|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 39 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 12:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76737 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Kormilar u nekim kategorijama veslanja. Uvijek sam se pitao zašto ne angažiraju cirkuskog patuljka, ili nekog bivšeg podmorničara (ista stvar).
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 12:17 |
|
|
Ribolov. Obzirom kad vidim tko ga "igra", i boćanje bi moglo u tu kategoriju.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1076 of 2558 - 42.06%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 12:22 |
|
|
Sah je nesto najbolje i najpametnije cime se mozete baviti.
Ja sam kao klinac bio veliki talenat. Stari, skroman igrac srednjih kvaliteta, me uveo u sve to kad mi je bilo mozda nekih 4-5 godina.
Ali - jebiga - nemiran kakav sam bio nisam kad tad vise mogao dugo sjediti na istom mjestu vec stalno mrd mrd..nije mi se vise dalo pa prestao tamo negdje s 14 ili 15 godina.
Njemu je to jos uvijek lijek za sve. Evo i sad, u Bosni su ali on svrlja negdje po Hrvatskoj po nekim turnirima. Ima zanimaciju, DALEKO je od demencije iako je presisao sedamdesetu, a i ne bavi se glupostima.
Tako da, ako imate zivaca i strpljenja, nista vam bolje od saha nema.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 12:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76737 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Lov bi se čak mogao provići kao sport, bar ideš okolo, teren može biti brdovit i težak, podrazumijeva nekad i planinarenje, saginješ se, oni streljaši s olimpijade se ni ne miču, praktički iz stolice. U engleskim zemljama ima i bird watching.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 12:24 |
|
|
To ne vazi naravno za CHESS BOXING ..ako je ko cuo za to.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 12:26 |
|
|
Ja bih da budem sportski radnik. To su oni što putuju na sve te događaje i imaju puno para.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 12:27 |
|
|
turbotakija je napisao/la: To ne vazi naravno za CHESS BOXING ..ako je ko cuo za to. Sjajna kombinacija. Prije svega jer boksači imaju u pravilu oštećen mozak. https://en.wikipedia.org/wiki/Chronic_t ... phalopathy
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 12:38 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2103 Lokacija: Južna Bosna
|
teranova je napisao/la: Još samo da uključe i kartanje. Bridge se smatra umnim sportom, poput šaha.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 12:56 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: turbotakija je napisao/la: To ne vazi naravno za CHESS BOXING ..ako je ko cuo za to. Sjajna kombinacija. Prije svega jer boksači imaju u pravilu oštećen mozak. https://en.wikipedia.org/wiki/Chronic_t ... phalopathyObicno su jebeno loshi bokseri. Mnogo sam bolji s nogama nego s rukama ali ovu dvojicu bi bez problema razvalio iskljucivo koristeci ruke. Et.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 12:59 |
|
|
Jiv je napisao/la: teranova je napisao/la: Još samo da uključe i kartanje. Bridge se smatra umnim sportom, poput šaha. Možda umna igra, sport nikako.
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 13:57 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Šumaher se smatra sportašom.
Nije. Znaš kakvu fizičku spremu moraju da imaju vozači formule 1? Znaš kakve G sile moraju da trpe? Smršaju nekoliko kila za vreme jedne trke. Ti likovi mogu jedino da se porede sa pilotima lovaca. Inače, snuker, golf...
|
|
Vrh |
|
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 13:58 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Sah je nesto najbolje i najpametnije cime se mozete baviti.
Ja sam kao klinac bio veliki talenat. Stari, skroman igrac srednjih kvaliteta, me uveo u sve to kad mi je bilo mozda nekih 4-5 godina.
Ali - jebiga - nemiran kakav sam bio nisam kad tad vise mogao dugo sjediti na istom mjestu vec stalno mrd mrd..nije mi se vise dalo pa prestao tamo negdje s 14 ili 15 godina.
Njemu je to jos uvijek lijek za sve. Evo i sad, u Bosni su ali on svrlja negdje po Hrvatskoj po nekim turnirima. Ima zanimaciju, DALEKO je od demencije iako je presisao sedamdesetu, a i ne bavi se glupostima.
Tako da, ako imate zivaca i strpljenja, nista vam bolje od saha nema. Šah je šablonska igra.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 13:59 |
|
|
Stoni tenis! Praktičan, umjeren i zabavan. Sto se može se namjestiti u dvorištu, garaži, podrumu... Kao klinci smo znali skinuti vrata od špajza, postaviti na kuhinjski sto, razapeti mrežicu i igrati, sve dok komšija sav crven u licu ne pozvoni i spomene nam svu familiju! Inače je ping-pong poznat kao sport gdje su svi mišići aktivni, ojačava tijelo i um i popravlja raspoloženje!
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 14 sij 2022, 14:39 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Lov bi se čak mogao provići kao sport, bar ideš okolo, teren može biti brdovit i težak, podrazumijeva nekad i planinarenje, saginješ se, oni streljaši s olimpijade se ni ne miču, praktički iz stolice. U engleskim zemljama ima i bird watching. Sport valjda predviđa i natjecanje, pobjedničko postolje , dodjelu nagrada. Lov ne može biti sport jer zadaća lova je održivo gospodarenje divljači, a ne natjecanje. Jedino ako se organizira pucanje u umjetnu metu, ali to je onda isto kao i streljaštvo. Ribolov može biti sport, čak se i kategorija ribolova koja nije profesionalna zove sportski ribolov. Imaju natjecanja sa utvrđenim pravilima. Ako je naprimjer podvodni ribolov onda je zadovoljen i kriterij teškog fizičkog napora. Pikado i bilijar nisu sport dok se igraju u zadimljenim kafićima za pivo, ali ako ih staviš u dvoranu i organizira se natjecanje onda možda i jesu. Pikado se prenosi ovih dana upravo na sportskoj televiziji.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|