|
|
Stranica: 32/41.
|
[ 1023 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
laganini
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 12 sij 2022, 13:49 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Ministry, ti si razuman covjek a daleko od toga da si glup:
Da li ti sve ovo sto se sad radi oko jebenog PCR testa, sva ova medijska hajka, sav ovaj trud, svi ovi potroseni radni sati i dani placeni poreznim parama, ikako stoji u omjeru sa samim cinom? Pa Zapad bruji danima zbog Djokovica..
Ovo je bukvalno razapinjanje covjeka koji ustvari SAMO HOCE DA IGRA TENIS. ...ovo mu je dobra lekcija ako prođe bez zatvora...nije mu ovo srbija australija je to...najači standardi na svitu al bez diskriminacije..valjda ga neće osudit ja se iskreno nadam..
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 12 sij 2022, 13:55 |
|
|
Ne radi se samo o Australiji covjece, ova hajka na njega je obuhvatila citav Zapad (ne znam kako je u drugim zemljama).
Danas ko dobar dan na austrijskom radiju vele onako sporedno da je Djokovic nacionalista. A zna se sta znaci ta etiketa na zapadnim medijima.
E sad, ako je Djokovic nacionalista, onda je FAKAT svaki Srbin na planeti nacionalista.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 12 sij 2022, 13:56 |
|
|
Ja napiso nesto u njegovu odbranu, kad mi lik, pjeni dakle: KAKO MOZES BRANITI NACIONALISTU I NEKOG KO NEGIRA COVID??!
Reko.."produzi budalo dodji sebi"
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 12 sij 2022, 13:58 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Ja napiso nesto u njegovu odbranu, kad mi lik, pjeni dakle: KAKO MOZES BRANITI NACIONALISTU I NEKOG KO NEGIRA COVID??!
Reko.."produzi budalo dodji sebi" ..što znači nacionalista i ja sebe kao takvog doživljavam..
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 12 sij 2022, 14:00 |
|
|
laganini je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Ja napiso nesto u njegovu odbranu, kad mi lik, pjeni dakle: KAKO MOZES BRANITI NACIONALISTU I NEKOG KO NEGIRA COVID??!
Reko.."produzi budalo dodji sebi" ..što znači nacionalista i ja sebe kao takvog doživljavam.. Ne zelim o pojmu nacionalista, nije mjesto, ali se taj izraz koristi na pezorativan nacin. To je cinjenica. I cinjenica je da je to velika uvreda na medijima koji Djokovica nazivaju nacionalistom. Po cemu je on nacionalista? Eto ti reci.. Ako je on nacionalista, onda su 99% sportista s Balkana nacionalisti.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 12 sij 2022, 14:02 |
|
|
turbotakija je napisao/la: laganini je napisao/la: ..što znači nacionalista i ja sebe kao takvog doživljavam.. Ne zelim o pojmu nacionalista, nije mjesto, ali se taj izraz koristi na pezorativan nacin. To je cinjenica. I cinjenica je da je to velika uvreda na medijima koji Djokovica nazivaju nacionalistom. Po cemu je on nacionalista? Eto ti reci.. Ako je on nacionalista, onda su 99% sportista s Balkana nacionalisti. ..ja bi prije reka da je budalesina...meni drag al budalesina..a moraš svatit da zapad koja je veliko tržište nole nije zanimljiv kao srbin...il da je hrvat isto bi bilo...
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 12 sij 2022, 14:29 |
|
|
laganini je napisao/la: turbotakija je napisao/la:
Ne zelim o pojmu nacionalista, nije mjesto, ali se taj izraz koristi na pezorativan nacin. To je cinjenica. I cinjenica je da je to velika uvreda na medijima koji Djokovica nazivaju nacionalistom.
Po cemu je on nacionalista? Eto ti reci..
Ako je on nacionalista, onda su 99% sportista s Balkana nacionalisti.
..ja bi prije reka da je budalesina...meni drag al budalesina..a moraš svatit da zapad koja je veliko tržište nole nije zanimljiv kao srbin...il da je hrvat isto bi bilo... Moze biti, nekom je budala, nekom idol, ali kakvog smisla ima njega nazivati (pezorativno) nacionalistom? Nikakvog sem daljnje destrukcije njegovog lika i djela. To je tako prozirno i licemjerno da ja ne mogu drugacije neg da se izrigam po onima koji to furaju. Ne mogu ni ove Srbe da razumijem koji su takodjer poceli osudjivati ga. Pa ja da sam Srbin u inat bi ga jos vise uzdizao u nebesa - nikad niko nije igrao tako dobro tenis kao on, u povijesti covjecanstva. Da postoji Jugoslavija, bio bi Jugosloven, tad bi taj osjecaj bio jos veci.
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 12 sij 2022, 16:45 |
|
|
Postoji u svemu ovome i Rio Tinto dimenzija, to što se u međuvremenu otkrilo da su članovi vlade Australije deoničari Rio Tinta. Kako će Vučić ovde gurati njihove rudnike litijuma ako oni deportuju Đokovića, taj narativ se već pojavljuje po društvenim mrežama. Projekat je ionako jako nepopularan, Vučić moli boga da ovoga ne deportuju jer se već ljulja cela priča.
|
|
Vrh |
|
|
spliter1
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 13 sij 2022, 04:07 |
|
|
On je mozda najveci antivakser Svih Vremena,nece da se vakcinise i kao sto neko rece ranije niti se pridrzava epidemioloskih mjera.Sjecam se ono u Zadru kad je bilo,neko iz njegove grupe je donio Koronu,nakon sto su prethodnih dana festovali po Beogradu.Njemu je najvazniji novac i titule,iako ne namjerno rizikovao je zivote ljudi,neko je mozda i umro poslje od Korone.Najvjerovatnije je lazirao test na Koronu,nekom je platio da mu napise da je pozitivan,ali nije postovo izolaciju pa su ga uhvatili poslje da se slika poslje s ljudima.I opet je u problemima,ako je zarazen hodao po Srbiji,moguce da ce i u Srbiji na sud.Tesko da ga puste da igra u Australiji.Inace,nije mi nesto taj tenis,teze je pobjedit u stolnom tenisu.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 13 sij 2022, 14:02 |
|
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 13 sij 2022, 14:10 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39371 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Šta drugo očekivati od lika koji vjeruje u moć piramida u Visokom.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 13 sij 2022, 14:16 |
|
|
U sta on vjeruje ili ne vjeruje je njegova licna stvar. I meni je to smijesno, kao sto mi je sve oko Osmanagica smijesno, sem Osmanagica samog koji je napravio odlican biznis, ali Djokovic ustvari samo zeli igrati tenis bez da se bode, i to je sav njegov grijeh.
I naravno to sto je Srbin, tj. s Balkana (na Zapadu to trpaju sve u isti kosh, mozes mi vjerovati bez oklijevanja).
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 13 sij 2022, 14:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76660 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Kakve su danas kvote da će Nole biti deportiran.
Nisam pratio dan-dva njegov ilegalni pokusaj ulaska.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 13 sij 2022, 14:42 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20802 Lokacija: među zvijezdama
|
Ovaj Novak mi je bio drag lik i poštovala sam njegova sportska dostignuća. Ne mogu shvatiti da ima milione i da su mu članovi obitelji zaduzeni za odnose sa javnošću.
Otac mu je totalni debil. Dozvoliti čovjeku mentalnog sklapa njegovog oca medijski istup i općenito komentare je debilizam na n-tu. A takodjer i majci i bratu.
Plus laziranje ovih kodova na Covid potvrdama je toliki amaterizam, da mi nedostaju riječi kojim bi izrazila gnušanje. Zar mozes zaraditi milione a biti retard bas toliko?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 13 sij 2022, 14:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76660 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ne mogu shvatiti da ima milione i da su mu članovi obitelji zaduzeni za odnose sa javnošću Obiteljski biznis. Brat mu vodi PR, po zadnjoj konferenciji poprilično uspješno, kada je zatvorio konferenciju nakon prvog neugodnog pitanja. Stari mu je boomer; a njih ne treba pokazivati.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 13 sij 2022, 14:57 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ne mogu shvatiti da ima milione i da su mu članovi obitelji zaduzeni za odnose sa javnošću Obiteljski biznis. Brat mu vodi PR, po zadnjoj konferenciji poprilično uspješno, kada je zatvorio konferenciju nakon prvog neugodnog pitanja. Stari mu je boomer; a njih ne treba pokazivati. Vidjela sam taj prekid presice…koji brat napravio. O ocu je izlišno trošiti riječi. Ne mogu da skuzim da s tom lovom koju je zaradio, nije mogao nekog profi angazirati. I da mu je nuzda „obiteljski biznis“. A covid potvrde bolje laziraju djeca u školama. Redni broj njegove decembarske potvrde „negativan“ je ispred covid potvrde kad je testiran„pozitivan“. Toliki amaterizam ne shvatam. Na granici retardacije. I debilu je jasno da lazirano sve.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 13 sij 2022, 15:35 |
|
|
Pa kako će angažirati profi glasnogovornika i PR kada vec pare troši na Osmanagice i razne vračare.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 13 sij 2022, 15:40 |
|
|
I to što kazeš. Fakat Djoković će postati simbol/maskota teoretičara zavjere, antivaksera i ljudi upitne inteligencije.
Dobro će mu se ovo odraziti na karijeru.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 13 sij 2022, 21:58 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 13 sij 2022, 23:10 |
|
|
Ne volim Đokovića, al tu ga 100% podržavam, ko si ti da mu zabranjuješ da igra...
Nadam se da će osvojit Australiju i sjetit se JM onoj šlapi Mirni Zidarić, postoji li odvratnija žena od nje. Doslovce je lizala guzicu Novaku do sada, a sad odjednom hraćka na njega...PUU Štraco
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 13 sij 2022, 23:13 |
|
|
Brane je napisao/la: Ne volim Đokovića, al tu ga 100% podržavam, ko si ti da mu zabranjuješ da igra...
Nadam se da će osvojit Australiju i sjetit se JM onoj šlapi Mirni Zidarić, postoji li odvratnija žena od nje. Doslovce je lizala guzicu Novaku do sada, a sad odjednom hraćka na njega...PUU Štraco ..jebo te novak.. u čemu je u pravu time što je šeta zaražen po europi..a mirna je imala vrhunski komentar..
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 13 sij 2022, 23:27 |
|
|
Dal je moguće da bi Michael Jordan to doživio ili Tiger Woods, a dobro znaš da je tenis poslije nogometa drugi sport po popularnosti u Svijetu.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 13 sij 2022, 23:31 |
|
|
Brane je napisao/la: Dal je moguće da bi Michael Jordan to doživio ili Tiger Woods, a dobro znaš da je tenis poslije nogometa drugi sport po popularnosti u Svijetu. ..naravno da je nemoguće...
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 13 sij 2022, 23:59 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2103 Lokacija: Južna Bosna
|
Robbie MO je napisao/la: Kakve su danas kvote da će Nole biti deportiran.
Nisam pratio dan-dva njegov ilegalni pokusaj ulaska. Privitak:
IMG_20220113_214932.jpg [ 87.96 KiB | Pogledano 1668 put/a. ]
Privitak:
IMG_20220113_215040.jpg [ 109.61 KiB | Pogledano 1668 put/a. ]
Privitak:
IMG_20220113_215111.jpg [ 176.76 KiB | Pogledano 1668 put/a. ]
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 14 sij 2022, 00:43 |
|
|
Znači imaju kladionice oko toga hoće li ga deportirati, haha.
Treba i jedna za raspad Bosne, pa da uživo pravimo koeficijente.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|