|
|
Stranica: 12/18.
|
[ 438 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
daramo
|
Naslov: Re: 5 august - Dan žalosti Postano: 05 kol 2015, 13:27 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43617 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Velika postignuća, ovaj put nije bilo kockoglavih ustaša pa tvoje Podrinje posta Srbija, a po babinoj zemlji ti maršira ravnogorski pokret, ali amidze to nije briga njega zanimaju cimilići, Neum, lištica i ostala tisućljetna bošnjačka ognjišta.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Forumašš
|
Naslov: Re: 5 august - Dan žalosti Postano: 05 kol 2015, 13:28 |
|
|
Amidza je napisao/la: Forumašš je napisao/la: Bit će korisna jednog dana za podebljavanje kifle. Jašta će. Ako vas do tad uopće bude bilo u BiH. Ne brini se ti ništa. Ionako nas u tim općinama ni danas nema puno.
_________________ Giggity giggity goo!
|
|
Vrh |
|
 |
Forumašš
|
Naslov: Re: 5 august - Dan žalosti Postano: 05 kol 2015, 13:31 |
|
|
DzoniBG je napisao/la:
Juce su pustili na RTS-u... dokumentarac koji prati zivot Tudjmana, i vidjenijih Srba iz Hrvatske...
Ono sto je za mene novost, sudbina Nikole Plecasa, legende jugoslovenske kosarke, ostao je u Zagrebu, i prosao kao bos po trnju, samo zato sto je Srbin...
Glupost teža. Koristi se Brijunski transkript za koji je dokazano da se ne odnosi na srpske civile. Mogli ste napraviti dokumentarac o istom području ali kako ste vi iz njega '91 protjerali jednak broj Hrvata.
|
|
Vrh |
|
 |
Amidza
|
Naslov: Re: 5 august - Dan žalosti Postano: 05 kol 2015, 13:35 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
daramo je napisao/la: Velika postignuća, ovaj put nije bilo kockoglavih ustaša pa tvoje Podrinje posta Srbija, a po babinoj zemlji ti maršira ravnogorski pokret, ali amidze to nije briga njega zanimaju cimilići, Neum, lištica i ostala tisućljetna bošnjačka ognjišta. Podrinje je bilo teško braniti zbog blizine Srbije, iz koje je svakodnevno stizalo pojačanje u vidu vojske, artiljerijske paljbe, granatiranja. Začini s domacim pobunjenim srbima i sve ti je jasno kakav ishod može biti. Posavina je imala hrvatsku pozadinu RH, pa ste ju opet spušili. Jbg, srbima je koridor bio biti ili ne biti, a Podrinjski Bošnjaci prepreka za neko buduce spajanje rs i srbije. Boli me qrac za cimilice, tamo Bošnjaka nema niti je bilo, zabole me obrezani i za lišticu s svim kamenjarom. Vidi pod Cimilice. A kanalizacijska rupa neum me nikada nije zanimala. Sasvim je dovoljno ovo sadašnje, Konjic, Jablanica, 70 posto općine Mostar s istocnim djelom grada, djelom zapadnog (starogradska jezgra do bulevara i jugozapadno naselje Mahala). Može li se šta iskemijati u vezi Stoca, Prozora, Čapljine (Počitelj), još bolje. 
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: 5 august - Dan žalosti Postano: 05 kol 2015, 13:38 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
To je očito još jedna laž. Naser Orić je neometano klao i pljačkao godinama oko Srebrenice dok Srbima nije dosadilo. Studirajući situaciju oko Srebrenice Srbi su većinu vojno sposobnih mobilizirali i poslali na druga bitna bojišta, tu su ostali stari ljudi sa puškama da čuvaju sela.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: 5 august - Dan žalosti Postano: 05 kol 2015, 13:40 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 43617 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Evo amidža pridruži se braći po ideologiji pa dilaj ovo po svom Podrinju na dan žalosti, jadan si ko i ova ti braća.  Na graničnom prijelazu Batrovci na ulazu u Srbiju, svi putnici, umjesto turističkih brošura, kako doznajemo, dobili su skandalozne letke o Oluji naslovljene: ‘Oluja je Pogrom’ (iz rus. Погром “razaranje, pustošenje”) odnosi se na nasilne, ponekad organizirane skupne prepade prema pripadnicima vjerskih, nacionalnih, etničkih ili manjinskih skupina. Često su povezani i s pljačkanjem i zlostavljanjima, kao i ubojstvima ili genocidom). Skandalozne letke dijelile su volonterke, uz prigodan dar – DVD. Letak je objavljen na engleskom, srpskom, njemačkom i turskom jeziku, uz dramatične fotografije civila. Zasad nije poznato tko je letak tiskao niti tko je poslao volonterke u akciju. Baš zanimljivo naziv pogrom inače to su pravoslavci provodili nad Židovima, čak ne znaju ni lagati Izraz je izvorno označavao protužidovske aktivnosti ruskog cara, jesu jadni. Evo amidža ima ima i na tvom turskom možeš dilati i po Sandžaku.
|
|
Vrh |
|
 |
Forumašš
|
Naslov: Re: 5 august - Dan žalosti Postano: 05 kol 2015, 13:41 |
|
|
Ovako nešto je očekivano od Srba. Jedino oni mogu tako nisko.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: 5 august - Dan žalosti Postano: 05 kol 2015, 13:42 |
|
|
Forumašš je napisao/la: Ovako nešto je očekivano od Srba. Jedino oni mogu tako nisko. Ba Safete polako. Registriraj neki bošnjački nick pa seri.
|
|
Vrh |
|
 |
Amidza
|
Naslov: Re: 5 august - Dan žalosti Postano: 05 kol 2015, 13:47 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2014, 16:40 Postovi: 3294 Lokacija: S forumaššem na sunećenju.
|
daramo je napisao/la: Evo amidža pridruži se braći po ideologiji pa dilaj ovo po svom Podrinju na dan žalosti, jadan si ko i ova ti braća.  Na graničnom prijelazu Batrovci na ulazu u Srbiju, svi putnici, umjesto turističkih brošura, kako doznajemo, dobili su skandalozne letke o Oluji naslovljene: ‘Oluja je Pogrom’ (iz rus. Погром “razaranje, pustošenje”) odnosi se na nasilne, ponekad organizirane skupne prepade prema pripadnicima vjerskih, nacionalnih, etničkih ili manjinskih skupina. Često su povezani i s pljačkanjem i zlostavljanjima, kao i ubojstvima ili genocidom). Skandalozne letke dijelile su volonterke, uz prigodan dar – DVD. Letak je objavljen na engleskom, srpskom, njemačkom i turskom jeziku, uz dramatične fotografije civila. Zasad nije poznato tko je letak tiskao niti tko je poslao volonterke u akciju. Baš zanimljivo naziv pogrom inače to su pravoslavci provodili nad Židovima, čak ne znaju ni lagati Izraz je izvorno označavao protužidovske aktivnosti ruskog cara, jesu jadni. Evo amidža ima ima i na tvom turskom možeš dilati i po Sandžaku. Amidža samo dođi s tom pričom u Prozor, Čapljinu ili Stolac tu ćeš prvi i zadnji put viditi Hrvata uživo. Nije mi ni na kraj pameti sudjelovati u tim vašim srpskohrvatskim pizdarijama. To nije moj rat. Stava sam da Bošnjaci trebaju napraviti jasan otklon i od Hrvata i od Srba. Kada god smo se mješali u vaše razmirice, slomilo se preko naših leda. Ne hvala, daleka vam kuca bila i jednim i drugim. Za ovu prijetnju na kraju ti je post prijavljen. Od sada me se kani, pacenice.
_________________ A nation which makes the final sacrifice for life and freedom does not get beaten.
|
|
Vrh |
|
 |
Amidza
|
Naslov: Re: 5 august - Dan žalosti Postano: 05 kol 2015, 13:49 |
|
|
BBC je napisao/la: To je očito još jedna laž. Naser Orić je neometano klao i pljačkao godinama oko Srebrenice dok Srbima nije dosadilo. Studirajući situaciju oko Srebrenice Srbi su većinu vojno sposobnih mobilizirali i poslali na druga bitna bojišta, tu su ostali stari ljudi sa puškama da čuvaju sela. Ti znaš jer si s tog područja i tamo si ratovao.  Nu ove ublehe, "civili s puškama". Preočit si srbimire perecoviću.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: 5 august - Dan žalosti Postano: 05 kol 2015, 13:49 |
|
|
Ispravan stav. Trebao bi ga se držati na hrvatskim forumima.
|
|
Vrh |
|
 |
Forumašš
|
Naslov: Re: 5 august - Dan žalosti Postano: 05 kol 2015, 13:52 |
|
|
BBC je napisao/la: Forumašš je napisao/la: Ovako nešto je očekivano od Srba. Jedino oni mogu tako nisko. Ba Safete polako. Registriraj neki bošnjački nick pa seri. Tebi je OK dijeljenje letaka koji sotoniziraju Oluju?
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
|
|
Amidza je napisao/la: BBC je napisao/la: To je očito još jedna laž. Naser Orić je neometano klao i pljačkao godinama oko Srebrenice dok Srbima nije dosadilo. Studirajući situaciju oko Srebrenice Srbi su većinu vojno sposobnih mobilizirali i poslali na druga bitna bojišta, tu su ostali stari ljudi sa puškama da čuvaju sela. Ti znaš jer si s tog područja i tamo si ratovao.  Nu ove ublehe, "civili s puškama". Preočit si srbimire perecoviću. Srebrenicu vam je uzela manja jedinica Srba sa jednim tenkom. Vi niste bili u stanju uzeti hrvatske enklave u srednjoj Bosni sa 10-12 vojnika prema jednom vojniku HVO. Niste bili u stanju Sarajevo deblokirati. Nisam vam ja kriv što vam povijesničari i "intelektualna" elita danas ne znaju objasniti te anomalije. Nastavite uživati u sanjarenjeu i lažima. Korisno je u sljedećem ratu kad se precijene svoje snage.
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
|
|
Ma ja kockoglavi su krivi što vas izgenocidisaše po Podrinju i što se niste pripremili jer ipak to nije bio vaš rat. Ti se brdski čobane kani Hercegovine i Herceg Bosne i brini se za svoje Podrinje i RS.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: 5 august - Dan žalosti Postano: 05 kol 2015, 13:53 |
|
|
Forumašš je napisao/la: BBC je napisao/la: Ba Safete polako. Registriraj neki bošnjački nick pa seri.
Tebi je OK dijeljenje letaka koji sotoniziraju Oluju? Zabrinuo bih se da to ne rade. Onda da te pitam. Jesi ti za razlaz Hrvata i Srba u Bejha ?
|
|
Vrh |
|
 |
Forumašš
|
Naslov: Re: 5 august - Dan žalosti Postano: 05 kol 2015, 13:54 |
|
|
BBC je napisao/la: Forumašš je napisao/la: Tebi je OK dijeljenje letaka koji sotoniziraju Oluju? Zabrinuo bih se da to ne rade. Onda da te pitam. Jesi ti za razlaz Hrvata i Srba u Bejha ? Jesam. Svatko u svoju matičnu zemlju sa svojim teritorijem.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: 5 august - Dan žalosti Postano: 05 kol 2015, 13:54 |
|
|
Forumašš je napisao/la: BBC je napisao/la: Zabrinuo bih se da to ne rade. Onda da te pitam. Jesi ti za razlaz Hrvata i Srba u Bejha ?
Jesam. Svatko u svoju matičnu zemlju sa svojim teritorijem. OK. Hvala na odgovoru. Pošteniji si od Puntara. On bi svoje dalmatinsko zaleđe podebljavao žrtvujući Hrvate Bejha. Neki iz Zagreba bi svoju kiflu podebljavali preko tuđih leđa.
|
|
Vrh |
|
 |
Muhamedaga Ćafirbegović
|
Naslov: Re: 5 august - Dan žalosti Postano: 05 kol 2015, 13:56 |
|
Pridružen/a: 04 lis 2014, 18:24 Postovi: 390 Lokacija: Neuhammer
|
Ministry of Sound je napisao/la: Muhamedaga Ćafirbegović je napisao/la: Uglavnom, u postovima koji nisu obrisani "nije bilo" nikakvih odgovora, jer ti postovi nisu obrisani? Ili fulaš gramatički ili ponovo lažeš, jer bi valjda trebalo reći da u njima nema odgovora (mislim da nisu obrisani, kao što jesu).
Dakle?
A za mene nema "nebodobnih" naroda niti vjera, samo nepodobnih politika. To je velika razlika, bez koje se danas ne bi imalo šta slaviti, jer je Oluja bila usmjerena protiv zločinačke politike, a ne protiv naroda. Ne znam zašto u svom odgovoru govoriš kako bi "nešto slično" u BiH bilo usmjereno protiv naroda ili vjerskih skupina? Iz toga slijedi da smatraš da je Oluja bila usmjerena protiv "nepodobnih", odnosno da je bila zločinačka akcija.
Žao mi je, ali ne mogu se složiti.
Nije bilo nikakvih odgovora (na pitanje odakle Kavazović u selima par km od prometnice M-17), osim nekih općenitih fraza lika koji je ipak morao paziti što priča, jer se morao vratiti iza neprijateljskih linija, mislim ono, nisu ni fratri glupi, oni koji se ne uklapaju u sheme završe kao oni nesretnici u Fojnici. Molim te odluči se. Toliko si se zapetljao u laži da više ni sam nisi svjestan o čemu pričaš. Prvo kažeš da mi nisu brisani postovi, pa onda onako slučajno priznaš da jesu, pa onda tvrdiš kako u istim nije bilo "nikakvih odgovora" (što valjda znači nikakvih odgovora koji odgovaraju tebi i tvojim stavovima, zasnovanim na ratnoj propagandi i lažima), pa sad pričaš kako je neko mora paziti "šta priča" jer se morao vratiti iza "neprijateljskih linija" - a ja citirao intervju star par godina, nastao godinama nakon što je fratar završio službu u tom kraju. Pokušavaš odbraniti jednu laž potpuno novom serijom još jeftinijih i providnijih laži. Ne znam kako da ti odgovorim, osim da zaključim da je to jadno i djetinjasto. Citat: Apropos Oluje, ona je bila ono što joj i prefiks sugerira - Vojno Redarstvena Akcija unutar granica RH u sklopu globalnog hrvatsko-srpskog sukoba na ruševinama SFRJ. A zašto si onda maloprije Oluju poredio s eventualnim genocidnim pohodom u BiH, da se fizički odstrane "nepodobni" (dakle pobiju i protjeraju)? Odluči se, ne može biti i jedno i drugo. Citat: Ono na što vaši likovi bacaju drkicu jer ponavljanje nekakvog sličnog scenarija (začinjenog fantazijama da ste to i mogli ostvariti 1995. ali vam je kao uskraćeno od strane više sile) kojim bi iz BiH bila odstranjena cijela dva naroda (nekakva lažne diferencijacija između "naroda" i "politike" je ubleha kojom bi se opravdalo etničko čišćenje...kao eto, protjerujemo glasače HDZ-a a ne Hrvate  , kako bi vi dobili lebensraum kojeg mislite da ste zaslužili i koji vam je čista nužnost. Ne znam čime se drogiraš, ali žao mi je što nisam dvadesetak godina mlađi, da me povežeš s dilerom. Kojim bi to trikovima milion i kusur Bošnjaka mogao istrijebiti ili protjerati isti broj Srba i Hrvata, koji se još pri tome naslanjaju na matice u kojima živi preko 10 miliona ljudi? Ne znam šta da kažem, jer ako vjeruješ da je to mogućnost, ili nečiji plan, onda imaš nekih ozbiljnih problema... Citat: Dopuštam mogućnost da nisi jedan od takvih i da imaš nekakve pro-hrvatske poglede (koji nadam se nisu tipa: RH Hrvati dobri, BH Hrvati sotone....iliti što mi je Hrvat dalji, to mi je draži). A pazi, meni su dobri ljudi koje poznajem, jer se sa šupcima ne družim. Tako da su mi dobri i Hrvati, i Srbi, i Bošnjaci, i mnogi drugi koje smatram prijateljima ili poznanicima. Ne, nisu mi dragi Hrvati koji primaju ordenje i slave dvadesetu godišnjicu nastanka RS, ili oni koji se stide Oluje, pa se ne smiju ni pojaviti - isto kao što mi nisu dragi ni Bošnjaci koji ližu guzicu istoj politici. Draži mi je istinski ustaša iz emigracije od takvog Hrvata (a znam i ovih prvih, nikakvih problema s njima nisam imao). Dakle, problem su mi Hrvati i Bošnjaci koji su izdajice, ništa više. Kod Srba toga barem nema - skoro svi su nacionalisti pa čovjek zna na čemu je, bez pardona.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: 5 august - Dan žalosti Postano: 05 kol 2015, 13:59 |
|
|
Muki, nema smisla sa tobom se natezati jer nisi ni bošnjački prosjek ni bošnjački mainstream. Nebitan si u svemu tome. Kao pijan ulični poet kojeg nitko ne sluša i mrmlja Njegošev Gorski vijenac napamet sebi u bradu.
|
|
Vrh |
|
 |
kolubara
|
Naslov: Re: 5 august - Dan žalosti Postano: 05 kol 2015, 14:02 |
|
|
Crkve su zvonile, sirene svirale. Zaustavilo se sve na minutu radi odavanja pocasti 2000 pobijenih staraca zena dece... i 250 000 proteranih u pogromu. Cudom se cude ediji kako neko moze slaviti proterivanje 250 000 sa svojih ognjista i to topsonovim koncertom veceras?
Nabijem na kura.c njih i njihovo cudjenje. Pa sta proustaskoj gomili da svira? Arsen Dedić? Pa kako da masturbriraju uz njega?
I hrvati seru, i dalje. Ok, ocistili ste, resili ste, al malo stida i srama pokazati pa ubuduce smiriti tu groteksnu i licemernu proslavu jer je 250 000 ljudi otislo sa svojih ognjista i to u par dana... Bošnjo sad peni od srece. Atributi za njegovu sarenu lazu. Ima se prečeg posla. Srbin je hrvatu u Bosni veći zaštitnik od same hrvatske.
|
|
Vrh |
|
 |
Muhamedaga Ćafirbegović
|
Naslov: Re: 5 august - Dan žalosti Postano: 05 kol 2015, 14:04 |
|
Pridružen/a: 04 lis 2014, 18:24 Postovi: 390 Lokacija: Neuhammer
|
BBC je napisao/la: Muki, nema smisla sa tobom se natezati jer nisi ni bošnjački prosjek ni bošnjački mainstream. Nebitan si u svemu tome. Kao pijan ulični poet kojeg nitko ne sluša i mrmlja Njegošev Gorski vijenac napamet sebi u bradu. Dobro Vukadine, nek si mi rekao. Samo što se isto može reći za svakog od vas pro-srpski nafuranih Hrvata. Vi ste u Hrvatskoj ono što sam ja na ovom forumu - sve samo ne mainstream. 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: 5 august - Dan žalosti Postano: 05 kol 2015, 14:07 |
|
|
Normalno da može. Sa HNS i Čovićem se imate dogovarati, i prema tome će vas većina Hrvata cijeniti oliti mrziti. Nebitan je tu Ministar, Muhamedaga ili BBC. Gubite vrijeme okolo tražeći u drugima krivce za sve. To je vaša jedina konstanta.
Pripazi sa tom zadnjom rečenicom. Koštala vas uvijek kad ste sami povjerovali u nju. Promakle ti zadnje godine ponašanja i izjava svih stranki u Saboru, pa i SDP i Kajina i ostalih. U biti si nesvjesno potvrdio Ministrove riječi. "Volimo mi Hrvate kad su daleko od nas". "Oni u HR su bolji", itd...
|
|
Vrh |
|
 |
Metemma
|
Naslov: Re: 5 august - Dan žalosti Postano: 05 kol 2015, 14:15 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: 5 august - Dan žalosti Postano: 05 kol 2015, 14:17 |
|
|
Trebali ste iskoristiti proslavu Oluje za priznavanje Kosova. Manje boli kad je frka. Jako nas zanima što Pupovac ima za reći. Konsternirani smo i klonuli dušom.
|
|
Vrh |
|
 |
Forumašš
|
Naslov: Re: 5 august - Dan žalosti Postano: 05 kol 2015, 14:17 |
|
|
kolubara je napisao/la: Crkve su zvonile, sirene svirale. Zaustavilo se sve na minutu radi odavanja pocasti 2000 pobijenih staraca zena dece... i 250 000 proteranih u pogromu. Cudom se cude ediji kako neko moze slaviti proterivanje 250 000 sa svojih ognjista i to topsonovim koncertom veceras?
Nabijem na kura.c njih i njihovo cudjenje. Pa sta proustaskoj gomili da svira? Arsen Dedić? Pa kako da masturbriraju uz njega?
I hrvati seru, i dalje. Ok, ocistili ste, resili ste, al malo stida i srama pokazati pa ubuduce smiriti tu groteksnu i licemernu proslavu jer je 250 000 ljudi otislo sa svojih ognjista i to u par dana... Bošnjo sad peni od srece. Atributi za njegovu sarenu lazu. Ima se prečeg posla. Srbin je hrvatu u Bosni veći zaštitnik od same hrvatske. Nije ubijeno 2000 ljudi... Notorna laž koja je opovrgnuta u Hagu. 250 000 ljudi je otišlo po naredbi Milana Martića. Nije ih protjerao HV. Što ste se vi nakačili na Thompsona? Prvo pogledajte sebe ( Baja mali Knindža, daleko veći nacionalist od Thompsona). Neka četnički vojvoda Toma Grobar smiri groteskne i licemjerne izjave članova Vlade Srbije i svoje također.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|