|
|
Stranica: 7/17.
|
[ 424 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 17:39 |
|
|
njihova jedina sportska radost... medalje jos nema :(
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 17:43 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25912 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
turbotakija je napisao/la: Ne bih bas rekao da "smo mi napali vas". Nije to Bosnjacima bilo u interesu i zaista se cudim kako ste uspjeli izokrenuti vlastiti um naopacke i povjerovati takve gluposti. Vidi, situacija nije mnogo drugacija nego danas. I tad ste sa Srbima poceli da saradjujete na stetu onoga sto ste s Bosnjacima izglasali na referendumu. Ne mislim naravno na sve Hrvate, vec na onu hercegovacku struju cije maslo su polizali uglavnom Hrvati srednje Bosne. I dan danas bi Bosnjaci rado s vama samo da pokazete neki minimum respekta prema BiH. Ja da sam admin sad bih ti spucao ban. Dakako da ste vi napali Hrvate. Ti zaboravljaš da si na forumu gdje ima dosta nas koji smo 1993 bili na licu mjesta i znamo kako je bilo. Te tvoje budalaštine možeš prodavati nekom glupom Šveđaninu ili Belgijancu, ali ovdje ne.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bobovac
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 17:49 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25912 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
turbotakija je napisao/la: Dok se po Hr ratovalo, to ti mogu garantivati za istok Bosne, vecina Bosnjaka je navijalo za Hrvatsku. Ako ni zbog cega onda zbog toga sto se taj srpski pohod stavljao u kontekst SM-a, a on je bio neprijatelj per excellance.
Početkom 1992 sam bio par dana u Goraždu. Da su bili izbori tamo tada i da se Paraga kandidirao, osvojio bi bar 1/3 muslimanskih glasova. Fakat su bili prohosovski orjentirani. Šteta što ih je Alija obrlatio.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 17:53 |
|
|
..Izetbegović je bio vjerski fanatik i to je bio problem a žalosno je da i skoro trideset godina još uvik Izetbegovići vode muslimanski narod..da su oni bili političari spriječila bi se tragedija tog naroda..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Th1950
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 18:55 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
"Iz Srbije sam, pa sam neupucen. Ko koga ovde napada ? Sta je to Pocitelj a sta Velez i jel Bosna ucestvuje na olimpijadi, a ako ucestvuje koliko je medalja osvojila ?" Komentar jednog srbina ispod ovog videa : https://youtu.be/Ny6BcwC-PN8NAJJAČI KOM IKAD !
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 18:59 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Naša Kvačica je napisao/la: Pisao je Klix nosi na leđima teret očekivanja cijele nacije.
Možda su ga isprepadali. Kakve "nacije" ? Za mene ništa nije bacao. A muslimanima nek baca kako hoće.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 19:02 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12578 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
BBC je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Pisao je Klix nosi na leđima teret očekivanja cijele nacije.
Možda su ga isprepadali. Kakve "nacije" ? Za mene ništa nije bacao. A muslimanima nek baca kako hoće. Ne nacije, vec citave Bosnjacke rase!
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
BBC
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 19:03 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
neretvanin je napisao/la: Neman ništa protiv Tuke i ostalih muslimanskih sportaša, svaka im čast što su dogurali do olimpijade iz jednog takvog nesustava, napaćenog okruženja i neimaštine....
Ali jedino zašto bi volio da ne osvoje medalju da možemo Muslimane zajebavat da su nesposobna nacija bez medalje, ustalom zaslužili su zbog 3xKomšića i otrova kojeg sipaju svaki dan... Aj zaplači.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 19:11 |
|
|
DrMag je napisao/la: BBC je napisao/la: Kakve "nacije" ? Za mene ništa nije bacao. A muslimanima nek baca kako hoće.
Ne nacije, vec citave Bosnjacke rase! ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1106 of 2558 - 43.24%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
daramo
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 20:14 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39848 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Ne znam šta su očekivali realno, Tuka jeste među najbržim Europljanima na 800m ali je to na OI jedva dovoljno za finale, zna se tko tu dominira. Ovaj bacač isto nije bio među favoritima, u kvalifikacijama bacio osobni rekord ali opet to da je i ponovio u finalu nije za medalje. Najbliži medalji je bio onaj tekvandoaš, tu su imali nekakvu šansu.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bolox
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 22:25 |
|
|
Treba update ove karte, San Marino uzeo tri medalje. 24% i Albanija ne racunajuci malene Andoru, Monako i Maltu i dalje bez medalje, a neko od ovih pobrojanih uzima medalju 2024 u Parizu, tipujem Monako. ![slika](https://i.ibb.co/j45gZ1X/Screenshot-20210724-015918-Instagram.jpg)
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Svarog
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 23:09 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10054 Lokacija: Banja Luka
|
Najbolje je biti BiH olimpijac ( Srbi i Hrvati koji su prošli prvenstvo odabira svojih država ,Srbije i Hrvatske + Muslimani ) Ne osvajaju ništa , a opet obraduju veliki broj ljudi u ovoj ludaji od države . Nema zemlje na svijetu u kojoj se veći procenat ljudi raduje porazu njenih predstavnika ( u bilo čemu) .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bolox
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 23:16 |
|
|
Radujemo se medaljama Srbije, Hrvati Hrvatske. Kad je Tuka trcao imao sam osjecaj kao da trci predstavnik Islanda, totalna ravnodusnost, niti sam za niti protiv.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Miklos
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 23:23 |
|
|
Bolox je napisao/la: Treba update ove karte, San Marino uzeo tri medalje. 24% i Albanija ne racunajuci malene Andoru, Monako i Maltu i dalje bez medalje, a neko od ovih pobrojanih uzima medalju 2024 u Parizu, tipujem Monako. ![slika](https://i.ibb.co/j45gZ1X/Screenshot-20210724-015918-Instagram.jpg) Lihtenštajn ne da ima medalju, već ih ima deset, najveći broj per capita u svijetu. Ne valja karta.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bolox
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 23:29 |
|
|
Tacno, sve sa ZOI. Dakle nema medalju 24%, Albanija i malecni Andora, Monako i Malta koji su i bez toga sportski giganti za prve dvije nabrojane zemlje.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
jeremy10
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 23:49 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Šteta, dobri i pametni momci obojica, na ovom forumu bespotrebno izpolitizirani. Biće bolje drugi put, sretan povratak kući! sabur, možda schmidt nametne zakon o negiranju olimpijske medalje, sve sa kaznama zatvora do deset godina
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Bolox
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 23:52 |
|
|
Traziti da se Srbija i Hrvatska prisile da 24% predaju 3-4 medalje. Recimo odbojkaska medalja Tijane Boskovic i Marina Cilica.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novem
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 05 kol 2021, 23:54 |
|
|
jeremy10 je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Šteta, dobri i pametni momci obojica, na ovom forumu bespotrebno izpolitizirani. Biće bolje drugi put, sretan povratak kući! sabur, možda schmidt nametne zakon o negiranju olimpijske medalje, sve sa kaznama zatvora do deset godina Bio bi to još jedan historijski uspjeh muslimana.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Reis Sejdo
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 09 kol 2021, 21:49 |
|
|
Rezigniranost, beznadje i patetika 24% Klizišta: https://www.klix.ba/sport/zlatna-zemlja ... /2108091098 Olimpijada 0 medalja ![smijeh :smijeh](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smijeh.gif) Kako depresivna sredina. Blatna PTSP klizišta, pored njih i ukrajinski komunistički stambeni blokovi izgledaju kao Karibi.
_________________ Federacija BiH: Sveto rimsko carstvo hrvatskog naroda
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
novem
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 09 kol 2021, 22:17 |
|
|
Citat: Na olimpijskim igrama 1992 godine u Barceloni sudjelovalo je 10 reprezentativaca iz BiH koji su se pripremali u Hrvatskoj na teret državnog proračuna:
• JUDO - Vlado Paradžik do 60 kg • KAJAK I KANU MIRNE VODE - Aleksandar Đurić • DIZANJE UTEGA - Mehmed Skender preko 100 kg
• STRELJAŠTVO - Mirjana Horvat – zračna puška - ATLETIKA - Dragan Mustapić – disk - Kada Delić – 10 km hodanje - Mirsada Burić 3 i 5 km trčanje - Zlatan Saračević – kugla • PLIVANJE - Janko Gojković 100m slobodno i 100m leptir - Anja Margetić 100m slobodno i 100m leptir
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 09 kol 2021, 23:28 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12578 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Reis Sejdo je napisao/la: Rezigniranost, beznadje i patetika 24% Klizišta: https://www.klix.ba/sport/zlatna-zemlja ... /2108091098 Olimpijada 0 medalja ![smijeh :smijeh](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/smijeh.gif) Kako depresivna sredina. Blatna PTSP klizišta, pored njih i ukrajinski komunistički stambeni blokovi izgledaju kao Karibi. Autor cita ovaj forum ![zubati :zubati](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a090.gif)
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 10 kol 2021, 00:11 |
|
|
Zlatna zemlja bez medalja
Ne da se usranom do potoka
Štaš
Nemere
Jebajiga.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 10 kol 2021, 00:18 |
|
|
Zanimljivi komentari. Znači, ipak znaju da su u čabru.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 10 kol 2021, 00:22 |
|
|
teranova je napisao/la: Zanimljivi komentari. Znači, ipak znaju da su u čabru. Joj da je bila jedna medalja kakvo bi to slavlje bilo.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
teranova
|
Naslov: Re: Ne budi zloban, osvojiti će bošnje kad tad medalju Postano: 10 kol 2021, 00:25 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: teranova je napisao/la: Zanimljivi komentari. Znači, ipak znaju da su u čabru. Joj da je bila jedna medalja kakvo bi to slavlje bilo. Ali nije. Za nju je potrebno oznojiti se.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|