|
|
Stranica: 20/25.
|
[ 611 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
dudu
|
Naslov: Re: 10 prioritetnih ciljeva za bombardiranje Bosnian Muslims u slucaju njihove agresije na Hrvate i Postano: 11 pro 2016, 13:06 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64458 Lokacija: DAZP HQ
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Hvala Heero. Slike govore više id tisuću riječi.
Posebno kada se uporedi slika centralnog trga u Zg sa nekom (danas nepostojećom) đamijom u Beogradu. Evo još jedna slika iz perioda kada vam je BG bio glavni grad Kraljevine  A ovo o poređenju siromašnog kokni dečaka iz tadašnjeg glavnog grada tadašnje najjače države sveta sa damama sa Jelačić placa je još smešnije. Što nije stavio sliku Trafalgar skvera i sliku nekog prigorskog sela, pa da poredi. Niste mogli, ne možete i nećete moći da budete Pijemont, jer nemate snagu, volju, želju i ambiciju. Vama je dosta da vas neko koga gledate kao boljeg od sebe potapše po ramenu. I tu se vaše ambicije završavaju. Mi, sa druge strane, nećemo nikad odustati od ambicije da postanemo imperija. I to je najveća razlika u mentalitetu između vas i nas. odvadi malo. vezano za novu generaciju Hrvata mogu samo da ti poručim: Hrvat si, dakle dominiraš.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Heero
|
Naslov: Re: 10 prioritetnih ciljeva za bombardiranje Bosnian Muslims u slucaju njihove agresije na Hrvate i Postano: 11 pro 2016, 13:08 |
|
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Heero je napisao/la:
bitno je da se zna sta sam tio reci
u jesam nekoga u ziavac pogodio
uglavnom nisam uspio naci taj dokumentarac di govore o katastrofalnom zivotu i gladu londonjana,ma mislim da se spomene u skoro svim dokuima o jacku trbosjeku on je na meti imao takve ulicne zene ono sto je izostalo iz popularne percepcije o tom dobu jest da to te zene nisu ekvivalent nekakvim ulicnim talijankama danasnjim(primjera radi) koje imaju makroe i tim se bave nego su to najnormalnije londonjanke(prosjek) koje to rade iz gladi i puno je širi fenomen,ma kakva ukraina to je jos dobro za london onoga doba!
Dok su prigorski i zagorski seljaci tada živeli u izobilju svake vrste. Ajde prestani da se blamiraš... Inače, ako te ne mrzi da pročitaš, ovo je iz perioda kada smo još bili pod Obrenovićima. http://www.blic.rs/vesti/beograd/pogledajte-kako-su-izgledali-beogradski-tramvaji-kroz-istoriju/4k0jt8mCitat: Prvi tramvaj na konjsku zapregu povezao je Kalemegdan i Slaviju pre tačno 122 godine, a Beograd je 1892. godine bio jedan od prvih gradova sveta koji je uveo tramvaje. Pre Beograda „konjski tramvaj“ su imali samo Njujork, Pariz, London i Berlin. maci moj sibeni je rupa i imao je rasvetu bre odma iza beca!
_________________ Muslimani su nastali, kada je Bosna nestala.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: 10 prioritetnih ciljeva za bombardiranje Bosnian Muslims u slucaju njihove agresije na Hrvate i Postano: 11 pro 2016, 13:23 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: A onda vam uleti Udba i poprska vam se i po planovim i po radnom stolu Mislim, znam da šiljite bezveze ali hajde, ako vam godi nastavite gospođice begovice  Pa to je vrlo moguce, da ste vi krivci za hrvatsko-bosnjacki sukob.  Kada se podvuce crta, iz toga su samo Srbeki profitirali, Hrvati i Bosnjaci iz toga nisu izvukli nikakvu korist. Nego, ko su vam hrvatski Dzevde, mozete li nam to ovdje reci? 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: 10 prioritetnih ciljeva za bombardiranje Bosnian Muslims u slucaju njihove agresije na Hrvate i Postano: 11 pro 2016, 13:24 |
|
|
dudu je napisao/la: odvadi malo. vezano za novu generaciju Hrvata mogu samo da ti poručim: Hrvat si, dakle dominiraš.
Uverili smo se u to sa ovih nekoliko "uspešnih blokada" Srbije. Baba iz Berlina kaže "dosta", i vi odgovarate "Jawohl!" sve udarajući potpeticama jednom o drugu. Mada opet, i mi slušamo tu istu babu, ako vam je to neka uteha.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: 10 prioritetnih ciljeva za bombardiranje Bosnian Muslims u slucaju njihove agresije na Hrvate i Postano: 11 pro 2016, 13:32 |
|
|
seherzada_begovica je napisao/la: Pa to je vrlo moguce, da ste vi krivci za hrvatsko-bosnjacki sukob.  Kada se podvuce crta, iz toga su samo Srbeki profitirali, Hrvati i Bosnjaci iz toga nisu izvukli nikakvu korist. Nego, ko su vam hrvatski Dzevde, mozete li nam to ovdje reci?  Možemo vam samo reći neka od njihovih kodnih imena a vi dešifrator u ruke i odgonetajte 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: 10 prioritetnih ciljeva za bombardiranje Bosnian Muslims u slucaju njihove agresije na Hrvate i Postano: 11 pro 2016, 13:40 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
|
Šehi se bar mora odati priznanje da ima herca da na ovom forumu tvrdi da su hercegbosanci izdali Hrvate i njihove interese zarad Srba i srpskih para.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: 10 prioritetnih ciljeva za bombardiranje Bosnian Muslims u slucaju njihove agresije na Hrvate i Postano: 11 pro 2016, 13:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 64458 Lokacija: DAZP HQ
|
Carmello Šešelj je napisao/la: dudu je napisao/la: odvadi malo. vezano za novu generaciju Hrvata mogu samo da ti poručim: Hrvat si, dakle dominiraš.
Uverili smo se u to sa ovih nekoliko "uspešnih blokada" Srbije. Baba iz Berlina kaže "dosta", i vi odgovarate "Jawohl!" sve udarajući potpeticama jednom o drugu. Mada opet, i mi slušamo tu istu babu, ako vam je to neka uteha. http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... ersion=ampne stignu Nijemci toliko puta reći nein, koliko mi puta možemo blokirati. vidjet ćemo tko će prvi poputiti, Nijemci s nein ili mi s blokadama. zasad trpam pare na nas. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: 10 prioritetnih ciljeva za bombardiranje Bosnian Muslims u slucaju njihove agresije na Hrvate i Postano: 11 pro 2016, 13:48 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Šehi se bar mora odati priznanje da ima herca da na ovom forumu tvrdi da su hercegbosanci izdali Hrvate i njihove interese zarad Srba i srpskih para. A šta su trebali da rade kada su ih muslimani napali, da ne izdaju Hrvatsku tako što će se priklljučiti Armiji BiH?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: 10 prioritetnih ciljeva za bombardiranje Bosnian Muslims u slucaju njihove agresije na Hrvate i Postano: 11 pro 2016, 13:50 |
|
|
dudu je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: Uverili smo se u to sa ovih nekoliko "uspešnih blokada" Srbije. Baba iz Berlina kaže "dosta", i vi odgovarate "Jawohl!" sve udarajući potpeticama jednom o drugu.
Mada opet, i mi slušamo tu istu babu, ako vam je to neka uteha. http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... ersion=ampne stignu Nijemci toliko puta reći nein, koliko mi puta možemo blokirati. vidjet ćemo tko će prvi poputiti, Nijemci s nein ili mi s blokadama. zasad trpam pare na nas.  Ja ako se kladim, gledam rezultate iz prethodnih utakmica.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Leeroy Jenkins
|
Naslov: Re: 10 prioritetnih ciljeva za bombardiranje Bosnian Muslims u slucaju njihove agresije na Hrvate i Postano: 11 pro 2016, 13:50 |
|
Pridružen/a: 21 stu 2015, 18:34 Postovi: 3508 Lokacija: Folklorni srboćetnik, praktični muslimanski Bunjevac
|
Carmello Šešelj je napisao/la: Leeroy Jenkins je napisao/la: Šehi se bar mora odati priznanje da ima herca da na ovom forumu tvrdi da su hercegbosanci izdali Hrvate i njihove interese zarad Srba i srpskih para. A šta su trebali da rade kada su ih muslimani napali, da ne izdaju Hrvatsku tako što će se priklljučiti Armiji BiH? To Šeha ne tvrdi.
_________________ Robi lopove vrati bodove!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: 10 prioritetnih ciljeva za bombardiranje Bosnian Muslims u slucaju njihove agresije na Hrvate i Postano: 11 pro 2016, 13:54 |
|
|
Leeroy Jenkins je napisao/la: Carmello Šešelj je napisao/la: A šta su trebali da rade kada su ih muslimani napali, da ne izdaju Hrvatsku tako što će se priklljučiti Armiji BiH?
To Šeha ne tvrdi. Ne tvrdi, ali je činjenica da su ih saterali na jug do centra Mostara. Da sam Hrvat iz RH, ne bi ih krivio što su im pokvarili prijateljstvo sa cviećem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: 10 prioritetnih ciljeva za bombardiranje Bosnian Muslims u slucaju njihove agresije na Hrvate i Postano: 11 pro 2016, 13:59 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: seherzada_begovica je napisao/la: Pa to je vrlo moguce, da ste vi krivci za hrvatsko-bosnjacki sukob.  Kada se podvuce crta, iz toga su samo Srbeki profitirali, Hrvati i Bosnjaci iz toga nisu izvukli nikakvu korist. Nego, ko su vam hrvatski Dzevde, mozete li nam to ovdje reci?  Možemo vam samo reći neka od njihovih kodnih imena a vi dešifrator u ruke i odgonetajte  Moja neka shvatanja kazu da je zapadna Herca posebice bila zasicena kontrastom ustase vs. udbasi - mnogi tvrde da je najveca koncentracija UDBA-e u vremenu SFRJ bila na tom teritoriju. No, mene bi sad u ovom momentu najvise interesiralo ko je hrvatski Dzevdica. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: 10 prioritetnih ciljeva za bombardiranje Bosnian Muslims u slucaju njihove agresije na Hrvate i Postano: 11 pro 2016, 14:08 |
|
|
seherzada_begovica je napisao/la:
Pa to je vrlo moguce, da ste vi krivci za hrvatsko-bosnjacki sukob.
Naravno da je moguće a vi gledajte da budete dobri sa Srbekima da tu mogućnost ne biste proveravali i ubuduće, gospođice begovice 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: 10 prioritetnih ciljeva za bombardiranje Bosnian Muslims u slucaju njihove agresije na Hrvate i Postano: 11 pro 2016, 14:11 |
|
|
seherzada_begovica je napisao/la: No, mene bi sad u ovom momentu najvise interesiralo ko je hrvatski Dzevdica.  Good Manufacturing Practice of UDB and Co nalaže da se o tim stvarima ne piše na javnim mestima, gospođice begovice 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: 10 prioritetnih ciljeva za bombardiranje Bosnian Muslims u slucaju njihove agresije na Hrvate i Postano: 11 pro 2016, 14:17 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: seherzada_begovica je napisao/la: No, mene bi sad u ovom momentu najvise interesiralo ko je hrvatski Dzevdica.  Good Manufacturing Practice of UDB and Co nalaže da se o tim stvarima ne piše na javnim mestima, gospođice begovice  S obzirom da je prošlo dovoljno vremena otkada je umro, mislim možemo da skinemo oznaku "strogo poverljivo" sa dosijea Alije Izetbegovića. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: 10 prioritetnih ciljeva za bombardiranje Bosnian Muslims u slucaju njihove agresije na Hrvate i Postano: 11 pro 2016, 14:22 |
|
|
A sad se vratimo tematici 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: 10 prioritetnih ciljeva za bombardiranje Bosnian Muslims u slucaju njihove agresije na Hrvate i Postano: 11 pro 2016, 14:26 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: seherzada_begovica je napisao/la: No, mene bi sad u ovom momentu najvise interesiralo ko je hrvatski Dzevdica.  Good Manufacturing Practice of UDB and Co nalaže da se o tim stvarima ne piše na javnim mestima, gospođice begovice  Ova nova generacija vam je totalno suplja gosn. Aga, bar sto se tice ovih bosnjackih Dzevdica. Doduse, hrvatski se jos uvijek dobro kamufliraju, ali pazljivije oko mislim da moze vidjeti i njih. No dobro, kako se potrosila JNA, i kako je mnoga ta gvozdzurija koju ste imali na raspolaganju stopljena u US Steel Smederevo, tako mislim da vam se i resursi UDBA-e istopili. Oslabio vam kadar totalno, i dijete ih moze provaliti... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: 10 prioritetnih ciljeva za bombardiranje Bosnian Muslims u slucaju njihove agresije na Hrvate i Postano: 11 pro 2016, 14:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
seherzada_begovica je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Možemo vam samo reći neka od njihovih kodnih imena a vi dešifrator u ruke i odgonetajte  Moja neka shvatanja kazu da je zapadna Herca posebice bila zasicena kontrastom ustase vs. udbasi - mnogi tvrde da je najveca koncentracija UDBA-e u vremenu SFRJ bila na tom teritoriju. No, mene bi sad u ovom momentu najvise interesiralo ko je hrvatski Dzevdica.  Vaistinu, da ne bi Hrvata u OZNI, ne bi ni mene bilo. Otac Slobodana Praljka je spasio mog didu po povratku s križnog puta. 3 godine kasnije se rodi moj babo. The rest is history. 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: 10 prioritetnih ciljeva za bombardiranje Bosnian Muslims u slucaju njihove agresije na Hrvate i Postano: 11 pro 2016, 14:33 |
|
|
seherzada_begovica je napisao/la: Ova nova generacija vam je totalno suplja gosn. Aga, bar sto se tice ovih bosnjackih Dzevdica.
Gospodin Dževad je iz totalno druge priče a moj strogo dozirani savet vam je da ih tražite među "neDževadima" gospođice begovice 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: 10 prioritetnih ciljeva za bombardiranje Bosnian Muslims u slucaju njihove agresije na Hrvate i Postano: 11 pro 2016, 14:35 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: seherzada_begovica je napisao/la: Moja neka shvatanja kazu da je zapadna Herca posebice bila zasicena kontrastom ustase vs. udbasi - mnogi tvrde da je najveca koncentracija UDBA-e u vremenu SFRJ bila na tom teritoriju. No, mene bi sad u ovom momentu najvise interesiralo ko je hrvatski Dzevdica.  Vaistinu, da ne bi Hrvata u OZNI, ne bi ni mene bilo. Otac Slobodana Praljka je spasio mog didu po povratku s križnog puta. 3 godine kasnije se rodi moj babo. The rest is history.  "Hrvat" u OZNI i UDBA-i, hadje negdje drugo, ali iz zapadne Hercegovine, to je nesto nemoguce. Dakle, Hrvat + UDBAs, iz zapadne Hercegovine, to je jedna totalna nakaza. Ali eto, i dalje egzistira...  Jednostavno, izgleda da su cak i u zapadnoj herci, solde ipak jace od nacionalizma! 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: 10 prioritetnih ciljeva za bombardiranje Bosnian Muslims u slucaju njihove agresije na Hrvate i Postano: 11 pro 2016, 14:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43709 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
seherzada_begovica je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Vaistinu, da ne bi Hrvata u OZNI, ne bi ni mene bilo. Otac Slobodana Praljka je spasio mog didu po povratku s križnog puta. 3 godine kasnije se rodi moj babo. The rest is history.  "Hrvat" u OZNI i UDBA-i, hadje negdje drugo, ali iz zapadne Hercegovine, to je nesto nemoguce. Dakle, Hrvat + UDBAs, iz zapadne Hercegovine, to je jedna totalna nakaza. Ali eto, i dalje egzistira...  Jednostavno, izgleda da su cak i u zapadnoj herci, solde ipak jace od nacionalizma!  Otac Slobodana Praljka je bio OZNAš, pravi isljednik/mučitelj u zapadnoj Hercegovini i Duvnu. No, u istočnoj Hercegovini je spasio Hrvate u vrijeme kad je život Hrvata vrijedio manje od pišljive bobe. U svakom slučaju, Slobodan Praljak je u 90im nastavio antifašističko dejstvovanje. O Lasićima i inim sa Širokog Briga drugom prilikom.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: 10 prioritetnih ciljeva za bombardiranje Bosnian Muslims u slucaju njihove agresije na Hrvate i Postano: 11 pro 2016, 14:39 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: seherzada_begovica je napisao/la: Ova nova generacija vam je totalno suplja gosn. Aga, bar sto se tice ovih bosnjackih Dzevdica.
Gospodin Dževad je iz totalno druge priče a moj strogo dozirani savet vam je da ih tražite među "neDževadima" gospođice begovice  Ma znam da je Dzevdo iz totalka druge price, ali ja pitam Hrvate ko je njihov Dzevdo? To bi njima valjda bilo lako odgovoriti... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada_begovica
|
Naslov: Re: 10 prioritetnih ciljeva za bombardiranje Bosnian Muslims u slucaju njihove agresije na Hrvate i Postano: 11 pro 2016, 14:55 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: seherzada_begovica je napisao/la: "Hrvat" u OZNI i UDBA-i, hadje negdje drugo, ali iz zapadne Hercegovine, to je nesto nemoguce. Dakle, Hrvat + UDBAs, iz zapadne Hercegovine, to je jedna totalna nakaza. Ali eto, i dalje egzistira...  Jednostavno, izgleda da su cak i u zapadnoj herci, solde ipak jace od nacionalizma!  Otac Slobodana Praljka je bio OZNAš, pravi isljednik/mučitelj u zapadnoj Hercegovini i Duvnu. No, u istočnoj Hercegovini je spasio Hrvate u vrijeme kad je život Hrvata vrijedio manje od pišljive bobe. U svakom slučaju, Slobodan Praljak je u 90im nastavio antifašističko dejstvovanje. O Lasićima i inim sa Širokog Briga drugom prilikom. Ma jasno da je Herca bila izbusena sluzbama ko svajcarski sir... Interesantno je kako se to i dalje mete pod tepih, i u kontekstu dogadjaja prije 90tih, 90tih, i poslije 90tih... odnosno, mislim da je alternativa uspjesno ugusena! Pitanje koje bi se moglo postaviti, da li je npr. Praljak&co. djelovao u tudjem interesu, ili je pak u tom trenutku se osjetio dovoljno mocnim da kreira svoj vlastiti interes. U svakom slucaju, problematika politickih odnosa, sa uvodjenjem sluzbi, postaje visedimenzionalna - mnogima je lakse razmisljati u dvodimenzionalnom kontekstu bosnjaci vs hrvati vs srbi. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kolubara
|
Naslov: Re: 10 prioritetnih ciljeva za bombardiranje Bosnian Muslims u slucaju njihove agresije na Hrvate i Postano: 11 pro 2016, 15:06 |
|
|
|
reci ti meni zasto kmecis oko srebrenice i tvoji suneceni prijatelji?
ti bar bi trebala da razumes da ko je jaci jebe i ubija zar ne?
po tvom pisanju turska se otoanski agresor se opravdava cemu onda dreka oko srebrenice kad dodje srbin i malo ebe nanu?
dvostruke arsine imas
mislim da bi sev one muslimanke koje drece kako su silovane trebalo kod tebe poslati da im pojasnis da je to prirodan splet u ratu i pravilo , jaci jebe... kako i odvedose princezu jelenu u harem bajazitu...
vidis kako sama upadnes u govna smrdeci sa tom pricom gde se okupator priznaje
priznaje ga samo podguzno govno koje mu prodalo dupe i postalo ono sto nikad do tad bilo nije
svaka prica sa turskom kur.vom se ovde zavrsava
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: 10 prioritetnih ciljeva za bombardiranje Bosnian Muslims u slucaju njihove agresije na Hrvate i Postano: 11 pro 2016, 15:14 |
|
|
|
Tebra, poruka iste sadržine može da se isporuči i bez upotrebe toliko psovki.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: Ceha, pakovic i 95 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|