|
|
Stranica: 3603/3606.
|
[ 90141 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
snowflake
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 02 tra 2025, 16:27 |
|
|
easycheesecake je napisao/la: snowflake je napisao/la: Prostitutke ne ulaze u prosjek jer su ekstrem, ekstremi uobičajno nisu dio reprezentativnog uzorka i ne anketiraju se. Kao ni muški kolege. Sve je objašnjeno u linkovima. A ne pitaš se zašto je 95% ženska? Zato što muškarci imaju potrebu za njom. Pa i kad je muška, klijenti su muškarci. Klijenti (gotovo) nikad nisu žene, evolucijski i psihološki se, u globalu, ponašamo drugačije. P.S. Odnosno, da pojasnim, prostitutke ulaze u prosjek muških seksualnih iskustava i vama dižu prosjek u ovakvim anketama jer ih navodite kao iskustvo, ali ne i demografskoj grupi žena, njima/nama ne dižu prosjek jer ne budu anketirane. Samo su navod u odgovorima anketiranih muškaraca.
Zene isto zovu kurve radi seksualnih usluga, ali ih ne dobiju jer kurve ne zele seks sa zenama. U tom slucaju tesko se zastititi. A baš se odjavih... Uostalom, Banya i ostali će me ubiti. Gle, ne znam jel to istina, ali... nije ni bitno. Jel logika je nešto drugo. Kada bi seksualno ponašanje dvaju spolova bilo isto ili slično, bilo bi logično da su muškarcima koji prodaju tijelo glavni izvor prihoda klijentice, a nisu. P.S. Evolucijskom biologijom se objašnjavaju i neke druge stvari; naprimjer zašto žena gotovo i nema među psihopatima/sociopatima i zašto im je temperament sklon nekoj srednjoj vrijednosti; kada bi bilo drugačije, to ne bi pogodovalo ulozi majke, pa je evolucija odlučila, odnosno pogodovala ovom prvom i blažem. Tako velikim dijelom i ovo.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 02 tra 2025, 17:18 |
|
|
zaba1111 je napisao/la: Valjda je to priča o onih 80 posto žena koje se praše sa onih 20 posto nadprosjecnih muskaraca , dok se ostalih 80 posto muškaraca prasi sa onih 20 posto gdje su uključene i kurve. I onda ako izbacimo ove koji odskacu od prosjeka, ovih 20 posto sa obe strane, ispane da prosječan muškarac spava sa više žena. Prema tome, žene su finije . Ili su finije ili lažu. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1164 of 2558 - 45.5%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 02 tra 2025, 17:22 |
|
|
snowflake je napisao/la: easycheesecake je napisao/la: Zene isto zovu kurve radi seksualnih usluga, ali ih ne dobiju jer kurve ne zele seks sa zenama. U tom slucaju tesko se zastititi. A baš se odjavih... Uostalom, Banya i ostali će me ubiti. Gle, ne znam jel to istina, ali... nije ni bitno. Jel logika je nešto drugo. Kada bi seksualno ponašanje dvaju spolova bilo isto ili slično, bilo bi logično da su muškarcima koji prodaju tijelo glavni izvor prihoda klijentice, a nisu. P.S. Evolucijskom biologijom se objašnjavaju i neke druge stvari; naprimjer zašto žena gotovo i nema među psihopatima/sociopatima i zašto im je temperament sklon nekoj srednjoj vrijednosti; kada bi bilo drugačije, to ne bi pogodovalo ulozi majke, pa je evolucija odlučila, odnosno pogodovala ovom prvom i blažem. Tako velikim dijelom i ovo. Muškarci i žene su različiti, Bogu dragom hvala. Muškarci malo dodaju, žene malo umanje. Matematika s druge strane, nema ni srca ni duše. 
1164 of 2558 - 45.5%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 02 tra 2025, 17:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 79663 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Meni je smiješno, čak simpatično i neiskvareno, kako neki misle da prosjek plaće koja se daje, i prosjek plaće koja se prima, može biti različit.
_________________ Nema Izbornog zakona BiH ako nema BiH.
Nema ukradenog hrvatskog člana Predsjedništva BiH, ako nema BiH.
33% dionica firme koja je bankrotirala vrijede 0.
Bošnjaci imaju snagu Miki Mausa.
|
|
Vrh |
|
 |
snowflake
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 02 tra 2025, 17:35 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Meni je smiješno, čak simpatično i neiskvareno, kako neki misle da prosjek plaće koja se daje, i prosjek plaće koja se prima, može biti različit. Pa i jest  Ako se ne gleda ekstrem.
|
|
Vrh |
|
 |
dreamteam
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 02 tra 2025, 17:35 |
|
|
To je valjda priča da na 10 žena njih 9 je pošteno, imale su nijednog do jednog, a kroz ovu desetu je prošlo čitavo selo.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 02 tra 2025, 17:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 79663 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Možda su se brojali samo orgazmi. Možda homoseksualni činovi su ubrojeni. Možda se izbacuju “outliers”. Možda je medijan a ne aritmetička sredina. A možda jednostavno muški lažu za više a žene za manje. Možda se žene i muškarci ne slažu oko definicije seksa, je li se dogodio ili nije, je li ono što se dogodilo uopće može nazvati seksom. 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 02 tra 2025, 17:42 |
|
|
Snowflake temu demografije pretvorila u LjeS, čitatelji inceli na aparatima.
|
|
Vrh |
|
 |
dreamteam
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 02 tra 2025, 17:42 |
|
|
Jbg, ako se broje orgazmi, onda su žene u pravu.
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 02 tra 2025, 17:47 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Snowflake temu demografije pretvorila u LjeS, čitatelji inceli na aparatima. Bez ljubavi nema ni male dice. 
1164 of 2558 - 45.5%
|
|
Vrh |
|
 |
snowflake
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 02 tra 2025, 17:50 |
|
|
Noname01 je napisao/la: snowflake je napisao/la: Prosječni muškarac ima oko desetak partnerica u životu, prosječna žena oko 3, 4. To je uvjetovano evolucijskom psihologijom i ni seksualna revolucija nije tu ništa promijenila. Pitanje ti je dobro, ipak pretpostavljam kroz prostituciju i veću stopu homoseksualizma. Prosječna žena ima 3-4 partnera?? Možda, ako su u pitanju generacije 60-ih. Danas cure do 18 imaju minimalno toliko. Ako ću se voditi onim što znam, iskustvom i curama koje znam, mislim da možda samo 20% cura ima manje od 10, a sve ostale kroz život promjene puno više od 10 partnera i uz to žene više varaju(negdje sam naletio na neko britansko istraživanje gdje je 67% žena reklo da je sklono nevjeri i ukoliko dodamo da je određen dio prešuti, dolazimo do tog da 8 od 10 žena vara). Tako da su brojke tu negdje što se tiče partnera s obje strane. Evo još recimo jedna konstatacija vrlo zanimljiva konstatacija... Danas ružna i debela žena ima više šanse i mogućnosti za odnos nego muškarac nadprosječnog izgleda, a da ne pričamo o prosječnim Ovo mi je promaklo. Što se nas u RH tiče sustavna seksološka istraživanja se provode svakih nekoliko godina ili čak svake godine od 70-ih do danas na populaciji završnih razreda srednjih škola. Provodi ih, to znam, Odsjek za sociologiju FF-a, odnosno već godinama A. Štulhofer. To je već sada pozamašan korpus podataka iz kojega je razvidno da se dob stupanja u prvi seksualni odnos pomaknula ranije, kao i broj partnera za oba spola povećao, ali ne onoliko koliko tvrdiš. Barem to nije bio slučaj posljednji puta kad sam imala uvid u statistiku. https://zadarskilist.novilist.hr/style/ ... -partnera/Ovo ti je jedna studija, koja i ne mora biti točna. Ali ovakve se rade redovno. httphttps://www.juzni.hr/s-koliko-godin ... 6-11604884i još https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/i ... m-20231119
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 02 tra 2025, 17:51 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Snowflake temu demografije pretvorila u LjeS, čitatelji inceli na aparatima. Bez ljubavi nema ni male dice.  Danas, skoro da nema korelacije između seksa, ljubavi i rađanja. Moguće je čak da bi istraživanja pokazala da su korelacije postale čak i negativne.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 02 tra 2025, 17:53 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Bez ljubavi nema ni male dice.  Danas, skoro da nema korelacije između seksa, ljubavi i rađanja. Moguće je čak da bi istraživanja pokazala da su korelacije postale čak i negativne. Takvim razmišljanjem nećeš doprinijeti boljitku i napretku jedine nam i vječne Hrvatske..
1164 of 2558 - 45.5%
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 02 tra 2025, 17:54 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Danas, skoro da nema korelacije između seksa, ljubavi i rađanja.
Moguće je čak da bi istraživanja pokazala da su korelacije postale čak i negativne.
Takvim razmišljanjem nećeš doprinijeti boljitku i napretku jedine nam i vječne Hrvatske.. Nije moje razmišljanje nego socijalna pretpostavka, možda snowflake kao seksologinja zna nešto više.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 02 tra 2025, 17:57 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Takvim razmišljanjem nećeš doprinijeti boljitku i napretku jedine nam i vječne Hrvatske..
Nije moje razmišljanje neto pretpostavka, možda snowflake kao seksologinja zna nešto više. Ovako je i Sarajka svaku temu o mladoženji trolala. I onda mi perverzni, a one samo o seksu pričaju. 
1164 of 2558 - 45.5%
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 02 tra 2025, 18:00 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Nije moje razmišljanje neto pretpostavka, možda snowflake kao seksologinja zna nešto više.
Ovako je i Sarajka svaku temu o mladoženji trolala. I onda mi perverzni, a one samo o seksu pričaju.  Sarajka o mladoženji, a snowflake o fiktivnim podacima seksa i “izgubljenim penetracijama” kod self-reported ženskih statistika.
|
|
Vrh |
|
 |
snowflake
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 02 tra 2025, 18:15 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Takvim razmišljanjem nećeš doprinijeti boljitku i napretku jedine nam i vječne Hrvatske..
Nije moje razmišljanje nego socijalna pretpostavka, možda snowflake kao seksologinja zna nešto više. Znatiželjna sam prema evolucijskoj biologiji i psihologiji, sama seksologija je dosadna 
|
|
Vrh |
|
 |
snowflake
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 02 tra 2025, 18:20 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ovako je i Sarajka svaku temu o mladoženji trolala. I onda mi perverzni, a one samo o seksu pričaju.  Sarajka o mladoženji, a snowflake o fiktivnim podacima seksa i “izgubljenim penetracijama” kod self-reported ženskih statistika. Kako bi ti prikupljao podatke? Stavljao potkožne čipove, minikamere? Nepovjerljivog li stvorenja.
|
|
Vrh |
|
 |
snowflake
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 02 tra 2025, 18:25 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Nije moje razmišljanje neto pretpostavka, možda snowflake kao seksologinja zna nešto više.
Ovako je i Sarajka svaku temu o mladoženji trolala. I onda mi perverzni, a one samo o seksu pričaju.  JA? Na Forumu sam 10+ godina, apsolutno aseksualna. Ovo je jedino što ćete dobiti Razgovor o nekim temama u digitaliji je sasvim nedamski.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 02 tra 2025, 18:46 |
|
|
snowflake je napisao/la: Ovo je jedino što ćete dobiti Uf. Kompliment mi je svakako, ali oženjen sam pa ću ovaj put preskočiti. 
1164 of 2558 - 45.5%
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 02 tra 2025, 18:58 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 4440 Lokacija: Herceg-Bosna
|
snowflake je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Pa i žene kroz prostituciju dižu sebi prosjek. Ipak je ta djelatnost 95% ženska.
Prostitutke ne ulaze u prosjek jer su ekstrem, ekstremi uobičajno nisu dio reprezentativnog uzorka i ne anketiraju se. Kao ni muški kolege. Sve je objašnjeno u linkovima. A ne pitaš se zašto je 95% ženska? Zato što muškarci imaju potrebu za njom. Pa i kad je muška, klijenti su muškarci. Klijenti (gotovo) nikad nisu žene, evolucijski i psihološki se, u globalu, ponašamo drugačije. P.S. Odnosno, da pojasnim, prostitutke ulaze u prosjek muških seksualnih iskustava i vama dižu prosjek u ovakvim anketama jer ih navodite kao iskustvo, ali ne i demografskoj grupi žena, njima/nama ne dižu prosjek jer ne budu anketirane. Samo su navod u odgovorima anketiranih muškaraca. Ako nećeš uzimati prostitutke u jednažbu onda nesmiješ uzimati ni ljude koji idu prostitutkama. Pošteno je pošteno. Znači najstariji zanat ostavi po strani. Jedino što bi moglo muškarcima stvarno podići broj seksualnih partnera su gayevi, a njih i njihov razvratni stil života su uglavnom glorificirali ljevičari i branile ih feminističke organizacije pa su zato ovako ponosni sada.
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
|
|
Vrh |
|
 |
potocnj
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 02 tra 2025, 19:06 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2022, 11:39 Postovi: 4440 Lokacija: Herceg-Bosna
|
snowflake je napisao/la: Ovo je mizoginija. Da počnemo, po svim seksološkim istraživanjima, kod nas i u svijetu, žene još uvijek imaju 3-5 puta manje partnera od muškaraca, ali žene su kurve. Drugo, ako će žene zamijeniti AI, to će se dogoditi i s 90 posto muških poslova. Treće, dok nas sve ne zamijeni AI, moderni kapitalizam bi kolabirala bez ženskog rada. Doslovno, raspali bi se cijeli sustavi. I zašto bi se žene odrekle svoje ekonomske neovisnosti samo zato što nisu sve M. Curie, ako je se ne odriču ni muškarci koji nisu svi Einsteini. Moderni kapitalizam i treba nekakav kolaps doživjeti jer je postao izvor propasti nataliteta, kako god da okreneš. Da nije imigracija propadala bi zapadna društva, demografski govorim. Kulturno i kvalitativno već odavno propadaju. Ovo je znači samo da se kvantitativno održe služi im imigracija. Kakvo je to društvo u kojem kućanstva zarađuju više a imaju djece manje? Upravo zbog tih žena koje su u modernom kapitalizmu "nezamjenjive" a nisu bile nezamjenjive recimo 50-tih, 60-tih godina u zamahu velikog kapitalističkog booma? Što je to zbog čega je važno da žene provode vrijeme na poslu? Kakav to kredit nose kući, osim stresa i činjenice da su proveli vrijeme sa tuđim ljudima umjesto sa svojom djecom i obitelji? Koliko žena će biti sretno što su imale nekakvu karijeru u tom kapitalizmu umjesto djece? Ako su sretne tako, onda neka, ali one su odgovorne za propast nataliteta, žene diktiraju količinu rođenih. Naročito sada kada se može planirati, a njihovo planiranje uzrokuje manje rođenih. Društva, ovakva kakva su, nisu održiva. I ti imigranti će ući i njihove žene će se početi ponašati zapadnjački u tom modernom kapitalizmu pa shvatit da je jako teško imati i brojnu obitelj i stalan posao, pa ako budu htjele tu neovisnost koju spominješ ostavit će kuću, imat manje djece da se posvete poslu... Uglavnom, nije održivo stanje. Imamo isto tako averziju prema rađanju, žene koje mogu priuštiti sve češće koriste surogat majke da ne moraju roditi dijete, i pokvariti liniju. Čisto žensko ponašanje i taština, uzrokovana njihovim željama spojenim sa mogućnostima. Da, žene imaju sada slobodu da odlučuju o sebi i svom tijelu, a koriste je na način koji uzrokuje propast društva.
_________________ Što možemo izgubiti ako izgubimo BiH? Vlastiti entitet kojeg nemamo? Mjesto u Predsjedništvu koje nemamo? Poduzeće za plin koje nemamo?
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 02 tra 2025, 19:20 |
|
|
potocnj je napisao/la: snowflake je napisao/la: Prostitutke ne ulaze u prosjek jer su ekstrem, ekstremi uobičajno nisu dio reprezentativnog uzorka i ne anketiraju se. Kao ni muški kolege. Sve je objašnjeno u linkovima. A ne pitaš se zašto je 95% ženska? Zato što muškarci imaju potrebu za njom. Pa i kad je muška, klijenti su muškarci. Klijenti (gotovo) nikad nisu žene, evolucijski i psihološki se, u globalu, ponašamo drugačije. P.S. Odnosno, da pojasnim, prostitutke ulaze u prosjek muških seksualnih iskustava i vama dižu prosjek u ovakvim anketama jer ih navodite kao iskustvo, ali ne i demografskoj grupi žena, njima/nama ne dižu prosjek jer ne budu anketirane. Samo su navod u odgovorima anketiranih muškaraca.
Ako nećeš uzimati prostitutke u jednažbu onda nesmiješ uzimati ni ljude koji idu prostitutkama. Ne nužno ljude, ali samu transakciju da. Kompletnu transakciju poništiti, a ne samo jednu stranu transakcije, to zna svaka banka.
|
|
Vrh |
|
 |
Cro-realizam
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 02 tra 2025, 19:45 |
|
|
snowflake je napisao/la: Ovo je mizoginija. Da počnemo, po svim seksološkim istraživanjima, kod nas i u svijetu, žene još uvijek imaju 3-5 puta manje partnera od muškaraca, ali žene su kurve. Drugo, ako će žene zamijeniti AI, to će se dogoditi i s 90 posto muških poslova. Treće, dok nas sve ne zamijeni AI, moderni kapitalizam bi kolabirala bez ženskog rada. Doslovno, raspali bi se cijeli sustavi. I zašto bi se žene odrekle svoje ekonomske neovisnosti samo zato što nisu sve M. Curie, ako je se ne odriču ni muškarci koji nisu svi Einsteini. Istina nije mizogoinija. Prvo, MATEMATIČKI je nemoguće da žene U PROSJEKU imaju manje partnera od muškaraca. U istraživanjima žene naprosto lažu prema dolje, a muškarci prema gore Drugo, ženski rad je 90% nepotreban. Sve esencijalne poslove rade muškarci, dok su žene u ogromnoj mjeri zastupljenje u uhljebljivanju, uredima, šalterima, čuvanju djece drugim ženam dok rade iako ne moraju, i općenito raznim uslužnim djelatnostima. Sve što je esencijalno, kompletnu prozivodnju dobara i izgradnju i održavanje infrastrukture koja održava civilizaciju (ulice, vodovode, kanalizacije, elekrične instalacije, građevinu itd....) drže 99% muškarci. Žene su zastupljene samo u tzv. društvenoj nadgradnji, bez koje se itekako može. I nije to nikakva mizoginija, nego vi niste u stanju progutat činjenice o sebi pa reagirate priglupim etiketama za kojeg nikog nije briga. Na kraju, nije pitanje zašto bi se žene odrekle svoje ekonomske neovisnosti, pitanje je zašto muškarci istu toleriraju kad znamo da to vodi u nestanak ljudske vrste. To nije pitanje za vas, nego za nas.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: 02 tra 2025, 20:10 |
|
|
Koristio si neku patrijarhalnu matematiku iz 19. stoljeća da dođeš do zaključka da dva prosjeka moraju matematički biti ista.
Postoje i inkluzivnije formulacije matematike, na kojima se još radi.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|