HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 15 srp 2026, 07:13.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 185 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: akcija Svjetlost
PostPostano: 03 vel 2010, 21:28 

Betandwin je napisao/la:
allaha ti ,čija naša ? :zubati

Ne spominji božije ime uzalud...
Može i bez toga u pitanju,...jelde?

Vrh

PostPostano: 03 vel 2010, 22:12 

Betandwin je napisao/la:
ma štaš drug ima nas svakakvih na ovome dunjaluku ...

A da ti nisi alter ego rahmetli Vedrana Puljića ? :zubati

Vrh

PostPostano: 03 vel 2010, 22:16 

jebo sve , sto ti imas neki morbidan humor , odakle si sreće ti?

Vrh

PostPostano: 03 vel 2010, 22:24 

Betandwin je napisao/la:
jebo sve , sto ti imas neki morbidan humor , odakle si sreće ti?

Rođen sam u Sarajevu.Jeli ti to dovoljno ? :zubati

Vrh

PostPostano: 04 vel 2010, 09:07 

Pozdraviti ovu akciju ali ne stati samo na ovome. Povesti odlučne policijske akcije protiv rušitelja BiH, ekstremista iz reda sva tri naroda. Protiv onih ekstremista koji umjesto legalnih BiH zastava iznad magistralnih puteva vješaju nekakve šahovnice i gaze suverenitet naše Domovine, pa u pojedinim krajevima BiH misliš da si u Hrvatskoj, kao i onih koji nose kokarde i prijete nekakvim referendumima za otcjepljenje iz BiH, kao da je ovo samo njihova ćaćevina kao i ovih iz Maoče koji ne priznaju legalne BiH organe !

P.S.
Upotrijebiti sva legalna, zakonom predviđena sredstva da se stane u kraj bošnjačkom ekstremizmu, hrvatskom ekstremizmu - ustaštvu i srpskom ekstremizmu – četništvu, protiv fašizma i rušenja naše Domovine !!!
:palacgore1

Vrh

PostPostano: 04 vel 2010, 09:31 

HRHB je napisao/la:
Pozdraviti ovu akciju ali ne stati samo na ovome. Povesti odlučne policijske akcije protiv rušitelja BiH, ekstremista iz reda sva tri naroda. Protiv onih ekstremista koji umjesto legalnih BiH zastava iznad magistralnih puteva vješaju nekakve šahovnice i gaze suverenitet naše Domovine, pa u pojedinim krajevima BiH misliš da si u Hrvatskoj, kao i onih koji nose kokarde i prijete nekakvim referendumima za otcjepljenje iz BiH, kao da je ovo samo njihova ćaćevina kao i ovih iz Maoče koji ne priznaju legalne BiH organe !

P.S.
Upotrijebiti sva legalna, zakonom predviđena sredstva da se stane u kraj bošnjačkom ekstremizmu, hrvatskom ekstremizmu - ustaštvu i srpskom ekstremizmu – četništvu, protiv fašizma i rušenja naše Domovine !!!

Nisu to nekakve šahovnice,nego LEGALNA obilježja KONSTITUTIVNOG naroda u BiH.Čuj,legalna BH zastava!?Koja je to,ba?

Vrh

PostPostano: 04 vel 2010, 09:33 

Pozdraviti ovu akciju ali ne stati samo na ovome. Povesti odlučne policijske akcije protiv rušitelja BiH, ekstremista iz reda sva tri naroda. Protiv onih ekstremista koji umjesto legalnih BiH zastava iznad magistralnih puteva vješaju nekakve šahovnice i gaze suverenitet naše Domovine, pa u pojedinim krajevima BiH misliš da si u Hrvatskoj, kao i onih koji nose kokarde i prijete nekakvim referendumima za otcjepljenje iz BiH, kao da je ovo samo njihova ćaćevina, kao i ovih iz Maoče koji ne priznaju legalne BiH organe !

P.S.

Vrh

PostPostano: 04 vel 2010, 09:35 

HRHB je napisao/la:
Pozdraviti ovu akciju ali ne stati samo na ovome. Povesti odlučne policijske akcije protiv rušitelja BiH, ekstremista iz reda sva tri naroda. Protiv onih ekstremista koji umjesto legalnih BiH zastava iznad magistralnih puteva vješaju nekakve šahovnice i gaze suverenitet naše Domovine, pa u pojedinim krajevima BiH misliš da si u Hrvatskoj, kao i onih koji nose kokarde i prijete nekakvim referendumima za otcjepljenje iz BiH, kao da je ovo samo njihova ćaćevina, kao i ovih iz Maoče koji ne priznaju legalne BiH organe !

P.S.

danas misliš, sutra jesi.

Vrh

PostPostano: 04 vel 2010, 09:41 

Srpski i bošnjački policajci rame uz rame protiv vehabija...vrlo pozitivan primjer suradnje i suživota!

R.I.P. Aziz "Zyzz" Sergeyevich Shavershian - We are all witnesses

Vrh

PostPostano: 04 vel 2010, 09:43 

HRHB miješaš kruške i jabuke, nisu isto vehabije i zastave naroda u BiH. U istu ravan bi mogao strpat ustaške i četničke kampove.

Nije ekstremizam biti Hrvat pa tako ni imat hrvatsku zastavu, naroda ne HB ili Hrvatske samo se treba naučit što je to zastava hr naroda. Doduše ja bih je volio promijenit i stavit umjesto šaha grb od šake do lakta da ne bude više zabuna koji je to grb hr naroda u BiH.

Inače u višenacionalnim državama kao što je naša bi obavezno trebalo staviti pored i službenu zastavu države a to je ova plavožuta.

No idu na živce ovi pokušaji stvaranja BiH-anaca a još više Bosanaca kao zamjena za Jugoslavene. To mi je čisti pederluk. Kod mene u kući ja muško žena žensko i odlično funkcioniramo. A po Jugoslavenima sam valjda trebao oženit nekog pajdu da budemo što sličniji, i "jedno".

Vrh

PostPostano: 04 vel 2010, 09:46 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Miješaš kruške i jabuke, nisu isto vehabije i zastave naroda u BiH. U istu ravan bi mogao strpat ustaške i četničke kampove.

Nije ekstremizam biti Hrvat pa tako ni imat hrvatsku zastavu, naroda ne HB ili Hrvatskem samo se treba naučit što je to zastava hr naroda. Doduše ja bih je volio promijenit i stavit umjesto šaha grb od šake do lakta da ne bude više zabuna koji je to grb hr naroda u BiH.

Inače u višenacionalnim državama kao što je naša bi obavezno trebalo staviti pored i službenu zastavu države a to je ova plavožuta. Idu na živce pkušaji stvaranja BiH-anaca a još više Bosanaca kao zamjena za Jugoslavene. To mi je čisti pederluk. Kod mene u kući ja muško žena žensko i odlično funkcioniramo. A po Jugoslavenima sam valjda trebao oženit nekog pajdu da budemo što sličniji, i "jedno".

Trebalo bi,kad bude uređena država kako treba.Dotad :evotigana (ne tebi Junuze,nego glede stavljanja plavo žute)

Vrh

PostPostano: 04 vel 2010, 09:48 

Opet neki dragan.

Ne mozes od njih pobjeci, ko napasnici, ko kuga.

Vrh

PostPostano: 04 vel 2010, 09:50 

Mar-kan je napisao/la:
HRHB je napisao/la:

P.S.

Nisu to nekakve šahovnice,nego LEGALNA obilježja KONSTITUTIVNOG naroda u BiH.Čuj,legalna BH zastava!?Koja je to,ba?

Uz ta legalna obilježja jednog naroda treba da budu i obilježja države u kojoj živiš. Inače, ponašaš se kao oni koji smatraju legalnim nošenje kokardi i nepoštivanje BiH-Maoča !!!
P.S.
Pa ako ne znaš kako izgleda zastava ili grb tvoje države, onda se pitam jesi li državljanin BiH ili Kenije. Plava podloga, žuti trokut u središnjem dijelu u obliku BiH i bijele zvjezdice,
a ako je ti ne priznaš onda se ponašaš kao i ovi sa jordanskim, srpskim i hrvatskim zastavama...

Vrh

PostPostano: 04 vel 2010, 09:51 

Neka i plavožute, ja sam za nju pod preduvjetom da imamo ravnopravnost u istoj. Ovako je demagogija kad te neko pita:

A zašto ti ne voliš BiH?

Pa ne volim je jer mi naturaju da budem Bošnjak katolik, jer mi naturaju neki jezik u kojem je glavno slovo h pa nakon njega odmah dž, jer mi uzimaju pare da bi hranili bošnjačku sirotinju koja me zajebava s istim stvarima, jer grade ceste gdje ima Bošnjaka a neće gdje ima Hrvata itd.

Poštivat ćemo BiH kad ona bude nas, a možda čak i volit.

Vrh

PostPostano: 04 vel 2010, 09:55 

:HercegBosanac :hrvatinic :zubati
Da ponovimo gradivo.

Vrh

PostPostano: 04 vel 2010, 10:03 

Un-be-fucking-lievable...pa i komunjare su imali dovoljno pameti u tintari pa došli do spoznaje da se zabranom nacionalnih simbola dira u osinje gnijezdo. I 20ak godina nakon pada te ideologije, uz prosvijećeno društvo, toleranciju, neke nove spoznaje....ovi kreteni pokušavaju nametati nešto 100x radikalnije od najcrvenijeg komunizma. Pa di ta bagra raste?

Vrh

PostPostano: 04 vel 2010, 10:04 

Crni bombarder je napisao/la:
Opet neki dragan.

kako im se da lupati te gluposti

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: 04 vel 2010, 10:06 

Inkvizitor je napisao/la:
Crni bombarder je napisao/la:
Opet neki dragan.

kako im se da lupati te gluposti

Al' najbolji je nick-HRHB!Huso-Ramiz-Hamdija-Bećir...koalicija :zubati

Vrh

PostPostano: 04 vel 2010, 10:11 

Junuz Djipalo je napisao/la:
Neka i plavožute, ja sam za nju pod preduvjetom da imamo ravnopravnost u istoj. Ovako je demagogija kad te neko pita:

A zašto ti ne voliš BiH?

Pa ne volim je jer mi naturaju da budem Bošnjak katolik, jer mi naturaju neki jezik u kojem je glavno slovo h pa nakon njega odmah dž, jer mi uzimaju pare da bi hranili bošnjačku sirotinju koja me zajebava s istim stvarima, jer grade ceste gdje ima Bošnjaka a neće gdje ima Hrvata itd.

Poštivat ćemo BiH kad ona bude nas, a možda čak i volit.

Pa možda dijelu BiH građana smeta "h", drugim građanima hrvatski jezik-novokomponovani, (kakav se ni u Zagrebu ne govori, niti se ikada govorio a niko protiv kjiževnog hrvatskog nema ništa), a opet najvećem dijelu BiH građana smeta ćirilica i ekavski , pa opet živimo. A bošnjačke sirotinje ima podjednako kao i srpske i hrvatske , nažalost, i ovi što hapaju ne uzimaju za sirotinju, nego-sebi!!! "Poštivat ćemo BiH kad ona bude nas, a možda čak i volit." ( Tako i dodikovci i bošnjački ekstremisti rezonuju...)

Vrh

PostPostano: 04 vel 2010, 10:12 

Ovo je Sejdo Komšić..glavom i bradom.

Vrh

PostPostano: 04 vel 2010, 10:14 

RajvoSa je napisao/la:
Ovo je Sejdo Komšić..glavom i bradom.

garant...još uzeo nick HRHB da u startu ne dobije bananu. :zubati

Vrh

PostPostano: 04 vel 2010, 10:17 

Mar-kan je napisao/la:
Da ponovimo gradivo.

To je zastava, prijateljske nam susjedne države i ona u BiH može stajati samo na diplomatsko/konzularnim predstavništvima i sl.

Vrh

PostPostano: 04 vel 2010, 10:19 

HRHB je napisao/la:
Mar-kan je napisao/la:
Da ponovimo gradivo.

To je zastava, prijateljske nam susjedne države i ona u BiH može stajati samo na diplomatsko/konzularnim predstavništvima i sl.

Jok nego ti ćeš nam reći šta se smije u nepostojećoj državi za zastavom ..reklamom za motorno ulje..

reci, čiji si klon ionako ćeš dobiti ban..

Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba

Vrh

PostPostano: 04 vel 2010, 10:24 

HRHB je napisao/la:
Mar-kan je napisao/la:
Da ponovimo gradivo.

Samo u mom kraju onda imaš par tisuća diplomatsko/konzularnih predstavništava! i sl.

Vrh

PostPostano: 04 vel 2010, 10:24 

HRHB je napisao/la:
Mar-kan je napisao/la:
Da ponovimo gradivo.

Kad ti bude trebala koja bosnjacka javi nam, da ti skinemo koju iz svinjca, garant ima diplomatski status. Kazu da se bolje prase kad gledaju u bosnjacku zastavu, mozda ti bude od koristi!

U mojoj me sahranite zemlji

Samo u njoj počivat ću u miru.
Samo u njoj počivat ću mirno...

Isus će mi postelju prostrijeti
Isus će mi prostrijet odar smrti.

U susret mi Spasitelju dođi
Dođe mi u susret na pol puta
Ogrne me brižno svojim plaštom

Želim Bože da u času smrti
Ni jedno oko ne zasuzi za mnom
A jedino što ja tebe molim
Kada umrem da mi dadeš kutak... neba

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 185 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: krstjanin, Tomba17 i 89 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: