|
|
Stranica: 3836/3836.
|
[ 95883 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Roko987
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: Jučer, , 17:39 |
|
Pridružen/a: 25 stu 2024, 14:26 Postovi: 908 Lokacija: Herceg-Bosna
|
lider30 je napisao/la: Neizravno vezano za ovu temu: Studentski dom u Mostaru ce morati praviti Paviljon 3, jer sve vise dolazi zahtjeva za smjestajem. Kod brucosa ove godine najvise u povijesti: Citat: Studentski centar Sveučilišta u Mostaru ove je godine zabilježio najveći broj prijava do sada. Od 255 zainteresiranih, smještaj je osiguralo njih 120, potvrdila je ravnateljica Centra Anita Glibić.
Naglasila je kako brojke pokazuju da interes studenata za Centar višestruko premašuje njegove kapacitete, što govori o njegovom ugledu, ali i otvara pitanje potrebe za izgradnjom trećeg paviljona https://n24.ba/rekordan-broj-prijava-za-studentski-centar-sveucilista-u-mostaru-razmatra-se-izgradnja-treceg-paviljona/Dom je katastrofa za život bar meni. 3 osobe u 15ak kvadrata, čuješ docimere, ne možeš dovesti nikoga u sobu od 23 do 5, hrana je jako loša, svaki put moliš Boga da dobiješ pohanu. Na bilo kakvu privatnost možeš zaboraviti. Najviše studenata bude samo godinu u domu, ne znam nikoga s 3+ godine da je tamo. Većina doma je Novi Travnik, Busovača, Fojnica, Stolac, Žepče i Livno. To govori koji je glavni razlog za život u domu. Kao prednost doma bi izdvojio jedino cijenu, koja od ove godine nije tako pristupačna i grijanje jer većina studentskih stanova ima izolaciju od prije rata. Još jedan problem u priči je ekspanzija stanova na dan koji su bili studentski. Ne znam je li teže naći normalan stan u blizini Sveučilišta ili zaraditi za isti. Garsonjera u Cityju je 400, jednosobni po gradu idu od 350 do 450, dvosobni 500 do 600. Sve je bez režija. To su lošije uređeni stanovi, za bolje treba nadodati cca 200KM.
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
Vrh |
|
 |
Roko987
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: Jučer, , 17:43 |
|
|
S tim da je SCM najbolji u BiH.
_________________ Sred je srca moga Hercegovina, kolijevka je Srednja Bosna i Posavina ponosna
|
|
Vrh |
|
 |
Roko987
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: Jučer, , 17:46 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Roko987
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: Jučer, , 17:49 |
|
|
Patriote su neizmjerno brižni prema budućem visokoobrazovanom kadru.
Nema šanse da napuste ovakvu jednu im jedinu.
|
|
Vrh |
|
 |
dreamteam
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: Jučer, , 18:00 |
|
|
Koliko sam ja čuo, u domu ovisi jesi li u novoj zgradi ili u staroj. Stara je katastrofa, iz sedamdesetih, novi dio je bio klimatiziran, a u starom dijelu nije bilo klime, barem prije, valjda su sad uveli
_________________ A sad je mrak i zaraza, a ti i ja od asfalta.
|
|
Vrh |
|
 |
Roko987
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: Jučer, , 18:22 |
|
|
Prije 10ak godina je stari dom renoviran, sada svaka soba ima klimu. Oni koji prvi biraju sobu češće uzmu stari dom jer je “noviji” od novog i u toj zgradi su menza, kafić, teretana pa ne moraju po kiši hodati 50ak metara nego u papučama siđu na večeru. Smiješno zvuči ali je ogromna razlika po nevremenu.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: Jučer, , 18:26 |
|
|
Dom ako se bude radio, bit će bolji od dosadašnjih.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1337 of 2558 - 52.27%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Li Zongren
|
Naslov: Re: 1995.-2025. Demografska Santa Barbara Postano: Jučer, , 18:33 |
|
Pridružen/a: 20 stu 2024, 23:06 Postovi: 3279 Lokacija: Dridska Župa
|
Ja sam u novom domu u Zadru i prilično je dobar, je da su sobe prilično male i nemaš baš privatnosti, al jebiga za 100 eura misecno se i više nego isplati, stari je dosta lošiji, ali idalje koliko toliko prolazan u odnosu na ove u bošnjakistanu.
_________________ Mir nema alternativu, BiH ima. Srušimo BiH da bi očuvali mir!
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|