|
|
Stranica: 31/41.
|
[ 1023 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Svarog
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 11 sij 2022, 18:25 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 9994 Lokacija: Banja Luka
|
teranova je napisao/la: Bolje da ide kući nego da se blamira jer neće uspeti posle ovoga. Možda ne uspije , i drugi žele trofej koji je on već devet puta osvojo...ali,ako uspije....biće mnogo veselo . PS. Ako uspije...radovaće se i on ,a bogami i mi ,više tom dvadeset prvom , nego prvom.trofeju . Vrjedi pokušati .Ja bi .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 11 sij 2022, 19:35 |
|
|
Najveći papci su ispali premijer Australije i ovaj ministar migracija, sad šta god da se desi oni ispadaju grbavi. Ako ga deportuju, ispadaju kreteni, ako ga ne deportuju ispadaju nesposobni. Bilo bi dobro da zbog ovoga izgube izbore za koji mesec. A Đoković ako ispadne, ima opravdanje, zatvarali ga u vašljivi migrantski hotel i nije mogao da vežba, a ako pobedi ispada heroj antivakserskog pokreta i moći će da proda prava za film o svemu ovome i uzme još para preko tih 4,4 miliona dolara.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 11 sij 2022, 19:47 |
|
|
Upravo sam to i ja konto danas. On ne moze izgubiti.
JEdino kod ovih kod kojih je za vjeke vjekova izgubio a koji ga zbog hrpe nekih njihovih "razloga" ionako nisu voljeli. Sad imaju opravdanje da ga pljuju sa svih strana. Nevjerovatno kakve mejite Austrijanci iskopavaju da se pisaju po Djokovicu. Upravo danas onog Schranz-a. Olimpijca. Pa njemu je 83 godine. Ali tih i takvih je jednostavno na Zapadu mnooogo vise.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 11 sij 2022, 20:16 |
|
|
Kad krene turnir publika će mu zvidžati i hukati više nego ranije , ali njega za to boli mekani jer mu to čak i više daje samopouzdanje.
Zaspravo će se sad dokazati koliko je narod tupav čak i u Australiji jer su postali ovce propagande i postali stado , pa umesto da mrze svoju vladu koje je licemerna i u ovom slučaju pala na ispitu , vakcinisani narod sa tribina će se okrenuti mržnji spram Đokovića.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 11 sij 2022, 20:55 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Australija je postala čudna nakarada i monstrum. Ta "država" se želi ljudima petljati u svaku poru njihovih života.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 11 sij 2022, 21:02 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
joe enter je napisao/la: Kad krene turnir publika će mu zvidžati i hukati više nego ranije , ali njega za to boli mekani jer mu to čak i više daje samopouzdanje.
Zaspravo će se sad dokazati koliko je narod tupav čak i u Australiji jer su postali ovce propagande i postali stado , pa umesto da mrze svoju vladu koje je licemerna i u ovom slučaju pala na ispitu , vakcinisani narod sa tribina će se okrenuti mržnji spram Đokovića. Garantirano jer ulaz će imati samo strastvene cjepiše.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 11 sij 2022, 21:54 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2103 Lokacija: Južna Bosna
|
Ministry of Sound je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Ne bih se kladio na njega na tvom mestu. Činjenica da nije mogao da trenira dok je bio u pritvoru je ogroman faktor. Ma moje klađenje je taktičko, skoro nikad ne držim opkladu do kraja nego uletim kad mislim da je koef. pogrešan, pa likvidiram poziciju kad dođe koef gdje bi trebao biti. Ako se definitivno isprofilira da ostaje u AU, trebao bi pasti koef ispod 2. i onda izlazim. Ali se baš ništa nije pomjerilo ni uz presudu jučer, to nema smisla. Sve kladionice, uključujući burze (betfair itd.) imaju nrnb pravilo za antepost oklade na pobjednike teniskih turnira. Da nemaju to pravilo koeficijent bi vjerojatno išao debelo preko 3.0 kada je izgledalo da će 90% biti deportiran. Vjerojatno pada na oko 2.30 nakon prvog meča.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 11 sij 2022, 22:08 |
|
|
BBC je napisao/la: Australija je postala čudna nakarada i monstrum. Ta "država" se želi ljudima petljati u svaku poru njihovih života. Kako dudu reče to je snaga institucija, valjalo bi da je i u nas tako jelde. AU je tvorevina kojom izravno upravljaju sotonisti. Upis Ministra od prije 2 miseca Ministry of Sound je napisao/la: Od 15.12. ukidanje svih restrikcija, nema nošenja maski, nema QR kodova, ničega, za cijepljenje i za necijepljenje. Nema karantene za ulaske u zemlju iz inozemstva (za cijepljenje). Po slobodi će biti u ovom trenutku najslobodnija država na svijetu (osim naravski raspalih država u Africi). Lipo to ide šefe.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 11 sij 2022, 22:13 |
|
|
Ko u njuškama poput ove ne vidi nečiste sile taj je vjerojatno i sam opsjednut, pazi očiju, pogleda, govora, svega;
Spodoba izobličena.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 11 sij 2022, 22:14 |
|
|
BBC je napisao/la: joe enter je napisao/la: Kad krene turnir publika će mu zvidžati i hukati više nego ranije , ali njega za to boli mekani jer mu to čak i više daje samopouzdanje.
Zaspravo će se sad dokazati koliko je narod tupav čak i u Australiji jer su postali ovce propagande i postali stado , pa umesto da mrze svoju vladu koje je licemerna i u ovom slučaju pala na ispitu , vakcinisani narod sa tribina će se okrenuti mržnji spram Đokovića. Garantirano jer ulaz će imati samo strastvene cjepiše. Da, to je bogata liberalna australijska elita koje je kao i u drugim zapadnim bogatim zemljama odvojena od stvarnosti i od većina običnih ljudi.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 11 sij 2022, 23:15 |
|
|
Planina je napisao/la: Ko u njuškama poput ove ne vidi nečiste sile taj je vjerojatno i sam opsjednut, pazi očiju, pogleda, govora, svega;
Spodoba izobličena. Nije uredan nikako . Đoković nije ni ''vakser'' ni ''antivakser'' . Nikad nisam čuo da je govorio ništa protiv vakcinacije . Uglavnom je pričao , i to kad ga pitaju , da je to privatna stvar , da svako treba da ima pravo i slobodu da bira, da li će biti vakcinisan . Ako su se bojali da će da ih koronira jadne , postoje raznorazni testovi kojima su mogli da ga testiraju , tri puta dnevno ako treba. Ova histerična ujdurma sa vakcinacijom mu je nametnuta , bukvalno je u nju utjeran , uglavnom iz šupačkih razloga , vakcinacija je samo krinka.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 11 sij 2022, 23:33 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7403 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Varao je na PCR testovima,i to je to. Svjesno su obmanuli javnost,ne samo on i njegova obitelj,nego i država Srbija. Dobio je isti test 16.12.2021 ,jedanput negativan,da bi zatim isti taj test fabricirali u pozitivan jer im je tada tako odgovaralo.
A to najbolje dokazuje reakcija kad su jučer njegovi naprasno prekinuli konferenciju za tisak kada se to pitanje potegnulo,kao da su u nekoj balkanskoj krčmi. Ministar Hawke bi ,ako je dosljedan sebi,trebao donijeti jedinu ispravnu odluku,a to je deportacija.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 11 sij 2022, 23:48 |
|
|
Varanje bi bilo da u Australiju uđe zaražen , a lažira potvrdu da je zdrav.
Neću dalje o tome , prljave su to rabote koje sa sportom veze nemaju . Što se teniskog sporta tiče , Novak Đoković je najbolji teniser otkad postoji ta igra . Drago mi , naravno, što je iz Srbije i što je Srbin. Nadam se da ga na sve spremna paščad , neće ''selešovanjem'' spriječiti da uzme još bar pet , šest slemova .. da Fderera i Nadala ostavi duboko u ''ciganima''.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 12 sij 2022, 00:34 |
|
|
kiler je napisao/la: Varao je na PCR testovima. Sam PCR je nevalidan za ovo za što se koristi, nije test. Tako da...
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 12 sij 2022, 09:55 |
|
|
Rekoh li ja.. Ovo s Djokovicem je ustvari istovremeno i pisanje po svima nama. Evo danas upravo tekst, napisan od kroato-ili serbo-Austrijanke Olivere Stajic (nekad mi je tesko izmedju vas razaznavati ali i to je normalno kad dvije vjerske skupine jednog naroda odluce da budu dvije nacije..no to je zasebna tema) Naslov Citat: Djokovici, sasvim normalna balkanska porodica
Zahvaljujuci Novaku Djokovicu sad cijeli svijet moze ucestvovati u ludilu toksicne balkanske porodice (podlanaslov)
.. i onda ide kenjanje o dominantnom pametnjakovicu od oca, o stalno zabrinutoj majci, o budalastom bratu itd.. Neda mi se na sabahu vise prevoditi, ali evo posto ima ovde i onih koji citaju njeacki: https://www.derstandard.at/story/200013 ... kanfamilieZaista, nikad se nisam nesto interesovao za tenis, a daleko od toga da navijam, ali ovog puta bi dao lijevo jaje da ih Djokovic tamo jednostavno ra stu ri.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 12 sij 2022, 10:38 |
|
|
... Đokoviću prijeti 5 godina zatvora, lagao je pod zakletvom..
|
|
Vrh |
|
|
babo
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 12 sij 2022, 10:45 |
|
Pridružen/a: 24 ožu 2019, 12:50 Postovi: 896 Lokacija: Mostar.......nekad
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 12 sij 2022, 11:12 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7403 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
laganini je napisao/la: ... Đokoviću prijeti 5 godina zatvora, lagao je pod zakletvom.. Lagao je i ClinKton pod zakletvom,da mu ga Lewinsky nije...
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 12 sij 2022, 11:15 |
|
|
kiler je napisao/la: laganini je napisao/la: ... Đokoviću prijeti 5 godina zatvora, lagao je pod zakletvom.. Lagao je i ClinKton pod zakletvom,da mu ga Lewinsky nije... ..ne klinton je tvrdio da pušenje nije seks.. :
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 12 sij 2022, 12:18 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Rekoh li ja.. Ovo s Djokovicem je ustvari istovremeno i pisanje po svima nama. Evo danas upravo tekst, napisan od kroato-ili serbo-Austrijanke Olivere Stajic (nekad mi je tesko izmedju vas razaznavati ali i to je normalno kad dvije vjerske skupine jednog naroda odluce da budu dvije nacije..no to je zasebna tema) Naslov Citat: Djokovici, sasvim normalna balkanska porodica
Zahvaljujuci Novaku Djokovicu sad cijeli svijet moze ucestvovati u ludilu toksicne balkanske porodice (podlanaslov)
.. i onda ide kenjanje o dominantnom pametnjakovicu od oca, o stalno zabrinutoj majci, o budalastom bratu itd.. Neda mi se na sabahu vise prevoditi, ali evo posto ima ovde i onih koji citaju njeacki: https://www.derstandard.at/story/200013 ... kanfamilieZaista, nikad se nisam nesto interesovao za tenis, a daleko od toga da navijam, ali ovog puta bi dao lijevo jaje da ih Djokovic tamo jednostavno ra stu ri. Kad čujem riječ "toksično" dođe mi stući govornika aluminijskom štangom.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 12 sij 2022, 12:28 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Rekoh li ja.. Ovo s Djokovicem je ustvari istovremeno i pisanje po svima nama. Evo danas upravo tekst, napisan od kroato-ili serbo-Austrijanke Olivere Stajic (nekad mi je tesko izmedju vas razaznavati ali i to je normalno kad dvije vjerske skupine jednog naroda odluce da budu dvije nacije..no to je zasebna tema) Naslov .. i onda ide kenjanje o dominantnom pametnjakovicu od oca, o stalno zabrinutoj majci, o budalastom bratu itd.. Neda mi se na sabahu vise prevoditi, ali evo posto ima ovde i onih koji citaju njeacki: https://www.derstandard.at/story/200013 ... kanfamilieZaista, nikad se nisam nesto interesovao za tenis, a daleko od toga da navijam, ali ovog puta bi dao lijevo jaje da ih Djokovic tamo jednostavno ra stu ri. Kad čujem riječ "toksično" dođe mi stući govornika aluminijskom štangom. Ha ha apsolutno. Namjerno sam preuzeo 1:1. Moj favorit iz feministicko liberalne kuhinje je: Toskicna muskost. (oficijelni narativ u zemlji u kojoj zivim. bolest koja se malim koracima preuzima od svedskih perverznjaka.)
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 12 sij 2022, 12:50 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 12 sij 2022, 13:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Izgleda da je gotova stvar, čim se novinari pozivaju na vladine "izvore". Gotova u smislu da će mu sutra otkazati vizu. Đoković mislim neće praviti apelaciju jer je ždrijeb već sutra. Uglavnom, ima još jedna dimenzija priče. Australija je relativno uspješno zaustavila ilegalnu migraciju, a mnogi ilegalci i dalje čame u pritvoru sve od doba prije nego što su zaustavljeni ilegalni brodovi i brodice. Naravski, razni zeleni i aktivisti su iskoristili ovo s Đokovićem da opet to aktualiziraju, počeli su opet graktati, koristeći činjenicu da se "bijeli" čovjek uvlači preko zakona, dok čokoladni i smeđi sjede u pritvoru. Tako da bi i taktičko izbacivanje Đokovića dobro zaustavilo i to graktanje. Iako navode COVID kao objašnjenje, znam da imaju druge prioritete oko imigracije. To na stranu, sve što se dogodilo od sinoć mu ne ide u prilog: - Njemački Spiegel i nekakvi hakeri skužili po nekim rednim brojevima da mu je nalaz vjerojatno lažiran - Priznao je da je bio u Španjolskoj i da nije deklarirao ("iskrena greška") - Tvrdi da nije znao rezultate PCR testa kad je bio s djecom, ali da je znao rezultat 18.12. i da je svejedno imao intervju sa novinarom L Equipe - Brnabićka za BBC rekla da ga se može ganjati i u Srbiji ako je prekršio mjere (ali naravski znamo da od toga nema ništa) - Ankete u desničarskim medijima su cirka 82% da ga trebaju izbaciti. Nisam vidio ljevičarske, ali je vjerojatno iznad 90% jer su oni više fokusirani na cijepljenje. Evo i te friške info koja bi sugerirala da je gotova stvar, jer "izvor" iz vlade kaže da su spremni za negativne reakcije. Šteta što ih ni principijelna ostavka brigadnog generala australske vojske, zbog tretmana Đokovića, nije pokolebala. Mojt Egadjo je bezveze uništio karijeru, a ni podrška raznih šefova teniskih saveza širom svijeta (Wally Mkitu i Nakitu Miyashi), isto nije napravila neku razliku. Citat: Novak Djokovic visa saga: Government is still preparing case to deport the world No 1
With the Federal Government still preparing a case to kick Novak Djokovic out of the country, the tennis star managed a short stay of execution.
The government on Wednesday delayed any action to revoke his visa for a second time after Djokovic’s lawyers handed authorities “lengthy” submissions and supporting documents on Wednesday, said to be relevant to a possible cancellation.
The delay comes after the Federal Government was reportedly still preparing a case to revoke Novak Djokovic’s visa and kick him out of the country - and the Australian Open.
Sources say Home Affairs Minister Alex Hawke delayed a final decision on whether or not to invoke his discretionary power and cancel Djokovic’s visa because the case had serious implications for the government’s border protection policies.
A government source said any move to relax the government’s Covid immigration rules and allow the world’s number one tennis player to stay in Australia would set a dangerous precedent.
The government on Wednesday delayed any action to revoke his visa for a second time after Djokovic’s lawyers handed authorities “lengthy” submissions and supporting documents on Wednesday, said to be relevant to a possible cancellation.
The delay comes after the Federal Government was reportedly still preparing a case to revoke Novak Djokovic’s visa and kick him out of the country - and the Australian Open.
Sources say Home Affairs Minister Alex Hawke delayed a final decision on whether or not to invoke his discretionary power and cancel Djokovic’s visa because the case had serious implications for the government’s border protection policies.
A government source said any move to relax the government’s Covid immigration rules and allow the world’s number one tennis player to stay in Australia would set a dangerous precedent.
The source said the government was prepared to weather an international backlash the decision would attract because it would be in the national interest and consistent with our “ongoing efforts to control the spread of Covid”.
Another source told the Herald Sun Djokovic’s case was “weakening by the day”.
In a statement, a spokesman for Minister Hawke said: “Naturally, this will affect the time frame for a decision.”
It is believed that the Department of Home Affairs has collated all information relating to the case that was in the public domain on Wednesday.
This includes Djokovic’s Instagram statement and PCR test timelines.
Given the tennis star has now been exposed as misleading the Australian Border Force on one occasion and the court on another, his character could now play an important role in the success of the case.
The minister holds the power to cancel visas on character grounds. I za kraj B92 je fer, naveli su sve velike zvijezde, koje su imale problema u Australiji, tako da prestanete s tim narativom da napadaju Srbe i Balkance. https://www.b92.net/zivot/vesti.php?yyyy=2022&mm=01&dd=12&nav_id=2086508Citat: Od Sinatre, preko Depa, do Đokovića: Poznati kojima je preseo boravak u Australiji
Novak Đoković nije jedini osetio na svojoj koži oštre zakone Australije, već su nešto slično doživljavale i druge planetarno poznate zvezde.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 12 sij 2022, 13:30 |
|
|
Ministry, ti si razuman covjek a daleko od toga da si glup:
Da li ti sve ovo sto se sad radi oko jebenog PCR testa, sva ova medijska hajka, sav ovaj trud, svi ovi potroseni radni sati i dani placeni poreznim parama, ikako stoji u omjeru sa samim cinom? Pa Zapad bruji danima zbog Djokovica..
Ovo je bukvalno razapinjanje covjeka koji ustvari SAMO HOCE DA IGRA TENIS.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Novak Đoković Postano: 12 sij 2022, 13:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
turbotakija je napisao/la: Ministry, ti si razuman covjek a daleko od toga da si glup:
Da li ti sve ovo sto se sad radi oko jebenog PCR testa, sva ova medijska hajka, sav ovaj trud, svi ovi potroseni radni sati i dani placeni poreznim parama, ikako stoji u omjeru sa samim cinom? Pa Zapad bruji danima zbog Djokovica..
Ovo je bukvalno razapinjanje covjeka koji ustvari SAMO HOCE DA IGRA TENIS. 50% zbog ljudi, australskih državljana koji su slijedili pravila. Đoković po zakonima nema pravo biti u AU. A ostalih 50% je zbog imidža u inozemstvu, pogotovo prema ilegalnim migrantima. Za prijašnje kampanje je potrošeno puno novca (vrtili su ove reklame u mnogim zemljama u Aziji), ovo je besplatna reklama koja bi mogla odvratiti ostale ilegalce ("ako su izbacili Đokovića, kakve šanse imam ja"). S te strane, Srđan Đoković je u pravu, Novak će se morati žrtvovati "kao Isus" kako se već za nekoliko tjedana na obalama AU ne bi nacrtale tisuće brodica sa Pakijima, Afganistancima itd. I zato čak 80% desničara podržavaju deportaciju, iako nisu previše zagrijani za COVID mjere.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|