09:39 |
|
|
jeremy10 je napisao/la: Brane je napisao/la: Sramota! Arena je na samom rubu jugozapada grada i povezanost ZET-om je loša, tako da je mladima nezgodno, jedino starija ekipa ako imaš auto. Makar u gradu od 1 milijun ljudi svaka isprika je glupa! Mogli su pustit srednjoškolce iz škole i dat im besplatan ulaz tribinu gore ili studentima sa Save...međutim kad znamo koji debil je gradonačelnik to je nerealno očekivat. Dobra tekma za uigravanje zamjena! za na prijovićku nije Znao sam da će netko to potegnut Koncerti su navečer oko 21h Petkom, Subotom, Nedjeljom + iz Slovenije dođe hrpa jugoša od Ljubljane/Maribora do Zagreba imaš oko 1 h da ne pričamo o ovim bližim mjestima tipa Brežice, Krško itd. Do Graza imaš oko 2h dio purgera redovito ide gore u shopping Uostalom sumnjam da je karta za Prijović bila 60€ Međutim ako se sjećaš Davis Cup protiv Argentine, mi smo mislili otić al nije bilo karata, a na kraju je bilo dosta prazni mjesta, to su ubiti mjesta za sponzore di oni podijele karte svojoj jet-set eliti koja nije došla. Sigurno i jučer je dobar dio uz parket pripao sponzorima koji su podijelili karte svojima koji nisu došli. Trebalo bi riješit te sponzore na neki način, možda ko na aerodromu da moraš "check in" napravit 2h prije u dvorani/stadionu, inače karte idu u prodaju.
|
|
Vrh |
|
 |
Roko987
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 23 sij 2025, 10:16 |
|
Pridružen/a: 25 stu 2024, 14:26 Postovi: 248 Lokacija: Stolni grad
|
Brane je napisao/la: jeremy10 je napisao/la: za na prijovićku nije Znao sam da će netko to potegnut Koncerti su navečer oko 21h Petkom, Subotom, Nedjeljom + iz Slovenije dođe hrpa jugoša od Ljubljane/Maribora do Zagreba imaš oko 1 h da ne pričamo o ovim bližim mjestima tipa Brežice, Krško itd. Do Graza imaš oko 2h dio purgera redovito ide gore u shopping Uostalom sumnjam da je karta za Prijović bila 60€ Međutim ako se sjećaš Davis Cup protiv Argentine, mi smo mislili otić al nije bilo karata, a na kraju je bilo dosta prazni mjesta, to su ubiti mjesta za sponzore di oni podijele karte svojoj jet-set eliti koja nije došla. Sigurno i jučer je dobar dio uz parket pripao sponzorima koji su podijelili karte svojima koji nisu došli. Trebalo bi riješit te sponzore na neki način, možda ko na aerodromu da moraš "check in" napravit 2h prije u dvorani/stadionu, inače karte idu u prodaju. Ne znam je li to moguće. Ima neki zakon da 1 mjesto ne možeš 2 puta prodati. Hajduk ima problem s tim dosta pretplatnika ne dolazi redovno i ne mogu to mjesto opet prodati.
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 24 sij 2025, 21:10 |
|
|
Dule se vratio, vidit ćemo jel može igrat, vratio se David Mandić na krilo i u obranu!
Moramo dobit Island 4+ inače su nam šanse minimalne...
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 24 sij 2025, 21:25 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7502 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Čujemo da je pokralo Janeze u zadnjem napadu... Jbg, Hassan Moustafa očito i dalje jaše... 
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 24 sij 2025, 22:13 |
|
|
Privitak/ci: |

rukomet 11.png [ 39.81 KiB | Pogledano 190 put/a. ]
|

rukomet 12.png [ 50.02 KiB | Pogledano 190 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 24 sij 2025, 23:03 |
|
|
Privitak/ci: |

RUKOMET 10.png [ 40.41 KiB | Pogledano 173 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 19 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|