|
|
Stranica: 15/52.
|
[ 1288 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 07 sij 2022, 00:07 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Ne, ti ces da mi pricas o Koridoru... hahahahha pa zar ne cujes sam sebe? bio si sa setrom u bg i ja cu da ti pricam.. ti ne znas razliku izmedju ofanzivne i defanzivne rucne bombe, jos si lagao da si bio u ratu na kosovu, tebi je pvo protivavionska odbrana itd... Ofanzivna je crna. Defanzivna je zelena. Ofanzivna je slabija, defanzivna je jača. Aj sad odjebi više, bilmezu balavi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 07 sij 2022, 00:10 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: bio u kzb, pa preuvelicava.. bilo je na desetine hiljada ljudi, on nije bio negde gde gori (ako pretpostavimo da je bio), kao sto moj otac jeste. Kakva kzb!? Dovezli su nas iz Niša kod Đakovice u martu 1999. Bio sam dole za vreme rata, nije postojala nikakva KZB. Nije valjda da ti je i ćale mlađi od mene? I pušta te da ovako kasno budeš budan. Ajde na spavanje, sutra je škola.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 07 sij 2022, 00:11 |
|
|
|
kao da pricas o bojicama, pa ti si vojsku sluzio u obdanistu pcelica maja...i uopste tvoj recnik u vezi ovih stvari deluje jako cudno, neuobicajeno... znam hiljadu ljudi, sto iz vojske, sto iz bezbednosti, drugar mi je u RV i PVO oficir, kolege, veterani... jako cudno...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 07 sij 2022, 00:12 |
|
|
|
sluzio si vojsku (ako si uopste sluzio) u KZB, nakon rata. Ono sto je najverovatnije, jeste da ti je neko iz porodice bio dole, recimo stariji brat ili otac. I onda palamudis...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 07 sij 2022, 00:13 |
|
|
|
Pa ti mi onda ne veruj, jako sam potresen zbog toga.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 07 sij 2022, 00:20 |
|
|
Kako volim ove manifestacije kosmicke pravde... Krene Sesa da bez ikakvog razloga pravi od ljudi sebi neprijatelje, a onda naleti na nekog ko ga lepo i strpljvo zajebava, da je to milina citati. A do svega toga ne bi doslo, samo da se Sesa ponasao normalno. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Carmello Šešelj
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 07 sij 2022, 00:22 |
|
|
|
A evo stigla mi i obožavateljka.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 07 sij 2022, 08:14 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Semso
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 07 sij 2022, 09:07 |
|
|
|
Zanimljivo predavanje o osnivanju RS pokojnog Momcila Krajisnika odzano pre 2 god u Podgorici ,okupljenim se obratio i gospodin Radovan Karadzic telefonom Mmcilo je od 48 minuta ispricao interesantnu anegdotu iz Haga sa Hrvatima i generalom Slobodnom Praljkom
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Shaban995
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 07 sij 2022, 09:12 |
|
|
|
Sve ratni zločinac do ratnog zločinca. Krvolok do krvoloka. Čemu se nadate, krvoloke slavite? Teško dobrom. I teško i da drugom mislite dobro kad takve slavite. Na Božić krvoloke spominjati...onda se neko pita zašto su ljudi sve više ateisti. Zato što im se vjera ogadila. Koristi se u propagadne svrhe i za sve osim za ono što joj je bit.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tankosic
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 07 sij 2022, 09:27 |
|
|
Radovan se javio, kakva sreca za Bozic! <3 Citat: Od 1968. godine i pada studentskog pokreta, ni na pamet mi nije padalo aktivno bavljenje politikom. Na isti način su razmišljali i moji tadašnji prijatelji, a kasniji saradnici i saborci. Posvetio sam se medicini, poeziji, braku i porodici, i sticao veliki krug prijatelja svih nacija i zanimanja. Ipak, tokom tih i sledećih godina nismo mogli, a da ne vidimo da srpske predstavnike stalno biraju drugi, po tipu “ovaj mek i podoban, onaj tvrd i nepodoban”. To je bila karikaturalna noćna mora, a ne pravo predstavljanje srpskog naroda. Ta noćna mora dovela je do iseljavanja više od 500.000 Srba za tih tridesetak godina, do početka devedesetih - naših prijatelja, kumova, uspešnih zanatlija i vrhunskih intelektualaca. Obnovljena je naša “Prosvjeta” sa sjajnim tradicijama i mnogi od nas su se angažovali na njenom daljem razvoju, verujući da je ona mogla sačuvati naš kulturni identitet. Pored toga, ja sam bio zainteresovan još i za ekološki pokret “Zeleni”, uključio sam se u rad i već sam i vodio neke sastanke. Kao da je bilo juče, sećam se naše zbunjenosti pri pojavi mnoštva političkih stranaka sa ekstremnim programima, pored kojih je “Prosvjeta” delovala kao nemoćno siroče. Sudeći po tim programima, ono što se spremalo moglo se braniti samo u parlamentu, a u parlamentu narod mogu da predstavljaju samo stranke.
Hrvati, jel vam poznato? 
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 07 sij 2022, 09:28 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
Zašto vi ne bi jednostavno prihvatili RS takva-kakva jest kao i to da ona predstavlja Srbe jer 98 % Srba je Dodikasto? Dodik je najumjereniji Srbin kojeg znam. Općenito najmanji nacionalist. Kao i Hrvate, takvi kakvi jesmo. Vi ste tko one žene koje se udaju za muževe koji im ne pašu po osobinama pa ih onda 40 g, pokušavaju promijeniti, to naravno ne uspijeva pa su frustrirane i čangrizave. Bogati, ili se razvedi ili prihvati čovjeka takav-kakav jest, s prednostima i manama. Nisi ni ti savršena bulo. 
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tankosic
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 07 sij 2022, 09:33 |
|
|
Nije Sloba govno ma jok Citat: U takvim uslovima branili smo pravnu poziciju Jugoslavije sve dok Srbija i Crna Gora nisu odlučile da bez nas formiraju SRJ. To je potpuno promenilo našu situaciju. Ostali smo sami i jedino rešenje je bilo da formiramo svoju Republiku i insistiramo na zaštiti svojih prava.v Opet Hrvati imaju sta da nauce i ovde
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Shaban995
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 07 sij 2022, 09:48 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Zašto vi ne bi jednostavno prihvatili RS takva-kakva jest kao i to da ona predstavlja Srbe jer 98 % Srba je Dodikasto? Dodik je najumjereniji Srbin kojeg znam. Općenito najmanji nacionalist. Kao i Hrvate, takvi kakvi jesmo. Vi ste tko one žene koje se udaju za muževe koji im ne pašu po osobinama pa ih onda 40 g, pokušavaju promijeniti, to naravno ne uspijeva pa su frustrirane i čangrizave. Bogati, ili se razvedi ili prihvati čovjeka takav-kakav jest, s prednostima i manama. Nisi ni ti savršena bulo.  U kom smislu da prihvatimo? Šta znači prihvatiti? Šta je za tebe prihvatiti? Slažemo se za Dodika. On samo prodaje ono što narod puši.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tankosic
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 07 sij 2022, 10:11 |
|
|
|
Da prestanete sa konstantnim hibridnim ratom, da se manite aspiracija prema Republici Srpskoj, i da svi zajedno postujemo ono sto pise u Dejtonu.
Eto Shabane, jel mi to mnogo trazimo?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 07 sij 2022, 11:39 |
|
|
|
Kakav je to narod, kakva ja to vjera? Za najveci svoj vjerski praznik ti se ne mozes suzdrzati od bolesne mrznje, bar na jedan dan. Mentalno zaostao narod, jad i bijeda.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 07 sij 2022, 11:45 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 18:58 Postovi: 39246 Lokacija: Gl. grad regije
|
|
Samo ograda prema njima. Zid. Evo i ja sam zato. I prema vama, isti ste.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 07 sij 2022, 11:59 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Samo ograda prema njima. Zid. Evo i ja sam zato. I prema vama, isti ste. Pa da, ograda na Drini.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 07 sij 2022, 12:11 |
|
|
|
Ljudima bila plej lista Baja Mali Kninzda, muslimani prave vest sto se slusa srpska muzika u srpskom gradu u srpskoj republici za srpski praznik
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 07 sij 2022, 12:27 |
|
|
Badnje dvije veceri krvave, Crnogorci pod Mojkovcem slave, Jednu slave davno sto je bila, nju za dusu vladike Danila... U bozicnim danima odigrala se cuvena Istraga P-oturica na Cetinju. Kao i Mojkovacka bitka.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
zbl
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 07 sij 2022, 12:32 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Shaban995
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 07 sij 2022, 14:34 |
|
|
Tankosic je napisao/la: Da prestanete sa konstantnim hibridnim ratom, da se manite aspiracija prema Republici Srpskoj, i da svi zajedno postujemo ono sto pise u Dejtonu.
Eto Shabane, jel mi to mnogo trazimo? Aspiracije prema RS kao dijelu BiH, to neće nikad prestati. Naravno ne u smislu tako kako ti misliš. Niko ne atakuje na Srbe iz RS. Znaš ti dobro šta je problem, a to je i onaj Mazalica iz SNDS-a potvrdio. Miletu ponestaje ''argumenata'' za pribavljanje love. Kad se napravio spor oko imovine (na relaciji država-entitet), e tu je onda krenula galama hajmo prenos nadležnosti. Istih onih nadležnosti koje je sam Milorad aminovao. Sad se pravi lud. Iako zakon jasno i koncizno kaže da se to ne može tako jednostrano. Sad ti meni reci ko tu poštuje Dejton, ko čačka mečku i ko se igra sa statusom RS? Ustavom je jasno sve precizirano, Republika Srpska je konstanta u okviru BiH. Niko tu ne bi mogao ništa da to promjeni. A ako se promjeni, znajte da ćete vi Srbi biti krivi za to. Možda još nije kasno, al ako ne povučete ručnu brzo će biti. Znam da od drveta ne vidite šumu, da je to Mile dobro upakovao, al bogme unutar tog paketa nema ništa. Šta zapravo tražite? Entitet u kojem nema konstitutivnih naroda, odnosno Srbi kao većina i Bošnjaci, Hrvati i ostali kao manjine? A ovo sa sporom oko imovine, to je kao udar na Srbe? Ne, to je pokušaj da se zaštiti bar nešto od BiH imovine koju bi bludni sin Mile na bubanj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Shaban995
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 07 sij 2022, 14:35 |
|
|
zbl je napisao/la: Potpuno nebitna vijest. Da se složim s tobom. Kraljev potomak o nekim srednovjekovnim bitkama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Altomanović
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 07 sij 2022, 15:14 |
|
|
Semso je napisao/la: Zanimljivo predavanje o osnivanju RS pokojnog Momcila Krajisnika odzano pre 2 god u Podgorici ,okupljenim se obratio i gospodin Radovan Karadzic telefonom Mmcilo je od 48 minuta ispricao interesantnu anegdotu iz Haga sa Hrvatima i generalom Slobodnom Praljkom
Bistar nas Predsjednik Radovan. Covjek i dan danas britka sablja
_________________ S vjerom u Boga
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: 30 godina Republike Srpske Postano: 07 sij 2022, 15:26 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Junuz Djipalo je napisao/la: Samo ograda prema njima. Zid. Evo i ja sam zato. I prema vama, isti ste. Pa da, ograda na Drini. Nije Doboj na Drini.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1468 of 2558 - 57.39%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|