|
|
Stranica: 1/2.
|
[ 39 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 11:45 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76737 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ne mislim tu sad na šah, go ili War Craft, to je igra a ne sport. Nego baš ima stvari s olimpijade (mada i ne samo ograničeno na olimp.) gdje se ne traži nikakva fizička sprema, i gdje možeš sa 200 kila žive vage osvojit medalju. Prvo što mi pada na pamet je streljaštvo. Pa onda čak i spuštanje s onim bobom. Tu čak ni ne veslaš, samo se naginješ. Curling također, osim ako niste član tima koji briše pod. Ima li još primjera.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 11:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76737 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Ja ove stvari ne bih ni nazvao sportovima, nego vještinama.
Pravi sport ipak mora aktivirati cijelo tijelo.
A ne samo jedan prst.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 11:48 |
|
|
Pikado?
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 11:48 |
|
|
I to je dobar primijer, iako ne znam da to itko trenira.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 11:49 |
|
|
Mnogi tzv sportovi uopšte to nisu, npr svi timski. Priznajem samo individualne.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 11:50 |
|
|
Evo recimo, ako je streljaštvo sport, nema nijedan razlog da npr. bilijar/biljar ne bude olimpijski sport.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 11:50 |
|
|
Čak i jahanje je polusport.
Konj je taj koji radi sport, a ne ti koji povlačiš uzde.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 11:51 |
|
|
Još samo da uključe i kartanje.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 11:52 |
|
|
Šumaher se smatra sportašom.
Nije.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 11:53 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 11:55 |
|
|
teranova je napisao/la: On je šofer
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 11:55 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: I to je dobar primijer, iako ne znam da to itko trenira. U Austriji drzavni prvak Bosanac. Mensur Suljovic. Jebe keve lik ko da je Ibrahimovic.
_________________ fakofbolan nema krsta bez tri prsta
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 11:56 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: I to je dobar primijer, iako ne znam da to itko trenira. U Austriji drzavni prvak Bosanac. Mensur Suljovic. Jebe keve lik ko da je Ibrahimovic. Stalni posao pekar ?
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 11:57 |
|
|
Vidis mu na faci da je nash.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 11:57 |
|
|
Ja da sam prvak u pikadu nisam siguran da bi mi to bio ulet.
Ustvari, nisam siguran da bi to uopće spomenuo na prvih 5 dejtova.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 11:58 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: turbotakija je napisao/la: U Austriji drzavni prvak Bosanac. Mensur Suljovic. Jebe keve lik ko da je Ibrahimovic.
Stalni posao pekar ? Ne, taj zaista moze od tog skromno da zivi. (Tako barem jaran, Svabo, koji i sam ide na takmicenja. Od njega prvi put i cuo za Mensura.)
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 11:58 |
|
|
Ono što cenim i posmatram je:
- skok u vis - skok u dalj - skok s motkom - 100 metara sprint m/ž - gimnastika - sve kategorije - skokovi u vodu - sve kat. - plivanje -sve kat. - od zimskih - spust i skijaški skokovi, može i klizanje
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 11:59 |
|
|
turbotakija je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Stalni posao pekar ?
Ne, taj zaista moze od tog skromno da zivi. (Tako barem jaran, Svabo, koji i sam ide na takmicenja. Od njega prvi put i cuo za Mensura.) Možda neke nagrade na turnirima. Ali koliko uopće turnira s nagradama ima i kakve su te nagrade... Ne postoji trener pikada, tako da poslije ne može biti ni trener.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 11:59 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ja da sam prvak u pikadu nisam siguran da bi mi to bio ulet.
Ustvari, nisam siguran da bi to uopće spomenuo na prvih 5 dejtova. Ja kad kazem da treniram Tajlandski boks.. Ma ustvari nista i ne moram govoriti. Vidi se.
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 12:00 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: turbotakija je napisao/la: Ne, taj zaista moze od tog skromno da zivi. (Tako barem jaran, Svabo, koji i sam ide na takmicenja. Od njega prvi put i cuo za Mensura.)
Možda neke nagrade na turnirima. Ali koliko uopće turnira s nagradama ima i kakve su te nagrade... Ne postoji trener pikada, tako da poslije ne može biti ni trener. Ma slabo ba. Jedino ako si skroz na vrhu mozes nesto malo. Reklamica, nagradica, sponsoring jer se takcimis ipaz za drzavu (igra za Austriju na prvenstvima), i tako to..
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 12:02 |
|
|
teranova je napisao/la: Ono što cenim i posmatram je:
- skok u vis - skok u dalj - skok s motkom - 100 metara sprint m/ž - gimnastika - sve kategorije - skokovi u vodu - sve kat. - plivanje -sve kat. - od zimskih - spust i skijaški skokovi, može i klizanje Skok s motkom je nešto najjače. Navela si sve stvari koje su i meni drage i gledljive. Gimnastika je vrlo gledljiva. Plivanje i skijanje baš gospodski - tehnika, težnja savršenstvu i kažnjavanje za najmanje greške.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 12:03 |
|
|
|
Vrh |
|
|
turbotakija
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 12:06 |
|
|
haha *** ja mislio MEnsur Bosancero a on iz...Tutina.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 12:09 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Pa onda čak i spuštanje s onim bobom. Tu čak ni ne veslaš, samo se naginješ. Članovi posade boba su često bivši sprinteri, onaj zalet s guranjem na početku je jedan od ključnih elemenata. Tu sigurno medalju ne bi mogao osvojiti netko od 200 kg. Čim se puno natjecatelja dopingira (kao u bobu), znači da sigurno iziskuje fizičku snagu.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: "Sportovi" koji ne iziskuju fizičku snagu Postano: 10 sij 2022, 12:10 |
|
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Pa onda čak i spuštanje s onim bobom. Tu čak ni ne veslaš, samo se naginješ. Članovi posade boba su često bivši sprinteri, onaj zalet s guranjem na početku je jedan od ključnih elemenata. Tu sigurno medalju ne bi mogao netko s od 200 kg. Čim se puno natjecatelja dopingira (kao u bobu), znači da sigurno iziskuje fizičku snagu. A istina, njima treba kratkotrajna eksplozija, savršeno za doping.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|