|
|
Stranica: 6/17.
|
[ 424 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 14:10 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
turbotakija je napisao/la: DrMag je napisao/la: A tek koliko medalja za AU i Osmanlijsko carstvo, a mozda i rimsko!
Znas li ti da je jos pred sam rat vecina Hrvata bila za konfederaciju YU ali i za opstanak drzave? No, takvi kao sto si ti zapucase i sve se promjeni. Unistili ste onakvu drzavu a sad kmecite kukulele Komsic nas izdominira. Ili kako vec kazete. Smijesno. Znam, nase namjere su uvijek iskrene, kao i sa vama. Nikome nije odgovarao rat, osim onih koji su se u tom trenutku osjecali vojnicki nadmocno. Slicno kao i muslimansko-hrvatski rat. napali ste nas zajedno sa srbima, isti dan u isti sat. i napadali dok se mi nismo sabrali, nakon samo jedne VRO "Twigi" potpisali ste primirje!
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 15:01 |
|
|
DrMag je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Znas li ti da je jos pred sam rat vecina Hrvata bila za konfederaciju YU ali i za opstanak drzave?
No, takvi kao sto si ti zapucase i sve se promjeni.
Unistili ste onakvu drzavu a sad kmecite kukulele Komsic nas izdominira. Ili kako vec kazete. Smijesno.
Znam, nase namjere su uvijek iskrene, kao i sa vama. Nikome nije odgovarao rat, osim onih koji su se u tom trenutku osjecali vojnicki nadmocno. Slicno kao i muslimansko-hrvatski rat. napali ste nas zajedno sa srbima, isti dan u isti sat. i napadali dok se mi nismo sabrali, nakon samo jedne VRO "Twigi" potpisali ste primirje! Ne bih bas rekao da "smo mi napali vas". Nije to Bosnjacima bilo u interesu i zaista se cudim kako ste uspjeli izokrenuti vlastiti um naopacke i povjerovati takve gluposti. Vidi, situacija nije mnogo drugacija nego danas. I tad ste sa Srbima poceli da saradjujete na stetu onoga sto ste s Bosnjacima izglasali na referendumu. Ne mislim naravno na sve Hrvate, vec na onu hercegovacku struju cije maslo su polizali uglavnom Hrvati srednje Bosne. I dan danas bi Bosnjaci rado s vama samo da pokazete neki minimum respekta prema BiH.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 15:07 |
|
|
...moj dojam neću da tvrdim al barem na osnovu iskustava s ovi bih foruma i bošnjački i hrvatski srpski ne znam ni jedan pa nema iskustva s njih je da bošnjaci privrženiji srbima nego hrvatima s tim da ih srbi ne mogu smislit to mi nikko nije logično al jebiga takav sam dojam steka..moje objašnjenje je da je ubošnjacima duh jugoslavenštvine a srbi su nosioci juge kao države ..ne vidim drugog objašnjenja..
|
|
Vrh |
|
 |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 15:08 |
|
|
Ma sličniji su mentalitetom,a i velika većina Muslimana i jesu Srbi
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 15:10 |
|
|
turbotakija je napisao/la: DrMag je napisao/la: Znam, nase namjere su uvijek iskrene, kao i sa vama. Nikome nije odgovarao rat, osim onih koji su se u tom trenutku osjecali vojnicki nadmocno. Slicno kao i muslimansko-hrvatski rat. napali ste nas zajedno sa srbima, isti dan u isti sat. i napadali dok se mi nismo sabrali, nakon samo jedne VRO "Twigi" potpisali ste primirje!
Ne bih bas rekao da "smo mi napali vas". Nije to Bosnjacima bilo u interesu i zaista se cudim kako ste uspjeli izokrenuti vlastiti um naopacke i povjerovati takve gluposti. Vidi, situacija nije mnogo drugacija nego danas. I tad ste sa Srbima poceli da saradjujete na stetu onoga sto ste s Bosnjacima izglasali na referendumu. Ne mislim naravno na sve Hrvate, vec na onu hercegovacku struju cije maslo su polizali uglavnom Hrvati srednje Bosne. Ajd ne lazi majmune muslimanski, nas 30.000 razbacanih diljem BiH protiv vas 150.000?? ima li logike? Prva vojna operacija koju smo poduzeli protiv vas je twigi i zadnja, do tada smo mi vas napdali da bi vam prepustili nasa naselja, kuce, imovinu, zivote nasih muskaraca, cast nasih zena i djevojaka. ? Citat: I dan danas bi Bosnjaci rado s vama samo da pokazete neki minimum respekta prema BiH. Kakvog respekta BAAAA?Respekt se pokazuje prema zivim bicima koja to zasluzuju, BiH je drzavna tvorevina kao i svaka druga.! Cuj respekt prema drzavi??? hahaha pa vi ste pukli svega mi. Drzava se voli kada si u njoj komotan, u BiH ni ti nisi komotan da bi je volio iskreno ovakva kakva jeste.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 15:13 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 17:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
I jesu li išta osvojili ?
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 15:15 |
|
|
laganini je napisao/la: ...moj dojam neću da tvrdim al barem na osnovu iskustava s ovi bih foruma i bošnjački i hrvatski srpski ne znam ni jedan pa nema iskustva s njih je da bošnjaci privrženiji srbima nego hrvatima s tim da ih srbi ne mogu smislit to mi nikko nije logično al jebiga takav sam dojam steka..moje objašnjenje je da je ubošnjacima duh jugoslavenštvine a srbi su nosioci juge kao države ..ne vidim drugog objašnjenja.. Mozda ti ne valja fokus. I 92. se bjezalo iz JNA u HV preko Visegrada..Sarajeva. Zna Bobovac, eto pitaj ga. Dok se po Hr ratovalo, to ti mogu garantivati za istok Bosne, vecina Bosnjaka je navijalo za Hrvatsku. Ako ni zbog cega onda zbog toga sto se taj srpski pohod stavljao u kontekst SM-a, a on je bio neprijatelj per excellance.
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 15:17 |
|
|
DrMag je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Ne bih bas rekao da "smo mi napali vas". Nije to Bosnjacima bilo u interesu i zaista se cudim kako ste uspjeli izokrenuti vlastiti um naopacke i povjerovati takve gluposti. Vidi, situacija nije mnogo drugacija nego danas. I tad ste sa Srbima poceli da saradjujete na stetu onoga sto ste s Bosnjacima izglasali na referendumu. Ne mislim naravno na sve Hrvate, vec na onu hercegovacku struju cije maslo su polizali uglavnom Hrvati srednje Bosne.
Ajd ne lazi majmune muslimanski, nas 30.000 razbacanih diljem BiH protiv vas 150.000?? ima li logike? Prva vojna operacija koju smo poduzeli protiv vas je twigi i zadnja, do tada smo mi vas napdali da bi vam prepustili nasa naselja, kuce, imovinu, zivote nasih muskaraca, cast nasih zena i djevojaka. ? Citat: I dan danas bi Bosnjaci rado s vama samo da pokazete neki minimum respekta prema BiH. Kakvog respekta BAAAA?Respekt se pokazuje prema zivim bicima koja to zasluzuju, BiH je drzavna tvorevina kao i svaka druga.! Cuj respekt prema drzavi??? hahaha pa vi ste pukli svega mi. Drzava se voli kada si u njoj komotan, u BiH ni ti nisi komotan da bi je volio iskreno ovakva kakva jeste. De se ti malo smiri. I pokusaj srociti post bez uvreda.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 15:18 |
|
|
turbotakija je napisao/la: laganini je napisao/la: ...moj dojam neću da tvrdim al barem na osnovu iskustava s ovi bih foruma i bošnjački i hrvatski srpski ne znam ni jedan pa nema iskustva s njih je da bošnjaci privrženiji srbima nego hrvatima s tim da ih srbi ne mogu smislit to mi nikko nije logično al jebiga takav sam dojam steka..moje objašnjenje je da je ubošnjacima duh jugoslavenštvine a srbi su nosioci juge kao države ..ne vidim drugog objašnjenja.. Mozda ti ne valja fokus. I 92. se bjezalo iz JNA u HV preko Visegrada..Sarajeva. Zna Bobovac, eto pitaj ga. Dok se po Hr ratovalo, to ti mogu garantivati za istok Bosne, vecina Bosnjaka je navijalo za Hrvatsku. Ako ni zbog cega onda zbog toga sto se taj srpski pohod stavljao u kontekst SM-a, a on je bio neprijatelj per excellance. Opet takija?? Sarajevo, Posavina, Podrinje, Kupres,... gore, u Sarajevu, Tuzli, Zenici masu yugo zastavama i uzvikuju tito, tito..
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 15:18 |
|
|
turbotakija je napisao/la: DrMag je napisao/la: Ajd ne lazi majmune muslimanski, nas 30.000 razbacanih diljem BiH protiv vas 150.000?? ima li logike? Prva vojna operacija koju smo poduzeli protiv vas je twigi i zadnja, do tada smo mi vas napdali da bi vam prepustili nasa naselja, kuce, imovinu, zivote nasih muskaraca, cast nasih zena i djevojaka. ?
Kakvog respekta BAAAA?Respekt se pokazuje prema zivim bicima koja to zasluzuju, BiH je drzavna tvorevina kao i svaka druga.! Cuj respekt prema drzavi??? hahaha pa vi ste pukli svega mi. Drzava se voli kada si u njoj komotan, u BiH ni ti nisi komotan da bi je volio iskreno ovakva kakva jeste.
De se ti malo smiri. I pokusaj srociti post bez uvreda. Smireno pisem i govorim ono sto mislim. Svidjelo se tebi ili ne!
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 15:24 |
|
|
DrMag je napisao/la: turbotakija je napisao/la:
De se ti malo smiri. I pokusaj srociti post bez uvreda.
Smireno pisem i govorim ono sto mislim. Svidjelo se tebi ili ne! Nazivas me muslimanskim majmunom a znas da cu dobiti ban ako uzvratim istom mjerom. A vjeruj, nije mi ni do uzvracanja koliko mi smeta neko ko se s dominantne pozicije ponasa nadmeno koristeci istu. Ja sam ti rekao sta mislim o potpuno nepotrebnom ratu izmedu ARBiH i HVOa u SB i Herc. bez da te vrijedjam. Nisam od onih koji zagovaraju neprijateljstvo prema Hrvatima.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 15:29 |
|
|
turbotakija je napisao/la: DrMag je napisao/la: Smireno pisem i govorim ono sto mislim. Svidjelo se tebi ili ne!
Nazivas me muslimanskim majmunom a znas da cu dobiti ban ako uzvratim istom mjerom. A vjeruj, nije mi ni do uzvracanja koliko mi smeta neko ko se s dominantne pozicije ponasa nadmeno koristeci istu. Ja sam ti rekao sta mislim o potpuno nepotrebnom ratu izmedu ARBiH i HVOa u SB i Herc. Nisam od onih koji zagovaraju neprijateljstvo prema Hrvatima. Mozda da procitas o nasem napadanju ovdje https://www.goodreads.com/book/show/746 ... ral_Bosnia raspitaj se ko je autor.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 15:31 |
|
|
turbotakija je napisao/la: laganini je napisao/la: ...moj dojam neću da tvrdim al barem na osnovu iskustava s ovi bih foruma i bošnjački i hrvatski srpski ne znam ni jedan pa nema iskustva s njih je da bošnjaci privrženiji srbima nego hrvatima s tim da ih srbi ne mogu smislit to mi nikko nije logično al jebiga takav sam dojam steka..moje objašnjenje je da je ubošnjacima duh jugoslavenštvine a srbi su nosioci juge kao države ..ne vidim drugog objašnjenja.. Mozda ti ne valja fokus. I 92. se bjezalo iz JNA u HV preko Visegrada..Sarajeva. Zna Bobovac, eto pitaj ga. Dok se po Hr ratovalo, to ti mogu garantivati za istok Bosne, vecina Bosnjaka je navijalo za Hrvatsku. Ako ni zbog cega onda zbog toga sto se taj srpski pohod stavljao u kontekst SM-a, a on je bio neprijatelj per excellance. ...to vam je jedna od teorija bježalo se radi guzice a ne politički motiviranosti da se oslabi jna...nasluša sam se ti teza da su muslimani pomogli hrvatima time što su bježali iz jna..ono kad nemaš što reć na ravno i slične stvari onda toubace..respect za muslimane koji su se borili u hr i nije ih bilo malo al iz bih nisu se pokazali već su do zadnjeg dana pa i sam alija vjerovali u ono neće jna na svoj narod...jebiga to vas je u konačnici i koštalo..
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 15:33 |
|
|
laganini je napisao/la: ...moj dojam neću da tvrdim al barem na osnovu iskustava s ovi bih foruma i bošnjački i hrvatski srpski ne znam ni jedan pa nema iskustva s njih je da bošnjaci privrženiji srbima nego hrvatima s tim da ih srbi ne mogu smislit to mi nikko nije logično al jebiga takav sam dojam steka..moje objašnjenje je da je ubošnjacima duh jugoslavenštvine a srbi su nosioci juge kao države ..ne vidim drugog objašnjenja.. Ne, oni mrze bez diskriminacije podjednako sve nevjernike.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1140 of 2558 - 44.57%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 15:36 |
|
|
laganini je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Mozda ti ne valja fokus.
I 92. se bjezalo iz JNA u HV preko Visegrada..Sarajeva.
Zna Bobovac, eto pitaj ga.
Dok se po Hr ratovalo, to ti mogu garantivati za istok Bosne, vecina Bosnjaka je navijalo za Hrvatsku. Ako ni zbog cega onda zbog toga sto se taj srpski pohod stavljao u kontekst SM-a, a on je bio neprijatelj per excellance.
...to vam je jedna od teorija bježalo se radi guzice a ne politički motiviranosti da se oslabi jna...nasluša sam se ti teza da su muslimani pomogli hrvatima time što su bježali iz jna..ono kad nemaš što reć na ravno i slične stvari onda toubace..respect za muslimane koji su se borili u hr i nije ih bilo malo al iz bih nisu se pokazali već su do zadnjeg dana pa i sam alija vjerovali u ono neće jna na svoj narod...jebiga to vas je u konačnici i koštalo.. Govorio sam o Hrvatima koji su bjezali da bi se domogli Hrvatske. Ali da, bilo je i Bosnjaka dosta, i Albanaca. Bas se Albanac krio kod mog rodjaka u jednom selu pored Gorazda. Za Aliju. Ne znam. Ja mu mogu zamjeriti islamizaciju armije. Ni dan danas nisam nacisto da li je to bila njegova zelja, vi cete reci da, ili cin koji je proizasao iz nuzde tj. relativne nezainteresovanosti Zapada i embarga koji su nam spucali. Pitanje je sta se moglo uciniti? Bosnjaci ni 92. nisu bili spremni za rat a kamoli 91. 1991 ratovati sa Srbima bi bukvalno znacilo nestanak. A nisu Bosnjaci pokrenuli raspad SFRJ vec su iskljucivo reagovali na dinamiku izmedju Srba i Hrvata. Kako god, potpuno nepotreban i sulud rat izmedju Hrvata i Bosnjaka. Kao da nije bio dovoljan jedan rat. Iskreno, krivim strance, tj. Vens-Ovenov plan koji je probudio odredjene apetite da se nabrzinu "zaokruzi kanton". Dr.Mag. Shredder je jedan. Jedan autor. A vamo imamo i presude i svasta nesta. Ne kazem da to nije interesantna knjiga ali brate nije ni biblija.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 15:37 |
|
|
kakve veze ima bjezanje sa medaljama? Jbt, ti imas rodjake sirom planete.
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 15:37 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: laganini je napisao/la: ...moj dojam neću da tvrdim al barem na osnovu iskustava s ovi bih foruma i bošnjački i hrvatski srpski ne znam ni jedan pa nema iskustva s njih je da bošnjaci privrženiji srbima nego hrvatima s tim da ih srbi ne mogu smislit to mi nikko nije logično al jebiga takav sam dojam steka..moje objašnjenje je da je ubošnjacima duh jugoslavenštvine a srbi su nosioci juge kao države ..ne vidim drugog objašnjenja.. Ne, oni mrze bez diskriminacije podjednako sve nevjernike. Takvi mrze i mene. Jer sam im nevjernik. I sta sad bogte vidio?
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 15:38 |
|
|
DrMag je napisao/la: kakve veze ima bjezanje sa medaljama? Ja i ti smo zapoceli. Ali sta? Kao to nekakva ozbiljna tema ´pa ne moze otici malo u offtopic kad ovdje svaka druga tema tako zavrsi. (bez namjere da trolam) Citat: Jbt, ti imas rodjake sirom planete. Imam. Sirom Amerike. Cak u Australiji, Svedskoj. Razbacalo nas, a velika i jaka familija. Ali ovi u HR su tamo "oduvijek". Jedan ogranak je u Zagrebu, ali s njima nismo nesto povezani. S ovima u Slavoniji jesmo.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 15:38 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: laganini je napisao/la: ...moj dojam neću da tvrdim al barem na osnovu iskustava s ovi bih foruma i bošnjački i hrvatski srpski ne znam ni jedan pa nema iskustva s njih je da bošnjaci privrženiji srbima nego hrvatima s tim da ih srbi ne mogu smislit to mi nikko nije logično al jebiga takav sam dojam steka..moje objašnjenje je da je ubošnjacima duh jugoslavenštvine a srbi su nosioci juge kao države ..ne vidim drugog objašnjenja.. Ne, oni mrze bez diskriminacije podjednako sve nevjernike. ..ok sigurno imaju taj negativan religiozni stav tu se slažem...inače uvik mi nekako legne čovik vjernik u odnosu na ateistu bilo koje nacije il već što a kod musliman mi je obratno..isključivi su brate..
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 15:41 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ja sam zloban prije svega zbog događaja nakon 95.
O.K. prije toga je bio rat, u kojem smo im pomogli btw.
Ali završio je rat i što se događa?
Ubijaju povratnike i naše policajce. Svoje ratne zločince osuđuju na smiješne kazne ako i ikako. Pokušavaju nas izbrisat i politički i fizički.
E taj dio je najmučniji.
Veseli me kad vidim koliki su papci kao narod. Ni medaljice...
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
turbotakija
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 15:42 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Ja sam zloban prije svega zbog događaja nakon 95.
O.K. prije toga je bio rat, u kojem smo im pomogli btw.
Ali završio je rat i što se događa?
Ubijaju povratnike i naše policajce. Svoje ratne zločince osuđuju na smiješne kazne ako i ikako. Pokušavaju nas izbrisat i politički i fizički.
E taj dio je najmučniji.
Veseli me kad vidim koliki su papci kao narod. Ni medaljice... Ko osudjuje? Muslimanski Hag ili muslimanski sud u BiH? Ko drzi taj sud pod stranackom sapom? Hajmo malo ovako, Hafize.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 15:44 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ne, oni mrze bez diskriminacije podjednako sve nevjernike.
Takvi mrze i mene. Jer sam im nevjernik. I sta sad bogte vidio? Sad se odreci Sotone, što bi drugo?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1140 of 2558 - 44.57%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 15:45 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Dr.Mag. Shredder je jedan. Jedan autor. A vamo imamo i presude i svasta nesta. Je jedan koji predaje na americkim vojnim ucilistima, za razliku od civilnih pravnika koji su tuzili i sudili jedini kompetentan za iznijeti misljenje. Druga bi prica bila da su haski tuzitelji i suci bili vojni tuzitelji i suci. Vi bi imali vise osudjenih nego mi!
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 15:55 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: turbotakija je napisao/la:
Takvi mrze i mene. Jer sam im nevjernik. I sta sad bogte vidio?
Sad se odreci Sotone, što bi drugo? Mislio si Alaha?
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 15:55 |
|
|
 ^^^ sda drzac medalja
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|