HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 15 pro 2024, 13:17.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 88256 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 333, 334, 335, 336, 337, 338, 339 ... 3531  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: 1995.-2013. Krah multietniĆarsko-demografske politike bošnji
PostPostano: 03 ruj 2013, 16:23 

Ceha je napisao/la:
Bošnjo demografski mag je napisao/la:
jest da je bila jebačina teška, jer valja sići na još jedan nivo, još detaljnije razvrstat biračka mjesta i po naseljima
ali valja uradit radi preciznosti ...pa ipak sam ja mag, a ne neki tamo krelac jack, koji samo laprda uprazno
Čehi valja crtat nove karte, jer ipak ima razlika itekakvih
DETALJNA etnička karta Jajce, bolje ne može link
na osnovu DETALJNE analize link
Čeha, budi faca pa postavi PRAVU kartu i tamo na forum.hr

Čekaj, što si napravio?
Kokići, Dogani i Krezluk su pusta srpska sela (u jedinici s Rikom), a odjedamput su postala muslimanska?
Po ovom se hrvatski prostor nalazi oko grada Jajca, te nešto malo uz Pougarje.
Odkud toliko novih muslimanskih sela?

ti stvarno imaš problema sa kontanjem, a sve sam pojasnio
ali ti treba crtati
dakle kao BIRAČKO MJESTO Skela je većinsko hrvatsko jer od ukupno 529 birača 65% je ostalih odnosno 345
ali kada se to biračko mjesto razbije na naselja iz kojih se sastoji onda je slika drugačija
Dogani imaju 19 birača i svi su Bošnjaci
Kokići imaju 62 birača i jedan je samo srbin i to iz sela Dubrave
Krezluk ima SAMO 4 birača !!! a 3 su Bošnjaci
Rika ima 376 birača od kojih su 91% hrvati
i Šerići imaju 68 birača a 99% su Bošnjaci i sve je ovo prikazano na mojoj analizi na koju sam dao link ali nećeš ili ne znaš da čitaš
ima li ti šta nejasno ???

slika
slika

slika

Vrh

PostPostano: 03 ruj 2013, 16:28 

storaB je napisao/la:
bošnjo radikalni magu kad će to pobijanje moje teze o stanju u ZV? Vidim najavljivao si, pazi motrim na tu tvoju analizu... Tu ćeš pokazat od čega si :)

biće ZV uskoro,malo sam bacio pogled na spisak, urađen je najbolje od svih dosad jer ima ZASEBNU KOLONU za nacionalnost gdje piše Bošnjak/srbin tako da nemam potrebe uopšte gledat prezimena i imena i razvrstavat ih kao sa dosadašnjim nego odmah mogu vršit selektovanje po godištima i biračkim mjestima
olašalo mi je posao upola !!!

slika

Vrh

PostPostano: 03 ruj 2013, 16:36 

Ministry of Sound je napisao/la:

Mislim da Hrvata nema više od 450 tisuća, Srba je možda 1.05m, Bošnjaka oko 1.5m sa 0.2m ostalih. Ako na kraju BiH bude imala više od 3.3 milijuna stalno nastanjenih (3.2m je izglednije), došlo je do ozbiljnih manipulacija u popisu.

Dugoročno BiH ide ispod 2.5m, stabilizirat će se na oko 2.3 milijuna (350 tisuća Hrvata, 1.1 milijuna Bošnjaka, 700 tisuća Srba i 100-ak tisuća ostalih) kroz jednu generaciju.

nema ovo veze sa realnošću jer ti nisu dobri odnosi, fulao si
1.1 milion Bošnjaka od ukupnih 2.3 miliona po tebi je 48% a to jednostavno NE ODGOVARA odnosima među rođenom djecom posljednih godina a koja će tada biti odrasli ljudi
Bošnjaka je 58% !!!!!!!!

broj hrvata treba uvećat za cca 500 koje ne evidentira FZS (ne svojom krivicom)

na osnovu izvora za FBH link
na osnovu izvora za četnitet link
izvor za DC Brčko link

slika

slika

Vrh

PostPostano: 03 ruj 2013, 16:39 

Kad ćeš uključiti 2012. u te tabele?

Vrh

PostPostano: 03 ruj 2013, 16:52 

I objasniti minus između Bošnjaka rođenih po FZS-u i broju djece koja kreću u školu po bosanskom programu.

No, ne da mi se previše diskutirati o egzaktnom predviđanju populacije za 50 godina, uzmite što sam napisao i pravite korekcije 10-15% gore dolje, za svaku skupinu.

Vrh

PostPostano: 03 ruj 2013, 17:01 

Poslije zavrsetka popisa, nakon koliko mjeseci ce se znati prvi rezultati?

Vrh

PostPostano: 03 ruj 2013, 17:05 

Rekli su da će u roku 3 mjeseca objaviti broj stanovnika, a dalje nisam pratio, bilo bi čudo kada bi sve objavili do kraja 2014, u Hrvatskoj je išlo sporije.

Vrh

PostPostano: 03 ruj 2013, 17:05 

Par meseci za broj stanovnika, godinu i kusur za nacionalnu pripadnost po opštinama, ko zna koliko za podelu po naseljima.

Vrh

PostPostano: 03 ruj 2013, 17:59 

Jagnjeca brigada je napisao/la:
Kad ćeš uključiti 2012. u te tabele?

kad izađe zvanični bilten FZS-a a i bilten statističko zavoda holbrukovog entiteta

slika

Vrh

PostPostano: 03 ruj 2013, 18:01 

Ministry of Sound je napisao/la:
I objasniti minus između Bošnjaka rođenih po FZS-u i broju djece koja kreću u školu po bosanskom programu.

No, ne da mi se previše diskutirati o egzaktnom predviđanju populacije za 50 godina, uzmite što sam napisao i pravite korekcije 10-15% gore dolje, za svaku skupinu.

nema dokaza, osim dudukovog naklapanja
ko to ima etničku strukturu djece u školama ??
niko

slika

Vrh

PostPostano: 03 ruj 2013, 18:53 

storaB je napisao/la:
bošnjo radikalni magu kad će to pobijanje moje teze o stanju u ZV? Vidim najavljivao si, pazi motrim na tu tvoju analizu... Tu ćeš pokazat od čega si :)

biće ZV uskoro,malo sam bacio pogled na spisak, urađen je najbolje od svih dosad jer ima ZASEBNU KOLONU za nacionalnost gdje piše Bošnjak/srbin tako da nemam potrebe uopšte gledat prezimena i imena i razvrstavat ih kao sa dosadašnjim nego odmah mogu vršit selektovanje po godištima i biračkim mjestima

znači raspolažemo približno istim materijalom... :zubati Samo se nadam da ćeš kao i svaki put do sada biti dosta oprezan i naravno prvenstveno REALAN.Kao i imati neke druge stvari na umu kad je demografska slika Zv-a u pitanju... Reg. birači,čak i u odsustvu (a takvih je oko 2000) moraju imati svoja mjesta... Ajde baš čekam da vidim hoće li rezultati biti u paraleli s onim što sam ja prezentovao... Ili ćeš nas kao nebrojeno puta do sada pokušati obmanjiti... :001_rolleyes

Vrh

PostPostano: 04 ruj 2013, 00:33 

storaB je napisao/la:

Popisam ti se na posao. :smajl052 Samo debil to moze raditi, a samo debil na kvadrat moze to raditi rucno kako ti radis.
U kom obliku dobijas te famozne, jebene podatke? spreadsheet? I da ih dobijas kao necitljive fajlove (JPG ili sl) i tu bi nesto mogao uraditi.
Napravi jebenu bazu, ubaci sve te napabircene tabele u nju, napravi skripte da ti, bar delimicno, automatski definise polje nacionalnost po imenu, neku rudimentarnu inteligenciju da uci i pamti tvoje manuelne odluke, a onda na kraju i sabira, deli, sta hoces.....

Uce li vas sta u tim postama?

Sto je najsmesnije ti i kad izvuces te nekakve podatke, obrada i manipulacije koje radite su toliko smesne da je Bogu plakati...sta kzes 58% "Bosnjaka" na nivou BiH? :zubati

Vrh

PostPostano: 04 ruj 2013, 00:40 

storaB je napisao/la:
znači raspolažemo približno istim materijalom... :zubati Samo se nadam da ćeš kao i svaki put do sada biti dosta oprezan i naravno prvenstveno REALAN.Kao i imati neke druge stvari na umu kad je demografska slika Zv-a u pitanju... Reg. birači,čak i u odsustvu (a takvih je oko 2000) moraju imati svoja mjesta... Ajde baš čekam da vidim hoće li rezultati biti u paraleli s onim što sam ja prezentovao... Ili ćeš nas kao nebrojeno puta do sada pokušati obmanjiti... :001_rolleyes

Eto uzmi primer tog Zvornika, pa samo budala moze verovati da je stanje po tzv Bosnjake moze biti "pozitivno" i da imaju nekakve pozitivne trendove, bas kao sto niko ne pomisli da Srbima u Sarajevu npr cvetaju ruze. Na stranu sto je bavljenje demografijom i gentikom na nivou deteta. Oni apsolutno rade protiv sebe i protiv povratnika globalno i to je njihov problem cak i kada bi imali najbolje "podatke" na svetu.

Vrh

PostPostano: 04 ruj 2013, 09:45 

Ceha je napisao/la:
Čekaj, što si napravio?
Kokići, Dogani i Krezluk su pusta srpska sela (u jedinici s Rikom), a odjedamput su postala muslimanska?
Po ovom se hrvatski prostor nalazi oko grada Jajca, te nešto malo uz Pougarje.
Odkud toliko novih muslimanskih sela?

ti stvarno imaš problema sa kontanjem, a sve sam pojasnio
ali ti treba crtati
dakle kao BIRAČKO MJESTO Skela je većinsko hrvatsko jer od ukupno 529 birača 65% je ostalih odnosno 345
ali kada se to biračko mjesto razbije na naselja iz kojih se sastoji onda je slika drugačija
Dogani imaju 19 birača i svi su Bošnjaci
Kokići imaju 62 birača i jedan je samo srbin i to iz sela Dubrave
Krezluk ima SAMO 4 birača !!! a 3 su Bošnjaci
Rika ima 376 birača od kojih su 91% hrvati
i Šerići imaju 68 birača a 99% su Bošnjaci i sve je ovo prikazano na mojoj analizi na koju sam dao link ali nećeš ili ne znaš da čitaš
ima li ti šta nejasno ???
slika
slika

a) Napravi to i za ostale općine, pa onda možemo pričati o promjeni detalja na velikoj karti
b) kakve su stvari u mješanim naseljima poput Bareva? Da li postoje možda gornje i donje, od kojih je jedno hr. a drugo mu ili je sve izmješano?

Vrh

PostPostano: 04 ruj 2013, 16:06 

Dew je napisao/la:

Popisam ti se na posao. :smajl052 Samo debil to moze raditi, a samo debil na kvadrat moze to raditi rucno kako ti radis.
U kom obliku dobijas te famozne, jebene podatke? spreadsheet? I da ih dobijas kao necitljive fajlove (JPG ili sl) i tu bi nesto mogao uraditi.
Napravi jebenu bazu, ubaci sve te napabircene tabele u nju, napravi skripte da ti, bar delimicno, automatski definise polje nacionalnost po imenu, neku rudimentarnu inteligenciju da uci i pamti tvoje manuelne odluke, a onda na kraju i sabira, deli, sta hoces.....

Uce li vas sta u tim postama?

Sto je najsmesnije ti i kad izvuces te nekakve podatke, obrada i manipulacije koje radite su toliko smesne da je Bogu plakati...sta kzes 58% "Bosnjaka" na nivou BiH? :zubati

retardinjo sjebani očigledno nemaš pojma ni o čemu, te kao takav debil ne zaslužuješ ikakav opdgovor osim da si totalni degenerik ako misliš da skoro 5o.ooo ( u slučaju Zvornika) imena, prezimena sa godištima rođenja, pripadajućim biračkim mjestom, naseljem i u slučaju ZV i nacionalnošću može biti u jpg formatu, da ne kažem da si krelac jer je jpg format slike i veze nema sa formatima textova
za podatke o broju rođenih, idiote, imaš gornje linkove koji DIREKTNO vode na ORIGINAL izvor a to su statistički zavodi holbrukovog entiteta i FZS, ali si ti očigledno i previše retardo da bi to skonto

slika

Vrh

PostPostano: 04 ruj 2013, 16:08 

storaB je napisao/la:

kakva realnost, o čemu ti ?
jel jasno piše ko je Bošnjak a ko srbin, i to u originalu, jasno imaju naselja
osim jednog nejasnog, nekakvo biračko mjesto i naselje EKONOMIJA, gdje je u krucu i kojem mjestu pripada ??

slika

Vrh

PostPostano: 04 ruj 2013, 16:13 

Ceha je napisao/la:
a) Napravi to i za ostale općine, pa onda možemo pričati o promjeni detalja na velikoj karti
b) kakve su stvari u mješanim naseljima poput Bareva? Da li postoje možda gornje i donje, od kojih je jedno hr. a drugo mu ili je sve izmješano?

bit će za sve opštine
jes da je ogroman posao (naročito sranje crtanje karata), ali sam picajzla i istjerat ću to na čistac, da bude sve po PS-u
urađeno je dakle Jajce
evo gotov i Novi Travnik, DETALJNO po naseljima
karta
analiza

postavi tamo na forum.hr na temu etničke karte, ovu od Jajca i Novog Travnika
meni retard MUDOrator Roko briše

slika

Vrh

PostPostano: 04 ruj 2013, 16:26 

i, da, zaboravih za Barevo
nije razdvojeno po biračkom spisku, kao ni po popisu '91 na neko gornje ili donje
i tada su bili večinski hrvati sa 68%
dakle, ipak ima POKLAPANJA kako onaj krelac kaže, jer je ovo naselje sada postalo većinsko bošnjačko

slika

Vrh

PostPostano: 04 ruj 2013, 16:29 

i eto zadatka i za tebe
istu ovu moju kartu upotrijebi i napravi, ALI po popisu '91
iako nekih naselja nema iz tog vremena, ali skontaćeš kojem bi mogli sadsašnjem pripadati
pa da vidimo RAZLIKE i ima li "poklapanja"

slika

Vrh

PostPostano: 04 ruj 2013, 17:13 

EXKLUZIVNO,
etničko-starosna struktura opštine i grada Zvornika link

etničko čišćenje je uspjelo !!!

slika

Vrh

PostPostano: 04 ruj 2013, 17:17 

Vidi se da je u gradu Zvorniku fertilitet Bošnjaka opasno narušen,
kad padneš ispod 10% nestaješ, a sve vodi tome.

Vrh

PostPostano: 04 ruj 2013, 17:42 

EXKLUZIVNO,

Verujem da ovo nije preterano daleko, ni brojem, ni procentima u odnosu na stanje na terenu.

Hoće li biti karta?

Vrh

PostPostano: 04 ruj 2013, 17:42 

EXKLUZIVNO,

Podaci konkretno predstavljaju šta???? Strukturu biračkog tijela za izbore 2012 ili procjenu???? Ili ni ti ne znaš šta predstavljaju, pa svoju tezu o čišćenju instaliraš kroz date podatke???

Evo ti podaci koje sam već iznio za nac. strukturu cjelokupnog stanovništva,dakle od 0-101 godine. Uzimati podatke na osnovu liste za prošle izbore i nije neki pokazatelj.

Citat:

Dakle: slika 1. Ukupno gradsko stanovništvo (sa već pojašnjenim suženim gradskim planom)

slika

slika 2., najveća gradska zona, što se kaže samo jezgro centra.

slika

slika 3., druga najveća gradska (pri, bez dijelova Ulica,Ekonomije,Čelopeka) zona i poslovna zona Zvornika.

slika

slika 4. , treća najveća gradska zona, najgušće jezgro grada

slika

slika 5. , gradsko naselje Srpska Varoš

slika

slika 6., Samoinicijativno sam je nazvao zona 3, radi se o gradskim naseljima Z Blokovi, Meterize,Vidakova Njiva i okolina

slika

slika 7., gradska zona Beksuja

slika

slika 8., prozvao sam je ZOna N22 u sklopu koje su Fetija, Divič (Sveti Stefan), Kula Grad (Đurđevgrad) i Stari Grad

slika

slika 9. , Gradsko naselje Grobnice

slika

Vrh

PostPostano: 04 ruj 2013, 17:55 

Još bih se malo nadovezao, zašto si bošnjo demografski laiku (namjerno) brojku (jer vidim na osnovu čega si pravio analizu u ZV) smanjio za skoro 4k? 52877,a kod tebe 48860?

I pazi, nisam ni očekivao da ćeš ti raspolagati podacima koje ja u rukama imam, ali sam očekivao ipak neku realniju procjenu. Kao što rekoh, Zvornik je rijetko specifična sredina kad je demografija u pitanju. Ti si to zanemario i ovom kartom za Zvornik samo upotpunio ukupnu sliku sopstvenih procjena.

I_JOPET

Kako se uzme, bošnjačke djece se rađa oko 10%. Udio u smrtnosti Bošnjaka je 2,5 puta veći od broja rođenih u opštini. Ipak, ne treba zanemariti pojedina sela gdje itekako ima mladog bošnjačkog stanovništva, poput Križevića gdje se školuje više od 140 djece bošnjačke nacionalnosti.
U gradskoj OŠ Sveti Sava omjer je otprilike 23-3/4 po razredu.

Vrh

PostPostano: 04 ruj 2013, 17:57 

bletno jel ti mozak toliko sjeban da do sada nisi skontao
da su moji podaci na osnovu BIRAČKOG SPISKA, dakle SVI BIRAČI !!! (lijepo u čošku piše da je 2010.g.)
i oni koji su izašli na izbore i koji nisu, dakle i brojem i procentom, i godištem, što ti nemaš
nisam išao na daljnju detaljniju strukturu po gradskim naseljima (a što si ti uradio) a može se ići,
jer je nebitno, jer su MOJI podaci na nivou grada

i odgovori na postavljeno pitanje ako si već iz ZV
kojem naselju pripada jebeno biračko mjesto EKONOMIJA

slika

slika

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 88256 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 333, 334, 335, 336, 337, 338, 339 ... 3531  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Banya, mrnjav, Patriota, Srpsčanin i 43 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: