HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 22 kol 2026, 00:48.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 611 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 25  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 10 prioritetnih ciljeva za bombardiranje Bosnian Muslims u slucaju njihove agresije na Hrvate i
PostPostano: 10 pro 2016, 13:05 

Agathonikos je napisao/la:
Ništa u poređenju s vama kad bi zagrmilo s Trebevića i okolnih destinacija, gospođice begovice. Ne da ste punili gaće, već vam se i danas pričinjavaju četnici čim nogom kročite malo iznad Šehera.

Jbg. izgleda da ipak nije tacno to sto vi kazete - kad bi zagrmilo sa Trebevica, ovi nasi su te sto su grmili, koliko su mogli jednog po jednog kacili.

A vi, sta vi??? Kosovo vam otimaju, a vi gosn. Aga niti jednog SFOR-ovca ni poprijeko da pogledate. Sramota za jednog bahatog krajisnika! =))

Vrh

Naslov: Re: 10 prioritetnih ciljeva za bombardiranje Bosnian Muslims u slucaju njihove agresije na Hrvate i
PostPostano: 10 pro 2016, 13:17 

Kad pošaljete vojsku kao što smo je mi poslali na KiM u rat protiv neuporedivo jačeg neprijatelja koji vas može uništiti a da nogom ne kroči na tlo je jedno a vaši mahalaški smajlići su nešto sasma drugo, gospođice begovice :D

Vrh

PostPostano: 10 pro 2016, 13:23 

seherzada_begovica je napisao/la:
Da, razumijem ja da je osnovni motiv kojeg vi imate u svom politickom diskursu taj da od kmetova postanete begovi, 200 tisuca da upravlja sa 2 meleona. To je taj kompleks koji vas motivira. :neznam

Medjutim, sto da vam kazem, da ste kadri za to i da imate kicmu, pa ne bi vam trebalo 800-900 godina da se usudite ici tim putem. Naposljetku, to se svodi na to da vi zelite postati mi, :zubati a niste u mogucnosti. :nanana

Republika Hrvatska je jedan od jamaca postojanja BiH, koja ionako nije nikakva samosvojna država već osobni posjed tzv. visokog predstavnika na području okupiranog srednjovjekovnog Hrvatskog Kraljevstva, a Hrvata u obje navedene države ima 4 420 000 i tvore većinu od 60%. Muslimani nisu nikakvi isključivi gospodari BiH a pogotovo nisu ovlašteni da ju zastupaju pred međunarodnom zajednicom. Hrvatska je na 2/3 granice protektorata i ona će dati konačnu riječ o BiH htjeli vi to ili ne, to je jednostavno geopolitička sudbina. Hrvati su konstitutivni narod i imat će jednaka prava kao i svi ostali, na ovaj ili onaj način. Dosta je bilo vaših gluposti, možete što hoćete ali ne možete dokle hoćete, kako se kaže.

Vrh

PostPostano: 10 pro 2016, 13:32 

Ništa u poređenju s vama kad bi zagrmilo s Trebevića i okolnih destinacija, gospođice begovice. Ne da ste punili gaće, već vam se i danas pričinjavaju četnici čim nogom kročite malo iznad Šehera.

Jbg. izgleda da ipak nije tacno to sto vi kazete - kad bi zagrmilo sa Trebevica, ovi nasi su te sto su grmili, koliko su mogli jednog po jednog kacili.

A vi, sta vi??? Kosovo vam otimaju, a vi gosn. Aga niti jednog SFOR-ovca ni poprijeko da pogledate. Sramota za jednog bahatog krajisnika! =))

jebes kosovo njih zanima zapad tako da negine pola bosne serbima dat pa vi muzite kozu

Vrh

PostPostano: 10 pro 2016, 13:32 

Kad pošaljete vojsku kao što smo je mi poslali na KiM u rat protiv neuporedivo jačeg neprijatelja koji vas može uništiti a da nogom ne kroči na tlo je jedno a vaši mahalaški smajlići su nešto sasma drugo, gospođice begovice :D

Ne znam, ja mislim gosn Aga da vi nasi Srbeki niste ni jednog SFOR-ovca dokacili u Drugom boju na Kosovu, sto je morat cete priznati sramotno.

78 dana bombaju vam majku Srbiju, pa da se nasao jedan Srbin u BiH da baci petardu na SFOR, bar da pokrije vase sramote, niti to. :zubati

Jel sada vidite koliki ste beskicmenjaci? :neznam

Vrh

PostPostano: 10 pro 2016, 13:50 

mirv je napisao/la:
Da, razumijem ja da je osnovni motiv kojeg vi imate u svom politickom diskursu taj da od kmetova postanete begovi, 200 tisuca da upravlja sa 2 meleona. To je taj kompleks koji vas motivira. :neznam

Medjutim, sto da vam kazem, da ste kadri za to i da imate kicmu, pa ne bi vam trebalo 800-900 godina da se usudite ici tim putem. Naposljetku, to se svodi na to da vi zelite postati mi, :zubati a niste u mogucnosti. :nanana

Republika Hrvatska je jedan od jamaca postojanja BiH, koja ionako nije nikakva samosvojna država već osobni posjed tzv. visokog predstavnika na području okupiranog srednjovjekovnog Hrvatskog Kraljevstva, a Hrvata u obje navedene države ima 4 420 000 i tvore većinu od 60%. Muslimani nisu nikakvi isključivi gospodari BiH a pogotovo nisu ovlašteni da ju zastupaju pred međunarodnom zajednicom. Hrvatska je na 2/3 granice protektorata i ona će dati konačnu riječ o BiH htjeli vi to ili ne, to je jednostavno geopolitička sudbina. Hrvati su konstitutivni narod i imat će jednaka prava kao i svi ostali, na ovaj ili onaj način. Dosta je bilo vaših gluposti, možete što hoćete ali ne možete dokle hoćete, kako se kaže.

Hrvati mogu biti samo kmetovi, kako su to bili 1000 godina, to ti je jedina istina.

Evo, imate Hrvatsku prvi put u povijesti u kojoj 100% vlasti je vase, pa imate potpuni kaos i nezadovoljstvo takvom Hrvatskom. A hocete da budete nekakvi osvajaci BiH, laprdancije nekakve, mitovi o hrvatskom kraljevstvu koje nikad nije ni postojalo, ko Srbi jbt.

Morate shvatiti da je BiH izvan vasih kapaciteta, vas max je ova danasnja Hrvatska, a s kojom ste nezadovoljni, i to je to. :zivili

Vrh

PostPostano: 10 pro 2016, 13:56 

kad tako Hrvate častiš, mogu samo misliti što o svojima misliš...nešto u stilu, malo je jedna Srebrenica.

Vrh

PostPostano: 10 pro 2016, 14:16 

Ne znam, ja mislim gosn Aga da vi nasi Srbeki niste ni jednog SFOR-ovca dokacili u Drugom boju na Kosovu, sto je morat cete priznati sramotno.

78 dana bombaju vam majku Srbiju, pa da se nasao jedan Srbin u BiH da baci petardu na SFOR, bar da pokrije vase sramote, niti to. :zubati

A gde su petarde kad su vas vaši NATO prijatelji rešili zbiti na 23% na koje su vas prethodno zbili Srbeki, gospođice begovice? Kljonu ideja o 100% u sekundi, ni mukajeta ni petarde, gde je nebeska sila da bar pljune u SFOR-ovo vozilo :D

Vrh

PostPostano: 10 pro 2016, 14:22 

dudu je napisao/la:
kad tako Hrvate častiš, mogu samo misliti što o svojima misliš...nešto u stilu, malo je jedna Srebrenica.

Pa ne castim, vec samo govorim onako kako je. Ja sam samo rekla fakte.

Ja u konacnici nisam sretna zbog tih fakata koje je vama tesko cuti, iako svi vi to vrlo dobro znate sve to, niti sam sretna zbog vasih ludiranja.

Mislim, nisam sretna, u smislu da se zavaravate nekakvom velicinom, sto zaista niste, a mozete bolje. :zivili

Vrh

PostPostano: 10 pro 2016, 14:24 

Oni stvarno zaboravili da bi im Srbi uzeli Bihać bez hrvatske vojske. I UN zaštićene enklave.
Tako ih je lako valjati u politici. Narod koji se ne sjeća, ili ne želi, što je bilo prije 3 godine ima zero šanse protiv Hrvata.

Vrh

PostPostano: 10 pro 2016, 14:30 

Hrvati mogu biti samo kmetovi, kako su to bili 1000 godina, to ti je jedina istina.

Evo, imate Hrvatsku prvi put u povijesti u kojoj 100% vlasti je vase, pa imate potpuni kaos i nezadovoljstvo takvom Hrvatskom. A hocete da budete nekakvi osvajaci BiH, laprdancije nekakve, mitovi o hrvatskom kraljevstvu koje nikad nije ni postojalo, ko Srbi jbt.

Morate shvatiti da je BiH izvan vasih kapaciteta, vas max je ova danasnja Hrvatska, a s kojom ste nezadovoljni, i to je to. :zivili

Hrvati su povijestni narod za razliku od vas koji ste vjerska skupina etnički svega i svačega i imali su svoju samostalnu državu još dok su postojale Franačka i Istočno Rimsko Carstvo. Od Tanaisa pa do današnjih Hrvata prošlo je preko 1800 godina, za razliku od određenog preimenovanja iz sarajevskog hotela. I nakon ulaska u zajedničku državu s Mađarima i kasnije Nijemcima iz Austrije Hrvatska je bila država, odnosno najstarija kraljevina u Habsburškoj Monarhiji i svoju državnost je očuvala svo vrijeme za razliku od vašeg protektorata koji je bio običan pašaluk turskog sultanata. Za razliku od vas koji ste bili obične igračke lokalnog bega Hrvati su imali svojega bana, sabor, plemstvo i običan puk koji je u feudalnom sustavu, za razliku od vas potpunih podanika a u stvari beskoristnih ljenčina, obrađivao zemlju feudalcu i davao mu devetinu uroda. Vi niste proizvodili ništa, ni u Srednjem vijeku a niti danas pa ste zato bili i ostali duhovna i materijalna sirotinja. A novac je taj koji vlada svijetom. Koliki je ono BDP u BiH, 16 milijardi dolara a u Hrvatskoj 50, iako BiH nema jako puno manje stanovnika, s time da Hrvati u BiH stvaraju veliki dio tog bosanskog BDP-a. Jaki ste mi vi narod, vjerska skupina na socijali, metilji civilizacije.

Glede osvajanja Bosne, mi ne moramo ništa osvajati, ona je naša jer su po Daytonskom sporazumu i Hrvati konstitutivni narod, cijela država je i hrvatska a ne samo od vas i martologa. Ali ako ćete htjeti izbaciti Hrvate iz nje na bilo koji način zato što ih ima koliko ih ima u protektoratu onda ćemo to spriječiti politički, gospodarski a ako treba i vojno, što imamo pravo po navedenom sporazumu. Vi slobodno tada možete dati svoj prvi doprinos svjetskoj matematici objašnjavajući da je 4 220 000 ustvari 200 000.

Vrh

PostPostano: 10 pro 2016, 14:31 

A gde su petarde kad su vas vaši NATO prijatelji rešili zbiti na 23% na koje su vas prethodno zbili Srbeki, gospođice begovice? Kljonu ideja o 100% u sekundi, ni mukajeta ni petarde, gde je nebeska sila da bar pljune u SFOR-ovo vozilo :D

Cujte, mi smo svoj kuraz pokazali protiv mnogostruko jace JNA. Vi dosli, mi rekli "e ne'esh", pa Srebrenica - Srebrenica.

Kad ste vi trebali pokazati kuraz protiv mnogostruko jacih, eeeee, vi ni petarde na SFOR. :zubati Da je jedan binSr, jedan od milke, bar da pokrije sramotu, petardu nako kofol bacio, pa ni to. A svetinju vam uzese, KosMet! :ucelo Kad se iz straha pro/edaju svetinje, tu zavrsava kapacitet drzavnosti, i vraca se na kmetstvo. :nanana

Vrh

PostPostano: 10 pro 2016, 14:39 

bulo lazljiva, za tvoju informaicju srba iz bosne je bilo dobrovoljaca na kosovu, to je nepobitno, a sto se tice jednog slucaja sa padom pilota u bosni, postoji i video materijal gde pilot prica o tome...

na ime oboreni srpki avion, pilot se katapultirao i padajuci dole zna da pada u deo bosne... dok se pokusao prikriti dok sootri teren i gde je upao, jer nije mu svejedno da padne kod bosnji , on vidi grupu koja postaje sve veca i sa ovackim puskama, koji automatom, i vilama krece u obruc oko njega...

posle ide i malo komedije... srbi su bili ubedjeni da je to nato pilot cak su rekli "i srpski su ga tecno naucili sunce mu!" :D

razumljivo je da su sujali jer im je suludo bilo da neko od nasih pilota i krene na silu od preko sto aviona u naletu... da li bi tvoj neki beg il aga carsije slicno uradio? jok, vama bi pvo bio U2 koncert sa vasim direktnim ukljucenjem i kmekanjem na glas...

e onda su ga malo propitali za slave i ostalo, pa kad e uverise da je srbin, lepo se izgrlise...

zamisli da im je pao u ruke amer? u srbiji bi ga verovatno proveli do policije pa do beograda u generalstab, a u srpskoj?

pitaj ovog pilota sta on misli kako bi se natovac proveo da im je pao ruke...

lupas gluposti u svojoj bedi i ocaju... u ti dva i po eseca bombardovanja srbije, potpisan je o prvi put u istoriji tehnicki sporazum na sta pre amerikanci nikada nisu pristali... taj sporazum govori da je bilo previse stete na aerickoj strani u milijardaa dolara...

dok su tvoju usr.anu persiju bombama sjebali za par dana... pesak su vam razorali...

stoga nesretnice kad ponizno i s podsmevanje prcas o srbima, srbiji, uvek poisli da je nato prvi put prioran u istoriji da potpise thenicki sporazum... jer kraj rata se nije nazirao a pesadijska invazija im je sisla s uma sto je i general dzekson rekao, najbolji su vojnici oni koji najcesce ratuju... a srbi cesto ratuju... pogledaj to ovako, pored onolik srusenih aviona, nevidljivih, bespilotnih letelica i cinjenice da sto hiljada srpskih pusaka na kosovu samo tolko, ceka invaziju, pretpostavko nek svaka deseta pogodi... bilo bi to more guzica americkih po gudurama, a to znaci masovne demonstracije majki i hipika po aerici protiv rata za interes birokratije...

stoga, ti ne mozes ni zamisliti da se tvoja splacina od drzavice suprostavi nato trupama ni 72 minuta kako treba a ne dana... ni hrvatska ne bi mogla ni blizu koliko srbija, a vi ste obicna pisurija...

koliko si zalosna ni sama nisi vesna , da jesi ne bi se ponizavala i budalom pravila

Vrh

PostPostano: 10 pro 2016, 14:44 

Cujte, mi smo svoj kuraz pokazali protiv mnogostruko jace JNA. Vi dosli, mi rekli "e ne'esh", pa Srebrenica - Srebrenica.

Kad ste vi trebali pokazati kuraz protiv mnogostruko jacih, eeeee, vi ni petarde na SFOR. :zubati Da je jedan binSr, jedan od milke, bar da pokrije sramotu, petardu nako kofol bacio, pa ni to. A svetinju vam uzese, KosMet! :ucelo Kad se iz straha pro/edaju svetinje, tu zavrsava kapacitet drzavnosti, i vraca se na kmetstvo. :nanana

Petarde, gospođice begovice :D

Ne samo da ih nije bilo već im se i danas uvlačite u guzove i smatrate ih svojim idolima i zaštitnicima a samo su parafirali ono što su Srbi mislili da vam je dovoljno :D

Vrh

PostPostano: 10 pro 2016, 14:52 

petarde su jedino cime bi raspolagali u ogromnim kolicinama, dok je kineza u bosni...

nato da se sukobi s bosnjama , to ne moze ni u vicu, jer bi jedna izvidjacka jedinica peadije i par jurisnih aviona bila vie nego dovoljna da razjebe carsijsko bermudaski PVO...
zamisli samo komedije bosnja i pvo? radarki sistem sistem veze rasprostranjenost obucenost uigranost ljudi u pvo...

mujo iz kaknja bi blejeci u radar konto da igra tetris!

:D

Vrh

PostPostano: 10 pro 2016, 14:56 

mirv je napisao/la:

Hrvati su povijestni narod za razliku od vas koji ste vjerska skupina etnički svega i svačega i imali su svoju samostalnu državu još dok su postojale Franačka i Istočno Rimsko Carstvo. Od Tanaisa pa do današnjih Hrvata prošlo je preko 1800 godina, za razliku od određenog preimenovanja iz sarajevskog hotela. I nakon ulaska u zajedničku državu s Mađarima i kasnije Nijemcima iz Austrije Hrvatska je bila država, odnosno najstarija kraljevina u Habsburškoj Monarhiji i svoju državnost je očuvala svo vrijeme za razliku od vašeg protektorata koji je bio običan pašaluk turskog sultanata. Za razliku od vas koji ste bili obične igračke lokalnog bega Hrvati su imali svojega bana, sabor, plemstvo i običan puk koji je u feudalnom sustavu, za razliku od vas potpunih podanika a u stvari beskoristnih ljenčina, obrađivao zemlju feudalcu i davao mu devetinu uroda. Vi niste proizvodili ništa, ni u Srednjem vijeku a niti danas pa ste zato bili i ostali duhovna i materijalna sirotinja. A novac je taj koji vlada svijetom. Koliki je ono BDP u BiH, 16 milijardi dolara a u Hrvatskoj 50, iako BiH nema jako puno manje stanovnika, s time da Hrvati u BiH stvaraju veliki dio tog bosanskog BDP-a. Jaki ste mi vi narod, vjerska skupina na socijali, metilji civilizacije.

Glede osvajanja Bosne, mi ne moramo ništa osvajati, ona je naša jer su po Daytonskom sporazumu i Hrvati konstitutivni narod, cijela država je i hrvatska a ne samo od vas i martologa. Ali ako ćete htjeti izbaciti Hrvate iz nje na bilo koji način zato što ih ima koliko ih ima u protektoratu onda ćemo to spriječiti politički, gospodarski a ako treba i vojno, što imamo pravo po navedenom sporazumu. Vi slobodno tada možete dati svoj prvi doprinos svjetskoj matematici objašnjavajući da je 4 220 000 ustvari 200 000.

No mitomanija. Reala je znas, ima jedna epizoda kada su Hrvati zeljeli postati begovi u Madjarskoj kraljevini, i zove se Matija Gubec. To ti je ono kada su Madjari donijeli uzarenu zlatnu(?) kraljevsku krunu i natakli je kmetu Gubecu na glavu kada je htio biti beg - to je stvarna povijest vaseg "kraljevstva" u Habsbruskoj monarhiji.

Tj. kada stvoris mit, o svojoj velicini na bazi mita, onda u takovoj percepciji pocinjes se sudarati sa realom. Na bazi mita imas percepciju nekakvok velikog bozanskog hrvatskog kraljevstva, a u reali je to jedna mala nesposobna hrvatska kmetska zavisna drzava kao i sve drzave od par milki stanovnika sto su (izuzimajuci neke rijetke anomalije, ali i te anomalije su vise mocne zato sto imaju patrone) i dan-danas.

Hrvat nije mitski kralj Tomislav, vec kmet Matija Gubec. Jednako kao sto Srbima ne ide u glavu da je Kraljevic Marko mit, a reala je kmet Radoje.

BiH jeste domovina svima koji nose njeno drzavljanstvo i koji je smatraju domovinom. Po navedenom sporazumu Hrvatska i Srbija imaju pravo da ne smiju prismrditi u BiH, a sto su vama vasi ocevi prodali kao jos jedan mit da ste vi "garant BiH". Pa da malo dobijes predstavu moci i "garanta" i prava koje vi po sporazumu kao imate:

slika

Vrh

PostPostano: 10 pro 2016, 15:00 

reci ti nama "begovice" kako su bosnje postali begovi a prestali biti kmetovi?

i kako su to postali ono sto do tad bili nisu nikada

sve na zivo zanima
:D

rdjo prodana i beskicmenjacka

naguzili e turkim osvajacima pa vukojebina umislila da je grofovske fele...

hehe!

ps

a o toj "kulturi s persije" ko da je persija prva stvorena drzava na svetu i vid pismenosti, upravo pokazujes kolko si glupa i jadna... pa ti tvoji perijanci da bi nastali proslo je dosta reka, od nila pa nadalje... a jedini izvori po kojima se ceo svet najvise uci prosloti su upravo grci i njihova pisma... njihovi pretci poput herodota i slicnih... recimo perikle je bio obrazovaniji nego cela tvoja persija...

uostalom o toe govori i cinjenica da tek kada ti je gologuzan uhamed krenuo po svetu da uci i prihvata raznih kultura posle to sprkao kao u corbu i skuvao ti islam...

da je imao gde da se opismeni i obrzauje ko covek ne bi lutao po tim prokletim hriscanksim kulturama...

ipade da je pri covek pa i ajmun bio persijanac... i ako se ti ponosis neciji osvajanjima, kao sto se ponosis turskim osvajanjem i zulumima onda je mizerno da osudjujesh nekoga za agresiju...

da ne bi turske agresije ne bi ni ti isprnula iz njihovog prkna...

a sad objasnim nam kako ste postali ono sto pre do tad nikada niste bili... i zasto?

zarad tepsije ribe zar ne bagro podguzna i kukavna

Vrh

PostPostano: 10 pro 2016, 15:06 

slika

Da, to je trenutak kad je medjunarodno priznata Republika Srpska, od strane svjetskih sila i svojih susjeda. :yes

Vrh

PostPostano: 10 pro 2016, 15:07 

kolubara je napisao/la:

bulo lazljiva, za tvoju informaicju srba iz bosne je bilo dobrovoljaca na kosovu, to je nepobitno, a sto se tice jednog slucaja sa padom pilota u bosni, postoji i video materijal gde pilot prica o tome...

na ime oboreni srpki avion, pilot se katapultirao i padajuci dole zna da pada u deo bosne... dok se pokusao prikriti dok sootri teren i gde je upao, jer nije mu svejedno da padne kod bosnji , on vidi grupu koja postaje sve veca i sa ovackim puskama, koji automatom, i vilama krece u obruc oko njega...

posle ide i malo komedije... srbi su bili ubedjeni da je to nato pilot cak su rekli "i srpski su ga tecno naucili sunce mu!" :D

razumljivo je da su sujali jer im je suludo bilo da neko od nasih pilota i krene na silu od preko sto aviona u naletu... da li bi tvoj neki beg il aga carsije slicno uradio? jok, vama bi pvo bio U2 koncert sa vasim direktnim ukljucenjem i kmekanjem na glas...

e onda su ga malo propitali za slave i ostalo, pa kad e uverise da je srbin, lepo se izgrlise...

zamisli da im je pao u ruke amer? u srbiji bi ga verovatno proveli do policije pa do beograda u generalstab, a u srpskoj?

pitaj ovog pilota sta on misli kako bi se natovac proveo da im je pao ruke...

lupas gluposti u svojoj bedi i ocaju... u ti dva i po eseca bombardovanja srbije, potpisan je o prvi put u istoriji tehnicki sporazum na sta pre amerikanci nikada nisu pristali... taj sporazum govori da je bilo previse stete na aerickoj strani u milijardaa dolara...

dok su tvoju usr.anu persiju bombama sjebali za par dana... pesak su vam razorali...

stoga nesretnice kad ponizno i s podsmevanje prcas o srbima, srbiji, uvek poisli da je nato prvi put prioran u istoriji da potpise thenicki sporazum... jer kraj rata se nije nazirao a pesadijska invazija im je sisla s uma sto je i general dzekson rekao, najbolji su vojnici oni koji najcesce ratuju... a srbi cesto ratuju... pogledaj to ovako, pored onolik srusenih aviona, nevidljivih, bespilotnih letelica i cinjenice da sto hiljada srpskih pusaka na kosovu samo tolko, ceka invaziju, pretpostavko nek svaka deseta pogodi... bilo bi to more guzica americkih po gudurama, a to znaci masovne demonstracije majki i hipika po aerici protiv rata za interes birokratije...

stoga, ti ne mozes ni zamisliti da se tvoja splacina od drzavice suprostavi nato trupama ni 72 minuta kako treba a ne dana... ni hrvatska ne bi mogla ni blizu koliko srbija, a vi ste obicna pisurija...

koliko si zalosna ni sama nisi vesna , da jesi ne bi se ponizavala i budalom pravila

:sega

Bolan ne bio, Hrvate ste u Vukovaru napadali mjesecima sa avionima, topcicima, tenkovima, cudima... nikome nije padalona pamet da se preda. Kada su ostali bez municije, tada ste ih i zarobili.

Isto sa Sarajevom, cetiri godine, avioni, granate, tenkovi, cuda... sve od JNA, nikome nije padalo na pamet da se preda. Vec vas se kacilo gdje god se stiglo.

I sad gledaj vas, 78 dana bombanja majke Srbije, znaci samo avioni, a SFOR-ovci po BiH piknike organizuju, ovi Agini napunili gace, nisu smjeli poprijeko pogledat dushmana. =)) =)) =))

I sad vi nama ovdje nesto glumite nekakve kofrcancije, de bolan, ispadate teski klauni. :laugh

Vrh

PostPostano: 10 pro 2016, 15:15 

sve sto kazes lazes

72 dana bobardovanja srbije mnogo stete na strani amerike i talna agresija na pogranicnom delu gde sa morem siptara albanaca placenika i americkih marinaca se od svog tog ratovanja samo jedno uspela pomeriti granica za nesto sitno na kosarama ali i to je ubrzo vraceno...

da je to upravo tako na mojoj strani su argumenti od kojih je najveci TEHNICKI SPORAZUM NATO PAKTA I SRBIJE PRESEDAN U ISTORIJI NATO PAKTA

PRESEDAN!

do tad nikada... seti se svoje persije i americkih invazija...dok kazes keks...

dakle jasno je zasto je presedan i prvi put nato ponudio tehicki sporazum o prekidu rata

a na tvojoj trani je nemoc beda ocaj i laz

i pre nego opet poness srati, dve reci cu ti reci

TEHNICKI SPORAZUM

Vrh

PostPostano: 10 pro 2016, 15:16 

Vujadin je napisao/la:

slika

Da, to je trenutak kad je medjunarodno priznata Republika Srpska, od strane svjetskih sila i svojih susjeda. :yes

Da, to je trenutak kada ste potpisali kapitulaciju. Na toj slici mozete vidjeti gubitak vase srpske: monete, vojske, policije, sudstva, granica, itd itd... pa sve do najnovijeg, srpskog dana republike, to je najnovije sto ste izgubili i to vise u prevnom poretku BiH ne postoji. A to nije nista nametnuto kako vi mitomanisete, vec ste sve to potpisali u Daytonu, samo vam vasi politicari to ne smiju javno reci.

Vec vas kao brane i stite od povampirenih dushmana sa svih strana svijeta. :laugh

Vi biste sadakao nekakav izvorni Dayton, pa sve ovo sto ste pogubili vam je izvorni Dayton, nije nista trece. :neznam

Vrh

PostPostano: 10 pro 2016, 15:18 

a jako ste se kacili u sarajevu...

da ne bi dejtona ne bi prosmrdili iz njega...jedino kakvim pacovskim tunelcicima dok se ne uruse...

Vrh

PostPostano: 10 pro 2016, 15:20 

mirv je napisao/la:

nismo nezadovoljni nikad se nije bolje zivilo to sto je u nasoj kulturi prigopvaranje to je drugo kod nas i todoric kuka a najvise kukaju svajcarski hrvati!

a sto se tice kraljevstava naših,evo jedne enciklopedije uvjetno receno,tiskane neduga nakon 1450-te kada ja tiskarski stroj izumljen,dakle ovo je najranije stajaliste o bosni jos odkad se tiskaju knjige!!

slika

Autor:Flavius Blondus (1392-1463), srednjovjekovni talijanski humanist i povijesnicar
Naslov:Historiarum ab Inclinatione Romanorum Imperii

strana 177

Vrh

PostPostano: 10 pro 2016, 15:22 

Vujadin je napisao/la:

Da, to je trenutak kada ste potpisali kapitulaciju. Na toj slici mozete vidjeti gubitak vase srpske: monete, vojske, policije, sudstva, granica, itd itd... pa sve do najnovijeg, srpskog dana republike, to je najnovije sto ste izgubili i to vise u prevnom poretku BiH ne postoji. A to nije nista nametnuto kako vi mitomanisete, vec ste sve to potpisali u Daytonu, samo vam vasi politicari to ne smiju javno reci.

Vec vas kao brane i stite od povampirenih dushmana sa svih strana svijeta. :laugh

Vi biste sadakao nekakav izvorni Dayton, pa sve ovo sto ste pogubili vam je izvorni Dayton, nije nista trece. :neznam

Sve ovo sto sad imamo nikad u istoriji nismo imali, tako da je nas uspjeh vrlo dobar.

Slobodan Milosevic 1996:
Citat:
Plan mi je vrlo jednostavan... mi smo Republiku Srpsku napravili, to je stvar čista... Ovi što se raduju da su nešto mnogo uspeli, Muslimani i Hrvati, tek će se videti šta su uspeli, jer mi smo našu granicu potpisali pred sedam velikih sila u Parizu i u Dejtonu i ona je jasna, određena, to malo što još ima da se popravlja... al' ona je istesterisana... a oni svoje nemaju. Sad kad počnu da se jebavaju oko toga ko će šta i kuda će, kako će, neka im Bog pomogne, bitno je da mi s tom bagrom veze nemamo. Mi smo to postavili, ali RS mora da jača, u međunarodnim institucijama, da jača u odnosima sa svojom maticom.

Vrh

PostPostano: 10 pro 2016, 15:23 

Petarde, gospođice begovice :D

Ne samo da ih nije bilo već im se i danas uvlačite u guzove i smatrate ih svojim idolima i zaštitnicima a samo su parafirali ono što su Srbi mislili da vam je dovoljno :D

Kosovo ste predali a da neprijateljskog vojnika vidjeli niste. Dobro, vi nasi Srbeki ste ih stalno vidjali, kako rostiljaju, hodaju po piknicima, zezaju se, i tako. :sega

Jbt. koji ste vi cirkus od naroda, teska nejjac. Fakat, nisu Srbi takvi bili prije, ova nasa generacija Srba su teski bedaci. :biceovodobro

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 611 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 25  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Groot, Perun_Velež i 64 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: