Onda nam je po tvojim izračunima svima u regiji BDP po stanovniku puno veći nego što sad govore podaci.
Očito da je tako. Oni su prije 2 godine popisali 6,6 milijuna, a evo ove godine će, ako se ovako nastavi pasti ispod 60k. U prva dva mjeseca imaju minus 740. Treba naglasiti da u državi imaju 132 000 popisanih Roma, a vjerojatno ih ima i pod drugim nacijama, i jedan dio koji se izjasnio kao Srbi, i 153 000 Bošnjaka mahom sandžaklija. Tako da i oni imaju manje nego procjenjuju
Nestaju djeca, ali ne očajavajte! brojke Muslimana pumpaju se živim mrtvacima koji ustaju iz zemlje i hodaju Sarajevom
Nakon što smo na primjeru Kantona Sarajevo otkrili da Muslimani pumpaju brojeve osiguranih fiktivnim starcima, isti primjer slijede i ostali Muslimanski kantoni
baš čudno što je jedina općina koja ima normalan prirodni minus u najstarijoj dobnoj skupini Petrovac koji u toj dobnoj skupini ima oko 60% Srba, dok je u svim ostalim općinama (koje naravno bilježe fiktivne pluseve starčadi) udio Muslimana preko 90% u najstarijoj dobnoj skupini.
Muslimansko laganje je još očitije kad pogledamo usporedbu 2023 i 2024 u dobnoj skupini 64 i više po općinama; 65 i više - 2023 | | 2024 ( (+/-) ) Bihać - 14.525 | | 15.183 ( +658 ) Krupa - 5.091 | | 5.384 ( +293 ) Petrovac - 2.211 | | 2.054 ( -157 ) Bužim - 1.920 | | 2.034 ( +114 ) Cazin - 8.710 | | 9.283 ( +573 ) Ključ - 2.875 | | 3.016 ( +141 ) Sanski Most - 6.560 | | 6.792 ( +232 ) Velika Kladuša - 6.371 | | 6.717 ( +346 )
Ne bi li se ovo moglo objasniti povecanjem rodjenih Muslimana 1959. u odnosu na 1958. Ako se ne varam, bili su tada u demografskoj ekspanziji, pa ne bi cudilo povecanje od npr. 3% po generaciji.
Hrvatska sa 36 na 31 tisuću a evo i ove godine velik pad. Poljska sa 330 tisuća na 250 tisuća a evo i ove godine velik pad Mađarska sa 93 na 77 tisuća a evo i ove godine velik pad Italija sa 400 na 360 tisuća a evo i ove godine velik pad
Itd itd. To je rezultat inflacije i lošijeg života a ne nekakvog fiktivnog bogaćenja da "nikad bolje nisu živili" niti malobrojnijih generacija koje rađaju. Ovo su od 2022 do 2024 podaci.
To nema veze sa životom, Sinj ima više rođenih nego umrlih kao i Imotski. Hedonizam nema veze s tim nego moral, vi u Rijeci ste ispranog mozga i zbog toga padate
Hrvatska sa 36 na 31 tisuću a evo i ove godine velik pad. Poljska sa 330 tisuća na 250 tisuća a evo i ove godine velik pad Mađarska sa 93 na 77 tisuća a evo i ove godine velik pad Italija sa 400 na 360 tisuća a evo i ove godine velik pad
Itd itd. To je rezultat inflacije i lošijeg života a ne nekakvog fiktivnog bogaćenja da "nikad bolje nisu živili" niti malobrojnijih generacija koje rađaju. Ovo su od 2022 do 2024 podaci.
To nema veze sa životom, Sinj ima više rođenih nego umrlih kao i Imotski. Hedonizam nema veze s tim nego moral, vi u Rijeci ste ispranog mozga i zbog toga padate
Amen.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1157 of 2558 - 45.23%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
Amen.
As spominje demografiju i natalitet i miješa ih s bogatstvom, koja to bogata država ima visok natalitet? Radi se o feminizmu; u Sinju nema pedera kao u Rijeci, niti u Imotskom, niti žena s ljubičastom kosom i piercingom. Normalniji smo. Inače, najveći natalitet imaju države koje ne pate od hedonizma, države koje nisu bogate. Rika nema djecu, misli da se radi o ekonomiji. Realno, ako ćeš tako gledati, nikada nećeš imati djecu.
Rim je se raspao dok je bio najbogatiji materijalno
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 26338 Lokacija: Heartbreak Hotel
Gdje god žene imaju prava tu djece nema. Što su žene obespravljenije to je natalitet veći. Rješenje tog problema je jasno, samo ga ja ne smijem napisati. ;)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Gdje god žene imaju prava tu djece nema. Što su žene obespravljenije to je natalitet veći. Rješenje tog problema je jasno, samo ga ja ne smijem napisati. ;)
As spominje demografiju i natalitet i miješa ih s bogatstvom, koja to bogata država ima visok natalitet? Radi se o feminizmu; u Sinju nema pedera kao u Rijeci, niti u Imotskom, niti žena s ljubičastom kosom i piercingom. Normalniji smo. Inače, najveći natalitet imaju države koje ne pate od hedonizma, države koje nisu bogate. Rika nema djecu, misli da se radi o ekonomiji. Realno, ako ćeš tako gledati, nikada nećeš imati djecu.
Rim je se raspao dok je bio najbogatiji materijalno
To su toliko jednostavne stvari da se uvijek iznova začudim kako ih treba objašnjavati.
Što je to, je li to kolektivna hipnoza.
1157 of 2558 - 45.23%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
Problem nema puno veze sa ženama. Rješenje je da muškarci trebaju htjeti imati djecu, a ne bježati od odgovornosti.
1157 of 2558 - 45.23%
Naša Kvačica je napisao/la:
Cro-realizam je napisao/la:
muškarci koji žele djecu nisu željeni od žena
Opet tražiš izgovore umjesto da preuzmeš odgovornost.
Živimo u svijetu gdje muškarci koji preuzimaju odgovornost više nisu IN ženama. To se izjednačava sa toxic masculinity i obespravljivanjem žena. Jer tako ti, o ognjištaru, pod krinkom odgovornosti preuzimaš dominantnu ulogu u odnosu sa ženom.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Pridružen/a: 25 stu 2024, 13:26 Postovi: 332 Lokacija: Herceg-Bosna
Pišete kao tinejdžeri koji nemaju prolaz kod žena pa su one isključivo odgovorne za to, a ne to što je nesipantičan, dosadan, povučen… Koja to žena ne bi bila samo u kuhinji da joj muž u kuću donosi 5.000KM (i nemojte spominjati onih 2% ljubičastih s pirsingom)? Ako živiš u garsonjeri možeš imati max 1 dijete, svako sljedeće možeš jedino u ladicu stavit da spava jer mjesta nema, dok u kući i muž i žena i djeca imaju dostojanstvo. Prošlo je vrijeme u kojem se siromaštvo veže za velike obitelji, osvrnite se malo oko sebe, više djece imaju oni koji mogu financijski podnijeti. Kad praviš dijete ne razmišljaš “Samo nek je živo i zdravo, dat će Bog sve”, nego “samo nek je živo i zdravo, koliko dana trebam raditi da ga pošaljem na ekskurziju”.
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
Opet tražiš izgovore umjesto da preuzmeš odgovornost.
Živimo u svijetu gdje muškarci koji preuzimaju odgovornost više nisu IN ženama. To se izjednačava sa toxic masculinity i obespravljivanjem žena. Jer tako ti, o ognjištaru, pod krinkom odgovornosti preuzimaš dominantnu ulogu u odnosu sa ženom.
Iznenađuješ me Bobovac, sa tim defetističkim stavovima. Od Divizije sam navikao, ali zar i ti? Od tebe očekujem bolje.
Toxic masculinity optužbe i služe zato da pobjegneš, sakrivaš se. Sve su to igre moći. Jao kako si grozan, toxic si, obespravljuješ žene... a sve samo sa jednim ciljem: da se opravdavaš, ispričavaš, nisam ja tita mi, ja sam fin.
Sve što trebaš je ostati čvrst. Onako je kako ja kažem. Bit će kako ja kažem. Prihvatiš sebe da si dobar, kvalitetan, i da ti znaš najbolje. Zašto bi slušao nekog drugog ako ti znaš najbolje? Ne trudiš se svidjeti tuđoj logici nego stvaraš vlastitu logiku.
Poanta je, žene nemaju sposobnost odlučivanja. Ako joj se momak sviđa, ući će u njegovu logiku. Toliko je jednostavno. Umjesto da beskonačno objašnjavaš, samo budi muško i ne ispričavaj se đavlima. Ne traži mir, ni primirje. Traženje primirja je znak slabosti. Sa đavlom moraš biti u sukobu da bi bio normalan. Da mi đavli kažu kako nisam toxic ja bi se ozbiljno zabrinuo.
1157 of 2558 - 45.23%
Problem nema puno veze sa ženama. Rješenje je da muškarci trebaju htjeti imati djecu, a ne bježati od odgovornosti.
Jeli bi ti htio imati djecu u situaciji u kojoj ti je žena toliko lijevo okrenuta, da je spremna uzeti tu vašu djecu, i od njih forsirati da budu trans, zato da se ona može pohvaliti kako je woke mama? Takvih primjera ima u Americi gdje su žene to uradile normalnim "muškarcima koji su htjeli djecu".
Ili ne mora ići toliko u krajnost, dovoljno je da djeci iskvari um u odrastanju i otvori ih svim ovim glupostima koje ljevičarenje nudi.
Nije to tako jednostavno, kao jedan, dva, tri: Muško si, pronađi ženu, pravi djecu!
Jednostavno je ako žene imaju bar minimum moralnih postavki koje trebaju da se uspješno odgaja obitelj.
Ako ti je svejedno kako se djeca odgajaju, i, kao životinja, hoćeš samo potomstvo, pa onda se seksaj nezaštićeno svuda i nadaj se da će neke od tih žena htjeti zadržati djecu.
Ili, da budeš siguran, provali u kliniku za umjetnu oplodnju i zamijeni uzorke nobelovaca i olimpijaca sa nekoliko svojih uzoraka
Želja za djecom je želja i da se prenesu svoje vrijednosti, ili bar nešto što liči na tvoje vrijednosti.
Ako to nemaš, a kao muško u zapadnom svijetu uglavnom nemaš, onda se i gubi svrha za djecom.
Uz to sve i mnogi muškarci su isto pogođeni ovim idejama da im ni ne trebaju djeca, pa i to, naravno, utječe na manji broj.
Ja ti govorim prvenstveno za ove koji bi vjerojatno htjeli djecu, da im izbor normalnih žena, normalnog morala, nisu suzili feminizam i općenito ljevičarska sranja.
_________________ Treba otvoriti kovčege djeda i njegove braće, stari stil se u modu vraće!
Toxic masculinity optužbe i služe zato da pobjegneš, sakrivaš se. Sve su to igre moći. Jao kako si grozan, toxic si, obespravljuješ žene... a sve samo sa jednim ciljem: da se opravdavaš, ispričavaš, nisam ja tita mi, ja sam fin.
Sve što trebaš je ostati čvrst. Onako je kako ja kažem. Bit će kako ja kažem. Prihvatiš sebe da si dobar, kvalitetan, i da ti znaš najbolje. Zašto bi slušao nekog drugog ako ti znaš najbolje? Ne trudiš se svidjeti tuđoj logici nego stvaraš vlastitu logiku.
Poanta je, žene nemaju sposobnost odlučivanja. Ako joj se momak sviđa, ući će u njegovu logiku. Toliko je jednostavno. Umjesto da beskonačno objašnjavaš, samo budi muško i ne ispričavaj se đavlima. Ne traži mir, ni primirje. Traženje primirja je znak slabosti. Sa đavlom moraš biti u sukobu da bi bio normalan. Da mi đavli kažu kako nisam toxic ja bi se ozbiljno zabrinuo.
Ček, ti si koliko znam oženjen? I ti kao čovjek u braku još vjeruješ da ti odlučuješ i da je tvoja posljednja?
Jeli bi ti htio imati djecu u situaciji u kojoj ti je žena toliko lijevo okrenuta, da je spremna uzeti tu vašu djecu, i od njih forsirati da budu trans, zato da se ona može pohvaliti kako je woke mama? Takvih primjera ima u Americi gdje su žene to uradile normalnim "muškarcima koji su htjeli djecu".
Ili ne mora ići toliko u krajnost, dovoljno je da djeci iskvari um u odrastanju i otvori ih svim ovim glupostima koje ljevičarenje nudi.
Nije to tako jednostavno, kao jedan, dva, tri: Muško si, pronađi ženu, pravi djecu!
Jednostavno je ako žene imaju bar minimum moralnih postavki koje trebaju da se uspješno odgaja obitelj.
Ako ti je svejedno kako se djeca odgajaju, i, kao životinja, hoćeš samo potomstvo, pa onda se seksaj nezaštićeno svuda i nadaj se da će neke od tih žena htjeti zadržati djecu.
Ili, da budeš siguran, provali u kliniku za umjetnu oplodnju i zamijeni uzorke nobelovaca i olimpijaca sa nekoliko svojih uzoraka
Želja za djecom je želja i da se prenesu svoje vrijednosti, ili bar nešto što liči na tvoje vrijednosti.
Ako to nemaš, a kao muško u zapadnom svijetu uglavnom nemaš, onda se i gubi svrha za djecom.
Uz to sve i mnogi muškarci su isto pogođeni ovim idejama da im ni ne trebaju djeca, pa i to, naravno, utječe na manji broj.
Ja ti govorim prvenstveno za ove koji bi vjerojatno htjeli djecu, da im izbor normalnih žena, normalnog morala, nisu suzili feminizam i općenito ljevičarska sranja.
Moraš provoditi vrijeme sa djecom. Naravno u današnje doba preko interneta, škole, medija, djeca su stalno bombardirana lošim savjetima.
Ne možeš samo kupiti djetetu mobitel "jer ga svi u razredu imaju". Pusti ga na mobitel da bude miran, da ne skače po kući, da ne smeta,... i onda očekivati da bude u redu. Ne može tako slažem se.
Otac mora provoditi vrijeme sa djecom, upravljati odgojem, redovno, svaki dan. Odgoj djece je odgovornost očeva. Pričati sa njima o svemu, pokazivati na opasnosti. To se radi od kad se djeca rode. Ne možeš početi odgajati djecu kad mu je 18 godina.
1157 of 2558 - 45.23%
Ček, ti si koliko znam oženjen? I ti kao čovjek u braku još vjeruješ da ti odlučuješ i da je tvoja posljednja?
Sve se svodi na to jesi li privlačan ženi. Ako joj se sviđaš, možeš od nje raditi što poželiš.
1157 of 2558 - 45.23%
Bobovac je napisao/la:
Sve se svodi na to jesi li privlačan ženi. Ako joj se sviđaš, možeš od nje raditi što poželiš.
To doista jeste tako. Kad je zaljubljena u tebe možeš od nje raditi što hoćeš. Ali zaljubljenost dođe i prođe kad-tad. A što onda kada prođe? To glede sviđanja je OK kod kraćih veza ( i vrlo korisno), ali za provesti život skupa... ne znam...
To doista jeste tako. Kad je zaljubljena u tebe možeš od nje raditi što hoćeš. Ali zaljubljenost dođe i prođe kad-tad. A što onda kada prođe? To glede sviđanja je OK kod kraćih veza ( i vrlo korisno), ali za provesti život skupa... ne znam...
Ok, slažem se. To je tehnički problem. Najbolje što možeš učiniti je eto barem ako znaš u čemu je problem, i ne gubiš vrijeme i svoju ograničenu energiju na nebitne stvari. Ako i ne možeš uraditi sve, barem se ne zavaravaš.
Ali tako je u svemu u životu. Čuvaš zdravlje koliko možeš, opet se možeš razboliti. Zarađuješ koliko možeš, opet uvijek ima šansa za bankrotirati. Čovjek nije bog, ne može garantirati ništa, može me sad pregaziti kamion. Ostanimo ponizni.
1157 of 2558 - 45.23%
Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 102 gostiju.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.