|
|
Stranica: 553/3859.
|
[ 96472 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
BBC
|
Naslov: Re: 1995.-2015. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 03 lip 2015, 19:16 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Da baš, drže li Bošnjaci imalo granice te jadne i čemerne tvorevine ? Tamo u zapadnoj Bosni.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: 1995.-2015. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 03 lip 2015, 19:17 |
|
|
Amidza je napisao/la: BBC je napisao/la: Sad će se i presuda ustavnog suda za Mostar morati respektirati. Daleko je Sarajevo, daleko i nemoćno. Respektirati ce se kao i odluke ustavnog suda u rs-u. To je rušenje države. Budite moji gosti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amidza
|
Naslov: Re: 1995.-2015. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 03 lip 2015, 19:19 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
dudu je napisao/la: Amidza je napisao/la: Nece se nikome govno smrznuti zbog skutora sprcenih na potez od Hlivna do Ravna. Sprčenih gdje? Uz granicu s milijun dalmatinskih škutora?  sami HBŽ je veći nego vaš Trokutistan. Ili tu negdje. Sta mu vrijedi kada je pustopoljina. Na potezu od Bosanskog Grahova do Duvna ces prije sresti mededa nego covjeka. Nesto kao potez od Bijeljine do Trebinja.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2015. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 03 lip 2015, 19:19 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 62944 Lokacija: DAZP HQ
|
BBC je napisao/la: Da baš, drže li Bošnjaci imalo granice te jadne i čemerne tvorevine ? Tamo u zapadnoj Bosni. Kod nas u HBŽ-u prosječni veleposjed je veličine Sarajeva. Tu negdje ako se ne računa Ilidža.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2015. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 03 lip 2015, 19:21 |
|
|
Amidza je napisao/la: dudu je napisao/la: Sprčenih gdje? Uz granicu s milijun dalmatinskih škutora?  sami HBŽ je veći nego vaš Trokutistan. Ili tu negdje. Sta mu vrijedi kada je pustopoljina. Na potezu od Bosanskog Grahova do Duvna ces prije sresti mededa nego covjeka. Nesto kao potez od Bijeljine do Trebinja. Nije baš tako, ali shvaćam poantu, definitivno je manja gužva nego šta ja znam, u Tibri na Ilidži. Ima se mjesta, kuća trokatnica i 500 metara ukrug tvoje.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: 1995.-2015. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 03 lip 2015, 19:43 |
|
|
|
Jel vama poznato da se izbori gube zbog podjele glasova na 2-3 kandidata. Vidjet ćete idući put u Srebrenici kad Srbin osvane kao načelnik. Po podacima imaju više glasova od vas. Čak i sa vašim nenormalnim izbornim inžinjeringom i popisivanjem u Srebrenici prie izbora. Nema vas tamo šaka jada.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
komandir.stanice
|
Naslov: Re: 1995.-2015. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 03 lip 2015, 19:50 |
|
|
BBC je napisao/la: Jel vama poznato da se izbori gube zbog podjele glasova na 2-3 kandidata. Vidjet ćete idući put u Srebrenici kad Srbin osvane kao načelnik. Po podacima imaju više glasova od vas. Čak i sa vašim nenormalnim izbornim inžinjeringom i popisivanjem u Srebrenici prie izbora. Nema vas tamo šaka jada. Naravno da nema, slažem se. Tamo je narod pobijen i protjeran, malo ih se nešto vratilo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2015. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 03 lip 2015, 19:52 |
|
|
komandir.stanice je napisao/la: dudu je napisao/la: Očekujem od popisa ništa manje od autoritativne većine u Mostaru (to bi značilo +52%), apsolutne većine u Busovači i Novom Travniku, relativne većine u Jajcu, +55% u Vitezu, +60% Žepče i Kiseljak. Ostalo bez iznenadjenja. Bude li sve kako očekujem, bit će veselo.
Isto tako, očekujem zapadnu Hercrgovinu dupkom punu i najmladju u BIH. Što se tiče popisa, jasno da se popisalo 200 000 Bošnjaka koji nisu tu, ali i preko 100 000 Hrvata. Nemoj da ti popis bude relavantan, ovaj crkveni izvještaj oko Hrvata je mnogo bliži istini Šteta za tebe što nikog nije briga za crkveni, nego isključivo pravi popis stanovništva. Jedva čekam da se sve zaplavi na karti, pa onda na konačno raskusurivanje. Ili još bolje, cijeli SBK nama.  Već vidim Bakira kako potpisuje, a BrOte kmeče kako crkveni popis i izbori pokazuju da je Bošnjaka više. Što ćeš kad Hrvati više vole svoju grudu i bolje se popisuju. Kome se ne sviDŽa nek seli u Tursku. Ha ja
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amidza
|
Naslov: Re: 1995.-2015. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 03 lip 2015, 20:00 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
dudu je napisao/la: komandir.stanice je napisao/la:
Što se tiče popisa, jasno da se popisalo 200 000 Bošnjaka koji nisu tu, ali i preko 100 000 Hrvata.
Nemoj da ti popis bude relavantan, ovaj crkveni izvještaj oko Hrvata je mnogo bliži istini
Šteta za tebe što nikog nije briga za crkveni, nego isključivo pravi popis stanovništva. Jedva čekam da se sve zaplavi na karti, pa onda na konačno raskusurivanje. Ili još bolje, cijeli SBK nama.  Već vidim Bakira kako potpisuje, a BrOte kmeče kako crkveni popis i izbori pokazuju da je Bošnjaka više. Što ćeš kad Hrvati više vole svoju grudu i bolje se popisuju. Kome se ne sviDŽa nek seli u Tursku. Ha ja Cijeli SBK vama. Vjerovatno i u tu racunicu ulazi i HNK. LOL, megalomanske projekcije Cehine su dosle do toga da ova dva mjesana kantona (SBK s bosnjackom vecinom, HNK s hrvatskom) ubrajate pod "hrvatske". No cinjenica je da su to mjesani kantoni, i ako vec ide raskusurivanje (koje ocigledno prizeljkujes, onako navijacki iz sigurne udaljenosti agramske) onda ce se fragmentizirati do zadnjeg sela, njive, livade i kamena. A ne mjesane sredine sebi pripisivati kao sto bi to ti zelio ili recimo kartografski megaloman Ceha. Ne valja se kurciti bez pokrica. Kome se ne svidja, put pod noge i u Agram pravo.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
komandir.stanice
|
Naslov: Re: 1995.-2015. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 03 lip 2015, 20:04 |
|
|
Što se tiče popisa, jasno da se popisalo 200 000 Bošnjaka koji nisu tu, ali i preko 100 000 Hrvata.
Nemoj da ti popis bude relavantan, ovaj crkveni izvještaj oko Hrvata je mnogo bliži istini
Šteta za tebe što nikog nije briga za crkveni, nego isključivo pravi popis stanovništva. Jedva čekam da se sve zaplavi na karti, pa onda na konačno raskusurivanje. Ili još bolje, cijeli SBK nama.  Već vidim Bakira kako potpisuje, a BrOte kmeče kako crkveni popis i izbori pokazuju da je Bošnjaka više. Što ćeš kad Hrvati više vole svoju grudu i bolje se popisuju. Kome se ne sviDŽa nek seli u Tursku. Ha ja Momčino kakav popis, pa eto ti Bošnjaka 50 posto. Vidiš li umrle rođene izvještaj 2014, samo Bosnjaci pozitivni, tako da je već sada preko 50. Ono što se broji jeste izbori, a glasača kod Hrvata je sve manje. Ako je tebi sve to super ok. Ja protiv Hrvata nenam ništa, naprotiv iz miješanog sam braka i kada bi bio protiv Hrvata bio bi bih protiv sebe. Mene situacija sa Hrvatima brine i potrebno je nešto mijenjati da se prekine odlazak Hrvata iz BiH. Ne možemo se praviti ludi da je sve super
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: 1995.-2015. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 03 lip 2015, 20:07 |
|
|
komandir.stanice je napisao/la: BBC je napisao/la: Jel vama poznato da se izbori gube zbog podjele glasova na 2-3 kandidata. Vidjet ćete idući put u Srebrenici kad Srbin osvane kao načelnik. Po podacima imaju više glasova od vas. Čak i sa vašim nenormalnim izbornim inžinjeringom i popisivanjem u Srebrenici prie izbora. Nema vas tamo šaka jada. Naravno da nema, slažem se. Tamo je narod pobijen i protjeran, malo ih se nešto vratilo Onda ti je jasno kako Hrvati mogu izgubiti načelnička mjesta. Ili nije, ipak si musliman malo slow. Samo nema više Raguža i Budimira. Sad će se birati samo HNS načelnici.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2015. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 03 lip 2015, 20:10 |
|
|
Amidza je napisao/la: dudu je napisao/la: Šteta za tebe što nikog nije briga za crkveni, nego isključivo pravi popis stanovništva. Jedva čekam da se sve zaplavi na karti, pa onda na konačno raskusurivanje. Ili još bolje, cijeli SBK nama.  Već vidim Bakira kako potpisuje, a BrOte kmeče kako crkveni popis i izbori pokazuju da je Bošnjaka više. Što ćeš kad Hrvati više vole svoju grudu i bolje se popisuju. Kome se ne sviDŽa nek seli u Tursku. Ha ja Cijeli SBK vama. Vjerovatno i u tu racunicu ulazi i HNK. LOL, megalomanske projekcije Cehine su dosle do toga da ova dva mjesana kantona (SBK s bosnjackom vecinom, HNK s hrvatskom) ubrajate pod "hrvatske". No cinjenica je da su to mjesani kantoni, i ako vec ide raskusurivanje (koje ocigledno prizeljkujes, onako navijacki iz sigurne udaljenosti agramske) onda ce se fragmentizirati do zadnjeg sela, njive, livade i kamena. A ne mjesane sredine sebi pripisivati kao sto bi to ti zelio ili recimo kartografski megaloman Ceha. Ne valja se kurciti bez pokrica. Kome se ne svidja, put pod noge i u Agram pravo. Da mjenjamo naše za naše. Neće da može. Donji Vakuf za Konjic, ajde nek vas voda nosi. Inače, zna se da mi Hrvatima ne idemo toliko na izbore koji podlo padaju na nedjelju kad smo na misama, crkvenim zborovima, framama, molimo se za pomjeranje zemlje po bošnjačkim selima i šta ja znam. Uglavnom zauzeti smo. Ako ne molimo, onda radimo pošto smo radan i poduzetan narod. Ne dangubimo kao BrOte i ne vozaju nas busevima po BIH do izbornih mjesta. Otuda samo 200 tisuća glasova za Čovića, inače bi samo u SBŽ-u imao toliko, da recimo izbori padnu na prvi maj ili tako neki državni praznik kad ne molimo za slijetanje bošnjačkih sela s brda u nizine i kad ne radimo s ciljem maksimalizacije profita.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2015. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 03 lip 2015, 20:18 |
|
|
komandir.stanice je napisao/la: dudu je napisao/la: Šteta za tebe što nikog nije briga za crkveni, nego isključivo pravi popis stanovništva. Jedva čekam da se sve zaplavi na karti, pa onda na konačno raskusurivanje. Ili još bolje, cijeli SBK nama.  Već vidim Bakira kako potpisuje, a BrOte kmeče kako crkveni popis i izbori pokazuju da je Bošnjaka više. Što ćeš kad Hrvati više vole svoju grudu i bolje se popisuju. Kome se ne sviDŽa nek seli u Tursku. Ha ja Momčino kakav popis, pa eto ti Bošnjaka 50 posto. Vidiš li umrle rođene izvještaj 2014, samo Bosnjaci pozitivni, tako da je već sada preko 50. Ono što se broji jeste izbori, a glasača kod Hrvata je sve manje. Ako je tebi sve to super ok. Ja protiv Hrvata nenam ništa, naprotiv iz miješanog sam braka i kada bi bio protiv Hrvata bio bi bih protiv sebe. Mene situacija sa Hrvatima brine i potrebno je nešto mijenjati da se prekine odlazak Hrvata iz BiH. Ne možemo se praviti ludi da je sve super Ništa ti ne brini, mirno spavaj, poklapa se 0-24 od Neuma, preko Mostara, Livna do Viteza, Kiseljaka, Orašja i di sve ne. Tvornica fercera koda ju je Švabo pravio. Eno, u Čapljini se pojavila neka civilna udruga, izašli na trg neki dan i izvjesili zastave "save monk seals in adriatic and brote in Čapljina". Nisam skužio poruku, ali točno vidiš da je ljudima stalo i da su osjećajni.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amidza
|
Naslov: Re: 1995.-2015. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 03 lip 2015, 20:19 |
|
|
|
Lijepa agramska zbilja...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
komandir.stanice
|
Naslov: Re: 1995.-2015. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 03 lip 2015, 20:31 |
|
|
Momčino kakav popis, pa eto ti Bošnjaka 50 posto.
Vidiš li umrle rođene izvještaj 2014, samo Bosnjaci pozitivni, tako da je već sada preko 50.
Ono što se broji jeste izbori, a glasača kod Hrvata je sve manje.
Ako je tebi sve to super ok. Ja protiv Hrvata nenam ništa, naprotiv iz miješanog sam braka i kada bi bio protiv Hrvata bio bi bih protiv sebe.
Mene situacija sa Hrvatima brine i potrebno je nešto mijenjati da se prekine odlazak Hrvata iz BiH.
Ne možemo se praviti ludi da je sve super
Ništa ti ne brini, mirno spavaj, poklapa se 0-24 od Neuma, preko Mostara, Livna do Viteza, Kiseljaka, Orašja i di sve ne. Tvornica fercera koda ju je Švabo pravio. Eno, u Čapljini se pojavila neka civilna udruga, izašli na trg neki dan i izvjesili zastave "save monk seals in adriatic and brote in Čapljina". Nisam skužio poruku, ali točno vidiš da je ljudima stalo i da su osjećajni. Ok, sve najbolje ti želim. Ponekad izvuci glavu iz pijeska da uzmeš zraka
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2015. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 03 lip 2015, 20:34 |
|
|
|
Stiže popis, stiže graja, svratite na žurku, bit će pršuta i kulena.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: 1995.-2015. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 03 lip 2015, 20:42 |
|
|
|
Samo da pokažem signaturu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2015. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 03 lip 2015, 22:32 |
|
|
dudu je napisao/la: Očekujem od popisa ništa manje od autoritativne većine u Mostaru (to bi značilo +52%), apsolutne većine u Busovači i Novom Travniku, relativne većine u Jajcu, +55% u Vitezu, +60% Žepče i Kiseljak. Ostalo bez iznenadjenja. Bude li sve kako očekujem, bit će veselo. Isto tako, očekujem zapadnu Hercrgovinu dupkom punu i najmladju u BIH. Nije loše 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2015. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 06 lip 2015, 00:34 |
|
|
Ovako nekako bi trebala izgledati karta općina nakon popisa ?  2006 su bile ovakve procjene;  Da malo utješimo muslimane 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
yayo
|
Naslov: Re: 1995.-2015. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 06 lip 2015, 10:59 |
|
|
Šteta za tebe što nikog nije briga za crkveni, nego isključivo pravi popis stanovništva. Jedva čekam da se sve zaplavi na karti, pa onda na konačno raskusurivanje. Ili još bolje, cijeli SBK nama.  Već vidim Bakira kako potpisuje, a BrOte kmeče kako crkveni popis i izbori pokazuju da je Bošnjaka više. Što ćeš kad Hrvati više vole svoju grudu i bolje se popisuju. Kome se ne sviDŽa nek seli u Tursku. Ha ja Ne bi valjda uzeo onu islamsku vukoyebinu Donji Vakuf?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: 1995.-2015. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 06 lip 2015, 11:07 |
|
|
Robbie MO je napisao/la:  "Pokažite mi malo bliže taj Donji Vakuf." Papa Franjo kaže da je naše.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
yayo
|
Naslov: Re: 1995.-2015. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 08 lip 2015, 19:08 |
|
|
|
Računao sam hrvatske i bošnjačke glasove u Busovači za izbore 2014. Za predsjedništvo je omjer bio 4247 glasa za hrvatske kandidate i 3770 za bošnjačke. Za PS BiH 3822 hrvatske stranke i 3905 bošnjačke , za PS FBiH 3912 hrvatske stranke i 3521 bošnjačke. Za županijsku skupštinu naše stranke su dobile 3962 a bošnjačke 3855 glasova. Pod bošnjačke stranke sam ubrojio DF i SDP a pod hrvatske NSRzB . Nisam ubrojio sve minorne strančice koje su dobile 5-6 glasova.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BarackObama
|
Naslov: Re: 1995.-2015. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 08 lip 2015, 19:36 |
|
Pridružen/a: 15 pro 2014, 19:26 Postovi: 848 Lokacija: Hrvatska Republika Herceg-Bosna
|
yayo je napisao/la: Računao sam hrvatske i bošnjačke glasove u Busovači za izbore 2014. Za predsjedništvo je omjer bio 4247 glasa za hrvatske kandidate i 3770 za bošnjačke. Za PS BiH 3822 hrvatske stranke i 3905 bošnjačke , za PS FBiH 3912 hrvatske stranke i 3521 bošnjačke. Za županijsku skupštinu naše stranke su dobile 3962 a bošnjačke 3855 glasova. Pod bošnjačke stranke sam ubrojio DF i SDP a pod hrvatske NSRzB . Nisam ubrojio sve minorne strančice koje su dobile 5-6 glasova. Izvini ali kako neko može NSRzB smatrati hrvatskom strankom? To što je predsjednik stranke Hrvat? Onda je po toj logici i DF hrvatska stranka xD
_________________ Najljepše ga je sam sebi popušit. Pogotovo ako si crnac pa ti je dovoljno dug. Štrcni sebi u vlastito grlo i najedi se.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ceha
|
Naslov: Re: 1995.-2015. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 09 lip 2015, 13:43 |
|
|
Da skratimo priču, BiH po većini (po popisu);  BiH po većini po entitetima (drugom bojom su označeni Srbi u hrvatskim, a drugom u muslimanskim županijama, dok je treća za DB);  BiH po entitetima (općine sa srpskom većinom su prikazane pod županijskim većinama), odnosno HM podjela fBiH na općine po popisu; 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ostrožac
|
Naslov: Re: 1995.-2015. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji Postano: 09 lip 2015, 13:58 |
|
|
|
Otkud takva sigurnost po pitanju Jajca, Novog Travnika i Busovače Ceha?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|